Øvre Lønborg 50

Solgt

7 300 000

Prisantydning

Boligtype

Rekkehus

Totalpris

7 496 640

P-rom

119 KVM

Antall rom

3 Soverom

Øvre Lønborg 50 (Solgt)

Rekkehus med førstelinje mot sjøen | Praktfull utsikt | Lettstelt og usjenert hage | Store terrasser | Meget solrikt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Øvre Lønborg 50 7 300 000 196 642 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Rekkehus Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
119 / 149 / 0 KVM Eiet tomt, 353 KVM 60220223

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bad/wc, vaskerom, mellomgang, to soverom (opprinnelig tre soverom), kjøkken, spisestue og dagligstue.

Innhold | Underetasje
Gang, kjellerstue/gjesterom, bod og stort kjellerrom.

Uteplass:
Terrasse ved inngangspartiet samt to terrasseareal på baksiden av huset på hhv. 10.4 m² og 25 m².

Lagringsplass:
Det er utebod under terrassen ved inngangspartiet samt store bodareal i husets underetasje.

Samlet primærareal (P-rom) = 119 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 149 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Panoramavinduer i stuen fra 2021
- Terrassedør i stuen fra 2021
- Ny terrasse ved inngangspartiet
- Oppusset kjellerstue/gjesterom i 2021
- Kabel-tv/bredbånd fra Telia

Øvre Lønborg 50 |
Boligen er meget arealeffektiv med praktiske og gode løsninger. Det er forhage ved inngangspartiet hvor det også er bygget opp ny terrasse. I tillegg til husets hovedinngang er det også mulig å benytte dør til vaskerom som alternativt inngangsparti. Det er en nydelig stue med store panoramavinduer som gjør den fantastiske utsikten lett tilgjengelig - ingen innsyn. Fra stuen er det skyvedør ut til skjermet og lun terrasse med overgang til hagen som er godt utnyttet og inndelt i flere soner. Det er egen spisestue med delvis åpen løsning til dagligstuen. Stuen ligger vegg i vegg med kjøkkenet som har plass til innredning med god skap- og benkeplass. Baderommet har fliselagte gulv og vegger. Det er separat vaskerom med sluk og belegg på gulvet. Dagens løsninger har to soverom i 1. etasje. Dette var opprinnelig tre soverom og kan enkelt tilbakeføres til den opprinnelige løsning. Det er i tillegg kjellerstue som også kan benyttes som gjesterom. Dette rommet har også dør ut til terrasse med overgang til hagen. Det er store bod/lagringsareal i underetasjen.

Ut fra husets alder og tilstand selges boligen som et oppussingsobjekt. Det vises til vedlagt tilstandsrapport med mer detaljert beskrivelse av boligens tilstand. Huset har et stort potensial til å kunne framstå som en lekker bolig med en unik beliggenhet.

Arkitekttegnet |
Det ble i 1961 godkjent tegninger fra Myklebust & Simonnæs Arkitekter. Husrekken fikk ferdigattest fra Bergen kommune datert 03. mai 1963.

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet mot enden av blindvei og med førstelinje mot innseilingen til Bergen. Det er en slående vakker utsikt både fra huset, terrassene og hagen. Her kan solen nytes fra tidlig til sent i usjenerte omgivelser. Det ble utført en omfattende jobb i byggeperioden for å tilrettelegge for en maksimal utnyttelse av hagen som er inndelt i flere soner.

Fra Øvre Lønborg 50 er det bare få minutter å gå til bussholdeplass og dagligvarebutikk med post. Her får du naturen tett på med enkel tilgang til meget fine turmuligheter, bl.a. Hellen Festning, Øyjordsfjellet som tar deg videre mot bl.a. Munkebotn og Sandviksfjellet. På fine sommerdager så kan du også spasere ned til det populære friluftsområdet Helleneset sjøbad med fasiliteter som barnebasseng, stupebrett og sittegrupper. Det er også kort avstand til Biskopshavn med svaberg og flotte badeplasser. I tillegg får du også kort avstand til både skole og barnehage samt Øvre Lønborg lekeplass beliggende ved enden av husrekken.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er montert Mitsubishi varmepumpe i spisestuen. Det er rentbrennende peisovn i stuen. Det er ellers elektrisk oppvarming.

Parkering

Det er planert og hellelagt et areal vis à vis inngangspartiet til huset. Praksis har vært at huset har benyttet det nevnte areal til p-plass. Tilsvarende løsning er det for flere av nabohusene i rekken. Det er i tillegg enkelte enheter i rekken som har endret arealbruken av forhagen til bilplass. Det er ikke søkt om eller tilrettelagt for det her. Men eier har mottatt tilbud på omkostninger for tilrettelegging av en slik løsning samt oppgradering av allerede planert areal som benyttes som p-plass i dag.

Eiendommen eier også 1/19 av tomteareal som ved oppføring av husrekken var tiltenkt som garasjetomt.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Hagen er pent opparbeidet og godt utnyttet. Ved inngangspartiet er det forhage som på ene siden er inngjerdet med hekk og opparbeidet med plen og beplanting. På den andre siden (ved inngang til huset og alt. til vaskerommet) er det opparbeidet med hellelagt terrasse og ny plankelagt terrasse inngjerdet med trespiler. Ved baksiden av huset er det to terrasser med hellelagt dekke. Terrassen på 25 m² har tilkomst fra skyvedør i stuen og terrassen på 10 m² har tilkomst med dør fra kjellerstuen. Fra begge terrassene er det enkel overgang til hagen. Hagearealet er inndelt i flere soner, adskilt med hekk og natursteinsmurer.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Med til eiendommen følger det også 1/19 av tomten gnr. 168, bnr. 1870 med et areal på 779 m². Tomten er festet av Bergen Kommune og definert som "garasjetomt". For denne boligen betales det pt. kr 600,- pr år i festeavgift.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Byggets tak er tekket med mekanisk festet gummibelegg av Protan, Sarnafil eller tilsvarende produkt. Gesimser har beslagtekking. Takrenner og nedløpsrør av overflatebehandlet metall. Innvendig sluk på tak med avrenning til nedløp som ledes til terreng.

Beslag av stål på takgesims. Yttervegger av murverk/ betong med puss eller overflatebehandling med tynnpuss eller maling. Yttervegger består av bindingsverk av trevirke, kledd med stående bordkledning. Malt eller beiset overflate.

Flat takkonstruksjon av trevirke. Isolert konstruksjon. Gesimser med beslagtekking. Vinduer i stue i vedlikeholdsfri utførelse. Vedlikeholdsfri utførelse på karmer. Aluminium, pvc eller tilsvarende. Vinduer har glassruter av energiglass.

Vinduer har trekarmer med isolerglassruter. Malt eller beiset overflate på karm og glasslister. Lakket furu innvendig. Glass er fra forskjellige årstall, noen 2020, 2016, 1999, 1980, Overlyskupler i tak i gang og spisestue.

Balkong skyvedør med vedlikeholdsfri karm.

Kjellerdør med enkle glassfelt. Malt trekarm med heltre hardved terskel. Standard dørvrider og lås.

Skiferplatting. Terrasse areal ca 25 m2. Platting utenfor kjellerdør ca 10,4 m2. Platting ved inngangsparti. Her er det spilerekkverk av impr. trevirke. Trapper av naturstein i hage. Betongtrapp med skifertrinn ved inngangsparti.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Roy Nordanger datert den 26.04.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:


TG3- STORE ELLER ALVORLIGE TILTAK:
Våtrom > Generell > Vaskerom 3,88 m2:
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.
Kostnadsestimat : 50 000 - 100 000

Våtrom > Generell > Baderom 3,82 m2
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk
etter dagens krav.
Det er også observert sprekker i fliser på gulv.
Kostnadsestimat : 100 000 - 300 000

TG2-AVVIK SOM KAN KREVE TILTAK:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det er avvik:
Det er observert påbegynnende rust på flere beslag
på takets gesimser.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Utvendig > Veggkonstruksjon
Det er avvik:
Noe slitasje på overflatepuss/ overflatebehandling
enkelte steder.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Utvendig > Overlys kupler G
Det er avvik:
Tilstandsgrad er satt pga alder.

Utvendig > Kjellerdør
Det er avvik:Innvendig > Overflater
Det er avvik:
Det er observert avvik på enkelte overflater.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Innvendig > Overflater Gå til side
Det er avvik:
Det er observert avvik på enkelte overflater.
Kostnadsestimat : Under 10 000

Kjøkken > Overflater og innredning > Kjøkken 11,38
m2
Det er avvik:
Tg er satt pga alder.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Kostnadsestimat : Under 10 000

Tomteforhold > Forstøtningsmurer
Det er påvist mindre sprekker og/eller skjevheter i
muren.
Det er avvik:
Kostnadsestimat : Under 10 000

TG2 -AVVIK SOM IKKE KREVER UMIDDELBARE TILTAK
Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller
ikke utført med radonsperre.
Boligen ligger i et område med moderat til lav radon
aktsomhetsgrad og iflg. NVE Radon aktsomhets

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet.

Innvendig > Innvendige dører
Det er avvik:
Innerdører fra byggeår har passert mer enn 50% av
forventet brukstid

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
på innvendige avløpsledninger.

Tomteforhold > Drenering
Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering
er overskredet.

Tomteforhold > Utvendige vann- og avløpsledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
på utvendige vannledninger.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt
på utvendige avløpsledninger.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10. Fullmaktshaver for salget har ikke besvart besvart spørsmålene i egenerklæringsskjema da hun ikke har bodd i huset på lang tid og av den grunn ikke har kunnskap og boligens tilstand. Boligen selges som et oppussingsobjekt og det oppfordres til å undersøke boligen nøye ut i fra boligens alder og tilstand.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Oppføring av husrekken Øvre Lønborg nr 36 - 52
Dato: 03. mai 1963.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 177 742,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 239 872,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1963/8109-1/106  Vilkår i festekontrakt   23.10.1963 
FESTEKONTRAKT PÅ ID. 1/19-DEL AV FELLESEIENDOM BNR 1870 UOPPSIGELIG
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
MED FLERE BESTEMMELSER
Denne erklæring gjelder andel realsameie
 
1978/11318-2/106  Bestemmelse om bebyggelse    29.05.1978 
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om veg
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplan 11010000 gjelder.
PlanID:              11010000 
Plantype:            30
Plannavn:           BERGENHUS. HELLEN - LØNBORG -BRUNESTYKKET
Status:                3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt:           04.05.1959
Saksnr:
Dekningsgrad:  100,0 %
Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
Ingen planendringer er markert innenfor - eller i umiddelbar nærhet til den aktuelle eiendommen.

Gjeldende kommuneplan:
PlanID:               65270000
Plannavn:           KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt:           19.06.2019
Dekningsgrad:  100,0 %

Arealformål i kommuneplanen:
PlanID:65270000
Arealstatus:  1 - Nåværende
Arealformål - Bebyggelse og anlegg
Beskrivelse:  Øvrig byggesone
Områdenavn:   ØB
Dekningsgrad:100,0 %

Arealformål i kommuneplanen:
PlanID:65270000
Arealstatus:  1 - Nåværende
Arealformål - Grønnstruktur
Beskrivelse: Grønnstruktur
Områdenavn:   G
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Hensynssoner Angitt hensyn - landskap i kommuneplanen:
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpAngittHensynSone
Hensynssonenavn:  H550
Beskrivelse:1 Funksjonell strandsone
Dekningsgrad: 88,7 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID: 50790000
Type: 30
Plannavn: ÅSANE/BERGENHUS. GNR 216, EIDSVÅG
Saksnr:

PlanID: 4260000
Type:30
Plannavn: ÅSANE/BERGENHUS. GNR 216 BNR 24, EIDSVÅG, FRØVIKA (FAGERDALSBUKTA)
Saksnr:

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 7 300 000
Omkostninger 196 642
TOTALT 7 496 640

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF