Harald Hårfagres gate 11

Solgt

4 350 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 478 190

P-rom

60 KVM

Antall rom

2 Soverom

Harald Hårfagres gate 11 (Solgt)

Lekker 3-roms "midt i smørøyet" | Nyere bygård fra 2001 | Balkong | Heis | Bal. Ventilasjon | Parker | UiB | BI +++

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Harald Hårfagres gate 11 4 350 000 128 192 2 211
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
60 / 62 / 0 KVM Eiet tomt, 0 KVM 60220107

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (7,2 m²), bad (4,8 m²),  soverom (11 m²), soverom 2 (7,3 m²), stue/kjøkken (26,6 m²) og innvendig bod/garderoberom (2,4 m²)

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt balkong på 5,8 m²

Lagringsplass:
Leiligheten har en tilhørende bod i underetasje på 5,9 m² (ikke medregnet i tabell for areal). Boden er en gitterbod og er merket nr. 3. I tillegg er det en innvendig bod på 2,4 m²

P-rom er:
Alle rom med unntak av innvendig bod.

Samlet primærareal (P-rom) = 60 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 62 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Meget flott og velholdt bygg fra 2001
- Attraktiv beliggenhet på Nygårdshøyden
- God planløsning og et bruksareal på 62 kvm.
- To soverom gir mulighet for å leie ut et soverom
- Rør i rør vannforsyningssystem
- Automatsikringer
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinner
- Pent kjøkken hvor alle hvitevarer medfølger
- Tilhørende låsbar bod i underetasjen
- Privat balkong mot rolig bakgård
- Kort gåavstand til byens flotteste park, Nygårdsparken
- Gåavstand til UiB`s fakulteter, Studentsenteret med treningsrom og basseng, BI mm.
- Felles brannvarslingsanlegg i sameiet.
- Få minutter å gå til Torgallmenningen
- Nærhet til flott turterreng i byfjellene
- Kort vei til buss og bybane

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne attraktive sentrumsleiligheten med egen altan og heisadkomst. Her kan en bosette seg midt i sentrum, samtidig som en er skjermet fra de travleste gatene.

Innholdsrikt | Leiligheten har flott standard på overflater, innredning og utstyr. I tillegg er det en innvendig bod med god lagringsplass eller som kan benyttes som garderoberom. Det er gode brukskvaliteter med parkett, lyse overflater, rør i rør vannforsyningssystem, automatsikringer og balansert ventilasjon for å nevne noe. I tillegg er det integrert belysning i deler av leiligheten. Leiligheten har en generelt sett god planløsning. Blant annet brukes den innvendige boden som garderoberom samt oppbevaring.

Balkong | Det å ha en egen sentrumsbalkong er noe de aller fleste ønsker seg. Balkongen er vendt ut mot en rolig bakgård og er overbygget slik at den er brukervennlig. En klar fordel at en har muligheten til å sette seg ut eller slappe av i hengekøyen. Noen timer sol er det, men noe begrenset med sol på balkongen. Samtidig ligger balkongen i ly for vinden og det er god plass til utemøbler og beplantning. Her kan en sette opp varmelampe så kan en bruke balkongen til langt ut på kvelden.

Kjøpergruppen | På Nygårdshøyden bor det alt fra studenter, familier og pensjonister. For studenter og den yngre garde er beliggenheten nærmest optimal. Skoler, fakulteter, treningssentre og kafèer ligger i "nabolaget". Samtidig er fordelen at leiligheten ligger i en rolig gate skjermet fra byens uteliv. Med to soverom kan en leie ut et soverom til en studiekamerat samtidig som en bor i leiligheten selv. En flott mulighet til å få leieinntekt og deling av bokostnader. Ønsker en seg en "hytte i sentrum" er leiligheten også godt egnet. Nyere bygg i forhold til andre sentrumsbygg, heis og lett å vedlikeholde. I forhold til utleievirksomhet ligger leiligheten "midt i smørøyet".

Muligheter | For den turglade har man umiddelbar nærhet til byfjellene, som byr på flere forskjellige turløyper i varierende vanskelighetsgrad. I tillegg er det kort avstand til bybanestopp både i Byparken og i Lars Hilles gate.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en svært attraktiv leilighet med en standard som tilsier at ny eier kan flytte rett inn uten å foreta noen oppgraderinger - velkommen på visning!

Nærområdet

Meget sentral beliggenhet på attraktive Nygårdshøyden. Et strøk med ærverdige bygg, historie og arkitektur fra slutten av 1800-tallet. Området består primært av eldre flermannsboliger og bygårder med herskapelig og flotte fasader preget av enkel ny-renessanse, flotte detaljer, gavler og arker. Kun minutter unna ligger Muséhagen (Botanisk hage) og Nygårdsparken som er renovert. Kort gåavstand til UiB ulike fakulteter og BI. Sykkelavstand til Høyskolen på Kronstad og Haukeland sykehus. Grieghallen og Busstasjonen, samt byens servicetilbud finnes i umiddelbar nærhet. Drøyt 5 min. gange til Torgalmenningen og den øvrige sentrumskjernen. Gangavstand til bystasjonen med bussforbindelser til hele Bergen og omegn. Fra leiligheten er det også kort vei til gode turmuligheter i byfjellene.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad (fra byggeår).
Tre vegghengte panelovner.

Parkering

Soneparkering.

Forøvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Eiet tomt på 178 kvm. Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 19 m² iht. sameiebrøk. Tomten består hovedsakelig av eiendommens bygningsmasse.

Adkomst

Enkel adkomst fra Harald Hårfagres gate. På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong

Yttervegger:
Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt. Påforet på innside med bindingsverk/platekledning. Fasadene er sameiets felles ansvar.

Vinduer:
Isolerglass i hvite trekarmer. Utv. beslag. Vinduene er fra byggeår. Vinduene har normal slitasje, alder tatt i betraktning. Forventet brukstid: Vinduer har en normal brukstid på 20 til 60 år.
 
Takkonstruksjon/taktekking:
Saltak. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i sort aluminium. Taktekking er fra byggeår. Taktekking er sameiets felles ansvar.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 25.04.2022

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avvik som kan kreve tiltak:

Utvendig > Dører
Det er påvist dører som er vanskelig å åpne eller lukke. Ytterdør tar litt i karm. Balkongdør har delvis tregt håndtak.
Tiltak: Dører må justeres. Ytterdør bør justeres.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

Våtrom > Overflater vegger og himling > Bad (4,8 m²)
Det er noe slitasje/porer i noen fuger mellom veggfliser i dusjsone.
Tiltak: Overvåk tilstanden

Våtrom > Overflater Gulv > Bad (4,8 m²)
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist sprekker i fliser. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Det er sprekk i hjørne av to gulvfliser i dusjsone. Sprekker er sillikonert. Dørterskel er delvis løs, bør festes.
Tiltak: Overvåk tilstanden

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (4,8 m²)
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen.
Tiltak: Installering av tett dusjkabinett anbefales. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om

Våtrom > Sanitærutstyr og innredning > Bad (4,8 m²)
Det er påvist skader på innredning. Det er fuktutsvelling i nedre del av baderomsinnredning. Dusjhode passer ikke til dusjgarnityr og benyttes som hånddusj.
Tiltak: Fungerer med dagens tilstand.

Våtrom > Ventilasjon > Bad (4,8 m²)
Avtrekksventil har begrenset effekt.
Tiltak: Bør undersøkes

Kjøkken > Avtrekk > Stue/kjøkken (26,6 m²)
Kjøkkenventilator har begrenset effekt.
Tiltak: Bør undersøkes

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Drensutløp til rør i rør skap er delvis løst. Bodgulv er ikke fuktbestandig.
Tiltak: Rørkurser på rør i rør system bør merkes. Det bør monteres våtromsbelegg med oppbrett langs vegger i bod.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Avtrekk på bad og kjøkken har begrenset effekt. Det har ikke vært utført service de senere årene og filter er ikke skiftet.
Tiltak: Det bør utføres service/rens på ventilasjonsanlegg og utskiftninger ved behov.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år
Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i dag, men ut ifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker

Elektrisk anlegg
Sikringsskap i entre/gang. El. anlegg fra byggeår. El. arbeid ble utført av Ing. Hans Pedersen AS. Det har ikke vært utført BKK el-kontroll de senere årene.
Tiltak: På generelt grunnlag anbefales det en gjennomgang av det elektriske anlegget.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Bergen Fiber er godt i gang med å legge fiberkabel i nabolaget. Kontakt eventuelt leverandør for ytterligere informasjon.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger følgende ferdigattest:

Ferdigattest, datert 15.05-2002
Bruksendring blokk/bygård/terrassehus

Ferdigattest, datert 04.02-1991
Nybygg carport

Attest, datert 18.02-1947
Reparasjoner og forandringer etter brannskade

Lovlighet
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 643/6029

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Harald Hårfagres gate 11består av 11 selveiende boligseksjoner. OBOS er forretningsfører.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenummer: 4843462.). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Megler har ikke mottatt regnskapet for 2021. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2020 var kr 374 880,-. Fellesformue pr. 31.12.2021 var kr. 44 804,-

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 2.211,- pr. måned og dekker felles bygningsforsikring, strøm fellesarealer, kabel-tv og div. drift av sameiet.

Herav:
Felleskostnader kr. 1.817,-
Kabel TV kr. 394,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt svarbrev fra forretningsfører, referat fra årsmøte 2021, vedtekter og protokoll til årsmøte 2021. Sameiet oppgir at de ikke har ordensregler.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 990 473,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 565 703,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. I tidligere salg har leiligheten oppnådd Energikarakter C og oppvarmingskarakter rød.

Vei, vann og avløp

- Adkomst til eiendom vei via kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1894/900195-1/106 27.11.1894
Bestemmelse om bebyggelse
Forbud mot visse former for næringsvirksomhet
Gjelder denne registreringsenheten med flere
Overført fra: KNR 1201 GNR. 164 BNR: 561

Dokumentet fra 1894 er ikke bestilt.

2001/20964-2/106 09.07.2001
Erklæring/Avtale
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registreringsenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommunedelplan (15780000). Formål: Boligområde.
Planid: 15780000.
Saksnr: 199703814.
Planens navn: BERGENHUS. KDP SENTRUM.
Type plan: Kommunedelplan.
Planstatus: Gjeldende plan (ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 10.12.2001.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 4 350 000
Omkostninger 128 192
TOTALT 4 478 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF