Monrad Mjeldes vei 29

Solgt

2 090 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 455 880

P-rom

61 KVM

Antall rom

2 Soverom

Monrad Mjeldes vei 29 (Solgt)

Flott 3-roms med nytt kjøkken fra 2019 og bad fra 2017/2018 | Balkong på 3,6 kvm og terrasse på 8 kvm

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Monrad Mjeldes vei 29 2 090 000 13 876 5 348
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
61 / 61 / 67 KVM Fellestomt, 11602 KVM 60220086

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang(6,3m²), bad(3m²), soverom(6,7m²), soverom(12m²), stue(20,3m²), kjøkken(9,8m²).

Balkong:
Fra stuen er det utgang til balkong på 3,8m².
Fra et soverom er det utgang til balkong på 8,1m².

Eksterne boder:
Tilhørende leiligheten er det en bod i kjelleren på 3m².
Bodene er ikke besiktiget av ansvarlig megler.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

1. etasje | 61 kvm.:
Gang(6,3m²), bad(3m²), soverom(6,7m²), soverom(12m²), stue(20,3m²), kjøkken(9,8m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 61m²
Samlet bruksareal (BRA) = 61 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 67 m²

Standard

Kort oppsummert:
- To min gange til butikk og busstopp
- Balkong på 8 kvm med ettermiddagssol
- Balkong med utsikt over nærområdet
- Kjøkkenet ble montert i 2019
- Rør-i-rør system
- Vedovnen ble montert i 2018.
- Varmtvann er inkl. i felles utg.

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erlend Hauglid presenterer denne 3-roms (andelsleilighet), beliggende i populære og sentrale omgivelser. Leiligheten har en gunstig plassering med forholdsvis enkel tilkomst.

Pen leilighet | Leiligheten har en arealeffektiv planløsning med et areal på 61 kvm og leiligheten fremstår som tidsriktig innredet med flott standard på utstyr og innredning. Den er følgelig innflytningsklar uten behov for særskilte tiltak før overtagelse.

Kommunikasjon | Parkeringsplass etter annsinitet. Gode kollektivtilbud i nærområdet med nærliggende bussforbindelse. Ideelt for dem som søker en effektiv og enkel hverdag.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Besparelse | Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5 % dokumentavgift til Staten.

Velkommen | Samlet sett en flott 3-roms med utmerket beliggenhet nær Sentrum og Laksevåg. Leiligheten bør sees - velkommen på visning!

Nærområdet

Boligen ligger i et etablert boligområdet. Det er busstopp, dagligvarebutikk og barnehage like ved eiendommen. I tillegg er det kort vei til Fyllingsdalen, Laksevåg, samt kort kjøreavstand til Bergen sentrum. Fine turmuligheter som Kanadaskogen eller Damsgårdsfjellet og Løvstakken samt i parkområdene i Fyllingsdalen. 5 minutters kjøring til Oasen senter med de fleste servicetilbud. Sentral beliggenhet med tanke på Sandsli/ Kokstad med noen av Bergens største arbeidsplasser. Frøya Idrettspark med flere fotballbaner innen kort avstand.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Varmekabler på badet, vedovn i stuen. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune.

Parkering

Første mann til mølla prinsippet.
Fast parkeringsplasser blir tildelt etter annsinitet.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Felles og festet tomt på 19.445 kvm., som er pent opparbeidet. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og byggenes plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller i betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i pvckarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon tekket med papp eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.
Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode.
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig Mats Hansen den 25.04.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Opplysninger fra hjemmelshaver:
- Vinduene er fra 2005/2006.
- Badet ble pusset opp i desember 2017.
- Rør-i-rørsystem fra 2017.
- Vedovnen ble montert i 2018.
- Malt stuevegger i 2018.
- Kjøkkenet ble montert i 2019.
- Malt vegger og himling på kjøkkenet i 2019.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse kan avvike fra faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Ingen

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Strømforbruk 2021 = 9.054 kwt for året 2021

Hvitevarer:
Selger opplyser at kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas av kjøper på denne bakgrunn.

Annet:
Ifølge selger er det observert det som antas å være brun pelsbille samt skjeggkre i leiligheten. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: 4. etasjes boligblokk
Dato: 18.10.1966

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget:
Borettslaget Nyegården I (org.nr. 952.955.063) er tilknyttet forretningsfører OBOS.

Styreleder i borettslaget er: Hege Aarethun
E-post: nyegarden@gmail.com

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret av borettslaget i Gjensidige Forsikring (polisenr. 88128524). Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Renovering av fasade:
Det er vedtatt på ekstraordinær generalforsamling 25.04.2022 at det skal bygges innglassert balkong på begge sider i hele borettslaget, samt totalrenovering av fasadene. Dette vil øke fellesgjelden pr andel og felleskostnadene pr måned. Søknaden er ikke godkjent av kommunen pr 27.04.2022.
Det foreligger kostnadsoversikt som viser antatt økning i fellesutgifter. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Dagens fellesutgift per mnd er 5.348,-. Denne vil antatt øke til et sted mellom 6.750,- og 7.850,- avhengig av rentenivå.
Det er vedtatt innglassing av balkonger.

Utfyllende info kan lese på denne nettsiden: https://events.provisoevent.no/web-sites/79f14302-4b21-4ab2-8752-aafd57bb5ab9/Hjem

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 5. 348,- og inkluderer; Betjening andel fellesgjeld, andel kommunale avgifter, ákonto sentralvarme, varmtvann, kabel-TV og bredbånd, strøm i fellesareal, utvendig bygningsforsikring, vaktmestertjeneste, trappevask, dugnad, festeavgift, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader 4.591,-
- Dugnad 100,-
- Renhold 308,-
- Kabel-Tv 349,-

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i boliglaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Borettslaget har følgende lån:
* OBBK01-98207630950 343.920,-
* OBBK02-98207813761 7.604,-

Sum andel fellesgjeld (kun lån) kr 352.000, (avrundet opp til nærmeste hele tusen) pr. 01.04.2022

Sikringsordning:
Borettslaget har en avtale med OBOS om garantert betaling av felleskostnader. OBOS garanterer for overførsel til borettslaget hver måned og overtar deretter alt ansvar og risiko for eventuell manglende innbetaling av felleskostnader. Avtale om sikring av felleskostnader varer til den blir sagt opp av en av
partene. Oppsigelsestiden er 12 - tolv- måneder regnet fra oppsigelsesdato.
Dyrehold:
Det må søkes styret om dyrehold. Søknaden skal forelegges samtlige beboere i søkers oppgang, og beboerne må skrive under på at de har sett søknaden og kan sende eventuelle innvendinger til styret.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten er forhåndsutlyst av eier i regi av OBOS. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Diverse dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordensregler, innkalling til generalforsamling med regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Det oppfordres at man setter seg grundig inn disse.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 567 060,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 041 414,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 40390000
Plannavn: Laksevåg. Nordre Og Søndre Nyegården
Ikrafttredelsesdato: 23.01.1969
Dekningsgrad: 2,1 %

PlanID: 5890000
Plannavn: Laksevåg/fyllingsdalen. Boligfelt Xiii, Vestbo
Ikrafttredelsesdato: 29.04.1985
Dekningsgrad: 0,4 %

PlanID: 40390014
Plannavn: Laksevåg. Gnr 154 Bnr 718, Monrad Mjeldes Vei, Melkeplassen
Ikrafttredelsesdato: 29.09.2003
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Laksevåg. Gnr 154 Bnr 768, Damsgård Store, Plan For Utbygging
Ikrafttredelsesdato: 09.02.1996
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
40390014 - Boliger (0,1 %)
0 - Annet fellesareal (0,1 %)
0 - Boliger (0,1 %)
0 - Annet fellesareal (0,1 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 70650000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 154 Bnr 408, Øvre Fyllingsveien 48
Saksnr: 202030084
Dekningsgrad: 0,1 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Bebyggelse og anlegg Øvrig byggesone ØB (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
40780001 - Laksevåg. Gnr 154 Bnr 3, Endring Av Bebyggelsesplan Melkeplassen Vest, Område Nord For Tjønnen
40230000 - Laksevåg. Vei Over Puddefjordens Vestre Brohode Til Fyllingsdalen
11340000 - Fyllingsdalen. Hovedåren Tjønnen - Lauvåsen, Reguleringsendring
5890060 - Laksevåg. Gnr 27 Bnr 5, Tjønnen, Plan For Utbygging - 200027692
5890001 - Laksevåg. Gnr 27, Boligfelt Xiii, Endret Bebyggelse - 190000828
5460000 - Laksevåg/fyllingsdalen. Gnr 27 Bnr 1, Tjønnen
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 090 000
Omkostninger 13 876
Fellesgjeld 352 000
TOTALT 2 455 880

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF