KJØPE BOLIG

KJØPSMEGLING

Leter du etter drømmeboligen, men har ikke funnet den enda?
ZMegleren har god kunnskap om boligmarkedet i Bergen og omegn, og kan bistå deg i prosessen med å finne den rette boligen for deg og din familie.

Vi har et omfattende nettverk og mange relasjoner, som gir et godt utgangspunkt for å finne «drømmeboligen»

DRØMMEBOLIGEN

Vi har et omfattende nettverk og mange relasjoner, som gir et godt utgangspunkt for å finne «drømmeboligen». I kjøpsprosessen kan det være fordelaktig å ha med en erfaren Eiendomsmegler på laget. Vi kjenner markedet, vet hvordan mekanismene fungerer og vil tilby denne kompetansen for deg som boligkjøper.

VI TAR OSS AV ALT

Vi kartlegger dine behov og matcher dette mot ulike markeder og vårt eget nettverk. Vi bistår også med gjennomgang av salgsoppgave, tilstandsrapport og andre momenter som kan ha betydning for kjøpet. I tillegg tilbyr vi taktisk rådgivning i budprosessen. ZMegleren følger deg gjennom hele prosessen!

TA KONTAKT VED INTERESSE

Ønsker du en erfaren og kompetent Eiendomsmegler på laget i forbindelse med kjøp av ny bolig, kan du kontakte oss på telefon 5555 8000. Så skal vi fortelle deg hvordan vi kan sørge for at ditt boligkjøp blir en god opplevelse. Vi hjelper deg gjennom hele prosessen, fra boligjakt til overtakelse!

Skal vi hjelpe deg med ditt boligkjøp? Kontakt oss i dag, så starter vi prosessen!