Liaflaten 27

Solgt

3 390 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 485 740

P-rom

95 KVM

Antall rom

3 Soverom

Liaflaten 27 (Solgt)

Svært innbydende 4-roms | Attraktiv og sentral beliggenhet | Solfylt uteplass | Garasjeplass m. mulighet for ladepunkt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Liaflaten 27 3 390 000 6 232 6 216
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
95 / 95 / 0 KVM Fellestomt, 54411 KVM 61220006

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré, soverom 1 (7,3 m²), soverom 2 (7 m²), mellomgang m/garderobe, kjøkken m/spisestue, stue, soverom 3 (8,5 m²), omkledningsrom, bad/vaskerom.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en solfylt terrasse på 12,5 m²

Bod:
I kjelleren er det en medfølgende bod med lagringsmuligheter. Ellers felles sykkelparkering.

Samlet primærareal (P-rom) = 95 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 95 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker påkostet 4-roms andelsleilighet.
- Store deler av leiligheten ble modernisert i 2016.
- Svært godt tilpasset planløsning lett tilgjengelig i 2.etg.
- Leiligheten fremstår med tidsriktige overflater, med flere smarte tekniske løsninger.
- Tidløs kjøkkeninnredning med god skap- og benkeplass.
- Lekkert bad med egen dusjnisje, badekar og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/Joakim Ellingsen Bøkenes presenterer denne koselige 4-roms andelsleiligheten i attraktive Liflaten borettslag.

Dette er en leilighet for de kresne hvor man vil få en svært påkostet leilighet.

Leiligheten ble pusset opp i 2016 og er i dag malt med en gjennomgående dempet og elegant fargeskala som tilfører en svært innbydende atmosfære til de ulike oppholdsrommene.

Det er gjennomgående kvalitet i alle rom med blant annet hvitpigmentert eikegulv, LED dowlights(spotter), el-punkter og dimmere fra elko plus, egne USB-ladepunkt på hovedsoverom, smarte garderobeløsninger i mellomgang og på omkledningsrom.
I tillegg til dette er også deler av den opprinnelige planløsningen endret til fordel for både oppbevaring og utvidelse av bad/vaskerom. Leiligheten fremstår derfor svært funksjonelt utformet, passende flere av livets faser.

Inkludert i felleskostnadene |
Her i Liflaten borettslag vil en ha god oversikt over de månedlige utgiftene. Felleskostnaden er innholdsrik og består av bl.a.: Varmtvann, kabel-tv og internett (grunnpakke), renhold/vask av fellesareal, vedlikehold og avsetting til vedlikehold, kommunale avgifter (inkl. eiendomsskatt) etc...

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |
Oppsummert en strålende mulighet til å sikre seg en av de lekreste leilighetene i borettslaget med utmerket beliggenhet kun noen minutter unna både buss og butikk. - Velkommen til visning!

Nærområdet

Leiligheten ligger fint til i byggets 2.etg. - Høyt over bakkeplan, uten alt for mange trapper.
Leiligheten er tilbaketrukket, men ligger likevel svært sentralt med store grønne lunger omkransende rundt leilighetene. - Her vil det også være kort gangavstand via koselige interne gangstier til det daglige som dagligvarebutikk (Kiwi) og bussholdeplass (linje 4). I tillegg er det flere flotte rekreasjonsmuligheter like i nærheten.En svært hyppig brukt turløype er rundt Liavannet eller innover mot Hjortland. Ellers er det flere flotte fjelltopper å besøke like utenfor ytterdøren.

For barnefamilien er det flere barnehager og skoler i umiddelbar nærhet. I tillegg vil barn og ungdom har et godt og variert fritidstilbud med flere idrettshaller og fotballbaner i nærområdet, samt masse plass på egne fellesarealer.

Ellers gangavstand til Gullgruven Senter og kun ett par minutters kjøring til Åsane Storsenter, Horisont, IKEA og i underkant av 15 minutters kjøring videre til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming |
- Gulvvarme på bad

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast biloppstillingsplass i lukket anlegg. Muligheter for montering av ladepunkt for egen regning. Konferer megler for ytterligere informasjon.
For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Fra Bergen sentrum kjører man til Åsane. I rundkjøringen ved Gullgruven tar man til venstre forbi Esso. Ta til høyre i krysset ved Kyrkjekrinsen skole og fortsett videre
ca. 150 m. Kjør deretter til høyre inn Liaflaten og ta første til venstre. Følg nummerering til nr. 27. Gjesteparkering ligger like ved blokken.
Skiltet til annonsert visning.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte er hentet fra vedlagt tilstandsrapport:
Grunnmur, bærende konstruksjoner og etasjeskillere av betong. Yttervegger av betong- og trekonstruksjoner med platet fasade. Flat
takkonstruksjon antatt tekket med takelegg.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Thomas Frøyen den 17.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Informasjon om boligen |

Overflater:
Gulv: Fliser på bad. Parkett på øvrige rom.
Vegg: Fliser på bad. Ellers slette malte flater.
Tak: Malt betong på ett soverom. Ellers senkede gipshimlinger

Endringer etter byggeår (Kilde selger og tidligere salgsoppgaver):
2016:
- Pusset opp bad.
- Ny kjøkkeninnredning fra Norema.
- Oppgradert el-anlegg.
- Endret planløsning.
- Nye overflater.
Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Bygningsdeler med TG2:
Bad/vaskerom:
Totalvurdering membran, tettesjikt og sluk:
Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll i sluk. Eldre sluk er benyttet videre ved oppussing av badet i 2016. TG 2 pga manglende dokumentasjon på utførelse.
Totalvurdering av sanitær og ventilasjon:
Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer.
 
Anbefalte tiltak sanitær og ventilasjon:
Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer: Dette bør etableres for å nå forskriftskrav. Evt må det dokumenteres fra utførende dersom sealbag eller annen skjult løsning er benyttet.

Foruten overnevnte har resterende bygningsdeler fått tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
Innboforsikring: Ca. Kr. 567
Strømkostnad: Ca. kr 1.350 pr mnd i snitt. 
Felleskostnad: Kr. 6.216,- pr mnd.

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. I tillegg vil vaskemaskin og kjøleskap medfølge.
Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. 

Tv- og Bredbånd:
Grunnpakke for tv- og internett er inkludert i felleskostnadene. Dersom en skulle ønske flere kanaler eller høyere internett-hastighet kan dette oppgraderes for egen regning.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Nybygg
Dato: 08.06.1978

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Liflaten borettslag (Orgnr: 953311054) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB BBL som forretningsfører.

Styreleder i laget er Arvid Blommedal.

For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: https://www.liflaten-borettslag.no/

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige skadeforsikring.

Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2021 er gjort opp med et positivt resultat hvor økonomien i borettslaget betegnes som normal med et positivt regnskap de siste årene.

Felleskostnad:
Felleskostnaden utgjør kr. 6216,- per måned og inkluderer: Vqrmtvann, Tv- og internett (grunnpakke), betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm i fellesareal, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
Felleskostnader garasje: Kr. 100,-
Renhold/vask: Kr. 129,-
Kabel-tv og bredbånd: Kr. 449,-
Eiendomsskatt: Kr 329,-
Felleskostnader: Kr 5 209,-

Totale felleskostnader pr. mnd: 6 216,-

Styret opplyser at det er behov for vedlikehold i borettslaget og at det for øyeblikket jobbes med å utarbeide en plan for videre vedlikehold av borettslagets bygningsmasser. .
Det gjøres oppmerksom på at slike vedtak krever 2/3 flertall for å bli vedtatt på Generalforsamling.
Eventuell fremtidig oppgradering av bygningsmasse kan medføre en økning i fellesgjeld og fellesutgifter. 
Det er p.t. ikke vedtatt noen planer. 

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Sikringsordning:
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst med meldefrist 1/9-22. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.
Konferer megler ved ytterligere spørsmål.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Relevante dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordenssregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 774 549,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 788 376,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Leiligheten ligger i et område regulert til bolig.

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID 3690000 30 ÅSANE. GNR 207 BNR 1, 2 MFL., FLAKTVEIT, LI FELT I 3 - Endelig vedtatt arealplan 29.10.1976, Dekningsgrad 99,8 %

Lagets eiendom berøres av følgende hensynssoner i kommuneplan:

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen
Beskrivelse: Støy sone - Vei støy
Dekningsgrad 19,7 %

Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen
Beskrivelse: Vei støy
Dekningsgrad 2,9%

Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
Beskrivelse: Aktsomhetsomra.der for steinsprang, jord- og flomskred og snoskred.
Dekningsgrad: 5,7 %

Kommunedelplan under arbeid:
PlanID: 66290000, 21, ÅSANE. STRATEGISK PLANPROGRAM FOR ÅSANE SENTRALE DELER 201823981, Dekningsgrad 98,7

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:

Liaparken er under oppføring noe annleggsvirksomhet må påberegnes. Konferer megler for mer informasjon.

Gnr/bnr: 207/59
Bygningsnr: 300756884 - Store sammenb. boligbygg pa. 5 etg. el. mer
Igangsettingstillatelse 17.06.2020
Saksnr: 201904953

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMegleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 390 000
Omkostninger 6 232
Fellesgjeld 89 506
TOTALT 3 485 740

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF