Leter du etter drømmeboligen, men har ikke funnet den enda?

Haugeveien 31

«Ole Kristian holdt en visning vi var tilstede på, og ganske raskt etterpå bestemte vi oss for at han skulle få oppdraget å selge leiligheten min på Nordnes. Ole Kristian er tillitsvekkende og imøtekommende, humørfylt og profesjonelt engasjert. Gry, Haugeveien 31»

Heien 5 B

“Takk for et fantastisk bra gjennomført salg Ole Kristian og ZMegleren. Utrolig hvor smidig og enkel hele salgsprosessen virker når man har en så erfaren og dyktig megler på lag, med et så profesjonelt firma i ryggen. Ole Kristian visste hvordan boligen skulle få riktig oppmerksomhet, og var påmeldt og tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen. Dette resulterte i en salgspris godt over det jeg drømte om å få etter første visning. Remi, Heien 5B “

Gartnergaten 1

«Jeg har brukt Ole Kristian som megler ved 3 eiendomssalg de siste 8 årene, sist nå i et anstrengt eiendomsmarked. Han er ryddig, følger opp under hele prosessen og har et godt blikk for detaljer som fremhever det beste ved boligen. Dette har gitt særdeles god uttelling ved mine salg. Jeg anbefaler ham på det sterkeste. Vigdis, Gartnergaten 1»

Henrik Jægers vei på Landås

«Vi tok kontakt med ZMegleren, når vi skulle selge huset etter vår mor i Henrik Jægers vei på Landås. Erik Alræk kom på befaring og vi fikk et meget godt inntrykk av ham og jobben som skulle utføres. Vi er veldig glade for valget og fikk en svært god pris for boligen. Erik har fulgt oss opp på en eminent måte, er alltid tilgjengelig og flink på tilbakemeldinger. Totalt sett er vi svært fornøyd med ham og ZMegleren. Det er en glede for oss å anbefale ham og ZMegleren overfor andre.»

Selger: Kirsten – Henrik Jægers vei 11A

Vestre Solheia

«ZMegleren v/ Ole Kristian Alvheim var presise i kommunikasjon fra start til slutt. Vi er spesielt tilfreds med en nøyaktig og effektiv gjennomføring fra forberedelse av markedspakke med bl.a dyktig fotograf og stylist, til sluttføring av salgsprosessen. Vi ønsker å legge vekt på betydning av meglers og selgers kjemi. Den opplevde vi var meget god med Ole Kristian.»

Selgere: Kari & Tom

Gerhard Grans vei på Mannsverk

«Vi fikk Erik anbefalt og valgte ham som megler ved salg av leiligheten vår i Gerhard Grans vei på Mannsverk. Vi er strålende fornøyd med jobben som er utført. Han er profesjonell, har god lokalkunnskap og loset salget i havn på en betryggende måte. Vi gir Erik våre beste skussmål og kan trygt anbefale ham videre. Takk for et meget godt samarbeid.»

Charlotte & Jostein, Gerhard Grans vei 17