Jonas Lies vei 25

Solgt

3 350 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 495 290

P-rom

55 KVM

Antall rom

1 Soverom

Jonas Lies vei 25 (Solgt)

Toppleiliget | Oppusset 2021 | Gjesterom | Heis | Balkong, sol & utsikt | Haukel. sykeh. | Bybane | Gåavstand til sentr.

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Jonas Lies vei 25 3 350 000 101 292 2 734
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
55 / 0 / 0 KVM Eiet tomt, 1368 KVM 60220174

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Entré (3 m²), gang (2,5 m²), bad (4,9 m²), soverom (11,2 m²), stue/kjøkken (27,3 m²) og kontor (4,4 m²).

Privat balkong
Vestvendt balkong på 4,2 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 1,8 m² er overbygd.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende en bod i 1.etg på 4,8 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Bod er en gitterbod som ligger i et felles bodareal. Bod er merket nr 19

Samlet primærareal (P-rom) = 55 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) =  kvm.

Standard

- Meget flott 2-roms toppleilighet med sentral beliggenhet.
- Bad modernisert i 2021 av Inne Ute Ferdig AS
- Alle overflater er fornyet i 2021
- Nytt kjøkken med hvitevarer i 2021
- Oppgradert el. anlegg 2021 utført av Terne Elektro AS
- Egen balkong med gode solforhold og nydelig utsikt
- Heis rett opp til leilighetsplan i 4. etasje
- Masse lys og luft i leiligheten
- Kort gåavstand til alle byens fasiliteter
- Kort gåavstand til Haukeland sykehus, Haraldsplass Diakonale Sykehus og Odontologen.
- Åpen kjøkkenløsning og generelt god planløsning
- Romslig soverom samt kontor/gjesterom.
- Ekstern bod og romslig, felles sykkelparkering

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne flotte eierleiligheten med solrik balkong og nydelig utsikt fra 4.etasje. Enkel adkomst med heis.

Inspirasjon | Dette er leiligheten for deg som drømmer om sentral leilighet på idylliske Kronstadhøyden. Her får man en gjennomført eierleilighet, der "hver krik og krok" er godt utnyttet og et nabolag med høy trivselsfaktor.

Stilsikkert | Denne leiligheten har en gjennomført stil. Alle overflater fremstår som velholdt, moderne og med riktige fargekombinasjoner. Leiligheten er pusset opp i 2021.

Solfylt balkong | Fra stuen har man adkomst til solrik balkong med utsikt over Fjellsiden, Fløien, Solheimslien og Løvstakken mm. Herfra er det meget gode solforhold og panoramautsikt. God plass til utemøbler og beplantning.

Nærmiljø | Kronstad er et av Bergens mest populære områder. Med skoler, store arbeidsplasser, butikker, turterreng, spisesteder og meget god offentlig kommunikasjon med både buss og bybane i nabolaget, ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte.

Oppgraderinger | Fasadene ble malt i 2018. Balkongdør ble skiftet i 2020 i regi av sameiet. Overflatene ble modernisert i 2021. Dvs. nye laminatgulv, nye gulvlister og maling/sparkling av vegger/himling. Ny kjøkkeninnredning i 2021med tilhørende hvitevarer. Badet ble modernisert i 2021. Arbeidet ble utført av Inne Ute Ferdig AS. Yttervegg ble etterisolert i forbindelse med modernisering. Varmtvannstank fra 2021. Nye vann- og avløpsrør i leiligheten i 2021. Ventilasjonsaggregat ble demontert og renset i 2021. El. anlegg ble oppgradert i 2021 og utført av Terne Elektro AS.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Denne eierleiligheten må betegnes som en "godbit" hvor stikkordene toppleilighet, sentralt, heis, sol og panoramautsikt er de viktigste faktorene for kjøp.

Nærområdet

Lekker leilighet med sentral beliggenhet på Kronstadhøyden. Leiligheten har en fin balkong med gode sol og utsiktsforhold. Sentral beliggenhet med gangavstand til de fleste servicetilbud. Haukeland sykehus, flere matvarebutikker som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris og flott turterreng som Oppstemten/Ulriken, Isdalen og Løvstakken. Fine tur/joggemuligheter rundt Store Lungegårdsvann evt. treningssentre som Sats Danmarksplass, Sammen Kronstad og Stamina. Det er gang/sykkelavstand til Bergen sentrum, samt svært gode kollektivtilbud like i nærheten med både Bybanen (Danmarksplass og ny holdeplass ved Haraldsplass) og buss innen kort gangavstand. En spaserer til sentrum på ca. 25 min. Danmarksplass og Møllendal ligger en liten spasertur unna, her er det mange populære spisesteder som Bien Bar og snack-bar, Ellie Gastrobar, Sushi Nam Nam, Peppes, Colonialen, Jaja, Møllendal Fetevare etc. En fantastisk beliggenhet for den som ønsker å bo i nærheten av de fleste fasiliteter, men likevel tilbaketrukket fra støy og trafikk.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad (fra byggeår). Ny
termostat i 2021.
En vegghengt panelovn.

Parkering

Det medfølger ikke fast parkering til leiligheten.

Parkering på fellesområde (4 plasser) og ellers parkering langs offentlig vei (soneparkering).

Det er tidvis garasjeplasser til salgs eller til leie.

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 35,6 m² iht. sameiebrøk. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med interne veier, murer/bed og div prydbusker/beplantning.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Kjør til Haukeland sykehus via Haukelandsbakken. Kjør rett frem over Haukelandstunnelen så kommer du rett inn på Jonas Lies vei. Evt. kjør forbi Kvinneklinikken og følg veien til bygget blir synlig på venstre side.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunnmur:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong.

Fuktmåling:
Hulltaking er foretatt på kontor, uten å påvise unormale forhold. Relativ luftfuktighet ble målt med lang probe. Den viste relativ luftfuktighet på 59,8 % ved en temperatur på 20,4 grader. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt.

Veggkonstruksjon:
Bygningen er oppført i plasstøpte konstruksjoner som skillevegger/bærevegger. Yttervegger i betongelementer. Yttervegger har begrenset isoleringsevne iht. dagens standard. Fasadene ble malt i 2018. Arbeidet ble utført av Eiendomsservice Vest AS

Vinduer:
Isolerglass i hvite trekarmer. Soveromsvindu og kontorvindu er fra byggeår. Vinduene har normal slitasje, alder tatt i betraktning. Nytt vindu i 2019 i stue/kjøkken i regi av sameiet (produksjonsår: 2018).
 
Taktekking:
Valmtak. Taktekking fra byggeår. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 15.08.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Lovlighet:
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avvik som kan kreve tiltak:

Utvendig > Vinduer
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Fungerer med dagens tilstand.

Utvendig > Dører
Ytterdør tar litt i karm og har noe slitt pakning i nedre del. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt.
Tiltak: Ytterdør bør justeres og pakning bør utbedres.

Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger og terrasser
Det er noe slitasje/rust på stålprofiler på rekkverk.
Tiltak: Stålprofiler på rekkverk bør vedlikeholdes/behandles.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad (4,9 m²)
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Bom/hullyd registrert i flere gulvfliser. Ingen stor risiko forbundet med bom i gulvfliser.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (4,9 m²)
Over halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsningen.
Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukløsningen skiftes ut og sannsynligvis må også membransjiktet skiftes/utbedres. Det er imidlertid vanskelig å si noe om tidspunktet for når dette er nødvendig.

Tekniske installasjoner > Felles vann- og avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige avløpsledninger.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak siden anlegget fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre anlegg

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende ferdigattest:

Type: Ferdigattest
Art: Nybygg - bolig/garasje
Datert: 03.04.1995

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 56/2154
Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Kronstadhøyden (org.nr. 977 454 719) består av i alt 28 selveiende boligseksjoner. Sameiet har engasjert OBOS som forretningsfører for sameiet.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Tryg Forsikring (avtalenummer: 6601871). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Felleskostnad:
Felleskostnad utgjør kr. 2.734,- pr. måned og inkluderer: Andel felles bygningsforsikring, felles strøm, nedbetaling av felles gjeld, dugnad, TV-anlegg, samt noe avsetning til løpende vedlikehold.

Felleskostnadene fordeler seg på følgende måte:

- Felleskostnader kr. 2.116,-
- Dugnad kr. 50,-
- TV og internett kr. 568,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av styret eller sameiets generalforsamling.

Fellesgjeld
Sum andel fellesgjeld (kun lån) pr.10.08.2022: Kr. 44.000,-

Borettslaget har følgende lån:
Långiver: OBOS01-98207732265
Annuitetslån
Rentesats 55% per 10.08.2022
Flytende rente
Saldo per 10.08.2022 er kr. 1.279.491,-
Andel av saldo: Kr. 44.000,-
Restløpetid: 11 år og 2 mnd.

Økonomi
Inntekter: Driftsinntekter i 2021 var til sammen kr 1 052 300,-.
Kostnader: Driftskostnadene i 2021 var til sammen kr 1 003 571,-. Dette er høyere enn budsjettert og skyldes i hovedsak posten drift og vedlikehold.

Årets resultat fremkommer i resultatregnskapet som et underskudd på kr 6 689,- og foreslås dekket ved overføring fra egenkapital. Eventuelt avdrag på langsiktig gjeld (lån) er ikke tatt hensyn til.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett for boligseksjonene.

Styregodkjenning:
Kjøper av leilighet skal godkjennes av styret. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn.

Garasjeplasser
Det kan være garasjeplasser til leie eller for kjøp i sameiet. Eiere av boligseksjonene har 14 dagers forkjøpsrett ved salg av garasjeplass.

Dyrehold:
Husdyrhold må forhåndsgodkjennes av sameiet.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt vedtekter, årsberetning, regnskap, protokollutskrifter m.m. Konferer megler for mer informasjon.

Formuesverdi

Det foreligger ikke opplysninger om formuesverdi i Skatteetatens register

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Adkomst eiendom via kommunal vei.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikkledninger.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger

Tinglyste erklæringer

PENGEHEFTELSE

1994/28224-2/106 25.10.1994
Pantsettelseserklæring
Beløp: Kr. 20.000,-
Lnr: 922401
Prioritet etter 80%av siste overdragelsessum
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan (70000).
Planid: 70000.
Saksnr: 199938318.
Planens navn: ÅRSTAD/BERGENHUS. MIDTRE ÅRSTAD
Type plan: Eldre reguleringsplan.
Planstatus: Gjeldende plan.
Vedtak i kraft: 08.07.1938.
I følge kommunedelplanen ligger eiendommen i ett boligområde

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 350 000
Omkostninger 101 292
Fellesgjeld 44 000
TOTALT 3 495 290

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF