Søråshøgda 371

Solgt

2 890 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 977 440

P-rom

70 KVM

Antall rom

2 Soverom

Søråshøgda 371 (Solgt)

Leilighet med fine kvaliteter | Nyere kjøkken og moderne overflater | Parkeringsplass med ladepunkt | Barnevennlig

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Søråshøgda 371 2 890 000 87 442 1 228
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
70 / 70 / 76 KVM Eiet tomt, 369 KVM 60220277

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang(10,1m²), bad/vaskerom(7,8m²), soverom(10,3m²), soverom(10m²), stue og kjøkken(29,7m²).

Uteområde:
Ved inngangspartiet er det terrasseplatting på 40m².

Boder:
Tilhørende leiligheten er det en utvendig bod på 6,9m².

Samlet primærareal (P-rom) = 70 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 70 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 76 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Lys og innbydende leilighet
- God arealutnyttelse
- Kjøkken fra Ikea 2020
- Integrerte hvitevarer medfølger
- Flott 1-stavs gulv i oppholdsrom
- Varmepumpe fra 2021
- Stor uteplass med fin utsikt
- Fast parkeringsplass med ladepunkt
- Innlagt fiber fra Altibox

Leilighetens standard |
Innbydende leilighet med store og lyse rom. Det er effektive løsninger og fin overgang mellom rommene. Leiligheten fremstår som stilsikker med moderne løsninger.

Leiligheten har to rom som er innredet som soverom, hovedsoverom på hele 10,3 m2. God størrelse på badet som har malte overflater, dusjkabinett, opplegg til vaskemaskin og pen baderomsinnredning. Stilsikkert kjøkken som ble oppgradert i 2020. Her er det innredning med god skap- og benkeplass - innredning fra Ikea. Integrerte hvitevarer som platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og mikro. Stuen har god plass til sofagruppe og store vindusflater som gir gode lysforhold.

Informasjon |
For ytterligere byggeteknisk informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Oppvarming

Varmekabler i gangen, stue/kjøkken og på badet, varmepumpe i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Parkering

Fast parkeringsplass med ladepunkt.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Beliggenhet

Boligen har beliggenhet på Søråshøgda, i området finner man tilsvarende bebyggelse. Fra eiendommen er det kort vei til Kilden senter, buss, Bybane, Lagunen, barnehager, barneskole, ungdomsskole, videregående skole med flere. Av skoler ligger blant annet Nordahl Grieg videregående skole i nærheten. Få minutters kjøring til større arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad samt Minde og Flesland. Det er også kort avstand til treningssenter, legekontor og badeplass ved Nordåsvannet.
Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke
besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 09.01.2023.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra bygningssakkyndig hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra bygningssakkyndig der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i vedlagte tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema.

 Takstmannens vurdering ved TG2:
4.1 Vinduer og ytterdører
Som følge av alder på vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov.
Enkelte av pakningene på vinduene har begynt å bli morkne, vedlikehold må påregnes.

6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Drensåpningen fra fordelerskapet lot seg ikke inspisere, det antas at drensåpningen er plassert bak
varmtvannsberederen. Drensåpningen skal sørge for at eventuelt lekkasjevann fra fordelerskapet ledes til rom med
sluk.

6.2 Varmtvannsbereder
Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling.
Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer
i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Takstmannens vurdering ved TG3:
1.1.1 Våtrom Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.
Det anbefales som et minimum videre bruk av dusjkabinett.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

1.1.2 Våtrom Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Gulvbelegget er skadet i området ved varmtvannsberederen, gulvbelegget har begynt å "boble/svelle". Det anbefales som et minimum videre bruk av dusjkabinett.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

1.1.3 Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Selger opplyser at det ved noen få anledninger har vært noe fukt ved midterste vindu i stuen, da ved mye nedbør og spesiell vindretning. Det er noe ujevnhet i terrassedekke.

Det gjøres oppmerksom på at skap i gang ikke medfølger i handelen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Boligbygg
Dato: 14.10.1996

Leiligheten har avvik fra opprinnelig godkjente tegninger som er datert, 19.05.1995. For øvrig er det tegnet inn utvidet soverom og vindu på nevnte tegning. Soverom som ligger ved kjøkken er opprinnelig tegnet inn som en mindre bod. Dette rommet er i dag utvidet og innredet som soverom. Kjøper overtar risikoen for eventuelle endringer som kreves fra kommunen. Boligen overtas basert på denne situasjonen.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 1/3

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Sameiet Storheia Nord Huseierlag SA
Orgnr.: 984 461 747

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 1 248 (faktureres per kvartalt)

Felleskostnadene er fordelt og inkluderer følgende:

Felleskostnadene i 2022 har vært 1.449 pr kvartal.

I tillegg faktureres det for internettløsning Altibox/Bergen Fiber kr 1.376 pr kvartal. Denne er varslet økt med kr 60 pr enhet pr kvartal i 2023.

Det faktureres også for finansiering av infrastruktur for ladeplasser pr parkeringsplass, kr 859 pr kvartal. Dette blir nedbetalt i slutten av 2024.

Totalt kr 3.684 pr kvartal for denne enheten.

Felleskostnadene inkluderer felles bygningsforsikring, belysning fellesområder, brøyting/salting fellesområder, vedlikehold kloakkpumper, vedlikehold fellesområder (beplantning etc) og annet forefallende for sameiet.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken. Det er pt. ikke vedtatt arbeid på fellesareal som vil påvirke fellesutgiftene. Det har vært diskutert kommende maling av fasaden. Det er pt. ikke noe som er vedtatt.

Styregodkjenning:
Det er ikke krav til styregodkjennelse.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Det er ingen spesielle bestemmelser i sameiet vedrørende husdyrhold.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 815 029,- for inntektsåret 2021.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 934 104,- for inntektsåret 2021.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar. For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes. I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24: "Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

2005/42702-1/106  Seksjonering  
13.12.2005 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/3
Bestemmelser om tilleggsdel, se under servitutter.
Gjelder seksjon nr. 1 og 2

1996/16954-2/106  Bruksrett  
28.06.1996 
rettighetshaver:Knr:1201 Gnr:120 Bnr:405 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:1201 Gnr:120 Bnr:405 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:405  
Bruks-/disposisjonsrett til kjellerbod
Overført fra: 4601-120/409
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/16965-2/106  Bruksrett  
28.06.1996 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:406  
Bruks-/disposisjonsrett til kjellerbod
Overført fra: 4601-120/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/27648-2/106  Bruksrett  
10.10.1996 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:407  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:407 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:407 Snr:2  
Bruks- og disposisjonsrett til kjellerbod
Overført fra: 4601-120/409
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/27663-2/106  Bruksrett  
10.10.1996 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:408  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:408 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:120 Bnr:408 Snr:2  
Bruks- og disposisjonsrett til kjellerbod
Overført fra: 4601-120/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/27672-1/106  Skadesløsbrev   
10.10.1996 
BELØP: NOK 10.000
Panthaver:Storheia Nord Huseierlag  
Lnr: 928579
Overført fra: 4601-120/409
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/27672-2/106   ** Prioritetsbestemmelse  
10.10.1996 
veket for: OBLIGASJON 1996/27670-1/106
veket for: OBLIGASJON 1996/27671-1/106
 Kopi bestilt: 15.11.2022 kl. 19:20 av Erlend Hauglid
 Kopi bestilt: 15.11.2022 kl. 19:20 av Erlend Hauglid
 
2005/42702-2/106  Erklæring/avtale  
13.12.2005 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Denne seksjon har tilleggsdel - areal.
Gjelder denne registerenheten med flere

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg og panteretten går foran alle andre heftelser.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 5635200
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 148, Sørås, Plan For Utbygging
Ikrafttredelsesdato: 05.05.1995
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 4700000
Plannavn: Ytrebygda. Nordås Område Øst
Ikrafttredelsesdato: 14.04.1980
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
5635200 - Konsentrert småhusbebyggelse (100,0 %)
5635200 - Felles avkjørsel (0,1 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Fana skytterlag - gul sone (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62000000 - Ytrebygda/fana. Gnr 119 Mfl., Endring Av Reguleringsplan E 39/Rv 580 Rådal - Sørås - 201912940
5635000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 148, Storheia Nord
5635000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 148, Storheia Nord
5635000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 148, Storheia Nord
4705101 - Ytrebygda. Nordås Øst, Felt B8
3140000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 1-4 Mfl., Sørås
Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 890 000
Omkostninger 87 442
TOTALT 2 977 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF