Øvre Holen 17

Solgt

4 950 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

5 096 640

P-rom

146 KVM

Antall rom

3 Soverom

Øvre Holen 17 (Solgt)

Stor familiebolig | Opprinnelig to leiligheter + loft og u. etg. | Garasje | Fin utsikt | Altan og lettstelt hage

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Øvre Holen 17 4 950 000 146 642 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
146 / 232 / 259 KVM Eiet tomt, 299 KVM 60220112

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Gang, vaskerom, stort kjellerrom og fire boder. Det er interntrapp fra 1. etasje + direkte utgang til hagen

Innhold | 1. etasje:
Gang (14,6m²), trappegang (3,4m²), bad (5,8m²), soverom (12,3m²), soverom (12,6m²), stue (20,7m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom (9,1m²), bad (3,2m²), stue (33,1m²), kjøkken (24,1m²).

Innhold | Loftsetasje
Trappegang (3,8m²)

Innhold | Underetasje | S-rom:
Underetasje: Kjellergang (10,4m²), kjellergang (1,2m²), bod (1,3m²), bod (1,2m²), bod (6,4m²), bod (2,2m²), bod (20,7m²), bod (11,2m²), vaskekjeller (10,2m²).

Uteplass:
Fra kjøkkenet er det utgang til hjørnealtan på 10.2 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 146 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 232 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 259 m²

Standard

Øvre Holen 17 |
Fint bolighus med sentral beliggenhet like ved nye Holen skole. Det er enkel tilkomst til boligen som har garasje på egen tomt og en bilplass i front av garasjen. Det er pent opparbeidet hage på øst/- og vestsiden av huset. Det er hjørnealtan med tilkomst fra husets 2. etasje. Boligen har store og lyse rom og videre utviklingspotensial av kjeller og loft. Et mulig potensial av huset kan være familiebolig med utleie, alternativt oppussing for seksjonering til flere separate enheter. Det presiseres at det av dagens eier ikke er foretatt tekniske undersøkelser i forhold til dette eller åpnet dialog med kommunen for en slik løsning. Som videre beskrevet i salgsoppgaven fremkommer det at huset opprinnelig var oppført som tomannsbolig.

Husets opprinnelse |
Øvre Holen 17. ble oppført på midten av 1940-tallet, da som en tomannsbolig med to 3-roms leilighet. En i 1 etasje og en i 2. etasje. Det var stor kjelleretasje med interntrapp fra 1. etasje i tillegg til egen dør til hagen. Fra trappegang i 2. etasje er det fast trapp opp til husets loftsetasje med god takhøyde og murvegg mot nabo. I senere tid er huset ombygget til slik det framstår i dag, som en stor familiebolig. Det presiseres at denne ombyggingen ikke er omsøkt eller godkjent.

Oppgraderinger i senere tid |
Privat avløpsledning ble fornyet i 2013 (utført av Aquateknikk). I 2017 ble altanen utvidet og oppgradert med nytt terrassedekke, nytt rekkverk og toppbord. Det ble i samme periode også skiftet altandør, noen av vinduene i 2. etasje samt noen kledningsbord og vannbord (utført av Flexbygg AS). I 2019 ble fasader, grunnmur og garasjen malt med to strøk (utført av Brødrene Blindheim AS). Varmtvannsberederen ble fornyet i 2021.

Tekniske løsninger |
Motor for sentralstøvsuger og varmtvanns bereder er plassert i underetasjen ved trappesatsen. Sikringsskap er plassert i hallen i 1. etasje. Motor for varmepumpe er plassert i bakre del av altanen.

Informasjon |
Ut i fra husets alder og synlige tilstand presiseres det at huset selges som et oppussingsobjekt. Det vises også til vedlagt tilstandsrapport for mer detaljert beskrivelse.

Nærområdet

Boligen ligger sentralt til på Laksevåg i rolige omgivelser. Eiendommen er godt tilbaketrukket fra hovedvei. Fra altanen er det fin utsikt og det både øst og vestvendt hage.

Det er gangavstand til Laksevåg Senter med de fleste fasiliteter/servicetilbud, her er det blant annet to dagligvarebutikker (Rema1000 og Kiwi), frisør, tannlege, vinmonopol med flere. Det er også kort vei til Elixia treningssenter og Nygårdsmyren med sitt idrettsanlegg. Det er fine turområder som bl.a. Damsgårdsfjellet, Lyderhorn og Løvstakken. Meget gode bussforbindelser til Bergen sentrum. Flere barnehager, skoler, Laksevåg videregående skole og Sjøkrigsskolen i nærområdet. Holen skole er nylig oppgradert og har store fine uteareal.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming
- Varmepumpe på kjøkkenet, peis i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Det må antas at peisen i boligen ikke er rentbrennende.

Parkering

Det er garasje på egen tomt samt plass til mindre bil i front av garasjen.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten er pent opparbeidet med forhage som har grønn og tett hekk mot veien som skjærnet for innsyn. Baksiden av huset er hagen opparbeidet med plen og beplantning. Eiendommen er rammet inn med gjerde og hekk. Det er gruslagt innkjørsel til garasjen og ved gangsti til husets inngangsparti.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Huset står på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell.

Drenering:
Det er ikke mulig å vurdere dreneringen med sikkerhet i forhold til funksjonalitet ut fra visuell besiktelse. Det kan være flere forhold under bakkenivå (vannårer i fjell/terreng, tilsig av fukt etc.) som kan ha negativ betydning.

Fuktmåling:
Grunn og fundamenter - Det er ikke påvist skader slik at drenering og annen sikring mot vann og fuktighet er utett. Fuktvandring i grunnmurer (fuktoppsug via kapillærer i betongen) av denne alder og typen anses normalt.

Yttervegger - Det er ikke påvist deformasjoner og/eller fuktskader i ytterveggens konstruksjoner.

Tak - Det er ikke påvist nevneverdige fuktskjolder. Loft - Det er påvist lekkasjer, fuktskjolder, kondens og lignende ved piper, overganger, i bjelker eller takluker. Det er ikke påvist lekkasje rundt rør- eller kanalgjennomføringer. Våtrom - Det er ikke påvist fuktskader, spor etter skadedyr.
Kjøkken - Det er ikke påvist fukt ved kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder eller andre vanninstallasjoner.

Varmtvannsbereder - Det er ikke påvist avdrypp og fuktskjolder ved bereder.

Hulltaking:
Som følge av våtrommenes alder og tilstand er det ikke gjennomført hulltaking. Hulltaking er en inspeksjonsmetode
hvor det borres et inspeksjonshull på 73mm fra tilstøtende rom for å undersøke for fukt/skader. Det er imidlertid
gjennomført fuktkontroll med fuktindikator, denne ga ikke utslag for unormale fuktverdier.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjonene over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjon er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 04.05.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema.

Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet
Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

2.1 - Yttervegger
Over halve forventete levetid er overskredet på trekledningen. Enkelte av kledningsbordene har sprekker, disse anses som normale tørkesprekker. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov. Det er ikke etablert tilstrekkelig lufting bak kledningsbordene. Ved utskiftning av kledningen må det påregnes at det etableres bedre lufting bak kledningen. Manglende lufting bak kledningen vil kunne skade både kledningsbordene og bakveggen.

3.1 -Vinduer og ytterdører
Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. På loftet er det observert en god del slitasje i vinduskarmen/vindusforingen, utbedring av dette må påregnes. Vinduene i kjelleren har en del slitasje på karmene. Utskiftning av disse bør påregnes.

4.1 - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

4.2 - Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen)
Over halve forventete levetid for taktekkingen er oppbrukt. Taktekkingen må jevnlig kontrolleres. Som følge av alder på taktekkingen må det påregnes at denne må skiftes innen rimelig tid.

5.1 - Loft (konstruksjonsoppbygging)
Loftkonstruksjonen er av eldre dato og overflatene er eldre. Overflatene bærer preg av elde og en del slitasje. Stedvis vil det være fuktskjolder/kondensmerker. Det ble ikke registrert aktive lekkasjer på loftet, men som følge av alder bør loftet jevnlig inspiseres for lekkasjer fra taket.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør
Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

10.2 - Varmtvannsbereder
Varmtvannsberederen er ikke lekkasjesikret, som et minimum bør det installeres lekkasjestopper eller tilsvarende.

Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 3:

7.1.1 - Våtrom, overflate, vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.
Prisvurdering: Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

7.1.2 - Våtrom Overflate gulv
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall mot sluk i henhold til gjeldende forskrifter på badet i 2.etasje, badet vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes. Prisvurdering: Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

7.1.3 - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Støpejernsluk er av eldre dato og anses som utdatert. Som følge av alder og type sluk er ikke tettingen i overgangen mellom gulv/sluk tilstrekkelig. Ved høy vannstand i sluket risikerer man lekkasje. Det må påregnes at sluk og membran må skiftes ut.
Prisvurdering: Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 50.000. - og 100.000.-

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Ut i fra husets alder og tilstand vil vi oppfordre interessenter til å foreta en grundig undersøkelse av huset. Vi selger boligen som et oppussingsobjekt. Det presiseres også at fullmaktshaver for salget ikke har bodd i huset på mange år og at fullmaktshaver ikke har kjennskap til boligens tilstand.

Utvask:
Huset er vasket ut før visning. Det blir ikke ytterligere utvask før overtagelse.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Boligbygg - Altan/overbygg
Dato: 04.10.1984

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Garasje
Dato: 14.01.1985

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 119 101,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 028 763,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Kommunal vei fram til eiendommen
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1970/401964-1/106  Bestemmelse om vannledn.  
14.04.1970 

rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:150 Bnr:154
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY2 (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
64410000 - Lakseva°g. Gnr 150 Bnr 12 Og 102, Nye Holen Skole - 201505450
40210000 - Lakseva°g. Holen - Va°gedalen, Veiplan
Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 4 950 000
Omkostninger 146 642
TOTALT 5 096 640

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF