Sandviksbodene 2C

Solgt

12 900 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

13 261 900

P-rom

104 KVM

Antall rom

3 Soverom

Sandviksbodene 2C (Solgt)

Perfeksjonert og unik 4R frontleil. | Høy std. | Solfaktor 50 | To garasjepl. | To altaner | Tre soverom | To bad | Heis

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sandviksbodene 2C 12 900 000 361 942 2 810
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
104 / 109 / 0 KVM Eiet tomt, 4046 KVM 60230037

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje
Entré/gang (8,8 m²), bad (6,2 m²), bad 2 (2,4 m²), soverom (11,8 m²), soverom 2 (7,4 m²), soverom 3 (6,1 m²), stue/kjøkken (56,1 m²) og bod (4,5 m²)

Uteplasser:
Sør/vestvendt altan på 8 m² med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd. Nord/vestvendt altan på 6,2 m² med utgang fra stue/kjøkken.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i u-etg på 5,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod er merket 2309. Bod ligger i et felles bodareal som er adskilt fra garasjeanlegg.

Primærareal
Alle rom med unntak av innvendig bod (4,5 m²) inngår i boligens primærareal (P-rom):

S-ROM:
Bod 4,5 m².

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 104 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 109 m²

Standard

Eksklusive Sandviken Sjøfront | Et av byens prestisjeprosjekter som ble oppført i 2014 (Arkitekt Rambøll AS, Svedsvik Landskapsarkitekter AS og Anleggsgartner Svein Boasson AS). Arkitektonisk er utformingen en nytolkning av den tradisjonelle sjøboden hvor prepatinert kobberkledning er benyttet som en regnfrakk på hovedskipenes skråtak og langvegger mens trekledning i ulike toner utgjør det øvrige hovedmaterialet. Vindusutformingen balanserer mellom behovet for åpenhet og utsikt med ønske om et variert vertikalt fasadespill og tilpasning til byggets energiramme. Prosjektet er utformet med en bebyggelse som i skala og typologi er tilpasset bydelen. Saltakene er en referanse til den historiske bebyggelsen. Materialvalget med blant annet bruk av kobberplater, står seg i regnværet og tåler tidens tann. De tre byggene inneholder til sammen 45 leiligheter og 3.000 kvadratmeter kontorlokaler med cirka 200 kontorarbeidsplasser.

Blant byens råeste plasseringer | Mange vil mene at interbeliggenheten til denne leiligheten er feilfri. Vi er i 3.etasje i første linje mot sjøen og er perfekt vendt mot solen. Det skal godt gjøres å bo nærmere sjøen med dagens regelverk. Her vil man eie noe helt unikt.

Orkesterplass til solnedgangen | For de aller fleste er beliggenheten helt avgjørende i forhold til betalingsviljen og kjøp av ny bolig. Mange vil mene at beliggenheten her er "feilfri". Leilighetens to altaner sørger for at eier bader i sol fra morgenen til solen går ned bak Askøy. Her får eier den beste utsikten mot de vakreste solnedganger, samtidig som at alle byens tilbud ligger en liten rusletur unna forbi historiske sjøboder, Bontelabo og Bryggen.

Moderne, stilrent & livsløpsstandard | Leiligheten har en eksklusiv finish på overflater, innredning og utstyr. Leiligheten er malt i en dus fargepalett i 2021 og det er flott énstavs eikeparkett i samtlige rom med unntak av de to badene som helfliset. Det er innfelt belysning i nært sagt alle rom. Leiligheten har livsløpsstandard.

Leilighetens hjerte | Stue/kjøkkendelen i leiligheten måler 56 kvm. Et stort, deilig og åpent rom med de store vinduene i front som gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen rundt. Her er det plass til forskjellige soner som spisegruppe og loungesone, men det er kjøkkenet som er leilighetens midtpunkt. Her blir man privilegert med stort, oppgradert kjøkken fra HTH hvor det er rikelig med skap og benkeplass. Stekeovn, platetopp med induksjon (85 cm), oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøleskap og vinskap fra kvalitetsmerke Miele og har en rekke funksjoner. Kjøkkenet kan også skilte med en stor og funksjonell kjøkkenøy med en bredde på 0.90 meter og en lengde på 3,28 meter som benyttes både til arbeidsplass og til spisebord.

Tekniske kvaliteter | Det er verdt å fremme at takstmann har gitt TG1 på alt i sin tilstandsrapport. Leiligheten fremstår som uvanlig godt velholdt og med minimalt med bruksslitasje. I leiligheten er det tekniske kvaliteter som vannbåren varme, sprinkleranlegg, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, elektrisk anlegg fra OneCo Technologies AS m.m.

Dobbel garasjeplass | Eier går tørrskodd fra leiligheten via heisen og direkte til garasjeanlegget. Her eier man to garasjeplasser som i seg selv er "sjelden vare" i sentrum. Dersom en kun har én bil er det kjekt å ha et sted å plassere vannscooteren. Eller kan man leie ut en garasjeplass.

Perfekt erstatning for eneboligen | Denne leiligheten har aldri vært omsatt siden nåværende eier kjøpte i prosjektet. Ved å bo på i Sameiet Sandviken Sjøfront vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til enhver tid representative fellesarealer.

Avslutning | Med beliggenhet i fremste rekke i sjøkanten i Sandviken kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Leiligheten bør appellere til alle som ønsker å kjøpe noe helt spesielt.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på begge bad.

Vannbåren varme:
Leiligheten har to radiatorovner i stue/kjøkken. Felles varmtvannsforsyning via vannbåren varmesystem. Vannbåren varme forsynes via felles varmepumpe som har sjøvarme som energikilde.

Ventilasjon:
Leiligheten har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Dette er et innendørs ventilasjonssystem som sørger for at ny, frisk, filtrert og oppvarmet luft (ca 20-21°) føres inn i leiligheten

Parkering

Det er inkludert to garasjeplasser i garasjeanlegget i bygget. Garasjeplassene er merket 2309. Det er mulighet for å montere el-bil ladestasjon i garasjeanlegget.

Gjester benytter parkeringsanlegget og betaler via parkeringsautomat.

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 43,4 m² ihht. sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, plen og div prydbusker/beplantning. Det er felles kaianlegg i front.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Beliggenhet

Helt eventyrlig beliggehet i Sandviken. Her bor du med sjøen, naturen og sentrum "som nærmeste nabo".

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

Enkel adkomst.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunnmur:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong.

Veggkonstruksjon:
Bygningen er oppført i plasstøpte konstruksjoner som bærevegger og etasjeskillere. Ytterveggene er utført som bindingsverk. Ytterkledning av liggende/stående trekledning, fasadeplater (pusset og malt) og falsede kobberplater. Fasadene er sameiets felles ansvar.

Taktekking:
Saltak. Taksperrer er tekket med sutak med falsede kobberplater. Deler av taket har flat takkonstruksjon med takbelegg. Renner og nedløp i aluminium

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 07.03.20.23

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Leiligheten er godkjent og i samsvar med tegninger.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav.

Leiligheten fremstår som svært velholdt og med liten/minimal bruksslitasje. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra bygningssakkyndig der alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1) som er en svært god karakter satt av takstmann/bygningssakskyndig. Interessenter oppfordres likevel til å sette seg grundig inn i vedlagte tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Kollektiv kabel-tv og bredbånd (fiber). Tilknyttet Telenor (og tidl. Canal Digital).

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg etc.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Oppføring bolig
Dato: 02.12.2016

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 109/10158.

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om Sameiet Sandviken sjøfront:
De tre byggene inneholder til sammen 45 leiligheter og 3.000 kvadratmeter kontorlokaler med cirka 200 kontorarbeidsplasser. Tiltakshaver var Sandviksboder 1 AS. Byggene er tegnet av Rambøll AS.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Tryg forsikring (avtalenummer: 6348939). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet hadde inntekter på kr. 2.290.290,- for regnskapsåret 2021 og fikk et driftsresultat på kr. 263.526,-. Det er ingen gjeld i sameiet. Megler har ikke mottatt regnskap for år 2022.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2.810,-  og inkluderer vedlikehold (43%), fondsavsetning (11%), energi/andre driftskostnader (32%), revisjon/forsikring/kontigent (9%), forretningsfører (3%) og styret (2%).

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Legg inn som forbehold i budskjema dersom dette er aktuelt.

Skjeggkre/Sølvkre
Det ble oppdaget skjeggkre i sameiet i 2018. Styret tok ansvar for bekjempelse med limfeller og evt. gift i fellesarealer. I leiligheten ble det lagt ut limfeller. Leietaker på den tiden registrerte ikke skjeggkre inne i leiligheten. Selger har sett små kre ved et par anledninger i leiligheten. Selger mener dette er sølvkre, men selger er ikke 100% sikker på dette.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 690 535,- for inntektsåret 2021.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 6 085 926,- for inntektsåret 2021.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Leiligheten har fått energimerke GRØNN D som ansees å være en meget god karakter.

Vei, vann og avløp

- Adkomst eiendom via kommunal vei.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikkledninger.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger.

Tinglyste erklæringer

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

2014/693978-1/200 20.08.2014 
Erklæring/avtale  
Rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:2126 Snr:1  
Bestemmelse om oppvarming
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2014/694235-1/200 20.08.2014   
Best. om adkomstrett  
Rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:324  
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg og panteretten går foran alle andre heftelser.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan (16580000). Formål: Bolig og næring.
Planid: 16580000.
Saksnr: 2000/6794.
Planens navn: BERGENHUS. GNR 168 BNR 321 MFL., SLAKTEHUSTOMTEN BOLIG OG NÆRINGSOMRÅDE.
Type plan: Eldre reguleringsplan.
Planstatus: Endelig vedtatt arealplan.
Vedtak i kraft: 22.05.2006

Reguleringssvar fra Bergen kommune kan fås oversendt ved forespørsel til ansvarlig megler.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Rett til å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, herunder tilbud om lån eller andre banktjenester. Dette vil si at en bank kan ikke kreve at en eiendomsmegler i den samme banken, må selge din bolig for at du som kunde skal få lån i banken, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Sikkerhetsstillelse:
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til 45 MNOK. Enkeltsaker er forsikret for inntil 15 MNOK. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 MNOK, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke kostnaden forbundet med dette.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 12 900 000
Omkostninger 361 942
TOTALT 13 261 900

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

Dag 2

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik 2

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF
Ole 2

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde 1

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder
Erlend 2

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF
Thomas 2

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF
Preben

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF
Joakim

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF
Lene

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmeglerfullmektig MNEF