Strandgaten 207

Solgt

5 390 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 525 690

P-rom

81 KVM

Antall rom

2 Soverom

Strandgaten 207 (Solgt)

Strøken 3-roms v/ Nordnesparken - 81 kvm i 3.etasje - Heis & altan - Felles takterrasser

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Strandgaten 207 5 390 000 135 692 4 752
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
81 / 84 / 92 KVM Eiet tomt, 648 KVM 60220140

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold 3.etasje
Gang(4,9m²), bad(3,8m²), soverom(8,7m²), soverom(14,7m²), stue og kjøkken(46m²).
Bod(2,5m²).

Lagringsplass
Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 6,5m².

Egen altan
Vestvendt altan på 3,9 m² med utgang fra stue/kjøkken. Altanen er overbygd.

Felles takterrasser
Sameiet har to store takterrasser med utemøbler og grill disponibelt for beboerne.

Samlet primærareal (P-rom) = 81 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 84 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 92 kvm.

Standard

- Stor og innholdsrik 3-roms med sentral beliggenhet.
- Egen balkong med gode solforhold.
- Mulighet for å kjøpe garasjeplass i Strandgaten 204
- Pent bad med nye gulvfliser i 2019.
- Heis rett opp til leilighetsplan i 3. etasje
- Masse lys og luft i leiligheten
- Nytt fjernvarmeanlegg i bygget i 2019
- Felles takterrasser på henholdsvis ca. 110m² og 105m²
- Meget gode solforhold på takterrassene
- Strandgaten er flott renovert i regi av kommunen
- Ca. 8-10 min gange til Torgallmenningen
- Kort gåavstand til alle byens fasiliteter
- Åpen kjøkkenløsning og generelt god planløsning
- Romslige soverom med god skapplass
- Vakre Nordnesparken med badeplasser ca. 2 minutter unna
- Bygget ble renovert 2006/2007
- Ny taktekking med nytt undertak, takstein og snøfangere ble ferdigstilt i 2014
- Fasadene ut mot Strandgaten og sentrum er overflatebehandlet med ny puss og maling i 2019
- Ekstern bod og romslig, felles sykkelparkering

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Erlend Hauglid presenterer denne flotte eierleiligheten med solrik balkong og flott beliggenhet i 3.etasje. Det er både heis og nytt sentralvarmeanlegg i bygget.

Inspirasjon| Dette er leiligheten for deg som drømmer om en gjennomført og flott leilighet på idylliske Nordnes. Her får man en særdeles flott 3-roms eierleilighet, der "hver krik og krok" er godt utnyttet og et nabolag med høy trivselsfaktor.

Stilsikkert | Denne leiligheten har en gjennomført stil og har en meget god størrelse. Alle overflater fremstår som velholdt, moderne og med riktige fargekombinasjoner. Stilrent og lekkert kjøkken og et flott bad hvor det er montert ny vask i 2019.

Tekniske installasjoner | Sikringsskapet er montert i entré/gang og inneholder automatsikringer. Leiligheten har sluk og avløpsrør av plast. Det er benyttet rør-i-rør til vannforsyningsrør. I bygget er det både heis og sentralvarme.

Balkong | Fra stuen har man adkomst til solrik balkong. I tillegg er det enkel adkomst til sameiets to felles takterrasser med møblement og grill tilgjengelig.

Nærmiljø | Nordneshalvøyen er et av Bergens mest populære områder. Primært fordi folk trives så godt her. Med skole, barnehager, butikker, idrettshall, parker og fotballbane i nabolaget, ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Denne eierleiligheten må betegnes som en "godbit". Her kjøper en ikke kun en leilighet, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter.

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt til ved handlegaten Gågaten med kaffebarer, butikker og restauranter og få minutters gange til Fisketorget og Bergen Sentrum. Området er hovedsakelig bebygd med tilsvarende bebyggelse. Kort gåavstand til vakre Nordnesparken, Nordneshallen, Nordnes sjøbad, Verftet og Akvariet. Foruten dette er det kort vei til flere dagligvarebutikker med blant annet Kiwi og Bunnpris like utenfor bygget. Det er bussholdeplass, nytt bossnett og renoverte gater med sykkelveier og beplantning. Velkommen til "Nye Nordnes".

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Varmekabler på bad og radiator (fjernvarme).

Sentralvarme avregnes en gang i året. Felleskostnader/husleie er inkl. akonto sentralvarme. Varmeoppgjør er ikke inkludert i akontobeløpet, men avregnes og faktureres etterskuddsvis. Dette må påregnes i forbindelse med oppgjør etter salg av seksjonen.

Parkering

Soneparkering/gateparkering i henhold til områdets bestemmelser. Sameiet disponerer også en bakplass med plass til ca. 6 biler. Det kan søkes sameiet om å disponere en av parkeringsplassene.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med puss og maling. Vinduer med isolerglass i pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med takbelegg eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

Opplysninger fra hjemmelshaver:
- El.anlegget ble oppgradert i 2006/2007.
- Ny taktekking med nytt undertak, takstein og snøfangere ble ferdigstilt i 2014.
- Nytt fjernvarmeanlegg i bygget i 2019
- Fasadene ut mot Strandgaten og sentrum er overflatebehandlet med ny puss og maling i 2019.
- Gulvet på badet er fra 2019.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 07.06.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Tegninger
Det er fremlagt godkjente tegninger av leiligheten, men disse stemmer ikke overens med dagens bruk. Iht. seksjoneringstegninger er det utført endringer i leiligheten siden 1982. Det er også avvik vedr. inndeling av loftsboder på tegningene og praksis i virkeligheten.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.1.1 Våtrom Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, eller brann/feievesen.

Solforhold er et estimat og angitt på sommerstid.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende ferdigattester:
- For 8- etasjes bolig- og forretningsbygg, datert 04.03.1953
- For oljefyringsanlegg, datert 16.02.1959.
- For ominnredning av 1. etasje, datert 05.10.1977.
- For bruksendring, datert 31.01.1994.
- For bruksendring forretningslokaler, datert 18.01.2007.
- For bruksendring blokk, datert 02.12.2011.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 86/2403
Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Sameiebrøk: 86/2403
Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie
Om sameiet:
Seksjonssameiet Strandgaten 207 (Org.nr. 991 608 656) består av 38 selveiende boligseksjoner og tre næringsseksjoner. Sameiet har to felles takterrasser.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: SP616053). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Felleskostnad:
Felleskostnad utgjør kr. 4.752,- per måned og inkluderer: Sameieavgift, bygningsforsikring, samt noe avsetning til løpende vedlikehold, sentralvarme og kabel-tv.

Felleskostnadene fordeler seg på følgende måte:
- Sameieavgift kr. 3.942,-
- Kabel-TV kr. 460,-
- Sentralvarme kr. 350,-

Info fra styret:
På årsmøtet (avholdt 08.06.2022) blir det vedtatt 2,5% økning i felleskostnader fra 01.01.2023.
Det er planlagt ekstra innbetaling som tilsvarer 5x felleskostnader (4.752) for juli og desember ut 2023. Det er ikke planlagt ekstra investeringar annet enn løpande vedlikehald.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet vedr. leiligheten. Dersom kjøp av garasjeplass avtales forutsettes det at tinglyst forkjøpsrett ikke benyttes.

Dyrehold:
Husdyrhold er i utgangspunktet tillatt, men må godkjennes av sameiet.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling til ordinært årsmøte, protokoll, regnskap og svarbrev fra forretningsfører.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 056 004,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 801 615,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1954/2987-2/106
Bestemmelse om bebyggelse  
Tgl. 08.05.1954 
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt
Overført fra: 1201-165/77
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/1268-1/106
Bestemmelse om kloakkledn  
Tgl. 04.02.1958 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 1201-165/77
Gjelder denne registerenheten med flere

1958/1269-1/106
Best. om vann/kloakkledn.  
Tgl. 04.02.1958 
Solidarisk ansvar for reparasjon og vedlikehold av fellesledninger m.v.
Overført fra: 1201-165/77
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2007/177658-1/200
Seksjonering  
Tgl. 05.02.2007 
Opprettet seksjoner:
Snr: 19
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 86/2403

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 10090000
Plannavn: Bergenhus. Nordnes, Østre Del Av Nordneshalvøya
Ikrafttredelsesdato: 24.09.1946
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - 1944-omra°det (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (48,5 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (20,2 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15780000 - Annet byggeomra°de (100,0 %)
15780000 - Fotgjengerstrøk (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
18740000 - Bergenhus. Kdp Bergen Havn - 200512751
4000100 - Bergenhus. Gnr 165 Bnr 420, Nykirkeallmenningen - Tollbodallmenningen - Fredriksbergsgaten 22, Vesentlig Endring - 200104261
4000000 - Bergenhus. Strøket Nykirkeallmenningen - Tollbodallmenningen
Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 390 000
Omkostninger 135 692
TOTALT 5 525 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF