REFERANSER

Bjørgelien 5B

«Vi vil med glede anbefale Erik Alræk som megler. Erik har solgt flere boliger for oss. Han var tilgjengelig og rask med tilbakemeldinger under hele salgsprosessen. Vi opplevde å få personlig service fra en erfaren megler som vi har stor tillit til.
Erik viste stor interesse og bidrog til at boligen vår skulle bli mest mulig presentabel til visning.
Tusen takk for et supert samarbeid😊»

Selger:
Hilsen Sissel Gunn og Arnt

Harald Sæveruds veg i Steinsviken

«Vi vil på det varmeste anbefale Ole Kristian som megler. Han er profesjonell i alt han gjør. Dyktig, engasjert, alltid tilgjengelig, ekte og jordnær. Han er utrolig god på å bygge relasjoner og behandler både selgere og eventuelle kjøpere med største respekt. Ole Kristian har solgt for oss flere ganger og vi er strålende fornøyd. Vi gikk godt over prisantydning med salgene våre. Vi ble jevnlig orientert underveis og hele salgsprosessen var i «de beste hender» når Ole Kristian hadde det overordnede ansvaret.»

Eli Renee & Andrè
Harald Sæveruds veg

Sandsliåsen

«Erik solgte leiligheten på Sandsliåsen til meg i 2016. Det var derfor et naturlig valg å kontakte ham når jeg skulle selge leiligheten. Han har gjort en utmerket jobb, er veldig tillitvekkende og flink på oppfølging. Jeg kan gi ham mine beste anbefalinger og er svært fornøyd med jobben som ble utført.»

Selger:
Liv Grethe – Sandsliåsen 45

Gerhard Grans vei på Mannsverk

 «Vi fikk Erik anbefalt og valgte ham som megler ved salg av leiligheten vår i Gerhard Grans vei på Mannsverk. Vi er strålende fornøyd med jobben som er utført. Han er profesjonell, har god lokalkunnskap og loset salget i havn på en betryggende måte. Vi gir Erik våre beste skussmål og kan trygt anbefale ham videre. Takk for et meget godt samarbeid.»
 
Charlotte & Jostein, Gerhard Grans vei 17

Vestre Solheia

«ZMegleren v/ Ole Kristian Alvheim var presise i kommunikasjon fra start til slutt. Vi er spesielt tilfreds med en nøyaktig og effektiv gjennomføring fra forberedelse av markedspakke med bl.a dyktig fotograf og stylist, til sluttføring av salgsprosessen. Vi ønsker å legge vekt på betydning av meglers og selgers kjemi. Den opplevde vi var meget god med Ole Kristian.»

Selgere:
Kari & Tom

Henrik Jægers vei på Landås

«Vi tok kontakt med ZMegleren, når vi skulle selge huset etter vår mor i Henrik Jægers vei på Landås. Erik Alræk kom på befaring og vi fikk et meget godt inntrykk av ham og jobben som skulle utføres. Vi er veldig glade for valget og fikk en svært god pris for boligen. Erik har fulgt oss opp på en eminent måte, er alltid tilgjengelig og flink på tilbakemeldinger. Totalt sett er vi svært fornøyd med ham og ZMegleren. Det er en glede for oss å anbefale ham og ZMegleren overfor andre.»

Selger:
Kirsten – Henrik Jægers vei 11A