Magnus Barfots gate 9

Solgt

2 990 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 044 510

P-rom

40 KVM

Antall rom

1 Soverom

Magnus Barfots gate 9 (Solgt)

Lys og innbydende 2-roms | Svært god takhøyde | Tilbaketrukket, midt i hjertet av sentrum | Bygg rehabilitert i 1978/88

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Magnus Barfots gate 9 2 990 000 6 232 2 902
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
40 / 40 / 0 KVM Fellestomt, 237 KVM 60220146

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré (2,5 m²), Stue (14,5 m²), Soverom (8,9 m²), Kjøkken (8,2 m²) og Bad (3,5 m²).

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer bod i u.etg på ca 5 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 40 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 40 m².

Standard

Kort oppsummert:

- Moderne og lys 2-roms andelsleilighet
- Velholdt bygård med tilbaketrukket sentrumsbeliggenhet
- Funksjonell planløsning med god takhøyde
- Leiligheten fremstår tidsriktig og innflytningsklar
- Kjøkkeninnredning med god benkeplass
- Helfliset bad tilrettelagt for vaskemaskin

Presentasjon | Det er med glede ZMEGLEREN v/Joakim Ellingsen Bøkenes presenterer denne koselige 2-roms andelsleiligheten i populære Magnus barfotsgate 9 borettslag.

Moderne | Bygget fremstår velholdt og ble rehabilitert i perioden 1978/88. Leiligheten har en gjennomgående dempet fargeskala og fremstår således som tidsriktig med moderne kvaliteter.

Omkostninger | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott andelsleilighet med utmerket beliggenhet midt i Bergen sentrum.

Velkommen til visning!

Nærområdet

Magnus barfots gate ligger i hjertet av Bergen sentrum, ca to minutters gange unna Torgalmenningen. - Dette er derfor plassen for deg som vil ha umiddelbar tilgang til det urbane bylivet med gangavstand til alle fasiliteter, skoler og universiteter.
Leilighetens plassering er relativt stille og tilbaketrukket hvor en fint kan sove med vinduet åpent på bakgrunn av plassering borte fra de travleste "bar-gatene".

Sentrum har mye koselig og spennende å by på. Her vil en kunne nyte en lengre lunsj eller middag på en av mange resturantene i nærområde. - Skulle man ønske å lage middag hjemme, er dagligvarebutikken Kiwi og Coop like i nærheten.

På varme sommerdager kan man dra til populære utfluktsområder som Teateret (DNS) og Engen med sitt parkområde. Et annet svært populært rekreasjonsområde er Høyden og Nordnesparken hvor man kan ta i bruk Nordnes sjøbad.

Er man glad i å bevege seg utendørs kan Sandviken og byfjellene by på variert og flott turterreng, noe som er en naturlig søndagstur for den sporty bergenser. - Skulle man ønske å gjøre treningen innendørs finner en også flere treningssenter i gangavstand. I tillegg ligger Studentsenteret (SIB) like oppe på Høyden hvor en også vil ha anledning til svømme innendørs.

Kort sagt; En attraktiv beliggenhet i et urbant bymiljø.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | 2. etasje:
- Gulvvarme på bad

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune.

Parkering

Soneparkering og ellers kort avstand til flere av byens parkeringshus.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Grunnmurer av murt naturstein

Fuktmåling:
Det ble søkt etter fukt på tilgjengelige tilstøtende overflater ved befaring, uten at det ble indikert forhøyede fuktmålinger. Det ble ikke registrert visuelle tegn til fuktskader. Fuktsøk inne på flislagte våtrom blir ikke foretatt da fuktsøk ikke vil kunne avdekke hvorvidt fukten ligger under membran eller mellom membran og fliser. Fuktsøk inne på flislagte våtrom vil derfor gi uklare indikasjoner. Rommet fremstår tørt på befaringsdagen.
Yttervegger:
Yttervegger oppført i murkonstruksjoner med utvendig pusset og malt fasade.

Vinduer:

2006 - Nye vinduer i stue
2014 - Nye vinduer på kjøkken og soverom

Takkonstruksjon/taktekking:
Sperretak tekket med betongtakstein.
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Thomas Frøyen  den 16.06.2022.

Endringer etter byggår:
2022: Nytt speilskap og servant på bad.
2021: Forlenget og lagt opp nye stikkontakter i stue.
2020: Lagt opp spotter på soverom.
2015: Oppgradert ventilasjonsanlegg.
2014: Nye vinduer på kjøkken og soverom.
2006:
- Nye vinduer i stue.
- Pusset opp bad.
1978/88: Rehabilitering av bygård.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avløpsrør: TG2
Avvik: Avløpsanlegg fra byggeåret har nådd en høy alder og skader / lekkasjer kan oppstå. TG 2 pga alder. Anbefalte tiltak: For vurdering av teknisk tilstand anbefales dette utført av rørlegger.

Elektrisk: TG2
Avvik: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll. TG 2 pga alder og manglende dokumentasjon på hovedinstallasjon. Anbefalte tiltak: Undertegnede har ikke elektro kompetanse, og det elektriske anlegget er derfor ikke faglig vurdert. Det anbefales på generelt grunnlag å rekvirere en el-takstmann/elektriker dersom korrekt tilstand for det elektriske anlegget ønskes.

Vannledninger: TG2
Avvik: Ikke funnet avvik basert på visuell kontroll. Ikke funnet lekkasjer. TG 2 pga alder.
Anbefalte tiltak: For vurdering av teknisk tilstand anbefales dette utført av rørlegger. Anbefaler isolering av rør under vask for å unngå kondens.

Bad: TG2
Avvik: Overflater med normal bruksslitasje. TG 2 pga alder og svake fallforhold.
Anbefalte tiltak: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann.

Bad - Membran, tettesjikt og sluk: TG2
Avvik: TG 2 pga alder (usikker restlevetid) og svak tetting i sluk.
Anbefalte tiltak: Det anbefales å installere et dusjkabinett for å spare overflater for belastning med fritt vann. Det må påregnes oppgraderinger for å nå dagens krav til våtrom.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 22.02.2013

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Fasadeendring bolig
Dato: 15.09.2006

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Utvidelse av innkjørselsport
Dato: 05.04.1935

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Endring
Dato: 10.05.1988

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Magnus barfotsgate 9 borettslag (Orgnr: 957306306) er et tilknyttet borettslag som har engasjert Vestbo som forretningsfører.

Styreleder i laget er Matias Lygre
E-post: matias.lygre@gmail.com

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i IF skadeforsikring polisenr: SP615953
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt årsresultat pålydende kr. 124 170. Pr. 01/01-20 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 242 668,-.

Felleskostnad:
Felleskostnaden utgjør kr. 2 902,- per måned og inkluderer: Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm i fellesareal, grunnpakke TV/internett, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Sikringsordning:
Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold. Søknadskjema www.vestbo.no

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Forkjøpsretten vil bli utlyst etter salg.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Relevante dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordenssregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 663 972,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 390 300,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.

Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Ovennevnte erklæringer er innhentet fra Statsarkivet, men de er vanskelige å tyde. Kontakt ansvarlig megler for oversendelse av erklæringene.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Sentrumskjerne S1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Nygårdshøyden (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (100,0 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15780000 - Annet byggeområde (99,9 %)
15780000 - Fotgjengerstrøk (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62240000 - Bergenhus. Gnr 164 Bnr 983 Mfl., Sentralbadet - 201006690
10910100 - Bergenhus. Gnr 164 Bnr 769, Ha°konsgaten - Sverres Gate - Sydneskleiven - Teatergaten, Kvartalet Folkets Hus - 190711140
10330000 - Bergenhus. Nøstet - Vestre Nordnes
10330000 - Bergenhus. Nøstet - Vestre Nordnes
9910000 - Bergenhus. Klosteret, Parkeringsanlegg - 199615601
5670000 - Bergenhus. Sverres Gate Mellom Engen Kino Og Konsertpaleet - 190000194
10000 - Bergenhus. Brannstrøket Av 1916 - 199938316

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 990 000
Omkostninger 6 232
Fellesgjeld 48 274
TOTALT 3 044 510

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF