SELGE BOLIG

SKAL DU SELGE DIN BOLIG?

ZMegleren har inngått et tverrfaglig samarbeid med profesjonelle samarbeidspartnere, og baserer alle sine salgsprosesser med fokus på hva som er spesielt og unikt i hvert enkelt hjem. Uttrykket som skapes er ofte betydningsfullt for resultatet som oppnås. Det er avgjørende å presentere hjemmet best mulig, slik at boligens kvaliteter kommuniseres på en tydelig og positiv måte. Like viktig er det at vi kan tilby finansiering til alle som ønsker å by på akkurat din bolig.

Det er summen av alle tjenester ZMegleren tilbyr – som gir deg det beste resultatet!

ZMegleren har et tett og godt samarbeid med autoriserte takstmenn, byens beste boligfotografer, kreative veiledere og dyktige stylister.

BOLIGSTYLING

Boligstyling har som mål å vise hvilket potensiale som er i ditt hjem. Hensikten er å skape et nøytralt og innbydende hjem, slik at mennesker med ulik smak finner boligen så aktuell at de ønsker å gi et bud.

FOTOGRAFEN

Fotografen har en tett dialog med stylisten, slik at salgsfremmende tiltak kommer i fokus. Vi ønsker å fremheve hva som er spesielt med din bolig, slik at førsteinntrykket overgår forventningene.

Å velge en Eiendomsmegler som kjenner byen og området rundt, er svært viktig.

Alle våre meglere har solgt utallige eiendommer i samtlige bydeler, slik at vi kan fremheve dette overfor potensielle interessenter og løfte fram hvorfor de bør kjøpe akkurat din bolig.

Skal vi selge din bolig? Kontakt oss i dag, så starter vi prosessen!