Sandviksveien 44D

Solgt

2 500 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 578 190

P-rom

47 KVM

Antall rom

1 Soverom

Sandviksveien 44D (Solgt)

Stor 2-roms på 47 m² | Heis | Takterrasse m/ sol & utsikt | Utleievennl. | Turterreng | Buss, butikk & trening like ved

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sandviksveien 44D 2 500 000 78 192 1 700
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
47 / 47 / 0 KVM Fellestomt, 415 KVM 60220247

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje
Entré/stue/kjøkken (31,6m²), bad (3,8m²) og soverom (10,5m²).

Uteplass
I bygget er det en stor og solrik, felles takterrasse på ca. 90 kvm. for beboerne. Svært flott utsikt.

Bod
Det er en bod tilhørende leiligheten.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

P-rom er alle rom i leiligheten.

Samlet primærareal (P-rom) = 47 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 47 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Meget fin 2-roms selveier leilighet
- Stor felles takterrasse fra 2016 på ca. 90 kvm med svært gode solforhold
- Fine brukskvaliteter i rommene
- Kort avstand til skoler som NHH eller NLA Høgskolen
- Stue med åpen kjøkkenløsning
- Lave felleskostnader
- Moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer
- Pent, tidløst bad med varmekabler
- Heis i bygget samt HC-heis til takterrassen
- Gangavstand til Bergen sentrum
- Fin beliggenhet i Sandviken med gåavstand til Bergen sentrum
- Sprinkleranlegg fra 2016
- Vinduer fra 2012
- Perfekt for utleie
- Kan overtas når som helst

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren presenterer denne flotte 2-roms selveierleiligheten med ypperlig beliggenhet ved Sandvikstorget i Sandviken.

Oppgradert | Boligen har en god planløsning og har blant annet et pent og praktisk kjøkken, lysmalte overflater, nyere vinduer og sprinkleranlegg. Det er automatsikringer i sikringsskapet.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående fine brukskvaliteter. Rommene har en gjennomført stilmiks og innredningen er fargesatt i lyse nyanser. Her kan man flytte rett inn.

Utleie | Leiligheten passer fint for en person eller et par. Evt. ansees leiligheten velegnet for utleie. Området har generelt sett gode leienivåer.

Muligheter | Fin leilighet med en god beliggenhet i nærheten av NHH og NLA Høgskolen, det er også kort avstand til busstopp med hyppige avganger til Bergen sentrum og Åsane bussterminal. Det er Jokerbutikk og bysykler rett utenfor døren og få minutter til Sats Elixia og det beste turterreng i byfjellene.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer samt vedlagte tilstandsrapport.

Velkommen | Totalt sett en meget tiltalende 2-roms leilighet med god utnyttelse, fin takhøyde, fine brukskvaliteter og meget fin beliggenhet i sentrum. Leiligheten bør sees. Velkommen på visning!

Oppvarming

Oppvarming: Varmekabler på badet, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Parkering

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Felles tomt på 415,1 m² men bygningsmassen opptar store deler av eiendommen.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og god beliggenhet like ved Sandvikstorget. Ved Sandvikstorget er det dagligvarebutikk og "Bysykler" som kan leies. Gåavstand til sentrum og byens sentralnerve via Koengen. Et lite stykke unna ligger Støletorget, med blant annet Meny dagligvare, 7/Eleven storkiosk, café og apotek. Rimelig nærhet til både NHH og NLA Høgskolen. For den turglade har man ypperlige og varierte turløyper med Hellen, Munkebotn og Stoltzen som naturlige utgangspunkt. Det er gode kollektivtilbud i umiddelbar nærhet, med kort kjøretid til sentrum og Åsane. Foruten den sentrumsnære beliggenheten finner man også Gamle Bergen en hyggelig rusletur unna. Et sjarmerende sted med god atmosfære og masse historie. For ytterligere informasjon henvises til vedlagte nabolagsprofil.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandssrapport.

Om byggemetoden:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong.  Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med sveiset papp/folietekking eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget og kontrollert.

Grunnmur og drenering:
Forventet levetid for vegg mot terreng av betongvegg eller murt vegg av blokker: 20 - 60 år.
Forventet levetid for drenering: 20 - 60 år avhengig av grunnforhold.

Vegger:
Forventet levetid for veggkonstruksjoner av bindingsverk av tre: 40 - 80 år.
Forventet levetid før omfuging av puss: 20 - 60 år.
Forventet levetid før slemming av mur / forblending med slemming: 30 - 60 år.
Forventet Levetid på utvendig trekledning: 40 - 60 år

Overordnet faglig vurdering av eiendommen:
Avvik som er funnet på befaringsdagen står nærmere beskrevet under de aktuelle bygningsdelene. Ved avhending av eiendommen gjøres det oppmerksom på selgers opplysningsplikt og kjøpers undersøkelses plikt iht. Lov om avhending. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligens alder tilsier at det ved ombygning/ modernisering kan fremkomme feil og mangler. En må være klar over at boligen opprinnelig er fra 1964 og at bygningsdeler som ikke er skiftet kan være på slutten av sin levetid. Det er viktig å påpeke at byg

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 15.11.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.1.2 Våtrom Overflate gulv
Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket.

6.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
Drensåpningen til fordelerskapet ledes kun inn i veggen skapet er plassert i. Drensåpningen skal ledes til rom med sluk. Som et minimum bør det etableres lekkasjesikring for å unngå at drensvann ledes på innsiden av veggen skapet er plassert i.  På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning.

6.2 Varmtvannsbereder
Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Kjøpers undersøkelsesplikt
Leiligheten eies av A O Grevstad Eiendom AS. Leiligheten har vært utleid i selskaps eiertid. Selskapets eiere har ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten og egenerklæringsskjemaet. Det oppfordres derfor at interessenter tar en grundig gjennomgang av leiligheten, gjerne sammen med fagkyndig person, før bud blir inngitt. Kjøper kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 15.08.2018

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Installering heis/løfteinnretning
Dato: 24.05.2011

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg 5-etasjes betongbygning og installasjon av 1 stk. varmeanlegg
Dato: 31.03.1967 og 23.12.1966

Ingen øvrige attester foreligger ifølge kommunen. I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Ferdigattestene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 49/1113

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet består av 1 næringsseksjon og 22 selveiende boligseksjoner.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring NUF (Polise SP3701578). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Felleskostnad:
Felleskostnad utgjør kr. 1.700,- pr. måned.

Felleskostnaden inkluderer andel felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, forretningsførsel, renhold og normal drift av sameiet, service av heis, m.m.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Planlagt vedlikehold i sameiet
Sameiet skal på årsmøte den 13 april ta stilling til fremtidlig vedlikehold av bygget. Styreleder sier at beslag etc. vinduer, halve fasaden på østsiden etc. bør gjøres noe med. På årsmøtet den 13 april skal det diskuteres finansiering i sameiet og hvordan det ønskes gjennomført og hva som evt. skal utføres. Sameiet har ikke midler på felleskonto for å bekoste dette, så her må de 23 seksjonenene bidra iht. eierbrøken. Kjøper må ta høyde for at sameiet beslutter å vedlikeholde bygget og at det vil medføre en evt. noe høyere månedlike felleskostnad eller en éngangsinnbetaling for hver seksjon.

Dyrehold
Husdyrhold er ikke tillatt.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp).

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, svarbrev fra forretningsfører samt innkalling til ordinært årsmåte 2021 med årsprotokoll fra møtet 01.12.2021. Megler har ikke mottatt regnskap og budsjett for sameiet.

Formuesverdi

Skatteetaten oppgir at det ikke eksistrerer ligningsverdi på denne leiligheten.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1963/5415-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 05.07.1963 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. åpning i brannvegg.
Overført fra: 4601-168/49
Gjelder denne registerenheten med flere

1964/9250-6/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 02.12.1964 
Bestemmelse om vann og kloakkledning
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Bestemmelse om bebyggelse
Bruksrett til felles gårdsplass for tilstøtende parseller
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-168/49
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1966/1418-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 01.03.1966 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppsetting av brannvegg.
Overført fra: 4601-168/49
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner under arbeid
61690000 Bergenhus. Gnr. 168, områderegleringsplan for Kristianholm, Sandvikstorget og Rosegrenden. Saksnr. 202220436 Dekningsgrad 100%
65790000 Bergenhus. Bybanen fra sentrum til Åsane, hovedsykkelrute festningkaien - Sandviksveien. Saksnr. 20

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:2220560

Kommuneplan
Kommuneplanens arealdel 2018 fra 2019 dekningsgrad 100%

Arealformål i kommuneplanen
Sentrumskjerne 86,4% og byfortettingsson 13,6%

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpStøySone H220_3 Vei støy - gul sone 47,4 %

Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
PlanID Hensynssonetype Hensynssonenavn Beskrivelse Dekningsgrad
65270000 KpStøySone H210_3 Vei støy - Rød sone 23,2 %

Bestemmelsesområder i kommuneplanen
PlanID Bestemmelseområde Bestemmelsehjemmel Dekningsgrad
65270000 [4 5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100,0 %

Kommunedelplan
Bergenhus. KDP Sandviken - Fjellsiden Nord. Endelig vedtatt 19.02.2001 dekningsgrad 100%

Planer i nærheten av eiendommen
Bergenhus. KDP Bergen havn. Saknr. 200512751
Bergenhus. Gnr. 168. Bnr. 321 mfl. Sakterhustomten bolig og næringsområde. Saksnr. 200006794
Bergenhus. Fjæregrenden, byplanvedtekter.
Bergenhus. Gnr. 168. Bnr. 325, Sandviksboder 5-24. Saksnr. 199702958

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen.
Saksnr. 201312726 Igangsettigng av tilbygg enebolig.
Saksnr. 201504602 Bygning godkjenent for riving/brenning. Garasjeuthus anneks til bolig.
Saksnr. 201504602 Igangsettningstillatelse. Garasjeuthus anneks til bolig.

Bygging på Naumanntomten.
OBOS har byggeplaner på tomten til Neumann på andre siden av Sjøgaten. Planen er oppføring av 400 leiligheter. Salgsstart er planlagt 2024 og innflytning er planlagt i 2026. Se vedlagt link https://nye.obos.no/ny-bolig/boligprosjekter/vestland/bergen/kristiansholm/[om-boligprosjektet
Dette vil være et stort løft for hele området.

Bybanen
Det diskuteres politisk om bybanen til Åsane muligens skal gå i området ved eiendommen. Dersom dette blir gjennomført vil dette være et stort løft for hele området. Hvor eller når bybanen til Åsane skal bygges til slutt vites ikke.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Rett til å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, herunder tilbud om lån eller andre banktjenester. Dette vil si at en bank kan ikke kreve at en eiendomsmegler i den samme banken, må selge din bolig for at du som kunde skal få lån i banken, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Sikkerhetsstillelse:
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til 45 MNOK. Enkeltsaker er forsikret for inntil 15 MNOK. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 MNOK, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke kostnaden forbundet med dette.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 500 000
Omkostninger 78 192
TOTALT 2 578 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF