LYNGHOLMEN

Solgt

3 500 000

Prisantydning

Boligtype

Fritidseiendom

Totalpris

3 582 340

P-rom

51 KVM

Antall rom

3 Soverom

LYNGHOLMEN (Solgt)

Lyngholmen - En praktfull fritidseiendom i idylliske omgivelser | Hytte, naust og kaianlegg | 1. time fra Bergen

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
LYNGHOLMEN 3 500 000 82 342 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Fritidseiendom Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
51 / 51 / 56 KVM Eiet tomt, 3968 KVM 60220134

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Hytte:
Gang, bod, bad/wc, tre soverom, stue og kjøkken. Det er kjellerareal under hytten med tilkomst fra utsiden.

Innhold Naust
Stort åpent areal på bakkeplan og innredet 2. etasje med to store rom og direkte tilkomst fra terrenget med gangbro til 2. etasje.

Brygge:
Ved naustet er det brygge på 27 m² samt en mindre brygge på nedsiden av hytten.

Terrasse:
Med tilkomst fra hytten er det terrasse på 19 m²

Areal hytte:
Samlet primærareal (P-rom) = 51 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 51 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 56 m²

Areal naust:
Samlet primærareal (P-rom) = 25 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 45 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 50 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Praktfull holme med ca 300 meter sjølinje
- Kan gå tørrskodd til fastlandet
- Naust med innredet 2. etasje
- Hytte med tre soverom
- To brygger som vender mot rolig vik
- Solrikt, usjenert og praktfull utsikt
- Rikt utvalg av båthavner i nærområdet
- Ca 1. time å kjøre fra Bergen sentrum

Hytten |
Hytten ble oppført på 1980-tallet. I 2019 ble tre av stuevinduene skiftet og taktekking ble fornyet i 2021 samt at det ble lagt ny terrasse. Hytten har en arealeffektiv løsning med stue og kjøkken som et fint sosialt rom. Overgangen mellom stue og kjøkken gir gode lysforhold og fleksibilitet for plassering av både sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som gjør den praktfulle utsikten lett tilgjengelig, selv fra sofakroken. Det er god garderobeplass ved inngangspartiet og derfra enkel tilkomst til badet. Tre separate soverom med enkel innredning. Det er kjeller under hytten som er åpent mot terrenget. Her er det plassert aktuelle tekniske løsninger som varmtvannsbereder og renseenhet for vann til kjøkken. Hytten holder en enkel standard.

Naustet |
Naustet har innredet 2. etasje med gangbro fra terrenget. Det første rommet du kommer inn til er stort åpent areal med skråtak og god takhøyde. Rom nummer to er innredet som soverom med furugulv og panel på vegger og tak. Hovedetasjen på naustet er stort åpent areal med grunn dirkete på terreng. Naustet holder en enkel standard.

Holmen |
Tomten har et lett kupert terreng som gjør at du har enkel tilkomst og kan således benytte hele holmens areal. Her finner du lune og fine plasser enten vinden kommer fra nord eller sør. Arealet er i all hovedsak bestående av naturtomt med svaberg mot sjøen. Her er alt tilrettelagt for aktive dager med bading og vannsport, fiske rett fra svabergene eller fra kaianlegget. Det er også fin badeplass ved arealet som med høyvann gir tørrskodd tilgang til fastlandet. Arealet mot vest vender inn mot en idyllisk vik hvor det er en stor kai og en mindre kai. Her er båten godt skjermet fra vær og vind. I følge de offentlige registre tilsier det at det er ca 300 meter sjølinje og at holmen har en lengde på ca 110 meter.

Tekniske løsninger |
Det er innlagt strøm til hytten. Vann kommer fra takvann med fem separate tanker (to ved naustet og tre ved hytten). Når alle tankene er full så rommer de ca 5 500 liter. Varmtvannsbereder og rensefilter til vann for kjøkken er plassert i hyttens kjeller. Det er innlagt toalett i hytten. Nedgravd septiktank med avløp til sjø.

Skylddeling |
Ihht Skylddelingsforretning tinglyst 23.07.1962 har eier av Lyngholmen gangsti i utmark over eiendommen gnr. 139, bnr. 3.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Visning |
Vi vil på best mulig måte tilrettelegge for visning. Kontakt megler for å avtale tidspunkt for å møtes ved båthavn i nærområdet. Der kjører vi ut i båt sammen til Lyngholmen. Det tar bare 3- 4 minutter i båt. Dersom du selv har tilgang til båt så er det bare å kontakte megler for å ankre opp ved eiendommen.

Nærområdet

Holmen ligger innaskjærs i Njøtesundet med en idyllisk vik på vestsiden. Her får du naturfine omgivelser med fin overgang til det maritime miljøet.

Arealet på øyen gir de beste muligheter for rekreasjon for hele familien. Her kan fridagene nytes i usjenerte omgivelser. Både fra hyttene og terrassene kan du nyte den praktfulle utsikten, bl.a. mot Lurefjorden. Uansett vindretning så finner du lune og fine plasser hvor solen kan nytes. Her får du enkel tilgang for å drive vannsport med alt fra vannski, kajakk, etc. Du kan fiske fra eget svaberg eller fra kaianleggene. Barna kan fritt boltre seg i den frie naturen eller ved det opparbeidede arealet ved hytten eller naustet.

På vei til eiendommen passerer du handlesenter hvor det er en rekke butikker og du kan enkelt gjøre helgens/feriens innkjøp på vei til hytten.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Hytten har vedovn i stuen. Det er ellers basert på elektrisk oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det må eventuelt kontaktes aktuelle båthavner for leie av parkeringsplass for samme sted hvor det eventuelt leies/kjøpes båtplass. Tilsvarende er det fra fastlandet hvor det må organiseres for å få mulighet til å leie bilplass for å kunne gå i terrenget til Lyngholmen. Fra kjørbar vei til holmen er det ca 25 - 30 minutter å gå i utmark. Det er rett til å gå over eiendommen med matrikkel gnr. 139, bnr. 3. Vi er ikke kjent med rettigheter utover dette.

Tomt

Holmen gir en naturlig tomtegrense i sjølinjen. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og byggenes plassering på tomten.

I hht. dagens offentlige dokumenter som er mottatt i forbindelse med klargjøring av salget vises det til at holmen har et areal på 3 968 m2. I forbindelse med utskilling av tomten/holmen i 1962 ble det utarbeidet en Skylddelingsforretning. I dette dokumentet sier teksten om holmen bl.a.: Den er ca 110 meter lang og 35 meter bred på midten. Herfra smalner den slik at størrelsen ble beregnet til ca 2. dekar. Grenselinjen er sjøen. Skylddelingsforretningen sier videre at Lyngholmen har rett til gangsti med 1. meters bredde over gnr. 139, bnr. 3 som Lyngholmen i sin tid ble utskilt fra.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Kontakt megle for å avtale møtepunkt for felles tilkomst i båt ut til Lyngholmen.

Byggemåte

Byggemåte:
Hyttens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.
Fundamentert på antatt faste masser på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot kjeller av trebjelkelag. Grunnmur og fundamenter av sparestein- betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i pvc- og trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med shingel.

Naustets byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.
Naustet er oppført på fjell. Grunnmur og fundamenter av naturstein. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner. Utvendig er veggene kledd med liggende og stående trekledning. Etasjeskiller av trebjelkelag. Vinduer med enkle glass. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med stålplater. Tilstand: Naustet er av eldre dato og konstruksjonene bærer preg av elde og slitasje. Naustets plassering (i vannkanten) gjør at konstruksjonen er utsatt for flo/fjære som skader konstruksjonen. Utvendig er det en del skader og råteskader på kledningsbord. Innvendig er det mye fukt i konstruksjonene som følge av byggets plassering. Bygningen har mye skjevheter, bærendekonstruksjoner bør forsterkes. Vinduene har mye slitasje og bør skiftes. Som følge av at dette er et naust og at grad av slitasje er såpass stor er ikke tilstanden videre beskrevet. Vesentlig vedlikehold må påregnes. Brygger/kaianlegg har en del slitasje og det må påregnes oppgraderinger.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen datert den 04.06.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

1.2 - Krypekjeller
Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima, samt at man risikerer avdamping fra grunnen. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktighet. Slik kjelleren fremstod på befaringsdagen vil ikke umiddelbare tiltak være nødvendig. Ved endring av krypekjellerens bruk må det gjennomføres tiltak for fuktsikring.

2.1 - Yttervegger
Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen. Enkelte av kledningsbordene har sprekker, disse anses som normale tørkesprekker. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov. Det er ikke etablert tilstrekkelig lufting bak kledningen. Manglende lufting bak kledningen vil skade både kledningsbordene og bakveggen. Ytterkledningen må skiftes som følge av råteskader og manglende lufting.

3.1 - Vinduer og ytterdører
Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Et vindu i stuen er punktert. Punktert vindusrute må skiftes.

4.1 - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

5.1 - Loft (konstruksjonsoppbygging)
Loftet har ingen ventilering. Det anbefales og etablere ventilering av loftet.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør
Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på sluk og avløpsrør. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Det blir benyttet takvann. Takvannsanlegget er av eldre dato og det må påregnes oppgraderinger av dette. Vannanlegget er ikke videre kontrollert.

10.2 - Varmtvannsbereder
Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut i fra at tanken fungerer i dag, men ut i fra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker og det bør påregnes oppgradering.
Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 3:

7.1.1 - Våtrom Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

7.1.2 - Våtrom Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

7.1.3 - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 25.000. - og 50.000.-

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Selgers egenerklæringsskjema er ikke besvart ettersom dette er et arveoppgjør og selges ihht. fullmakt.

Løsøre:
Møbler og hvitevarer medfølger i handelen. Det gjelder også for det som er i naustet. Løsøre er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Austrheim kommune har utstedt følgende attester:

Det foreligger ikke ferdigattest på byggene.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Etter svar fra det offentlige vises det til at det ikke foreligger formuesverdi for eiendommen. Normalt skal formuesverdi tilsvare ca 30 % av eiendommens markedsverdi.

Adgang til utleie

Dette er en selveiende fritidseiendom som fritt kan leies ut til sitt formål.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Takvann med totalt fem tanker og tilasmmen ca 5 500 liter
- Septiktank med avløp til sjø

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Det er ingen heftelser registrert på denne eiendommen. Ut i fra grunndata opplyses følgende:

1962/3442-1/51 - 23.07.1962
REGISTRERING AV GRUNN
Denne matrikkelenhet utskilt fra: KNR: 4632 GNR: 139 BNR: 3

2020/555988-1/200 - 01.01.2020 00:00
Omnummerering ved kommuneendring

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplan 2019-2029 for Austrheim kommune gjelder. Kommuneplanen dekkjer heile kommunen.
Arealplan-id: 2013001
Bustaden ligg i LNRF areal for nødvendige tiltak for landbruk og reindrift og gårdstilknytta nærngsverksemd basert på
gårdens ressursgrunnlag
Berøringsgrad: 100%

Reguleringssvar fra Austrheim kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Kontakt megler dersom du har ytterligere spørsmål vedrørende reguleringsforhold.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.


Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 500 000
Omkostninger 82 342
TOTALT 3 582 340

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF