Kråkenesdalen 134

Solgt

6 900 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

7 107 890

P-rom

184 KVM

Antall rom

5 Soverom

Kråkenesdalen 134 (Solgt)

Enebolig med praktfull utsikt, stor terrasse og lettstelt hage. Beliggende i ende av blindvei med enkel tilkomst.

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Kråkenesdalen 134 6 900 000 207 892 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
184 / 196 / 212 KVM Eiet tomt, 378 KVM 60220147

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje (83 m² BRA):
Vindfang, hall, garderoberom/alternativt inngangsparti, to soverom, bad/wc, vaskerom og bod.

Innhold | 2.etasje (80 m² BRA):
Stue, kjøkken, mellomgang, bad/wc og soverom.

Innhold | Loft (36 m² BRA):
Loftstue og to soverom.

Terrasse:
Fra stuen og kjøkken er det utgang til terrasse på 40,4 m² og på baksiden av huset er det terrasseplatting på 16.4 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 184 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 196 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 212 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Todelt hovedstue på totalt 44 m2
- Fem soverom, hovedsoverom på 15.7 m2
- To bad og separat vaskerom
- Nytt (2022) bad i 2. etasje
- Rikelig med bod og garderobeplass
- De fleste overflater er nymalt i 2022
- 1-stavs parkett i stuen og kjøkken fra 2021
- Innlagt fiber fra Telenor

Boligen |
Dette er en meget innholdsrik bolig med praktiske og gode løsninger. Innbydende og romslig inngangsparti med god garderobeplass. Det er i tillegg alternativt inngangsparti på siden av huset hvor du kommer direkte inn til stort garderoberom. Det er separat vaskerom på i overkant av 5 m2 som har plass til innredning i tillegg til vaskemaskin, varmtvannsbereder og utslagsvask. Huset har to bad fordelt med ett i 1. etasje og ett i 2. etasje. Badet i 1. etasje er på hele 8.5 m2. Dette badet har fliselagt gulv og vegger, stort dusjkabinett og innredning med god skapplass. Standard er i hovedsak fra husets byggeår. Badet i 2. etasje ble omfattende oppgradert i 2022 og framstår som et lekkert og innbydende baderom. Arbeidet ble utført av Bademiljø/Gården Senter. Huset har en lys og romslig stue på 44 m2 som er inndelt i to soner, en for sittegruppe og en for spisestue. I 2020 ble det lagt nytt gulv med 1-stavs parkett i lys eik og det ble installert ny peisovn. Rommet har store vindusflater som gir gode lysforhold og gjør den fine utsikten lett tilgjengelig. I tillegg til hovedstuen er det en romslig og fin loftstue på 16 m2. Kjøkkenet på 15 m2 ligger vegg i vegg med hovedstuen, adskilt med skyvedør. Her er det plass til spisebord og rommet har innredning med god skap-- og benkeplass. Det ble lagt samme gulv på kjøkken som i stuen i 2020. Både fra stue og kjøkken er det utgang til terrassen. Huset har hele fem soverom.

Diverse oppgraderinger i senere tid:
- Innredet loftet samt montert trapp til loftet i 2003.
- Steinlagt utvendig trapp i 2010.
- Deler av terrassen er fra 2010.
- Ventilatoren på kjøkkenet er fra 2016/2017. Blandebatteriet på kjøkkenet samt rør-i-rørsystem er fra 2022.
- Vedovnen ble installert i desember 2020. Pipen ble samtidig pusset.
- En-stavs parkettgulv i stue/kjøkken ble lagt i desember 2020.
- Oppvaskmaskin fra 2020
- Montert 3 nye panelovner i 2021.
- Badet i 2.etasje ble pusset opp sommeren 2022.
- Malt vegg- og himlingsflater i 2022. Vinduskarmer ble malt i 2018/2022.

Kråkeneslien / Kråkenesdalen Huseierlag SA |
Huseierlaget drifter og organiserer fellesareal med bl.a. lekeplass og veier for 21 husstander fordelt med 13 i Kråkeneslien og 8 i Kråkenesdalen. Apparatene ved lekeplassen i både Kråkenesdalen og Kråkeneslien er nylig oppgradert. Omkostninger ble delvis dekket etter støtte på kr 23.000,- fra Sparebankstiftelsen SR-bank. Styret i huseierlaget har avtaler om brøyting og vegetasjonsryddding av fellesareal. Huseierlaget organiserer også dugnad som gjerne kombineres med sosial sammenkomst. Hver husstand betaler pt. kr 4.000,- i årlig avgift. Pr. 31.12.2021 hadde huseierlaget en kontosaldo på kr 91.599,-.

Presentasjon |
Det er med glede ZMEGLEREN v/Dag Jonny Johannessen kan presenterer denne fine familieboligen sentralt beliggende på Kråkenes - Vi ønsker deg velkommen til visning.

Nærområdet

Eiendommen ligger skjermet i enden av gaten med enkel tilkomst. Barnevennlige omgivelser uten gjennomgangstrafikk og med lekeplass like ved eiendommen. Fra huset og terrassen er det praktfull utsikt over bl.a. deler av Nordåsvannet. Her kan solen nytes i usjenerte omgivelser.

Fra eiendommen er det gangavstand til skole og barnehage, flerbrukshall og treningshall. Bare ca 8 - 10 minutter å gå til bussholdeplass. Det er også fine turmuligheter innen kort avstand med bl.a. Gullsteinen og Langeskogen samt bademulighet ved Nordåsvannet (Kyrkjetangen). Det er også gode aktivitetstilbud ved Fjellsdalen skole, som fotballbane, utendørs tennisanlegg og aktivitetstall.

Det er ca 10 - 12. minutters kjøretid til Bergen sentrum og tilsvarende tid i motsatt retning til Sandsli og Kokstad.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Rentbrennende peisovn i stuen. Det er varmekabler i hallen og begge baderommene.

Parkering

Det er parkering med plass til to biler på egen tomt like ved inngang til huset. Det er i tillegg avsatt areal for gjesteparkering på fellesarealet.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Eiendommen er pent opparbeidet og myntet på videre enkelt vedlikehold. Det er asfaltert innkjørsel og bilplass på egen tomt. Natursteinsmur til nivå ved inngangspartiet som er lagt med belegningsstein. I front av huset er det opparbeidet plen og hekk mot gaten. Arealet på baksiden av huset er lagt med terrassedekke.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 02.08.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema.

Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

2.1 - Yttervegger: Det er observert råteskade i et kledningsbord på fremsiden i 2.etasje (på terrassen). Det er også registrert råteskade/fukt i hjørnebord ved boden med utvendig inngang. Kledningsbord med råteskader må skiftes. Hjørnebordet ved boden må skiftes, det bør i tillegg iverksettes tiltak for å unngå at skaden oppstår på nytt. Generelt bør kledningsbordene jevnlig kontrolleres og bord bør skiftes ved behov.

4.2 - Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen): Over halve forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Taktekkingen må jevnlig kontrolleres. Det ble observert mose på takstein. Mosen bidrar til å holde på fuktigheten, og kan derfor øke faren for frostsprengning. Taksteinen bør rengjøres for mose. 8.1 - Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Kjøkkeninnredningen har noe skjevheter/ujevnheter. Slik innredningen fremstod på befaringsdagen vil den fungere.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato i 1.etasje. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. 10.2 - Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut i fra at tanken fungerer i dag, men ut i fra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 3:
7.1.1 - Våtrom 1.etasje Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

7.1.2 - Våtrom 1.etasje Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-.

7.1.3 - Våtrom 1.etasje Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Felles privat vei:
Veilaget jobber nå med sluttføring av avtale i forbindelse med at felles privat vei skal nyasfalteres. Det er i denne forbindelse stipulert med med en omkostning på ca kr 20.000,- pr. husstand. Arbeidet er planlagt gjennomført i løpet av høsten 2022. Dette er en omkostning som ny eier må dekke. Det tas forbehold om endelig tidspunkt for oppstart og at den endelige summen kan avvike noe fra den oppgitte summen.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Det er notert Rammetillatelse datert den 11.05.1995 og Igangsettingstillatelse datert den 03.07.1995. Boligen er registrert tatt i bruk første gang den 14.08.1996. Utbygger ved oppføring var Block Watne AS.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Følgende endringer er utført etter opprinnelig byggeår som ikke er byggemeldt og godkjent. Terrasse er noe utvidet, se vedlagte tegninger stemplet med dato 23.03.1995 som viser hvordan terrassen opprinnelig var. Det var tiltenkt et stort soverom i loftsetasjen. Dette har blitt endret til to separate soverom, se vedlagte tegninger stemplet med dato 23.03.1995 som viser hvordan løsningen opprinnelig var tiltenkt. Vinduene i loftsstuen er også gjort noe større. Huset ble oppført i 1995/96 og loftet ble innredet i 2003.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 524 341,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 5 487 628,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Felles privat vei til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1996/21805-2/106 BESTEMMELSE IFLG. SKJØTE TINGLYST
16.08.1996
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 6605400
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 20 Bnr 2, Bønes, Nordre Del Felt B22c, Plan For Utbygging
Ikrafttredelsesdato: 09.03.1995
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
6605400 - Frittliggende sma°husbebyggelse (100,0 %)
6605400 - Park (0,1 %)
0 - Felles avkjørsel (0,1 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
60310000 - Fyllingsdalen. Gnr 19, Kra°kenes, Verneplan Konow Lund - 200719964
30210001 - Fyllingsdalen. Gnr 19, Kra°kenesveien, Vegbredde Fra 8 Til 5 M - 199614249
6600010 - Fyllingsdalen. Gnr 20 Bnr 425, Kra°kenesdalen, Bønes - 190330652
6600008 - Fyllingsdalen. Bønes Øst, Felt 10, Boligomra°de B23 - 190430471
6600008 - Fyllingsdalen. Bønes Øst, Felt 10, Boligomra°de B23 - 190430471
6600008 - Fyllingsdalen. Bønes Øst, Felt 10, Boligomra°de B23 - 190430471
6600000 - Fyllingsdalen. Gnr 20, Bønes, Planomra°de 10 - 190411399
6600000 - Fyllingsdalen. Gnr 20, Bønes, Planomra°de 10 - 190411399
6600000 - Fyllingsdalen. Gnr 20, Bønes, Planomra°de 10 - 190411399
3200100 - Fyllingsdalen. Rv 556 Straumevegen, Endring
3200000 - Fyllingsdalen. Rv 556 Straumevegen
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 6 900 000
Omkostninger 207 892
TOTALT 7 107 890

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF