Møllendalsbakken 1

Solgt

2 690 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 769 690

P-rom

36 KVM

Antall rom

1 Soverom

Møllendalsbakken 1 (Solgt)

Meget lekker 2R | 5.etg. | Bygg fra 2009 m/fjernvarme | Felles takterrasse | Høy tekn. std. | Butikk, bybane | Helse Brg

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Møllendalsbakken 1 2 690 000 79 692 1 811
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 5
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
36 / 36 / 0 KVM Fellestomt, 3412 KVM 60220242

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 5. etasje:
Gang (3,4m²), bad/vaskerom (3,2m²), soverom (8m²) og stue/kjøkken (19,2m²).

Uteplass:
Det er store felles takterrasser i 6.etg på cirka 150 kvm og felles takterrasse i 7.etg på cirka 63 kvm. Særdeles gode solforhold og fin utsikt.

Lagringsplass:
Det medfølger en ekstern bod til leiligheten.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Alle innvendige rom i leiligheten er P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 36 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 36 kvm.

Standard

Lekkert | Svært lekker og gjennomført 2-roms eierleilighet, beliggende i sentrumsnære og rolige omgivelser i Møllendalsbakken like ved Haukeland Universitetssykehus. Leiligheten har en gunstig plassering i 5. etasje.

Oppgradert | Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet med fine brukskvaliteter. Her er det nymalt i november 2020 i en varm nedtonet farge. I tillegg er gulvene slipt for å få et helhetlig inntrykk. Takhøyden i stue/kjøkken er målt til 2,87 meter som gir rommet en ekstra dimensjon.

Innhold | Det er en funksjonell, god og effektiv planløsning med entré, bad, stue/kjøkken og soverom. Kjøkkenet er levert av HTH og badet er helfliset og pent. I tillegg er det en ekstern bod tilknyttet leiligheten.

Høy teknisk standard | Det er innlagt balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning samt tilluft til oppholdsrom, som fører til godt inneklima i leiligheten. I tillegg er det fjernvarme som gir god oppvarming, rør i rør vannforsyningssystem, automatsikringer, felles brannvarslingsanlegg, m.m.

Fine fasiliteter | Det er heis i bygget som tar en opp til to store takterrasser i 6. og 7. etasje med gassgrill og sittegrupper, som kan benyttes på deilige soldager.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt egenerklæringsskjema og vedlagte tilstandsrapport utarbeidet av takstmann Mats Hansen.

Velkommen | Velkommen til visning av denne veldig fine og moderne leiligheten!

Nærområdet

Leiligheten er gunstig plassert i 5 etasje med adkomst via hovedinngangen i Møllendalsbakken eller en kan gå direkte inn i etasjen ved inngang på hjørnet avbygget. Det er heis i bygget og enkel adkomst. I sin tid var Møllendal et av Bergens mest vitale industriområder. En nyutviklingsfase har på gått de siste 15 årene og i forlengelsen av Kalfaret er dette et meget attraktivt område å bo i. Møllehagen er et moderne eiendomskompleks over 7. etasjer, i en revitalisert og spennende del av byen. Sentrumsnær beliggenhet nederst i Møllendalsbakken med gang- og sykkelavstand til sentrum. Bunnpris dagligvareforretning ligger ca. 20 meter fra bygget, ellers ligger det på Jokerbutikk og Rema 1000 ligger like i nærheten. Det er få minutter å gå til det nye bybanestoppet i Møllendal og det vil være få minutter å gå til den nye bystranden rundt Store Lungegårdsvannet som er under bygging. Det er også badebrygger og fetevare i Møllendalsveien. Busstopp ca. 50 fra bygget og få minutter til Haukeland sykehus og ellers "hele" Helse Bergen i Årstad bydel. Kort vei til byfjellene via Kalfaret eller til Ulriken via Montana.

Kort vei til Danmarksplass som kan by på en rekke spisesteder og det er kort vei SATS i Lars Hilles gate, Sammen treningssenter i Årstadveien,  Barrys Bootcamp i Nonnesetergaten, svømmehallen AdO arena på Lungegårdskaien er alle i kort avstand fra leiligheten. Studiesteder som Høgskolen på Kronstad, Handelshøyskolen BI, det medisinskodontologiske fakultet eller UiBs fakulteter på høyden er innen kort avstand.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Termostatstyrte varmekabler i baderomsgulvet, balansert ventilasjonsanlegg og fjernvarme/radiator.

Parkering

Gateparkering i henhold til områdets bestemmelser. Det kan være muligheter for å leie garasjeplass eller carport intern i bygget.

Tomt

Felles tomt på ca. 3.412 kvm., som eies av sameiet og er pent opparbeidet hage/gressplen i front, bed, asfaltert gangvei etc. Møllendalselven ligger i front avbygget.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Enkel adkomst fra Møllendalsbakken.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Om byggemetoden:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong.  Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med folie/duk. Taket er ikke besiktiget av takstmann.

Grunnmur og drenering:
Forventet levetid for vegg mot terreng av betongvegg eller murt vegg av blokker: 20 - 60 år.
Forventet levetid for drenering: 20 - 60 år avhengig av grunnforhold.

Vegger:
Forventet levetid for veggkonstruksjoner av bindingsverk av tre: 40 - 80 år.
Forventet levetid før omfuging av puss: 20 - 60 år.
Forventet levetid før slemming av mur / forblending med slemming: 30 - 60 år.
Forventet Levetid på utvendig trekledning: 40 - 60 år

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 15.11.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Lovlighet.
Leiligheten er godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.1.1 Våtrom Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere tilfredsstillende.

1.1.2 Våtrom Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Det er innlagt fiberkabel i boligen. Altibox.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brannvesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Leiligheten eies av AO Grevstad Eiendom AS. Leiligheten har vært utleid i selskaps eiertid. Selskapets eiere har ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten. Det oppfordres derfor at interessenter tar en grundig gjennomgang av leiligheten, gjerne sammen med fagkyndig person, før bud blir inngitt. Kjøper kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg Bolig
Dato: 05.10.2009

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 346/43649

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameie Møllehagen består av 71 selveiende boligseksjoner og sameiet har engasjert OBOS som forretningsfører. OBOS overtok som forretningsfører 01.06.22 og har derfor ikke tredjepartsopplysninger for 2021.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: 3206236 ). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2021 gikk med et overskudd kr. 23.926,- Budsjett for 2022 er et overskudd på kr. 322.000,-

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 1.811,- pr. måned og inkluderer: en grunnpakke internett og tv (kan oppgraderes om ønskelig), a konto varme, drift og vedlikehold, strøm i fellesarealer, service av heis, forsikring av bygg m.m.

Fra 01.01.2023 vil felleskostnader pr. måned bli kr. 1.897,- pga. 8% økning av felleskostnad. (Normalt indeksregulering)

Fra 1.11.2023 vil fjernvarme bli avregnet/fakturert eier direkte via ekstern aktør (Lyse) og det vil fra da ikke lenger bli krevet inn "a konto varme" via felleskostnader.

Fra 1.11.2023 vil dermed månedlige kostnader bli kr. 1.682,- og hver seksjonseier blir da fakturert månedlig for varmt vann etter faktisk forbruk.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Barkemøllen
Barkemøllen som står på tomten kan leies av beboerne for selskapeligheter. Det koster en mindre sum for bebeorne å leie dette lokalet.

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
Kreves ikke.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører, innkalling og protokoll fra årsmøte, ordensregler m.m. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 697 723,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 511 801,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Utleie er tilltatt med styrets godkjenning.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Adkomst fra offentlig vei.
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Tinglyste erklæringer

1940/3315-1/106 11.04.1940   
Bestemmelse om veg  
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til
skjøte/festekontrakt
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/943-1/106 04.02.1941 
Bestemmelse om veg  
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr.kontorbarakk
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/3328-1/106 05.05.1941   
Best. om vann/kloakkledn.  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1941/6070-1/106 22.09.1941   
Bestemmelse om veg  
Best. om bro.
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1943/4164-1/106 21.09.1943  
Best. om vann/kloakkledn.  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/2409-1/106 22.03.1945 
Bestemmelse om kloakkledn  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/7676-1/106 11.09.1951   
Erklæring/avtale  
Det tillagte grunnstykke 249.80 m2 kan ikke bebygges uten formannskapets samtykke m.v.
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1955/1521-1/106 14.02.1955 
Erklæring/avtale  
Best. om oppførelse av forstøtningsmur m.v.
Overført fra: 4601-163/28
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen er avsatt til bolig.

Bergen kommune holder på å utvikle området rundt Store Lungegårdsvann. Her skal det bli bystrand, parkområder etc. I tillegg er den nye bybanen ferdigstilt og åpnet den 21 november. Det er planer om flere boligbygg i strandsonen mot Store Lungegårdsvann og det er boligplaner lengre nede i Møllendalselven. Dette har ingen påvirkning på denne leiligheten.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger: For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene. Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. * Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper. Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring. Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen. I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år. Rett til å velge megler: Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, herunder tilbud om lån eller andre banktjenester. Dette vil si at en bank kan ikke kreve at en eiendomsmegler i den samme banken, må selge din bolig for at du som kunde skal få lån i banken, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Sikkerhetsstillelse: Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til 45 MNOK. Enkeltsaker er forsikret for inntil 15 MNOK. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 MNOK, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke kostnaden forbundet med dette.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 690 000
Omkostninger 79 692
TOTALT 2 769 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF