OM OSS

ZMegleren holder til i Christian Michelsens gate 2A i Bergen sentrum og på Knarvik Senter i Nordhordland.

Etter mange og lærerike år hos en av de store bankmeglerne, kjente vi på savnet etter noe mer genuint og personlig.

Det å sette fokus på eiendommene og ikke å «brande» firmanavnet bak salget, å se menneskene bak hver handel og gjøre vårt ytterste for å prøve å overgå forventningene.

Vi ser ikke kun på boligen, men betrakter det som en helhet i å forene mennesker med alle boligens muligheter.

Det betyr at vi betrakter forholdet til våre kunder, som kjernen i vår virksomhet. Å sette oss inn i hvor man befinner seg i livet og hvilke store utfordringer som kommer i fremtiden. Der drømmer, ønsker og behov er utgangspunktet for å kunne skape disse rammene.

Vi gjør det vi er aller best på, slik at du kan fokusere på det som er viktigst for deg.

Vi ser frem til å møte deg og hjelpe deg med ditt boligsalg!

wngetbilde

ZMegleren består av 10 erfarne Eiendomsmeglere og administrasjonsleder.

Alle med lang bransjeerfaring. Vi er fortsatt «sultne» og motiverte for nye oppdrag. Vi har tro på ydmykhet og er opptatt av å stadig fornye oss. Vi lever og ånder for yrket vårt og målsettingen er å være din foretrukne Eiendomsmegler i Bergen. Prøv oss du også, så legger vi en solid plan for salg av din bolig.

Vi er ikke opptatt av være størst. Målet vårt er at kvalitet skal gjennomsyre alle ledd i salgsprosessen. Denne visjonen etterlever vi hver eneste dag – året rundt!

Prøv oss du også, så lover vi å «brette opp ermene» for en god salgsprosess. Vi ønsker at du også skal bli atter en referansekunde.

Styrken til ZMegleren er at alle våre meglere har lang salgserfaring.

Erfaring er noe man opptjener over tid. I mange situasjoner kan det oppstå uforutsette forhold. Da kan det være greit å vite at man har en erfaren megler med på laget, slik at man får avdekket tidlig eventuelle forhold som vil ha betydning for salget.