Liakroken 18

Solgt

3 290 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 764 000

P-rom

99 KVM

Antall rom

3 Soverom

Liakroken 18 (Solgt)

Nyoppusset 4-roms med attraktiv beliggenhet | Kort vei til buss og butikk | Garasjeplass m. mulighet for ladepunkt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Liakroken 18 3 290 000 6 232 6 149
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
99 / 99 / 0 KVM Fellestomt, 8936 KVM 61220024

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3. etasje:
- Entré,  bad 1,  gang, soverom 1 (12,2 m2),  omkledningsrom (5,5 m2), soverom 2 (7,8 m2), soverom 3 (6,4 m2), bad 2 / vaskerom, stue/kjøkken

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til rehabilitert balkong med retning sør-vest.

Lagringsplass:
I u.etg er det medfølgende bod på ca. 4,4 kvm. med gode lagringsmuligheter.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 99 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 99 kvm.

Standard

Presentasjon | Det er med glede ZMegleren v./ Joakim E. Bøkenes presenterer denne stilfulle 4-roms andelsleiligheten i attraktive Lid borettslag.

Kort oppsummert:
- Rehabilitert 4-roms andelsleilighet
- Påkostet med smarte tekniske løsninger
- Svært funksjonell planløsning
- Tidsriktige overflater
- Downlights i alle rom
- Lekker kjøkkeninnredning med svært god skap- og benkeplass
- To helflisede bad med "spa-følelse"
- Hovedbad tilrettelagt for vaskemaskin
- Luft til luft varmepumpe
- Varmtvann inkludert i felleskostnadene
- Forkjøpsrett forhåndsutlyst


Moderne | Borettslaget er nylig ferdig med rehabiliteringen av fasade og veranda, mens det innvendig ble rehabilitert i 2020/21.
Leiligheten er definitivt verdt et besøk. 
Her er det malt i lys gjennomgående farge, med fine kontrastvegger i alle rom. Dette er med på å fremheve rommene og skaper en innbydende og moderne atmosfære.

Leiligheten fremstår svært gjennomført med fine og smarte detaljer og kvaliteter, slik som eksempelvis egne USB-ladepunkt på hovedsoverom og egne kontaktpunkt i vinduskarmen til eksempelvis julestjernen.

Planløsningen er også noe endret, til fordel for større bad og tre større soverom. Opprinnelig bod med tilknytning til hovedsoverom er også åpnet opp og omgjort til omkledningsrom (ikke omsøkt, se pkt. ferdigattest).
Leiligheten fremstår ellers svært godt utnyttet med en funksjonell utforming passende flere av livets faser.

Inkludert i felleskostnadene |
Her i Lid borettslag vil en ha god oversikt over de månedlige utgiftene. Felleskostnaden er innholdsrik og består av bl.a.: Varmtvann, kabel-tv og internett (grunnpakke), renhold/vask av fellesareal, vedlikehold og avsetting til vedlikehold, kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) etc...

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en ny-oppusset andelsleilighet med sentral beliggenhet i Åsane. Velkommen til visning!
Ansvarlig megler:
Joakim Ellingsen Bøkenes
ZMegleren Nordhordland AS

Nærområdet

Leiligheten ligger i et meget sentralt, barnevennlig og attraktivt sted. Her har man kort vei til alle servicetilbud, herunder skole, barnehager, lekeplasser samt buss og butikk i umiddelbar nærhet. Barn og ungdom har et godt og variert fritidstilbud med flere idrettshaller og fotballbaner i nærområdet, samt masse plass på fellesarealer. Kort vei til Åsane Storsenter og til flotte turområder i nærmiljøet og Hjortland.
Leiligheten har solrik veranda ut fra stuen med sol på sommerstid fra omkring 12.00 - 20.00 i følge selger.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | 3. etasje:
Elektrisk oppvarming med gulvvarme på bad og flislagt del i entré. Varmepumpe i stue.
For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Fast biloppstillingsplass i lukket garasjeanlegg.
Betjenes gjennom felleskostnadene.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Fellestomt  8 936 m2. Tomt er pent opparbeidet med plener, beplanting, lekeplasser og interne gangveier. Se vedlagte vegstatuskart  fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er hentet på bakgrunn av vedlagte tilstandssrapport:
Om byggemetoden:
Grunnmurer av betong. Yttervegger oppført i betong-/trekonstruksjoner med plater og dels trekledning i fasade. Etasjeskillere av betong.
Flat takkonstruksjon antatt tekket med takbelegg.

Overordnet faglig vurdering av eiendommen:
Avvik som er funnet på befaringsdagen står nærmere beskrevet under de aktuelle bygningsdelene. Ved avhending av eiendommen gjøres det oppmerksom på selgers opplysningsplikt og kjøpers undersøkelses plikt iht. Lov om avhending. Det gjøres på generelt grunnlag oppmerksom på at boligens alder tilsier at det ved ombygning/ modernisering kan fremkomme feil og mangler. En må være klar over at boligen opprinnelig er fra 1980 og at bygningsdeler som ikke er skiftet kan være på slutten av sin levetid.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Thomas Frøyen den 20.10.22

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.
Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Bad 1: TG2
Totalvurdering overflater:
Overflater fremstår i normalt god stand. TG 2 pga manglende drensmulighet til sluk for evt lekkasjevann utenfor dusjsonen.

Anbefalte tiltak overflater:
TG 2 pga manglende drensmulighet til sluk for evt lekkasjevann utenfor dusjsonen: Det må etableres dreneshull i gulvskinne mot dusjsone
for tilkomst til sluk for evt lekkasjevann utenfor dusjsone.

Bad 2 / Hovedbad
Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
Innredning og utstyr fremstår i normalt god stand. Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for
synliggjøring av eventuelle lekkasjer.

Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon:
Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer: Det må etableres
drensåpning for synliggjøring av lekkasjevann fra innebygget sisterne

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader forutenom fellesutgiftene er innboforsikring og strøm.
Årlige kostnader vil basere seg på eget bruk og egne forsikringsavtaler. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Fastmontert løsøre som ikke medfølger:
Høytalere i stue (med feste) samt TV i stue (med veggfeste).

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg
Dato: 18.02.1980

Nåværende eier har åpnet opp opprinnelig bod tilknyttet hovedsoverom til fordel for et omkledningsrom. Endringen av bruken fra tilleggsdel til hoveddel er ikke omsøkt, og ny eier overtar all eventuell fremtidig ansvar og risiko tilknyttet bruksendringen.

Borettslag/boliglag

Om boliglaget
Lid Borettslag (org.nr: 953071347) har BOB som forretningsfører.

Styreleder i laget er: Anita Linea Jakobsen

Laget består av 99 leiligheter fordelt på 4 punkthus med 12 andeler i hver og 1 terrasseblokk med 51 andeler.
Laget er nylig ferdig med rehabilitering av fasade, verandaer, innvendige fellesarealer etc. Konferer megler ved ytterligere spørsmål.

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i If skadeforsikring NUF.

Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Fellesutgifter:
Månedlig fellesutgifter utgjør kr. 6.149,-

Fellesutgiftene fordeles på følgende måte:
Renhold 130,-
Felleskostnader garasje 100,-
Felleskostnader 5 919,-

Lånebetingelser:
Bank: Nordea Bank Norge Asa
Lånenr.: 60308113372
Lånebeskrivelse: Rørfornying og refinansiering
Lånetype: Annuitetslån
Rentesats: 3,45%
Andel av saldo 467 763,49
Innfrielsesdato: 30.12.2051Felleskostnadene inkluderer; Andel kommunale avgifter, felles bygningsforsikring, grunnpakke kabel-TV/internett, strøm i fellesareal, dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Til orientering: 
Det er konstatert at betongdekkene (etasjeskillene) i brl. har en lavere lastekapasitet enn etter Norsk Standard. Ved ordinær bruk av leilighetene og laster innenfor laststandarden fra 1977, vil strukturen ha en kapasitet godt innenfor sikre rammer.

Økning felleskostnad
Forretningsfører opplyser om en økning av felleskostnadene f.o.m. 01.01.2023 tilsvarende 6%. Dette vil utgjøre omkring kr 355,- pr mnd ekstra.
Foruten om denne økningen er det ikke planlagt andre ting i laget.

Dyrehold
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av selger via forretningsfører, uten at noen har meldt seg. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Relevante dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordenssregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2021 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 699 083,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 516 698,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Kommunal tilkomst
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen er regulert til:
Reguleringsformål: Område for 3-4 etg. blokker
Arealplan-id: 4601_3690000
Plannavn: Åsane. Gnr 207 Bnr 1, 2 MFL., Flaktveit, Li Felt 1.
Ikrafttredelsesdato: 29.10.1975
Berøringsgrad: 100%

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:
- Bebyggelse og anlegg (100%)

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
For å få et best mulig beslutningsgrunnlag er det viktig å lese salgsdokumentene grundig før visning, og uansett før budgivning. Salgsoppgaven inneholder sentrale opplysninger fra eiendomsmegleren, tilstandsrapport fra bygningssakkyndig, egenerklæring fra selger og andre dokumenter med relevant innhold. Uavhengig av om det er lest eller ikke, regnes Kjøper for å kjenne til det som går tydelig fram av salgsdokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg.

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

* Med forbrukerkjøper menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Rett til å velge megler:
Valg av eiendomsmeglingsforetak skal være frivillig. Eiendomsmeglingsforetak kan ikke inngå oppdrag om eiendomsmegling dersom inngåelsen av oppdraget er satt som vilkår i avtale om annet enn eiendomsmegling, herunder tilbud om lån eller andre banktjenester. Dette vil si at en bank kan ikke kreve at en eiendomsmegler i den samme banken, må selge din bolig for at du som kunde skal få lån i banken, jf. Lov om eiendomsmegling § 6-3 (3).

Sikkerhetsstillelse:
Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til 45 MNOK. Enkeltsaker er forsikret for inntil 15 MNOK. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 MNOK, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke kostnaden forbundet med dette.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 290 000
Omkostninger 6 232
Fellesgjeld 467 763
TOTALT 3 764 000

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF