ZMegleren holder til i Christian Michelsens gate 2A i Bergen sentrum

Hvem er vi?

ZMegleren holder til i Christian Michelsens gate 2A i Bergen sentrum 

Etter mange og lærerike år hos en av de store bankmeglerne, kjente vi på savnet etter noe mer genuint og personlig. Det å sette fokus på eiendommene og ikke å «brande» firmanavnet bak salget, å se menneskene bak hver handel og gjøre vårt ytterste for å prøve å overgå forventningene.

Vi ser ikke kun på boligen, men betrakter det som en helhet i å forene mennesker med alle boligens muligheter. Det betyr at vi betrakter forholdet til våre kunder, som kjernen i vår virksomhet. Å sette oss inn i hvor man befinner seg i livet og hvilke store utfordringer som kommer i fremtiden. Der drømmer, ønsker og behov er utgangspunktet for å kunne skape disse rammene. Vi gjør det vi er aller best på, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg. Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med ditt boligsalg!

Personlig tilnærming

ZMegleren fokuserer på å gi en genuin og personlig opplevelse ved å sette fokus på eiendommene og menneskene bak hver handel.

Helhetlig perspektiv

ZMegleren betrakter ikke bare boligen isolert, men ser på det som en helhet, og jobber med å forene mennesker med alle boligens muligheter.

Kundeorientert tilnærming

ZMegleren legger vekt på forholdet til kundene og ser på det som kjernen i virksomheten.

Erfarne og motiverte team

ZMegleren består av 10 erfarne eiendomsmeglere og administrasjonsleder med lang bransjeerfaring.

ZMegleren består av 10 erfarne Eiendomsmeglere og administrasjonsleder

Alle med lang bransjeerfaring. Vi er fortsatt «sultne» og motiverte for nye oppdrag. Vi har tro på ydmykhet og er opptatt av å stadig fornye oss. Vi lever og ånder for yrket vårt og målsettingen er å være din foretrukne Eiendomsmegler i Bergen. Prøv oss du også, så legger vi en solid plan for salg av din bolig.

Vi er ikke opptatt av være størst. Målet vårt er at kvalitet skal gjennomsyre alle ledd i salgsprosessen. Denne visjonen etterlever vi hver eneste dag – året rundt!
Prøv oss du også, så lover vi å «brette opp ermene» for en god salgsprosess. Vi ønsker at du også skal bli atter en referansekunde.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Skal vi selge din bolig?

Kontakt oss i dag, så starter vi prosessen!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.