Myrdalsvegen 27E

Solgt

5 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 099 440

P-rom

136 KVM

Antall rom

3 Soverom

Myrdalsvegen 27E (Solgt)

BUD MOTTATT - 5-roms toppleilighet | Fast garasjeplass | Solrike altaner | 3 soverom, 2 stuer og 2 bad

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Myrdalsvegen 27E 5 950 000 149 442 1 400
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
136 / 140 / 153 KVM Eiet tomt, 924 KVM 60220078

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighetens 1. etasje:
Hall, bad/wc, to soverom, stue og kjøkken.

Innhold | Leilighetens 2. etasje:
Loftstue, soverom, bad/wc, og vaskerom/tekniskrom.

Uteplass:
Fra dagligstuen er det utgang til altan på 12.5 m2
Fra loftstuen er det utgang til altan på 3.4 m2
Ved leilighetens inngangsparti er det svalgang på 13.5 m2

Lagringsplass:
På samme plan som garasjen medfølger det en bod på 5 m2 til denne leiligheten. Det er tette vegger mellom bodene og låsbar dør.

Primærareal:
Ihht. vedlagt tilstandsrapport så inngår følgende rom i denne boligen under betegnelsen primærareal:

Samlet primærareal (P-rom) = 136 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 140 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 153 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og stilfull bolig oppført i 2017
- Fast garasjeplass med el. uttak
- Standard på denne leiligheten ble oppgradert i byggeperioden
- Inneholder bl.a. to stuer, to bad og tre soverom
- Rikelig med bod og lagringsplass
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Sentralstøvsuger
- Innlagt fiber
- Dagligstue og kjøkken har et samlet areal på hele 40.5 m2
- Loftstue på 26.9 m2 med utgang til solrik altan


Leiligheten |
Dette er en lys og innbydende 5-roms toppleilighet. Stor og luftig hall som har rikelig med garderobeplass. I hallen er det lagt varmekabler i gulvet og innfelt downlightsbelysning i taket. Det er to bad/wc, begge med fliselagt gulv og vegger, varmekabler og downlights. Ett av baderommene har badekar. Leiligheten har et lekkert kjøkken med innredning som har rikelig med skap- og benkeplass. Det er integrert induksjonstopp med 80 cm bredde, separat mikro og stekeovn, oppvaskmaskin og kjøleskap med fryseseksjon. Det er fin overgang mellom kjøkken og stue, noe som gir optimale lysforhold og en god romfølelse. Stuen har god plass til både sittegruppe og spisebord. Ved overgang mellom stue og kjøkken er det utgang til stor og solrik altan. Det er egen loftstue som også har utgang til solrik altan med fin utsikt. Leiligheten har tre soverom, ett med stor og dyp garderobeløsning. Det er montert plisegardiner til de fleste vinduene i hovedetasjen. Det er utstrakt bruk av downlighstbelysning med dimmefunksjon. Vegger er malt i varme og tidsriktige farger. Gulvet er lagt med lys og fin parkett. Innvendige hvite dører med profilerte fronter. Standard på leiligheten ble oppgradert i byggeperioden - 2017.

Bygget har fine og velholdte fellesareal. Fasaden ble malt med to strøk i 2020.

Tekniske installasjoner |
Flexit sentralstøvsuger, varmtvannsbereder, fordelerskap for rør i rør system og aggregat for balansert ventilasjonsanlegg er plasser i teknisk rom/vaskerom. Sikringsskap er plassert i gangen. Begge altanene har utelys og el. uttak.

Det oppfordres til å gjøre seg kjent med vedlegg til salgsoppgaven som bl.a. tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

 

Nærområdet

Eiendommen ligger på en høydekolle med utsikt over nærområdet og med gode solforhold. Leiligheten har to altaner hvor solen kan nytes til sent på kveld. Det er privat og skjermet inngangsparti med svalgang hvor det er morgen og formiddagssol. Det er enkel tilkomst til eiendommen.

Som kommende beboer i Myrdalsvegen 27E vil du få enkel tilgang til det meste av servicetilbud, offentlig kommunikasjon, skoler og barnehager. Her kan du velge mellom fint turterreng eller benytte fasilitetene ved Vestlandshallen, Åsanehallen eller Sats. Skulle du gå for turalternativet så er det enkel tilkomst til Hjortlandsdalen og Rollandsfjellet hvor turområdet strekker seg helt til Fløien. I nærområdet finner du også Langavatnet og Liavatnet som tilrettelegger for gode rekreasjonsmuligheter. Den nylige ferdigstillingen av Myrdal idrettspark har gitt nærområdet et betydelig løft. Her er det bl.a. tilgang til  flerbrukshall, ishall, klatrehall og fotballstadion samt en liten syver-bane.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i hallen og på begge baderommene. Peisovn i stuen som gir bod oppvarming til leiligheten. Det er også installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, noe som gir et godt inneklima.

I året 2021 var strømforbruket 11 758 Kwh.

Parkering

Det medfølger en fast plass i felles garasjeanlegg under bygget. Det er lagt opp el. punkt ved garasjeplassen. Det er aut. styrt garasjeport og montert belysning ved innkjørsel til garasjen.

Sameiet har to gjesteparkeringsplasser på sameiets fellestomt.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Fellestomten er totalt på 924 m2.

Fellesareal er pent opparbeidet med bl.a. stauder foran mur mot vei. Bed på begge sider av innkjørsel til garasjen er lagt med duk, fylt med bark og beplantet. Det er også fin beplantning på baksiden av huset med bl.a. løker av krokus, liljer og tulipaner. Tujahekk er plantet på deler av ytterkanten av fellesarealet. Det er fin utebelysning og det er lagt varmekabler i bakken fra postkassene fram til starten av boligrekken. Fronten av fellesarealet er det bygget en fin natursteinsmur med gjerdet som har samme stil som bygget.

Etter oppføring av huset er det av sameiet lagt ut betydelige summer og gjennomført et omfattende arbeid for å få fellesarealet fram slik det er i dag.

I følge vedtektene har boligene i 1. etasje bruksrett på grøntareal i front av deres boliger.

Se basiskart for tomtegrenser og byggets plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Myrdalsvegen 27E ligger like bak Horisont. Det er stort åpent areal mellom denne husrekken og Horisont. Kjør inn mot bygget til Centrum Trafikkskole ved rundkjøringen som er like ved Horisont. Ta deretter første til høyre som er inn mot bl.a. denne husrekken.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong, asfaltert i garasjeanlegget. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av betong og trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene vindtettet, lektet og kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 28.03.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Nabovarsel:
Det ble i desember 2018 mottatt nabovarsel om planendring med forenklet prosess for Åsane, gnr. 189, bnr. 28, Myrdalsveien, boliger. Mindre endring av reguleringsplan. Se vedlegg datert 14.12.2018.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Ferdigattest for riving av løe, oppføring av 5 mannsbolig og oppføring av støttemurer, jf. plan- og bygningsloven § 21-10.
Dato: 07.12.2017

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

 

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 1/5

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Myrdalsvegen 27A-E består av totalt 5 selveiende boligseksjoner fordelt mellom fire leiligheter og ett enderekkehus. Samt fellesareal under bygget med garasjeanlegg og boder.

Kontaktpersonen er sameiet er:
Ragnar S. Gripsgård.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Tryg forsikring (polisenummer: 7877551 ). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Pr 31. desember 2021 har sameiet oppgitt at de har kr. 58.977,- innestående på sameiets konto. Andel fellesgjeld pr. 31.12.2021 var kr. 169 553,-.

Felleskostnad
Det betales pt. kr. 1.400,- pr. mnd. til sameiet. Felleskostnaden dekke sum for bygningsforsikring, strøm til fellesareal, brøyting/vedlikehold av felles privat vei, avsetting til vedlikehold av fellesareal og betjening av felleslån som ble tatt opp i forbindelse med maling av husets fasade.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken. Sameiebrøken for seksjon nr. 4 utgjør: 1/5.

Eier betaler selv for bygningsforsikring og fiberløsning fra Telenor.

Felleslån
Det er pr. 31.12.2021 kr 169.553,- som er notert som resterende sum på sameiets felleslån som ble tatt opp i forbindelse med maling av fasaden 2020. Lånet er tatt  i DNB og har sin siste termin i mai 2030. Pt. betaler sameiet kr 2.205,- pr. mnd. for å betjene lånet.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Dyrehold er tillatt. Det skal meldes fra til styreleder dersom eier ønsker dyrehold.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I følge svar fra sameiet krever ikke dette sameit styregodkjennelse.

Dokumenter
Sameiet ble seksjonert den 20.10.2017 og reseksjonert 06.02.2019. Reseksjonering av ikke berørt denne leilighetens sameiebrøk.

Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 264 248,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 551 294,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Boligen har fått energikarakter: Oransje B.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Dgbnr. 2017/1076995-1/200
Bestemmelse om vannledning
Tinglyst 02.10.2017 21:00
Rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:61
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-189/423
Gjelder denne registerenheten med flere

Dgbnr. 2017/1076995-2/200
Bestemmelse om kloakkledning
Tinglyst 02.10.2017 21:00
Rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:61
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-189/423
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
Dgbnr. 2017/1202012-1/200
Seksjonering
Tinglyst 30.10.2017 21:00
Opprettet seksjoner:
Snr: 5
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 1/5

Dgbnr. 2019/159301-1/200
Reseksjonering
Tinglyst 06.02.2019 21:00
Snr: 5
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
sameiebrøk: 1/5
Endring av tilleggsdel

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 19630001
Plannavn: Åsane. Gnr 189 Bnr 28, Myrdalsvegen
Ikrafttredelsesdato: 22.11.2018
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
19630001 - Boligbeb. - konsentrert småhusbebyggelse (91,6 %)
19630001 - Kjøreveg (8,4 %)
19630001 - Grønnstruktur (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

19630001 - Frisiktsone (3,5 %)
19630001 - Bevaring kulturmiljø (0,9 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65830000
Plannavn: Åsane. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 4, Tertneskrysset-vågsbotn
Saksnr: 201807501
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (0,9 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
9930000 - Boligområder (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
65990000 - Åsane. Gnr 208 Bnr 350 Mfl., Fv 267 Åsamyrane, Hesthaugvegen-nyborg - 201817872
65630000 - Åsane. Gnr 189 Bnr 63 Mfl., Myrdalshovden - 201716598
19620000 - Åsane. Gnr 189 Bnr 196 Mfl., Åsamyrane, Rundkjøringer Og Veg - 200701896
19620000 - Åsane. Gnr 189 Bnr 196 Mfl., Åsamyrane, Rundkjøringer Og Veg - 200701896
18190000 - Åsane. Gnr 188 Bnr 11 Mfl. Og Gnr 189 Bnr 6 Mfl., Åsane Senterområde S3 - 201213355
18190000 - Åsane. Gnr 188 Bnr 11 Mfl. Og Gnr 189 Bnr 6 Mfl., Åsane Senterområde S3 - 201213355
9150100 - Åsane. Gnr 189 Bnr 349, Ulset Industriområde - 199613952
5050000 - Åsane. Nordre Innfartsåre, Parsell Eidsvåg - Vågsbotn
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 950 000
Omkostninger 149 442
TOTALT 6 099 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF