Inger Bang Lunds vei 19

Solgt

4 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 084 440

P-rom

57 KVM

Antall rom

1 Soverom

Inger Bang Lunds vei 19 (Solgt)

Nyere og lekker eierleilighet | Privat takterrasse på 35 m2 | Garasjeplass m/ellader | Bybanen like ved | Sentrumsnært!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Inger Bang Lunds vei 19 4 950 000 134 442 2 204
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 6
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
57 / 61 / 68 KVM Fellestomt, 5180 KVM 60220181

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Gang med speilgarderobe, innvendig bod/teknisk rom, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe og stue med delvis åpen kjøkkenløsning.

Privat takterrasse:
Med utgang fra stue er det adkomst til en egen privat takterrasse på hele 35 m2. Det er gode solforhold på terrassen og fri utsikt. I tillegg disponerer sameiet flere takterrasser, som kan benyttes av beboerne.

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det fast garasjeplass med elbillader i lukket garasjeanlegg (merket nr. 21). Det er trappefri adkomst fra garasjeanlegget til heis, som bringer deg videre til leilighetens etasjeplan.

Lagringsplass:
Foruten en innvendig bod på 3,5 m2, medfølger det også en ekstern sportsbod i bakkant av garasjeplassen (denne boden har et areal på 5 m2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

6. etasje | 57 kvm.:
Entré (4,1 m²), bad/vaskerom (5 m²), soverom (13,8 m²), stue og kjøkken (31,6 m²).

S-ROM:
Bod (3,5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 57 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 61 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 68 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Nyere og stilren selveierleilighet
- Unik og privat takterrasse på hele 35 m2
- Fast garasjeplass med elbillader
- Ekstern bod på 5 m² i bakkant av garasjeplass
- Lekkert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer
- Romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe
- Balansert ventilasjon, fjernvarme og sprinkleranlegg
- 2 felles takterrasser og fine fellesarealer i sameiet
- Umiddelbar nærhet til Spar dagligvareforretning
- Kort gåavstand til Bybane og bussforbindelse
- Få minutters gange til Høgskulen på Vestlandet
- Rimelig gåaavstand til Haukeland universitetssykehus
- Nærhet til variert turterreng og sentrumskjernen

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren presenterer denne lekre selveierleiligheten, med utmerket beliggenhet i Inger Bang Lunds vei (Kronstadparken). Det følger med fast garasjeplass inkludert elbillader. Det er trappefri heisadkomst fra garasjeanlegget til leiligheten.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2016 og leiligheten har moderne fasiliteter. Lekkert Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer. Romslig soverom med tilhørende skyvedørsgarderobe. Leiligheten har tidsriktige kvaliteter og fremstår som innflytningsklar.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en unik og privat takterrasse på hele 35 m², der sol og utsikt kan nytes til fulle.. Det er god plass til utemøblement og solseng m.m. Foruten denne uteplassen disponerer sameiet 2 felles takterrasser i bygget (7. og 8. etasje).

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er umiddelbar nærhet til Spar dagligvareforretning, Bybanen og Høgskulen på Vestlandet m.m. Alt innenfor en kort radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og innholdsrik selveierleilighet med unik takterrasse, fast garasjeplass samt flott beliggenhet i et populært og sentrumsnært område. Leiligheten bør seés og oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en meget attraktiv beliggenhet i Kronstadparken, som er en "ny" bydel like utenfor Bergen sentrum. Leiligheten ligger gunstig plassert i byggets 6. etasje og har en privat takterrasse på hele 35 m². Høy og fri beliggenhet tilbaketrukket fra hovedvei.

Sameiets tomt er pent opparbeidet med beplantninger og sittegrupper, som er godt tilrettelagt for at beboerne kan møtes til sosiale sammenkomster etc. Det er også tilgang til store felles takterrasser, som også kan benyttes av sameierne.

Inger Bang Lunds vei 19 har en fin og sentral beliggenhet i Kronstadparken. Dette nærområdet har fått seg et betydelig løft i løpet av de siste årene og framstår i dag som et meget ettertraktet boligområde. Her er det umiddelbar nærhet til de fleste servicetilbud. Bybanen ligger i kort avstand fra sameiets område. Nærområdet har for øvrig et mangfold av butikker, restauranter, treningssentre, helsetjenester og kontorer.

Fra bygget er det blant annet gåavstand til Høgskulen på Vestlandet, BI på Marineholmen samt store arbeidsplasser som DNB i Solheimsviken og Haukeland universitetssykehus m.fl.

Det er kort avstand til varierte turområder og få minutters kjøretid til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Vannbåren gulvvarme på bad
- Vegghengt varmekonvektor i stue
- Balansert ventilasjonsanlegg

Det er innlagt fjernvarme i bygget. Fjernvarme er et oppvarmingssystem der energi fra en fjernvarmesentral overføres i form av varmt vann i isolerte rør. Forbruk av varmtvann, radiatorvarme og vannbåren gulvvarme faktureres direkte fra leverandør til seksjonseier iht. forbruk.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast garasjeplass med elbillader (merket nr. 21)

Det er stort garasjeanlegg under bygget med heisadkomst direkte til leilighetens etasjeplan. Første del av garasjeanlegget er avsatt til gjesteparkering (mot betaling). I henhold til sameiets vedtekter er det mulig å omsette garasjeplassen internt til øvrige seksjonseiere i sameiet eller eventuelt leie ut plassen til seksjonseiere i sameiet. 

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Opparbeidet og felles tomt på 5.180 m2, som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Om byggemetoden:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskillere av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss, trekledning og teglsteinforblending. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkopstruskjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

BESKRIVELSE AV INNVENDIGE OVERFLATER (vegger, tak og gulv):
Gulv: Badet har flislagt gulv, resterende rom har parkettgulv.
Vegger: Badet har fliser, resterende rom har malte flater.
Tak: Malte flater.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig Mats Hansen den 23.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i selgers egenerklæringsskjema og vedlagte tilstandsrapport.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring i henhold til vilkår, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er bruk (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annen relevant informasjon:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attest:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 21.10.2020

Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 62/13748

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Inger Bang Lunds vei 15-17-19 består av 220 selveiende boligseksjoner og 3 næringsseksjoner samt tilhørende fellesareal. Obos er engasjert som sameiets forretningsfører.

Sameiets kontaktperson:
Styreleder: Mildrid Sulen Henden

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: 3180996). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Årsregnskapet for 2021 er gjort opp med et negativt resultat pålydende - kr. 547.874,-. Per 31.12.2021 hadde sameiet sum omløpsmidler tilsvarende kr. 364.881,- (kortsiktige fordringer/innestående driftskonto, restanse felleskostnader). Regnskapet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2.202,- og inkluderer: Kabel-tv/bredbånd (basispakke) via Obos Net, renhold, vaktmestertjeneste (Newsec Basale AS), bygningsforsikring (IF Skadeforsikring), strøm i fellesareal, parkering, noe løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader lik kr. 239,-
- Parkering kr. 200,-
- Felleskostnader brøk kr. 1.225,-
- Kabel-Tv/bredbånd kr. 540,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 81 utgjør: 62/13748

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Det er tillatt å holde husdyr som hund og katt i leilighetene. Forutsetningen er imidlertid at dyrene håndteres på en forsvarlig måte, og at de ikke er til sjenanse for øvrige sameiere jf. husordensreglenes pkt. 8. Det er båndtvang på sameiets område.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
Sameiet har ikke krav til styregodkjenning.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, husordensregler, årsberetning med regnskap for 2021, protokoll fra ordinært årsmøte samt innkalling til ekstraordinært årsmøte med tilhørende protokoll. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 919 325,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 309 571,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Grønn D

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1917/910237-1/106 
Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 13.02.1917 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1917/910241-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 03.08.1917 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av verksted
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1927/901420-1/106 
Bestemmelse om kloakkledn  
Tinglyst 13.05.1927 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1928/901423-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 01.06.1928 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av skur
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1931/990223-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 04.08.1931 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1938/6838-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 14.10.1938 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av skur
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1940/905889-1/106 
Bestemmelse om kloakkledn  
Tinglyst 11.12.1940 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/1430-1/106 
Bestemmelse om kloakkledn  
Tinglyst 15.02.1947 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1962/9253-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 07.12.1962 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring av en kranbane
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1973/192-1/106 
Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 05.01.1973 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1975/11899-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 06.06.1975 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. innredning av salgskontorer
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/36093-1/106 
Bestemmelse om bebyggelse  
Tinglyst 07.12.1984 
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1997/9973-2/106 
Best. om adkomstrett  
Tinglyst 10.04.1997 
Rettighetshaver: Geitanger Bygg AS
Gjelder så lenge leiekontrakt mellom Naustneset AS og Geitanger Bygg AS varer
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2015/631984-1/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 09.07.2015 
Rettighetshaver:BKK NETT AS  
Org.nr: 976 944 801
Bestemmelse om installasjon, drift, vedlikehold og fornyelse av nettstasjon med tilhørende apparater og kabelanlegg
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2016/824486-1/200 
Bestemmelse om vannledn.  
Tinglyst 12.09.2016 
Rettighetshaver: Bergen kommune
Org.nr: 964 338 531
Bestemmelse om vannledning og tilhørende installasjoner
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-159/11
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/55504-2/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 18.01.2017 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 159 Bnr: 1010  
Bestemmelse om bruk av gårdsplass og gangveier
Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke rekvirert noen tinglyste erklæringer av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 61850000
Plannavn: Årstad. Gnr 159 Bnr 11 Mfl., Kronstadparken, Felt N2
Ikrafttredelsesdato: 20.02.2013
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
61850000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (50,7 %)
61850000 - Gårdsplass (33,4 %)
61850000 - Bolig, forretning (11,8 %)
61850000 - Gangveg - gangareal - gågt. (3,7 %)
61850000 - Kombinert beb. og anl. samt andre hovedform.- angitt (0,3 %)
61850000 - Gate med fortau (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

61850000 - Bevaring kulturmiljø (0,3 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 61850000
Plannavn: Årstad. Gnr 159 Bnr 11 Mfl., Kronstadparken, Felt N2
Ikrafttredelsesdato: 20.02.2013
Dekningsgrad: 93,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
61850000 - Parkeringshus, -anlegg (93,1 %)
61850000 - Renovasjonsanlegg (0,8 %)

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY2 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - rød sone (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (15,6 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (1,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
90011000 - Årstad. Elsters Gate Og Camilla Colletts Gate, Reguleringsendring
70510000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 81, Delfelt S19 Og S20, Mindemyren - 202026661
64860000 - Årstad. Bybanen Bergen Sentrum - Fyllingsdalen, Delstrekning 2 - Mindemyren - 201737864
64480000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 88 Mfl., Kronstadparken Felt N3 - 201413753
64480000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 88 Mfl., Kronstadparken Felt N3 - 201413753
61930000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 28 Mfl., Sykkelkryssing Av Fjøsangerveien - 202220439
61140000 - Årstad. Del Av Gnr 159, 15 Og 17 Mfl., Mindemyren - 201737864
16980000 - Årstad. Bybane I Bergen, Delstrekning 3 - Edvard Griegs Vei - Wergeland - 201014884
11470000 - Årstad. Reguleringsplan for strøket Fjøsangervegen - Fabrikkgaten - Solheimsvannet, Mindemyren
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
75000 - Årstad. Gnr 159 Bnr 8 Mfl., Kronstadparken Øst Felt N1 - 200706304
71201 - Årstad. Gnr 159 Bnr 2, 4 Mfl., Kronstadparken - 200904048
70000 - Årstad/bergenhus. Midtre Årstad - 199938318
70000 - Årstad/bergenhus. Midtre Årstad - 199938318

Andre opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10.000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Det gjøres oppmerksom på at bare fysiske personer kan være aksjonærer i selskapet ref. vedtektene §3 (dvs. et selskap kan ikke kjøpe denne boligen).

En forutsetning for salget er at aksjebrevene for boligen noteres i aksjeeierboken på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 4 950 000
Omkostninger 134 442
TOTALT 5 084 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF