Ørnadalen 44

Solgt

8 975 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

9 204 140

P-rom

227 KVM

Antall rom

3 Soverom

Ørnadalen 44 (Solgt)

Lekker enebolig med høy standard | Sjø og svaberg | Nydelige uteplasser | Kun 25 min. fra sentrum!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Ørnadalen 44 8 975 000 229 142 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
227 / 235 / 260 KVM Eiet tomt, 1154 KVM 60220173

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Mellomgang, tv-stue, bad/wc, vaskerom, bod/teknisk rom, 2 soverom og master soverom med walk-in-closet og tilhørende bad.

Innhold | 1. etasje:
Hall, bad/wc, stue med åpen kjøkkenløsning, matbod og tv-stue.

Solrik uteplass:
Fra stue/kjøkken er det adkomst til en syd-vestvendt terrasse, der sol og utsikt kan nytes i skjermede omgivelser. Fra det ene soverommet og hovedsoverommet er det også utgang til en terrasseplatting med god størrelse.

Parkering:
Det er parkering på gårdstunet utenfor huset.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 98 m2:
Gang (13,5 m²), bad (4,8 m²), bad (11,2 m²), vaskerom (7,3 m²), soverom (10,2 m²), soverom (12,1 m²), soverom (15,1 m²),
omkledningsrom (4,3 m²), tv-stue (13,3 m²).

2. etasje | 129 m2:
Entré/hall (25,9 m²), bad (8,2 m²), tv-stue (26,4 m²), stue og kjøkken (65,8 m²).

S-ROM:
Underetasje: Teknisk rom (3,3 m²).
1. etasje: Bod (5 m²).

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 227 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 235 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 260 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Tiltalende enebolig med suveren beliggenhet
- Moderne Kvik kjøkken med integrerte hvitevarer og stor kjøkkenøy
- Master soverom med walk-in-closet og lekkert bad
- Egen tv-stue til barna og deres vennekrets
- Futurehome smartstyring av vannbåren gulvvarme
- Solrik og skjermet uteplass med vidstrakt sjøutsikt
- Lettstelt tomt som er pent opparbeidet
- Nærhet til Bjorøy skole og barnehage
- Rundt 15 minutters kjøretid til Vestkanten Storsenter
- Rundt 30 minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede ZMegleren ønsker velkommen til denne lekre eneboligen i Ørnadalen på Bjorøy. Dette er en attraktiv og innholdsrik enebolig, beliggende i maritime omgivelser. Boligen har ypperlig beliggenhet like ved sjøen og ligger i et etablert og rolig nabolag uten gjennomgangstrafikk.

Oppgradert | Eier overtok huset i 2015 og engasjerte arkitekt, som transfomerte det opprinnelige huset til et åpent og innbydende hjem - med fokus på utsikt fra alle rom. Huset ble deretter totalrenovert og påbygget (bortsett fra ett baderom fra 2007). Det er gjennomgående høy standard og boligen er malt i en moderne fargekombinasjon. Sjenerøs takhøyde og store vindusflater som avdekker den praktfulle sjøutsikten.

Innholdsrikt | Huset har god størrelse og en innholdsrik romløsning. Det er blant annet tilbaketrukket master-soverom med tilhørende walk-in-garderobe og lekkert baderom med sjenerøs størrelse. Moderne Kvik kjøkken med stor øy, som fungerer som et samlingspunkt for familie og venner. Det er også et praktisk pentry bak kjøkkenet med egen dør.

Tekniske installasjoner | Huset har moderne kvaliteter herunder 3 lags vinduer, vannbåren gulvvarme med smartstyring, tunnelpeis, Elko Plus og integrerte høytalere i stuen m.m.

Solrikt | Tomten er pent opparbeidet og hagen fordeler seg over ulike nivåer med fokus på utsikt. Fra stue/kjøkken er det direkte adkomst til en solrik terrasse med god størrelse (syd-vestvendt).  I tillegg er det  utgang til en romslig terrasseplatting fra soveromsfløyen i underetasjen. Deilige utesoner som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Det er herlig sjøutsikt og direkte adgang til sjø og svaberg via egen hage. Foruten dette privilegiet er det varierte turstier langs hele Bjorøy og Tyssøy.

Fasiliteter | Fra eiendommen er det kort avstand til sjøen, gåavstand til Bjorøy barnehage (1-5 år) som gir trygge og gode oppvekstvilkår for de aller minste, "nye" Bjorøy skole (1-7 kl.) og busstopp med linjene 43 og 49. Likeledes er det rimelig kjøretid til Vestkanten Storsenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en moderne og tiltalende enebolig med innholdsrik romløsning, god beliggenhet i etablert og barnevennlig område samt solrike uteplasser med særdeles flott utsyn over sjøen.  Her kommer man til "duk og dekket bord". Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Kjenn hvordan hverdagsstresset forsvinner idet du kommer ut av Bjorøytunnelen på vei hjem - boligen her i Ørnadalen ligger perfekt til i et etablert boligområde på Bjorøy, rundt 10 minutters kjøretid fra Mathopen og Håkonshella.

Her bor man i landlige og sjønære omgivelser. Den nydelige sjøutsikten får man bokstavelig talt inn i stuen og den sjønære beliggenheten gir gode kår for sjørelaterte aktiviteter som kajakking, dykking og andre vannsport relaterte aktiviteter. Om sommeren er det flere strender og badeplaser i nærområdet samt flott turterreng.

Det er gåavstand til Bjorøy barnehage og "nye" Bjorøy skole (1-7 kl.) samt ca. 15 minutters kjøretid til Vestkanten Storsenter og Vannkanten, der man finner utallige butikker, ulike servicetilbud og fritidsaktiviteter som bowling, badeland og curling m.m.

Bussforbindelse ligger noen minutters gange fra området (busslinjene 43 og 49). Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør ca. 25 minutter.

Om Bjorøy:
Bjorøy er en øy i Øygarden kommune i Vestland fylke. Bjorøy er en bynær øy som har opplevd en kraftig vekst i befolkningen etter at fastlandsforbindelsen kom i 1996. Det går bro fra Bjorøy til naboøyen Tyssøy, som ligger syd for Bjorøy. Bjorøytunnelen forbinder øyen med Bergen. Før tunnelen åpnet var det fergeforbindelse fra Alvøen kai i Bergen til Bjorøyhamn (kilde: Wikipedia).

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | 1. etasje:
- Vannbåren gulvvarme i alle rom (bortsett fra matbod)
- Varmekabler på bad

Oppvarming | 2. etasje:
- Vannbåren gulvvarme i alle rom

Vannbåren gulvvarme får man ved at varmt vann sirkulerer i rør under gulvet. Denne typen oppvarming gir en jevn varme i hele huset, som igjen bidrar til et behagelig inneklima.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Parkering på gårdstunet utenfor huset

Det er nylig installert Elko elbillader (montert på husvegg). Denne medfølger i handelen.

Det er støpt platting for oppføring av garasje (søknadspliktig tiltak).

Tomt

Eiet tomt på 1.154 kvm., som er pent opparbeidet. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Om byggemetoden:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

Vesentlige endringer etter byggeår:
Opplysninger fra hjemmelshaver: Bolig ble vesentlig utvidet og tilbygget i 2015, under utvidelsen av boligen ble blant annet følgende utført:
- Bygget på store deler av boligen
- Ny takkonstruksjon og taktekking
- Nye veggkonstruksjoner utvendig og innvendig
- Utvendig er store deler av kledningen skiftet
- Veggene er isolert og vindtettet etter gjeldende standarder på oppføringstidspunktet
- Nye vinduer og ytterdører
- Nye innerdører
- Nye overflater i hele boligen
- Vannbåren gulvvarme med unntak av på bod og bad i 1.etasje
- Oppgradert el.anlegg
- Montert nytt kjøkken
- Montert nytt balansert ventilasjonsanlegg
- Opparbeidet uteområdet
- En-stavs parkettgulv i 1. etasje ble lagt i 2022
- Elbil-lader ble installert i 2022
- Tilknyttet kommunalt vann i 2022

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig/takstmann Mats Hansen den 12.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

7.1.1 Våtrom 1.etg Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

7.1.2 Våtrom 1.etg Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble målt noe ujevnt fall mot sluk på gulvet, badet vil fungere med dette avviket.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Kommunale avgifter = kr. 5.865,- per år (se kommentar under avsnitt "Kommunale avgifter")
Bygningsforsikring = kr. 6.732,- per år 
Strømforbruk 2021 = 30.000 kWh

Årlige kostnader er basert på selgers eget forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn av kjøper.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Øygarden kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg enebolig eks. garasje
Dato: 11.12.2003

Type: Melding om tiltak
Tiltakets art: Utvidelse av terrasse
Dato: 19.06.2006

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Oppføring av tilbygg, vinterhage og fasadeendring
Dato: 15.07.2022

Ferdigattester, melding om tiltak og bygningstegninger stemplet av kommunen 03.03.2015, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Ansvarlig megler har rekvirert boligens formuesverdi fra Skatteetaten. Svar foreligger ikke per dags dato.

Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Beregningen bygger på opplysninger om boligens areal, beliggenhet, alder og type. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. Formuesverdien av primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger) - kilde: skatteetaten.no.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Oransje C

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Septiktank/slamavskiller

Eiendommen har nylig blitt tilknyttet offentlig vann via privat stikkledning. Før ferdigmelding av rørlegger og godkjenningsdokument vil foreligge, skal det installeres vannmåler. Dette arbeidet blir utført etter ferieavvikling hos utførende rørlegger (Løland VVS AS v/Frode Løland). Selger dekker all kostnad med installasjon av vannmåler samt tilknytningsgebyr til Øygarden kommune.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Ingen tinglyste erklæringer er registrert på eiendommen.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område.

Arealplan-id: 124619910005
Plannavn: 46 UP Gavlen, S. Bjorøy (51-15)
Ikrafttredelsesdato: 30.09.1991
Reguleringsformål:
- Boliger (delareal 1.154 kvm.)
- Høyspenningsanlegg (delareal 213 kvm.)

I henhold til kommuneplanens arealdel er eiendommen avsatt til:

- Boligbebyggelse (delareal 1.154 kvm.)
- Andre sikringssoner (delareal 1.154 kvm.)
- Reguleringsplan skal fortsatt gjelde (delareal 1.152 kvm.)

Eiendommen ligger i gul flystøysone.

Reguleringssvar fra Øygarden kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 8 975 000
Omkostninger 229 142
TOTALT 9 204 140

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF