Slettestølsvegen 49B

Solgt

6 250 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

6 452 890

P-rom

152 KVM

Antall rom

4 Soverom

Slettestølsvegen 49B (Solgt)

Enebolig med nydelig beliggenhet | Mulig med 5 soverom | Enestående sol og utsiktsforhold | Populært område!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Slettestølsvegen 49B 6 250 000 202 892 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
152 / 195 / 213 KVM Eiet tomt, 1008 KVM 60220127

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré(2,5m²), gang(10,9m²), bad/vaskerom(11,3m²), mellomgang(4,3m²), soverom(15m²), soverom(12,1m²), soverom(7,4m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom(10,1m²), bad(3,6m²), soverom(10,2m²), stue(34m²), tv-stue(11,6m²), kjøkken(13,8m²).

Uteplass:
Over garasjen er det terrassedekke på 38m².
Fra stuen er det utgang til terrasse på 30,6m².

Parkering:
Tilknyttet huset er det en garasje (uten garasjeport). Det er også mulig å parkere flere biler på egen tomt.

Merknader om areal:
Primærrom og sekundærrom som til sammen utgjør BRA er oppmålt med laser på stedet. BTA er beregnet areal. Arealene av hvert rom (nettoareal) summert vil avvike fra oppgitt totalt areal. Dette som følge av at tykkelsen av skillevegger/innervegger og eventuelle sjakter eller piper er trukket fra nettoarealet av hvert rom, men skal iht. målereglene (NS3940) medregnes i totalarealet.

Samlet primærareal (P-rom) = 152 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 195 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 213 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Innholdsrik familiebolig med fire soverom
- Vidstrakt sjøutsikt og solrike uteplasser
- Romslig kjøkken med moderniseringsbehov
- To bad der ett er nytt fra 2022
- Opparbeidet uteområder med fantastiske sol- og utsiktsforhold
- Nærhet til Mjølkeråen skole (1-10 klasse) og flere barnehager
- Nært busstopp, dagligvare og turterreng
- Rimelig kjøretid til Åsane Storsenter
- Rundt 20 minutters kjøretid til sentrum
- Fine og varierte turområder i nærområdet

Endringer i nyere tid:
- Skiftet ytterkledning (med unntak av enkelte vegger) i 2020/2021.
- Sikringsskapet samt stikkontakter ble oppgradert i 2021.
- Inngangsdøren er fra 2022.
- Lagt nye gulver uten om i stue/kjøkken og badet i 2.etasje i 2022.
- Pusset opp bad/vaskerom i 1.etasje i 2022.
- Rør-i-rørsystem til 1.etasje fra 2022.
- Varmtvannsberederen er fra 2022.
- Vinterhagen ble oppført i 2022.
- Privat kloakkanlegg er klargjort for tilkobling til offentlig i 2021.

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN ønsker velkommen til Slettestølsvegen 49B. Dette er en attraktiv utsiktseiendom med nydelig beliggenhet på Mjølkeråen. Eiendommen ligger skjermet til i et rolig nabolag uten gjennomgangstrafikk. Vestvendt beliggenhet sikrer svært gode solforhold og vidstrakt utsikt over innseilingsleden til Bergen. I området er det hovedsaklig enebolig/villabebyggelse.

Innholdsrikt | Boligen har en meget innholdsrik planløsning og bør passe utmerket for en barnefamilie. Her får man blant annet to bad, flere soverom, stue og tv-stue. Boligen har en velfungerende romløsning med ulike oppholdssoner til familiens medlemmer. Modernisering i enkelte rom må påregnes.

Sol og utsikt | Hagen er pent opparbeidet og eiendommen byr på eminent sjøutsikt. En herlig og solrik utesone som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos.

Fiber | Det er innlagt fiberkabel i boligen i regi av Altibox. Løsningen sikrer stabil forbindelse for liten og stor. Med stadig mer bruk av hjemmekontor gir dette en forutsigbar jobbsituasjon.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en flott beliggende enebolig med innholdsrik romløsning, ypperlig beliggenhet i barnevennlig område, samt uteområder med vidunderlig sjøutsikt og gode solforhold. Eiendommen bør oppleves - velkommen til visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Erlend Hauglid
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 92 61 70 70
E-post: eh@zmegleren.no

Nærområdet

Huset har en nydelig beliggenhet i Slettestølsvegen (Mjølkeråen). Solforholdene, som omkranser eiendommen, anses som særs gode og den praktfulle utsikten over sjøen kan nytes til fulle. Barnevennlige omgivelser med rimelig nærhet til Mjølkeråen skole (1-10 klasse), barnehager og Marikollen idrettsanlegg. Av dagligvare finner man Rema 1000 Marikollen og søndagsåpen Kiwi butikk på Toppe, som nærmeste alternativer. Det er ca. 5 minutters kjøretid til Ikea, Åsane Storsenter og Horisont, der man finner et bredt utvalg av butikker og ulike servicetilbud. Få minutters gange til busstopp  med busslinjene 3 og 3E. Stipulert kjøretid med bil til Bergen sentrum utgjør ca. 20 minutter. For den turglade kan Morvikfjellet og Geitanuken anbefales. Her finner man fine og varierte turområder til trening eller rekreasjon.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Varmekabler på våtrom, gang og ett soverom, varmepumpe og vedovn i stuen.

Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Garasje med tilkomst direkte til bolig.
I tillegg er det godt med parkeringsplasser på egen tomt.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betong- og lecakonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende og stående trekledning.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig/takstmann Mats Hansen den 16.06.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot
grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si. Som følge av boligens alder og konstruksjonsmåte er det ikke foretatt hulltaking i gulv/yttervegger. Underetasjen er ikke bygget opp i henhold til gjeldende forskrifter/krav og det må påregnes fuktvandring i gulv mot grunn og grunnmur. Inspeksjonsluke mot bakvegg fra badet i 1.etasje.

3.1 Vinduer og ytterdører
Som følge av alder på de eldste vinduene og altandører bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene og altandører vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov.

4.1 Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen)
Over halve forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Taktekkingen må jevnlig kontrolleres, det må påregnes utskiftning av enkelte takstein. Som følge av alder på taktekkingen må det påregnes at denne må skiftes innen rimelig tid.

7.2.1 Våtrom 2. Etasje Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

7.2.2 Våtrom 2. Etasje Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.
Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes.
Det ble ikke målt tilstrekkelig fall i henhold til gjeldende forskrifter, badet vil fungere med dette avviket.

7.2.3 Våtrom 2. Etasje Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.
Innredningen har en del slitasje/svelling. Vedlikehold må påregnes. Sluket er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg.

8.1 Kjøkken Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Innredningen vil fungere slik den fremstod på befaringsdagen, modernisering bør påregnes.

10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato i 2.etasje. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Bygningens art: Boligbygg
Dato: 17.10.1984

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 322 931,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 762 551,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Eiendommen har septikktank i dag.
Erfaringsmessig tømmes denne hvert andre år.

Det er gjort investeringer på eiendommene i nabolaget der rør er klargjort for tilkobling. Det er planlagt at kommunen skal koble dette til et nytt renseanlegg. Selger er i dag ikke kjent med tidshorisonten på dette.
Ny eier må påregne kostnad for nytt gjennom septikktank og septikktank må trolig fylles opp.

Det må påregnes vedlikehold av felles privat vei.
Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen
PlanID: 3630000
Plantype: 30
Plannavn: ÅSANE. DEL AV GNR 182, MJØLKERÅEN, TOPPE, TOPPEMYR - HØGA?SEN
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 27.03.1972
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,1 m²)

PlanID: 51370000
Plantype: 30
Plannavn: ÅSANE. GNR 182 BNR 1, 2 MFL., MJØLKERA?EN, LABERG TERRASSE
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 07.12.1970
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Kommuneplan
PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Arealstatus: 2 - Framtidig
Arealformål: 1001 - Bebyggelse og anlegg
Beskrivelse: Ytre fortettingssone
Områdenavn: Y
Dekningsgrad: 100,0 %

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 64710000
Type: 35
Plannavn: A?SANE. GNR 182 BNR 184, NAUSTVEGEN 28
Saksnr: 202220488

PlanID: 50180000
Type: 30
Plannavn: A?SANE. GNR 182 BNR 1, 2, 15 MFL., MØLKERA?EN SAUDALSKLEIVA - TOPPESANDEN-SL.

PlanID: 50140000
Type: 30
Plannavn: A?SANE. STØBOTN - TOPPEMYRA - SLETTESTØLEN

PlanID: 3630001
Type: 31
Plannavn: A?SANE. TOPPEMYR - HØGA?SEN - MJØLKERA?EN, GARASJER FOR STEGANE 7-29

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 6 250 000
Omkostninger 202 892
TOTALT 6 452 890

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

DJ_storfil

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik_storfil

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF
OleK_storfil

Ole Kristian P. Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde_storfil

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder
Erlend_storfil

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler
Joakim Ellingsen Bøkenes (1)

Joakim Ellingsen Bøkenes

Eiendomsmegler MNEF