Magnus Barfots gate 23

Solgt

3 850 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 879 700

P-rom

56 KVM

Antall rom

2 Soverom

Magnus Barfots gate 23 (Solgt)

Bygårdsdrøm | Sofistikert eleganse | Luksusbad | Fiskebensparkett | Lekkert kjøkken | Generøs takhøyde | Bør sees

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Magnus Barfots gate 23 3 850 000 6 232 3 208
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
56 / 0 / 0 KVM Fellestomt, 167 KVM 60220183

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré (2,2 m²), gang (2,9 m²), bad (4,8 m²), soverom (11,4 m²), soverom 2 (6,9 m²) og stue/kjøkken (24 m²)

Rømningsbalkong:
Vestvendt rømningsbalkong på 0,7 m² med utgang fra soverom. Balkongen er overbygd.

Ekstern bod.
Leiligheten disponerer en bod i u-etg på 5,1 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

Samlet primærareal (P-rom) = 56 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 56 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og særdeles lekker 3-roms leilighet midt i Bergen by
- Betydelig påkostet i 2019 og 2021
- God planløsning med primærareal på 56 kvm.
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Eksklusiv parkett i fiskebensmønster
- Alle overflater malt i 2019 i fine, duse farger
- Nytt listverk i 2019
- Rehabilitert bad høsten 2021. Dokumentasjon foreligger
- Ny kjøkkeninnredning i 2019
- Hvitevarer medfølger i salget
- Rør i rør system i leiligheten fra 2021
- Skoler og fakulteter kort tur hjemmefra
- Shopping, kaféer, kino mm få minutter unna
- Lev det gode sentrumslivet!

Presentasjon | Det er med glede ZMEGELREN v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne svært stilfulle 3-roms leiligheten i Magnus Barfots gate 23.

Inspirasjon | Dette er leiligheten for deg som drømmer om en elegant leilighet i sentrum. Her får man en gjennomført 3-roms leilighet i 2. etasje og hvor "hver krik og krok" er godt utnyttet. I tillegg er takhøyden i underkant av 3 meter på det høyeste og det er gjennomgående fine detaljer som fiskebensparkett og rosett i tak. Her er det en gjennomtenkt og god planløsning med store luftige rom og stilfulle detaljer.

Påkostet og oppgradert | Leiligheten er påkostet og oppgradert i 2019 hvor hele leiligheten ble malt og det ble lagt et nydelig gulv med tilhørende nytt listverk. I tillegg ble det satt inn et svært lekkert kjøkken med nye hvitevarer. Badet er av den lekre sorten og ble rehabilitert i 2021. Arbeidet kan dokumenteres og kvitteringer foreligger.

Varmt vann inkl. | Varmt vann er inkludert i månedlig husleie.

Sentrumslivet | Man er privilegert når man bor så sentralt. "Alle" fasiliteter ligger i kort avstand. Bil er unødvendig, her går man til fots. Kino, teater, undervisning, biblioteket, treningssenter, matbutikker, shopping, Take Away, frisøren, tannlegen, bakeren, restauranter, parker +++. Her kan sentrumslivet leves til det fulle. 

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten. Lave omkostninger ved kjøp.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens fine kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en strøken leilighet med utmerket beliggenhet i byen. Velkommen til visning!

Nærområdet

Leiligheten har en sentral beliggenhet i en av byens mest sentrale gater med gangavstand til alt av byens fasiliteter. Tilbaketrukket i urbane omgivelser i en gate som til vanlig har lite gjennomgangstrafikk. I nærområdet er det flere dagligvarebutikker lett tilgjengelig og servicetilbud rundt Torgalmenningen ligger ca. 5 minutter unna. Et mangfold av restauranter, kaféer og turområder finner du like utenfor døren. Leiligheten har en perfekt beliggenhet for de som er glad i det urbane og sosiale liv. Treningssenter, SIB sentrum, Vektertorget og Studentsenteret ligger i umiddelbar nærhet til leiligheten. Det er også gode turmuligheter som Fløyen, Løvstakken og Stoltzekleiven. På vinterstid er det verdt å nevne at det blir preparert skispor i lysløypen på Fløyen. For studenten er området helt ideelt. Av utdanningsinstitusjoner med umiddelbar nærhet ligger UiB og Handelshøyskolen BI, mens NHH og HiB er ikke mer enn en kort reise med buss eller bybanen unna. Her har man "alt" rett utenfor døren.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad (fra 2021).
Tre vegghengte panelovner, hvorav to stk er fra 2021.

Parkering

Det er soneparkering i gaten.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomtearealet er felles for borettslaget. Hele eiendommen består av eiendommens bygningsmasse/bakplass.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Enkel adkomst fra Magnus Barfots gate.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter i murkonstruksjoner.

Veggkonstruksjon:
Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt. Påforet på innside med bindingsverk/platekledning. Fasadene ble oppusset i 2005. Det er flere riss/sprekker i murfasade. Fasadene skal oppgraderes/males høsten 2022 i regi av Brl. Fasadene er Brls ansvar.

Vinduer:
Isolerglass i malte trekarmer. Stuevindu ble skiftet i 2003. Øvrige vinduer ble skiftet i 1984. Vinduene har normal slitasje, alder tatt i betraktning. Vinduer er Brls ansvar

Taktekking:
Saltak. Konstruksjon av taksperrer, tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast. Taktekking er sannsynligvis fra 1980/1990-tallet. Det ble utført reparasjonsarbeid på taket i 2006. Taktekking er Brls ansvar.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 23.08.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Lovlighet
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, men det er et mindre avvik fra disse. Det er inntegnet vindu på bad i plantegninger, men det er ikke badevindu.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

På generelt grunnlag oppfordres det særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Store eller alvorlige avvik

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Kostnadsestimat gjelder avretting av gulv hvor nivåforskjell er over 30 mm. Dvs. gulv i stue/kjøkken, gang og på det minste soverommet.
Kostnadsestimat er ikke inkludert fjerning/montering av parkettgulv.
Tiltak: For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.
Kostnadsestimat : 10 000 - 50 000

Konstruksjoner som ikke er undersøkt

Skorstein i murkonstruksjoner.
Konferer brannvesen/feier vedr. mulighet for ildsted i stue.
Tilstand på skorsteinsløp er ikke kontrollert. Felles skorstein er borettslagets ansvar.

Fukt i tilliggende konstruksjoner
Hulltaking er ikke foretatt ettersom badet ble rehabilitert høsten 2021 og dokumentasjon foreligger.

Avvik som kan kreve tiltak

Utvendig > Vinduer
Vinduer fra 1984 bærer preg av elde/slitasje. Enkelte vinduer har punktert isolerglass. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på eldre vinduer.
Tiltak: Soveromsvinduer skal skiftes i regi av Brl høsten 2022.

Utvendig > Balkongdør
Balkongdør bærer preg av elde/slitasje. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Balkongdør skal skiftes i regi av Brl høsten 2022.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder.
Tiltak: Det er ikke krav om utbedring av rekkverkshøyde opp til dagens forskriftskrav.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken (24 m²)
Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).
Tiltak:  Det er ikke behov for utbedringstiltak.

Tekniske installasjoner > Felles vann- og avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist begrenset ventilering/luftgjennomstrømning.
Tiltak: Bedre ventilering må etableres. Det bør monteres noen ventiler i yttervegger for å få bedre ventilering/luftgjennomstrømning.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Rehabilitering
Dato: 09.07.1984

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Magnus Barfots gate 23 borettslag (Org nr: 956819253) er et tilknyttet borettslag som har engasjert Vestbo som forretningsfører. Borettslaget består av 6 leiligheter, 3 stk. 2-roms og 3 stk. 3-roms i bygården. Huset er fullt utbedret og ombygget av IBB som byggherre i 1984. Taket ble rehabilitert i 2006, fasaden i 2005, nye dører i 2006 og maling av fellesarealer i 2007. Gaten ble renovert i 2005/2006. Kjeller med plass for å sette fra seg eksempelvis sykler.

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring med polisenummer SP615948. Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2021 er gjort opp med et resultat pålydende kr. - 43 372,-

Månedlig felleskostnad:
Felleskostnaden utgjør kr. 3.208 ,- pr. måned og inkluderer: Betjening andel fellesgjeld (renter og avdrag), andel kommunale avgifter, varmt vann, bygningsforsikring, strøm i fellesareal, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling. Se info under punktet "Planlagt vedlikehold".

Fellesgjeld:
Lånenummer: 13730439a, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 22.08.2022: 1.22% pa.
Antall terminer til innfrielse: 23
Saldo per 22.08.2022: 69 543
Andel av saldo: 23 468
Første termin/første avdrag: 30.06.2005 ( siste termin 31.12.2033 )
Laget har inngått IN-avtale

Lånenummer: 12117392110, DNB BANK ASA
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.08.2022: 2.75% pa.
Antall terminer til innfrielse: 28
Saldo per 22.08.2022: 209 471
Andel av saldo: 0
Første termin/første avdrag: 31.03.2010 ( siste termin 30.06.2029 )
Opprinnelig innfrielse lån (IN): 93 658
Nedkvittert saldo innfrielse per d.d. (IN): 44 632
Laget har inngått IN-avtale 1.1.2010

Total fellesgjeld: Kr. 279.013,-
Andel fellesgjeld: Kr. 23.100,-

IN-ordning:
Boliglaget har inngått avtale om individuell nedbetaling av fellesgjeld. A-kontoinnbetalt finanskostnader er basert på antatt rente. Avregning skjer etterskuddsvis for 1/2 år av gangen og den som er andelseier på det tidspunkt avregning sendes ut er ansvarlig for avregningsbeløpet. Ved inngåelse av fastrenteavtale, kan neste individuelle innbetaling først skje etter utløp av fastavtale.

Sikringsordning:
Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

Kabel-tv/bredbånd:
Kollektiv kabel-tv avtale med Telenor (tidl. Canal Digital.)

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Planlagt vedlikehold:
Styret orienterer om at det skal foregå vedlikeholdsarbeid på eiendommen med planlagt oppstart 1 september 2022. Kostnadene vil fordeles på andelseierne etter fordelingsnøkkelen hvor andelsnr. 4 har en fordelingsnøkkel på 16668 som tilsvarer 17.56%.

Styret gis fullmakt til å iverksette vedlikeholdstiltak med en budsjettramme på 1.000.000 kr, som skal gå til tiltakene under. Andel nr. 4 vil da få økt sin andel fellesgjeld med ca. kr. 175.000 ,- dersom rammen utnyttes maksimalt. Månedlig husleie vil da økes tilsvarende renter og avdrag på det nye lånet. Ny total fellesgjeld vil utgjøre ca. kr. 198.000,- for denne andelen mot dagens kr. 23.000,-

- Vedlikehold fasader mot bakgård og fremside, samt felles vinduer i trappeoppgang
- Vedlikehold av vinduer og utbytting av de eldste vinduene (gjelder enkelte vindu/dører mot bakgård)
- Vedlikehold kjeller og i bakgården
- Andre mindre tiltak for bedring av fellesområder som naturlig kan gjøres i samme prosjekt

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Relevante dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordensregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2021 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 850 050,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 060 179,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Adkomst eiendom direkte fra kommunal vei.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikkledninger.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommunedelplan (15780000). Formål: Blandet. sentrumsformål.
Planid: 15780000.
Saksnr: 199703814.
Planens navn: BERGENHUS. KDP SENTRUM.
Type plan: Kommunedelplan.
Planstatus: Gjeldende plan (ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 10.12.2001.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 850 000
Omkostninger 6 232
Fellesgjeld 23 468
TOTALT 3 879 700

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF