Myrdalskogen 222

Solgt

7 950 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

8 160 390

P-rom

204 KVM

Antall rom

4 Soverom

Myrdalskogen 222 (Solgt)

Lekker enebolig med carport | Praktfull utsikt | Solrikt | Usjenert | Store terrasser | Lettstelt hage

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Myrdalskogen 222 7 950 000 210 392 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
204 / 228 / 241 KVM Eiet tomt, 690 KVM 60220185

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | underetasje:
Gang, bad, stue og tre boder (en av bodene var tiltenkt som badstue)

Innhold | 1. etasje:
Vindfang, hall, vaskerom, bad/wc, toalett-rom, fire soverom, stue og kjøkken.

Terrasser |
Fra ett av soverommene er det utgang til terrasse på 25.2 m2 og fra stuen er det utgang til terrasse på 60 m2 hvor deler av terrassen har overbygg og brukes som utestue.

Carport |
Carport like ved husets inngangsparti er målt til 19.6 m2. Dette arealet er ikke inkludert i det oppsummerte areal for boligen.

Lagringsplass |
Det er en ekstern bod på 6.1 m2 samt tre boder i husets underetasje som samlet utgjør 17.4 m2.

Samlet primærareal (P-rom) = 204 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 228 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 241 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Stue/kjøkken på totalt 62.7 m2
- Kjellerstue på 40.7 m2
- Fire soverom, hovedsoverom på 13.2 m2
- Rikelig med bodplass
- Carport på 19.6 m2 med lader til el. bil
- To terrasser, hovedterrasse på 60 m2
- Huset er omfattende oppusset i senere tid

Boligen |
Dette er en stilsikker bolig med store og lyse rom. Det har vært oppgradering av huset de senere år, da med hovedvekt i 2013. Huset framstår i dag med arealeffektive løsninger og fine detaljer.

Boligen har et innbydende inngangsparti med vindfang som ble oppusset i 2015. Det ble da lagt varmekabler og fliselagt gulv, tapetserte vegger og innfelt downlights i taket. Videre er det en stor hall på hele 24 m2 med rikelig plass til gode garderobeløsninger. Vaskerommet som ble oppusset i 2020 kan også benyttes som alternativt inngangsparti. Huset har fire soverom, alle med god størrelse. Hovedsoverommet har speilskyvedørsgarderobe, direkte tilkomst til badet og utgang til terrasse med overgang til hagen. Hovedbadet i 1 etasje er på hele 9 m2, her er det fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innredning med dobbel-vask. I tillegg er det eget gjestetoalett og dusjrom i underetasjen. Boligen har et lekkert kjøkken med fin overgang mot spisestuen. Kjøkkeninnredningen har rikelig med skap- og benkeplass samt bardiskløsning ved kjøkkenøyen. Det er integrerte hvitevarer som induksjonstopp med 80 cm bredde, stekeovn og mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Hovedstuen har vinkelform som gir naturlig plassering for spisebord i tilknytning til kjøkkenet og sittegrupper ved peisovnen og de store vindusflatene som gjør den praktfulle utsikten lett tilgjengelig, selv fra sofakroken. Fra stuen er det også stor skyvedør ut til terrassen som også har egen sone med overbygg. I underetasjen er det egen stue i kombinasjon med hobby/spillrom.

Oppgraderinger i senere tid |
2010: Stuen i underetasjen ble oppusset med ny himling og innfelt downlightsbelysning, malte vegger og vinduskarmer.

2011: Det ble lagt ny terrasse, og den overbygde delen ble innredet som utestue.

2012: Mitsubishi varmepumpe (luft til luft) ble installert i hallen.

2013: Vinduer og terrassedør i stuen ble fornyet (med unntak av ett vindu). Yttervegg i front av stue og på siden ved terrassen, og vegg mot soverom ved terrassen ble etterisolert med 10 cm isolasjon og ny kledning. Innvendig ble de fleste rom i hovedetasjen oppusset. Det ble lagt ny 1-stavs parkett, vegger og tak ble malt. Det ble åpnet opp mellom kjøkken og spisestuen. Ny kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer ble montert. Ny takvifte til kjøkkenet ble montert i 2017.

2014: Ny rentbrennende peisovn av type Rais Pilar ble installert.

2015/16: Vindfang ble oppusset med fliselagt gulv med 60 x 60 fliser og varmekabler. Vegger ble tapetsert og det ble lagt ny himling med innfelt downlights. Det ble montert nytt sikringsskap med nye automatsikringer.

2016: Taket ble skiftet med moderne, flate teglstein av type Zanda Turmalin Engobert Svart. Det ble det også skiftet vannbord, lekter duk, takrenner, nedløp, takventiler og pipehatt.

2019: Det ble montert lader til el. bil i carporten.

2020: Vaskerommet ble oppusset med ny innredning og nye vinylfliser på gulvet.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap er plassert i vindfang. 300 liters varmtvannsbereder er plassert i en av bodene i underetasjen. Varmepumpe er plassert i hallen. Det er installert kodelås for dør til vaskerommet. Brann- og tyverialarm tilknyttet Sector Alarm. Innlagt fiber tilknyttet Homenett.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |
Totalt sett en meget innbydende bolig med fine og moderne løsninger. Velkommen til visning!

Nærområdet

Denne eiendommen er etter vår vurdering en av Myrdalskogens best beliggende eneboliger. Her får du enkel tilkomst og rikelig med parkering på egen tomt. Skjermet areal beliggende i flatt terreng. Det er en praktfull utsikt og solen kan nytes i usjenerte omgivelser fra morgen til kveld. Fra hus og terrasse er det utsikt bl.a. mot Byfjorden og mot Askøy med et flott lysspill ved Askøybroen på kveldstid.

Eiendommen er tilbaketrukket fra hovedveien og er beliggenhet i barnevennlige omgivelser med kort avstand til både barnehage og skole. Det er lekeplass på nærområdets fellesareal og tilgang til fine turmuligheter med Geitanuken som et naturlig utgangspunkt.

Gangavstand til det nye nærmiljøanlegget i Haukedalen, hvor det blant annet er klatreløype for de minste, sykkelrampe, tilrettelagt for ulike ballsporter, treningsapparater, trampoliner, disser og mulighet for å grille under tak m.m. Gåavstand til Haukedalen barneskole, Blokkhaugen ungdomsskole og barnehager. Få minutter til Coop Prix Prestestien og Kiwi Ulset. Busstopp like ved (linje 32) og nærhet til Åsane bussterminal med 30 ulike linjer.

Det er kort kjøretid til Åsane Storsenter, Horisont og Ikea. Der man finner utallige butikker med et bredt sortiment og ulike servicetilbud. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør rundt 15 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Varmepumpe plassert ved  trappesatsen i hallen. Dette er en Mitsubishi luft til luft varmepumpe som ble installert november 2012. I stuen ble det i 2014 installert en Rais Pilar peisovn. Det er varmekabler i vindfang og på baderommene.

Strømforbruk det siste året har vært ca 27 000 Kwh med fire personer i husstanden.

Parkering

Det er carport ved hovedinngangen. Her er det installert lader til el. bil og montert vannkran. Det er bodareal i bakkant av carporten. Det er ellers plass til to biler på egen tomt i front av carporten. I tillegg er det oppmerket gjesteparkering på velforeningens fellesareal.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Eiendommen er pent opparbeidet, myntet på enkelt vedlikehold. Arealet er godt utnyttet med flere soner. Det er asfaltert innkjørsel til eiendommen og brostein ved hovedinngangen til huset. Det er fine bed som skjermet inngangspartiet og gir fin avstand til gaten. Det er egen terrasse og plen på østsiden av huset. Hovedterrassen er godt skjermet og har montert utepeis og overbygg for plassering av sittegruppe. Fra denne terrassen er det enkel overgang til hage med opparbeidet plen og naturtomt.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot
grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av lecakonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur
er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende og stående trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.
Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med duk, lekter og takstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 25.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si. Som følge av boligens alder og konstruksjonsmåte er det ikke foretatt hulltaking i gulv/yttervegger. Boligen har krypekjeller samt åpne vegger i bod.

1.2 - Krypekjeller: Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Slik kjelleren fremstod på befaringsdagen vil ikke umiddelbare tiltak være nødvendig. Ved endring av krypekjellerens bruk må det gjennomføres tiltak for fuktsikring.

2.1 - Yttervegger: Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen som ikke er skiftet i nyere tid. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov.

3.1 - Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene og altandører bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene og altandører vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov.

7.1.1 - Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Veggene på badet i underetasjen er ikke bygget opp som et våtrom, som et minimum anbefales det videre bruk av dusjkabinett.

7.1.2 - Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

7.1.3 - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

10.2 - Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Kostnad til Riveskaftet Velforening:
Eiendommen er en del av Riveskaftet velforening (org.nr. 916 370 849). Riveskaftet Velforening sitt formål er å ivareta fellesinteresser i området Myrdalskogen 100-226. Det betales årlig kr. 3.500,- til velforeningen, som dekker felles belysning, snøbrøyting og vedlikehold av fellesareal. Det er pliktig medlemskap i huseierlaget. For ytterligere informasjon henvises til velforeningen sin hjemmeside; https://riveskaftet.wordpress.com/about/

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Det medfølger også ekstra kjøleskap som er plassert i bod i underetasjen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Nettløsning:
Innlagt fiber tilknyttet Homenet kr 299,- pr mnd. Riks TV med avtale om Riks Pakken via fibernett kr 519,- pr. mnd. Avtalen har binding fram til 01.09.2023.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Taklampe og vegglampe ved spisestue samt Montana vegghyller i entré, hall og stue medfølger ikke i handelen.

Etter oppføring av huset har det blitt installert et mindre vindu i stuen (ved hjørne mot terrassen) og noe utvidet eksisterende vindu mot terrassen. Dette er ikke byggemeldt. Konferer med megler dersom du har spørsmål i denne anledning.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bolighus - Nybygg
Dato: 26.03.1984

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 572 570,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 5 661 250,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut etter normalregler til dette formålet.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Energiattesten følger som vedlegg i salgsoppgaven med energikarakter: Gul F.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er for øvrig solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 4340000
Plannavn: Åsane. Gnr 187 Del Av Bnr 2, 5 Og 10, Haukedal, Og Gnr 185 Bnr 1 Og 3, Morvik, Felt A
Ikrafttredelsesdato: 05.09.1978
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:

65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
4340306 - Åsane. Gnr 188 Bnr 46, Haukedal - Morvik Felt A, Reguleringsendring - 190940000
4340303 - Åsane. Gnr 188, Haukedal - Morvik Felt A-52 - 190510261
4340302 - Åsane. Haukedal - Morvik Felt A-5.1 - 190510261
4340104 - Åsane. Haukedal - Morvik Felt A, Fra Rekkehus Til 10 Eneboliger - 190000303
4340103 - Åsane. Haukedal - Morvik Felt A, Husplassering Rieber
3605100 - Åsane. Myrdal Felt G 10 Og G 12

Andre opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 7 950 000
Omkostninger 210 392
TOTALT 8 160 390

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF