Østre Breivikskjenet 28

Solgt

8 490 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

8 716 640

P-rom

201 KVM

Antall rom

4 Soverom

Østre Breivikskjenet 28 (Solgt)

Lekker enebolig i populært område | Godkjent utleiedel | Stor dobbelgarasje | Opparbeidet uteareal | Barnevennlig område

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Østre Breivikskjenet 28 8 490 000 226 642 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
201 / 216 / 236 KVM Eiet tomt, 960 KVM 60220212

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold - utleiedel | Underetasje:
Entré, bod/disponibelt rom, soverom, innvendig bod, helfliset bad/wc/vaskerom, spisestue/disponibelt rom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Innhold - hoveddel | Underetasje:
Mellomgang, innvendig bod/teknisk rom, 2 soverom og helfliset bad/wc.

Innhold - hoveddel | 1. etasje:
Gang/hall med speilgarderobe, sportsbod, vaskerom, helfliset bad/wc, soverom og stue/spisestue med delvis åpen kjøkkenløsning.

Uteplasser:
Fra stue er det adkomst til en syd-østvendt vinkelterrasse med god størrelse og glassrekkverk. Utearealene er pent opparbeidet med god plass til utemøblement og grill etc. I tillegg er det en skjermet og koselig utesone på baksiden av dobbelgarasjen, med plass til utemøblement og grill etc.

Parkering:
Det er dobbelgarasje (areal 45 m2 BRA) med elektrisk leddport samt god parkeringsdekning på gårdstunet utenfor huset. Mellom garasjen og inngangspartiet er det også parkeringsmulighet (overbygget carport). Det er montert elbillader i garasjen.

Utvendig sportsbod:
Det er en utvendig sportsbod, som disponeres av utleiedelen. Boden har et areal på 6,8 m2 og ble oppført i 2020.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

Underetasje - utleiedel:
Entré (3,1 m2), bad/vaskerom (5,3 m2), soverom (10,5 m2), stue og kjøkken (31 m2).

Underetasje - hoveddel:
Gang/trapperom (9,1 m2), bad (8,5 m2), soverom (8,6 m2), soverom (14,2 m2).

1. etasje - hoveddel:
Entré (7 m2), gang/trapperom (10,2 m2), vaskerom (5,9 m2), bad (10,2 m2), soverom (11,9 m2), stue og kjøkken (57,7 m2).

S-rom:
Underetasje leilighet: Bod (3 m2), sportsbod (4,9 m2).
Underetasje hoveddel: Teknisk rom (2 m2).
1. etasje: Bod (5,3 m2).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 201 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 216 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 236 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Funkisinspirert enebolig med god beliggenhet
- Godkjent utleiedel som genererer skattefri leieinntekt
- Dobbelgarasje, carport og parkering utenfor huset
- Månedlig leieinntekt kr. 10.000,- + strøm
- Lekkert kjøkken med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer
- Tiltalende stue/spisestue med god størrelse
- 2 lekre bad og separat vaskerom
- Mulig å lage ekstra soverom i hoveddelen
- Innfelte takhøytalere og utstrakt bruk av downlights (led)
- Rentbrennende ildsted og luft-til-luft varmepumpe
- Stor terrasse og påkostede uteareal
- Lettstelt tomt som er meget pent opparbeidet
- Nærhet til skole, barnehage og dagligvare
- Kort kjøretid til Vestkanten Storsenter
- Få minutter til Alvøskogen Idrettspark og turområde
- Rundt 10 minutters kjøretid til Bergen sentrum
- Rundt 15 minuttes kjøretid til Sandsli/Kokstad via Knappetunnelen

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ønsker velkommen til denne lekre eneboligen med godkjent utleiedel i Østre Breivikskjenet 28 i Godvik (byggeår 2012). Dette er en innbydende og innholdsrik enebolig med barnevennlig beliggenhet i et etablert nabolag uten gjennomgangstrafikk.

Skattefritt | I deler av underetasjen er det en godkjent utleieenhet, som leies ut for kr. 10.000,- per måned + strøm. Dette gir en årlig leieinntekt pålydende kr. 120.000,-. Leieinntekten er skattefri etter dagens regelverk.

Parkering | Eiendommen har en misunnelsesverdig dobbelgarasje med god størrelse og elbillader. Det er også en carport mellom garasjen og inngangspartiet samt god parkeringsdekning på gårdstunet utenfor huset. Utleiedelen parker utenfor egen inngang. Parkeringssituasjonen må derved sies å være godt ivaretatt.

Tomten | Tomten er pent opparbeidet med påkostede løsninger, herunder flott natursteinsmur, asfaltert uteområde og diverse beplantninger. Lettstelt og fin eiendom, som harmonerer godt med boligens arkitektoniske uttrykk.

Fasiliteter | Fra området er det gåavstand til Alvøen skole (1-7 kl.) samt nærhet til flere barnehager. Rema 1000 og Kiwi dagligvare ligger like ved. Likeledes er kort vei til gode bussforbindelser og få minutters kjøretid til Vestkanten Storsenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en moderne og tiltalende enebolig med utleiedel og super beliggenhet i et etablert og barnevennlig område i Godvik. Her kommer man til "duk og dekket bord". Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Sentral og meget populær beliggenhet i et etablert boligområde i Østre Breivikskjenet i Godvik. Huset har god internbeliggemhet i et barnevennlig område uten gjennomgangstrafikk. Opparbeidet tomt med påkostede utearel. Gangavstand til Alvøen skole (1-7 klasse) og rimelig nærhet til flere barnehager. Kort avstand til det meste man trenger i dagliglivet med blant annet Kiwi og Rema 1000 samt få minutters kjøretid til Vestkanten Senter, som har et bredt utvalg av forskjellige butikker og ulike servicetilbud. Flere idrettsanlegg og fritidstilbud i området med Vannkanten, Iskanten, Vadmyra idrettsanlegg, Olsvikhallen, og Alvøen idrettspark. Flotte og varierte turområder med Alvøskogen og Lyderhorn som naturlige utgangspunkt. Likeledes er det kort kjøretid til Bergen sentrum og tilsvarende til Sandsli/Kokstad/Flesland via Knappetunnelen. For øvrig er det gode bussforbindelser i Breivikskiftet med hyppige avgangstider (busslinjene 49, 424 og 441). Buss til Sotra og Askøy går via Storavatnet terminal.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | Utleiedel:
- Gulvvarme i alle rom (eks. kontor/disponibelt rom)

Oppvarming - hoveddel | Underetasje:
- Gulvvarme i alle rom (eks. bod/teknisk rom)

Oppvarming - hoveddel | 1. etasje:
- Gulvvarme på bad
- Gulvvarme på vaskerom
- Gulvvarme i gang
- Vegghengt varmepumpe i stue (luft-til-luft)
- Rentbrennende ildsted i stue

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Dobbelgarasje med elektrisk garasjeport
- Carport mellom garasje og inngangsparti
- God parkeringsdekning på tunet utenfor huset

Det er installert elbillader i garasjen. Denne medfølger i handelen.

Utleiedelen parkerer utenfor egen inngang.

Tomt

Eiet tomt på 960 kvm., som er pent opparbeidet. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og husets plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Om byggemetoden - bolig:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning samt platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som pulttak av tresperrer, taket er tekket med papp.

Om byggemetoden - garasje:
Garasjen er oppført med støpt gulv. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Takkonstruksjonen er utført som pulttakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med takpapp.

Overordnet faglig vurdering av eiendommen:
Avvik som er funnet på befaringsdagen står nærmere beskrevet under de aktuelle bygningsdelene. Ved avhending av eiendommen gjøres det oppmerksom på selgers opplysningsplikt og kjøpers undersøkelses plikt iht. Lov om avhending. Det er viktig å påpeke at bygningen anses å være oppført i henhold til de forskrifter som gjaldt da dette huset ble bygget, og det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard.

Endringer etter byggeår (opplysninger fra hjemmelshaver):
- Garasjen ble oppført i 2014
- Asfaltert uteområdet og innkjørsel i 2019
- Utvendig sportsbod ble oppført i 2020

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig/takstmann Mats Hansen den 30.09.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

10.2 Varmtvannsbereder
Det er i dag innført krav om at varmtvannsberedere av denne størrelsen ikke skal være tilkoblet med vanlig stikkontakt, men være såkalt fast tilkoblet. Da vil du unngå risiko for varmgang og brann. På tidspunktet varmtvannsberederen ble montert var det ikke krav om fast tilkobling. Varmtvannsberederen i leiligheten har ikke fast tilkobling.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 27.385,- per år
Bygningsforsikring inkl. innbo = kr. 11.881,- per år
Strømforbruk siste 12 måneder = 16.013 kWh
Pliktig medlemskap i Stølevannet Vel = kr. 3.650,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken i hoveddelen samt hvitevarer på kjøkken i utleiedelen inkludert vaskemaskin, medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annen relevant informasjon:
Ifølge selger er det observert det som antas å være skjeggkre i boligen. Huset og utleiedelen ble behandlet av Rentox høsten 2021. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det foreligger en privat avtale (muntlig) om felles bed mellom tomten til nabo (på høyre side av innkjørsel opp til huset). Dette bedet vedlikeholdes/beplantes av nabo.

TV-benk med heis/fjernsyn på hovedsoverom følger ikke med i salget.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attest:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 28.01.2014

Ferdigattest og bygningstegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

VIKTIG INFORMASJON:
Det gjøres oppmerksom på at det ene rommet i utleiedelen med adkomst fra entré, er ikke godkjent som varig oppholdsrom. På mottatte bygningstegninger står det beskrevet at rommet er avsatt til "Sportsbod" med utvendig adkomst. Den utvendige døren er fjernet og erstattet med vindu. I tillegg er det montert innvendig dør med adkomst til rommet fra entré/vindfang. Denne endring er ikke omsøkt eller godkjent. Huset overtas av kjøper på bakgrunn av denne situasjonen for egen regning og risiko.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 920 627,- for inntektsåret 2020.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 6 914 258,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Hoveddelen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Utleiedelen er utleiet for kr. 10.000,- per måned + strøm. Leiesummen inkluderer internett. Leiligheten leies ut umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken og vaskemaskin. Det foreligger en tidsubestemt leieavtale, dvs. at det ikke er avtalt når leietiden skal opphøre. I henhold til leieavtalen er det avtalt en oppsigelsesfrist på 2 måneder, som regnes fra den første dagen i den påfølgende måned. Det er ikke tillatt med dyrehold eller røyking innendørs. Leietaker har innbetalt et depositum pålydende kr. 10.000,-.  For øvrig gjelder Husleielovens bestemmelser. Kopi av leieavtalen kan fås ved henvendelse til ansvarlig megler.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Oransje B.

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er felles kloakkpumper for alle boligene i Stølevannet Vel fram til offentlig knutepunkt/kloakk.

Eiendommen er medlem av Stølevannet Vel (org.nr. 999 666 361). Det betales for tiden kr. 3.650,- per år til velforeningen, som dekker drift og vedlikehold av fellesareal og felles kloakkpumpe(r). Det er pliktig medlemskap i velforeningen. Dugnad er frivillig ifølge selger.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe ytterligere kostnader til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

2011/383853-1/200
Bestemmelse om veg
Tinglyst 20.05.2011
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 138 Bnr: 312
Bestemmelse om parkering

Ovennevnte erklæring sier blant annet at naboeiendom (bnr. 312) har rett til å kjøre over bnr. 313 (eiendommen som selges) på den del av eiendommen som er vist i illustrasjonsplanen. Det samme har bnr. 313 over bnr. 312. Bnr. 312 (nabo) har også rett til å anlegge del av parkeringsplass på bnr. 313 som vist i illustrasjonsplanen. Det er solidarisk vedlikehold av den del av vegen som er felles m.m. Kopi av tinglyst erklæring følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 16080000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 138 Del Av Bnr 3 Mfl., Stølen
Ikrafttredelsesdato: 30.10.2000
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
16080000 - Frittliggende småhusbebyggelse (100,0 %)
16080000 - Felles avkjørsel (0,1 %)
0 - Felles lekeareal (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 8580002
Plannavn: Laksevåg. Gnr 138, Stølen Nord/godvik 199936569
Ikrafttredelsesdato: 26.04.2000

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Flystøy gul sone iht. T1442: 2028 og 2060 prognose (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
8580000 - Laksevåg. Del Av Gnr 138, Stølen Og Gnr 139, Godvik - 200022646
6740005 - Laksevåg. Gnr 137 Bnr 281, Breivik - 200901766
6740002 - Laksevåg. Gnr 137 Bnr 281, Breivikskjenet - 190840058
6740000 - Laksevåg. Gnr 137 Og 138, Breivikskjenet - 199813281

Andre opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 8 490 000
Omkostninger 226 642
TOTALT 8 716 640

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF