Sandviksveien 92

Solgt

2 700 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 731 200

P-rom

38 KVM

Antall rom

1 Soverom

Sandviksveien 92 (Solgt)

Stilsikker og arealeffektiv leilighet med balkong og fin utsikt | Bygget har heis | Beliggende like ved kaianlegg

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sandviksveien 92 2 700 000 13 876 2 418
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
38 / 38 / 42 KVM Fellestomt, 4797 KVM 60220069

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 4. etasje:
Gang, bad/wc, soverom og stue/kjøkken.

Uteplass:
Fra stuen er det utgang til en koselig altan med fin utsikt.

Lagringsplass:
På samme plan som byggets garasjeanelgg har denne leiligheten bod på 4.5 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 38 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 38 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 42 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 2-roms andelsleilighet
- Lys og luftig stue/kjøkken med takhøyde på 2.57 meter
- Nylagt gulv med varmefolie i stue/kjøkken og gang.
- Stuen har kasser med innfelt downlightsbelysning
- App-styrt belysning i stue/kjøkken, gang og soverom
- Helfliset baderom med varmekabler, ny baderomsinnredning
- Badet har innfellbare dusjvegger, downlights og opplegg til vaskemaskin
- Funksjonelt kjøkken med integrerte hvitevarer
- Bygget har heis og velholdte fellesareal
- Fellesutg. dekker bl.a. gartner, vaktmestertjeneste og vask av fellesareal
- Dagligvare, postkontor, treningssenter og turmuligheter etc. like ved.
- Lave fellesutgifter - ingen dokumentavgift!

Standard |
Dette er en lys og innbydende leilighet med arealeffektiv løsning.

I 2020 ble det lagt nytt gulv og gulvvarme i gang og stue/kjøkken. I samme periode ble stuevegg som vender mot yttervegg gipset og gjort listefrie, alle vegger i stue/kjøkken ble malt og det ble innfelt downlights. På kjøkkenet ble det skiftet blandebatteri i 2020. I år er det installert ny baderomsinnredning og montert ny termostat til varmekabler på badet.

Leiligheten inneholder gang med god garderobeplass og downlightsbelysning. Helfliset baderom med ny innredning og innfellbare dusjvegger, varmekabler og downlightsbelysning. Soverom med garderobeplass. Åpen stue og kjøkkenløsning med store vindusflater og utgang til balkong.

Tekniske installasjoner |
Sikringsskap med automatsikringer og porttelefon er plassert i gangen. Varmtvannsbereder og fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg og sprinkleranlegg.

Omkostninger |
Ved kjøp av andelsbolig betaler man ikke 2,5% dokumentavgift til staten.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten har en fin plassering høyt i bygget. Her får du gode lysforhold og fin utsikt både fra stuen og balkongen. Bygget har heis og det er trappefri og enkel tilkomst til leiligheten.

Denne delen av Sandviksveien er et svært populært og attraktivt boligområde i Bergen. Det er fine fellesareal som er opparbeidet med plen, belyste gangstier, sittegrupper og lekeareal. Her er det godt tilrettelagt for å kunne sosialisere med hyggelige naboer. Det er i tillegg umiddelbar nærhet til maritime og naturskjønne omgivelser. Det er gode bademuligheter fra kaianlegget og bare få minutter å spasere bort til båthavnen. Tilsvarende er det også bare få minutter å gå til koselig kafe i sjøkanten og Kystkultursenteret med aktiviteter for store og små. Så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon.

Som beboer får man nærhet til by, fjord og fjell. Fra boligen er det gode kollektivforbindelser inn til Bergen sentrum og ut mot Åsane. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger bare noen meter fra leiligheten (også med post i butikk). Videre tar det ca. 3-4 minutter til Bergen sentrum med bil. Bergen sentrum kan tilby shopping, serveringssteder, uteliv, kulturtilbud med mye mer. For den aktive finner du SATS ELIXIA noen få meter fra boligen. Videre er Bergen Fitness, Lehmkuhlhallen og Stoltzekleiven/byfjellene like i nærheten. Med andre ord har du mange gode aktivitetstilbud i nærområdet

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er gulvvarme i gang, bad og stue/kjøkken.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Borettslaget disponerer 60 parkeringsplasser som leies ut primært til andelseiere. Leiere av parkeringsplass kan, etter søknad til styret, få montere ladepunkt med minusmåler ved sin parkeringsplass. Minusmåler leses av 31.12.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Fellestomten er meget pent opparbeidet med plen, beplantining og sittegrupper.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og bindingsverkskonstruksjoner. Utvendig er veggene kledd med teglsteinsforblending, fasadeplater og trekledning. Innvendig er veggene påmontert platekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer med utvendige aluminiumsbeslag. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med sveispapp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen datert den 21.04.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1.1 - Våtrom Overflate vegger og himling: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere tilfredsstillende.
1.1.2 - Våtrom Overflate gulv: Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Overflatene vil fungere tilfredsstillende.
1.1.3 - Våtrom Membran, tettesjiktet og sluk: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Boligmassen:
Bygget er bestående av tre seksjoner. Snr. 1 er næringsseksjon som eies av Sandviksveien 94 Eiendom AS. Snr. 2 i bygget er garasjeanlegg som eies av Parkeringsselskapet Sandviksveien. Snr. 3 er borettslaget hvor denne aktuelle leiligheten er en del av borettslaget (Kyrresborg BL.)

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg Blokk/bygård/terrassehus
Dato: 16.10.2009

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Kyrresborg borettslag (Orgnr: 987531061) er bestående av 82 leiligheter fordelt på to boligblokker. Leilighetstypene er fordelt mellom studioleiligheter, 2-roms, 3-roms og 4-roms leiligheter. Adressen går fra Sandviksveien 86 til 92.

Forretningsfører:
OBOS

Styreleder i laget:
Lene Bakke

Forsikring:
Bygningsmassen er forsikret i If Skadeforsikring - polisenummer: 1830980

Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi:
Etter referat fra generalforsamlingen i 2021 er det hentet følgende opplysninger:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 5.040.550,-. Det var driftsinntekter på kr 6.262.641,-. Pr. 31/12-20 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 492.082,-.

Felleskostnad:
Felleskostnaden utgjør pr. d.d. kr. 2 418 ,- per måned og inkluderer: Utvendig vindusvask på stuesiden to ganger i året, vaktmestertjeneste, vedlikehold av hageanlegg sommer som vinter, strøing og snøbrøyting, renhold av fellesareal, grunnpakke for kabel-tv og bredbånd, kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm til fellesareal, forretningsførsel, avsetting til vedlikehold av fellesareal samt betjening av fellesgjeld.

Generalforsamlingen har vedtatt 21.04.21 at det skal opprettes et vedlikeholdsfond som skal reserveres større arbeid ut over det som ligger i de årlige vedlikeholdsbudsjettene for løpende vedlikehold. Innbetalingen starter 01.01.2022 og skal løpe i minimum 15 år med en økning av felleskostnader på 5%.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

IN-ordning:
Borettslaget har etablert en ordning med mulighet for individuell nedbetaling av borettslagets fellesgjeld. Individuelle nedbetalinger fra andelseierne er behandlet etter egenkapitalløsningen. Borettslaget har IN avtale på hovedlånet med mulig innbetaling ved låneforfall 30.03., 30.06., 30.09 og
30.12. Gebyr IN pr innbetaling er kr 3 436 inkl. mva per 01.01.21. Ved ønske om innfrielse av lån må forretningsfører kontaktes ca en måned før låneforfallene.

Sikringsordning:
Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Obos. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 12 md.

Dyrehold:
Før en skaffer seg husdyr skal alle i oppgangen gi skriftlig samtykke. Søknad skal også leveres styret. Dette gjelder også om man flytter inn med husdyr. Se for øvrig husordensreglene.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Leiligheten er utlyst i forkant og fristen for å melde seg på forretningsfører sin liste er den 27.04.2022 - innen kl 23:59.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Relevante dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, husordensregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 736 251,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 650 504,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Fellestomten grenser til offentlig vei
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1806/900004-1/106  Bestemmelse om veg  
06.08.1806 
Bestemmelse om gjerde
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere

1849/902708-1/106  Bestemmelse om veg  
02.08.1849 
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere

1939/4668-1/106  Bestemmelse om veg  
14.06.1939 
Rettighetshaver Sandviksboder 75 C
Overført fra: 4601-168/69

1955/2624-3/106  Bestemmelse om bebyggelse  
22.03.1955 
MAKESKIFTESKJØTE
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/6539-1/106  Erklæring/avtale  
29.08.1961 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. lysåpning
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/34094-1/106  Best. om vann/kloakkledn.  
11.12.1996 
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/10135-1/106  Bestemmelse om veg  
30.03.2001 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:168 Bnr:75  
Overført fra: 4601-168/69
Gjelder denne registerenheten med flere

Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 15625200
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 69 Og 73, Sandviksveien 94
Ikrafttredelsesdato: 30.09.2004
Dekningsgrad: 84,8 %

PlanID: 15620003
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2009, Sandviksveien 94, Sandviken Brygge Felt E
Ikrafttredelsesdato: 06.12.2002
Dekningsgrad: 8,6 %

PlanID: 60390000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 377, 379, Sandviksbodene 78C - 80
Ikrafttredelsesdato: 20.06.2011
Dekningsgrad: 6,6 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
15625200 - Felles grøntareal (31,6 %)
15625200 - Blokkbebyggelse (31,2 %)
15625200 - Felles gangareal (20,9 %)
1620003 - Torg (8,6 %)
60390000 - Gangvei (4,9 %)
15625200 - Felles avkjørsel (1,0 %)
60390000 - Byggeomra°de (0,9 %)
60390000 - Kjørevei (0,8 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
60390000 - Frisiktsone (1,0 %)
15625200 - Frisiktsone (0,9 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 15625200
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 69 Og 73, Sandviksveien 94
Ikrafttredelsesdato: 30.09.2004
Dekningsgrad: 60,6 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
15625200 - Annet kombinert forma°l (60,6 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 15620001
Plannavn: Bergenhus. Sandviken Brygge Felt B, C1 Og C2, Endring Av Bestemmelsene 200001933
Ikrafttredelsesdato: 09.03.2000

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 70610000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2009 Mfl., Sandviksveien 94
Saksnr: 201904805
Dekningsgrad: 11,7 %

PlanID: 65810000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til A°sane, Delstrekning 2, Sandbrogaten-eidsva°gtunnelen
Saksnr: 201807497
Dekningsgrad: 3,2 %

PlanID: 70450000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 366 Mfl., Sandviksbodene
Saksnr: 202019529
Dekningsgrad: 1,8 %

PlanID: 65790000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til A°sane, Hovedsykkelrute Bradbenken-munkebotstunnelen
Saksnr: 201807494
Dekningsgrad: 1,3 %

PlanID: 64290000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1944 Mfl., Lehmkuhlboden
Saksnr: 201427344
Dekningsgrad: 0,4 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
65270000 - Reperbanen (0,2 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (20,1 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (5,2 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (0,2 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Erverv (68,7 %)
15750000 - Friomra°der (21,7 %)
15750000 - Veiareal (7,1 %)
15750000 - Gang- og sykkelareal (2,5 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
70670000 - Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til A°sane, Fløyfjellstunnelen - Rigg- Og Anleggsomra°de - 202118447
64780000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 377 Mfl., Sandviksbodene - 201901131
19320000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 77 Mfl., Ditlefsengen - 201522200
18740000 - Bergenhus. Kdp Bergen Havn - 200512751
18440000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 360 Mfl., Sandviksboder - 200502938
15625000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Mfl., Bebyggelsesplan For Sandviken Brygge, Felt A - 199900958
15625000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Mfl., Bebyggelsesplan For Sandviken Brygge, Felt A - 199900958
15620004 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Og 71 Mfl., Sandviken Brygge - 200110828
15620004 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Og 71 Mfl., Sandviken Brygge - 200110828
15620004 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Og 71 Mfl., Sandviken Brygge - 200110828
15620000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 70, 369, 381 Mfl., Sandviken Brygge - 200001933
15620000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 70, 369, 381 Mfl., Sandviken Brygge - 200001933
15620000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 70, 369, 381 Mfl., Sandviken Brygge - 200001933
15270000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 367 Mfl., Ma°seskjæret - 199615667
10690000 - Bergenhus. Wilhelmineborg Og Tilliggende Eiendommer
10690000 - Bergenhus. Wilhelmineborg Og Tilliggende Eiendommer
5790000 - A°sane/bergenhus. Nordre Innfartsa°re Til Bergen, Parsell Nyga°rdstangen - Eidsva°g
5790000 - A°sane/bergenhus. Nordre Innfartsa°re Til Bergen, Parsell Nyga°rdstangen - Eidsva°g
Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 700 000
Omkostninger 13 876
Fellesgjeld 17 321
TOTALT 2 731 200

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF