C. Sundts gate 57

Solgt

2 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 049 440

P-rom

45 KVM

Antall rom

1 Soverom

C. Sundts gate 57 (Solgt)

Meget attraktiv 2-roms i 2.etg. | God planløsn. | Felles takterrasse på 88 m2 med sol og utsikt | Heis | Herlig nabolag

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
C. Sundts gate 57 2 950 000 99 442 1 091
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
45 / 45 / 0 KVM Fellestomt, 1316 KVM 60220062

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (2,8 m²), bad (5,9 m²), soverom (11 m²) og stue/kjøkken (24,1 m²

Lagringsplass:
Meget praktisk med ekstern bod rett utenfor leiligheten i samme etasje. Boden er 4,9 m². Boden kan brukes til oppbevaring, men også som garderoberom siden boden ligger like ved ytterdøren.

Felles takterrasse:
Felles takterrasse på 88 m² i 9 etasje med meget gode solforhold og flott utsikt. Utvendig fellesbod på 6 m² ved takterrassen

P-rom er alle innvendige rom i leiligheten.

Samlet primærareal (P-rom) = 45 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 45 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lys 2-roms selveierleilighet.
- Stor, felles takterrasse med meget gode solforhold og utsikt
- Privat bod rett utenfor døren (samme etasje).
- Bygget ble omgjort til boligformål i 2005. Da ble leiligheten bygget.
- Felles møbler, solsenger etc. på takterrassen
- Enkel adkomst via heis
- Fine fellesarealer i bygget
- Lave månedlige felleskostnader
- Meget god og funksjonell planløsning
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Fasader malt i 2021
- Godt organisert sameie med 75 leiligheter og 1 næringsseksjon
- Perfekt for student, par eller for utleie/pendler
- Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet
- Alle hvitevarer medfølger
- Vakre Nordnesparken og badeplasser kun få minutter unna
- Butikker og restauranter i nabolaget
- Brygge i sameiet
- Få minutter å gå til Fisketorget
- Busstopp nr. 11 like ved bygget
- Godt utleieobjekt

Presentasjon | Det er med stor glede ZMEGLEREN v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne flotte eierleiligheten i 2.etasje på eksklusive Nordnes Brygge. Leiligheten ble bygget i 2005 og fremstår som velholdt og fin.

Inspirasjon | Dette er leiligheten for deg som drømmer om en fin leilighet på idylliske Nordnes. Her får man en velholdt 2-roms eierleilighet, der "hver krik og krok" er godt utnyttet og et nabolag med høy trivselsfaktor.

Stilsikkert | Denne leiligheten har en gjennomført stil. Leiligheten fremstår som nøytral og enkel for kjøper å sette sitt eget preg. Det er parkett på gulv og alle overflatene er malt i en lys fargepalett. Generelt sett en god og funksjonell planløsning.

Tekniske installasjoner | Sikringsskapet er montert entré/gang og inneholder automatsikringer. I leiligheten er det vannforsyningssystem av typen rør-i-rør og det er balansert ventilasjon med varmegjenvinning som sørger for et godt innemiljø.

Felles takterrasse | Det er enkel heisadkomst til en nydelig felles takterrasse på 88 kvadratmeter i 9. etasje med møblement, solsenger etc. tilgjengelig. Takterrassen er vendt mot solen og det er flott utsikt. En fantastisk takterrasse å nyte late sommerdager før en går bort i Nordnes sjøbad for en forfriskende dukkert.

Nærmiljø | Nordneshalvøyen er et av Bergens mest populære områder. Primært fordi folk trives så godt her. Med butikker, restauranter, idrettshall, parker, badeplasser og fotballbane i nabolaget, ligger mye til rette for en kjekk hverdag..

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte Tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Her kjøper en ikke kun en leilighet, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter.

Nærområdet

Leiligheten ligger sentralt til like ved handlegaten Gågaten med kaffebarer, butikker og restauranter og få minutters gange til Fisketorget og Bergen Sentrum. Området er hovedsakelig bebygd med tilsvarende bebyggelse og klassiske bygårder. Kort gåavstand til vakre Nordnesparken, Nordneshallen, Nordnes sjøbad, Verftet og Akvariet. Foruten dette er det kort vei til flere dagligvarebutikker med blant annet Kiwi og Rema 1000. Det er bussholdeplass, sykkelveier og beplantning. Velkommen til Nordnes Brygge!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad.
To vegghengte panelovner.

Parkering

Det er ikke parkeringsplass tilhørende leiligheten. Det er soneparkering i området. Det kan også leies parkeringsplasser i andre bygg i nabolaget.

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 7,1 m² iht. sameiebrøk. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse. Parkering i offentlig vei (soneparkering).

Det er også en brygge på tomten hvor en kan bade.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

Kjør ut C. Sunds gt. i retning Akvariet. Nr. 57 ligger på høyre siden rett før Tollboden.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunnmur
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong. Gulv mot grunn i betong.

Fuktmåling:
Hulltaking er foretatt på soverom (inni skap), uten å påvise unormale forhold. Relativ luftfuktighet ble målt med lang probe. Den viste relativ luftfuktighet på 42,2 % ved en temperatur på 20,4 grader. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt.

Yttervegger:
Bygningen er oppført i plasstøpte konstruksjoner som bærevegger/etasjeskillere. Yttervegger i murkonstruksjoner. Påforet på utside og pusset/malt. Fasadene ble malt i 2021. Fasadene er sameiets felles ansvar.

Etasjeskillere:
Plasstøpt betong. Gulv ble kontrollert med laser. Det ble ikke registrert vesentlige skjevheter som kan ha konstruksjonsmessige negative avvik. Mindre ujevnheter/skjevheter er normalt iht. byggeår/alder. Ca 05 mm - 15 mm skjevheter registrert v/kontroll

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon. Tekket med takbelegg. Taket er ikke besiktiget. Taktekking er sameiets felles ansvar.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 25.05.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Tegninger/godkjenninger
Det foreligger godkjente og byggemeldte tegninger, som stemmer med dagens bruk

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.
Tiltak: Det bør gjennomføres radonmålinger.

Våtrom > Overflater Gulv > Bad (5,9 m²)
Det er påvist at noen fliser har bom (hulrom under). Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Bom registrert i flere gulvfliser. Ingen stor risiko forbundet med bom i gulvfliser.
Tiltak: Våtrommet fungerer med dette avviket.

Våtrom > Sluk, membran og tettesjikt > Bad (5,9 m²)
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen. Membranen bak innebygd sisterne har ukjent utførelse. Drenshull under vegghengt toalett er ikke lokalisert. Det er sannsynligvis ikke membran i kasse til vegghengt toalett.
Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør- i-rør system. Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-i-rør-system (gjelder i kjøkkenskap).
Tiltak: Det må monteres tettemuffer i enden av varerørene.

Tekniske installasjoner > Elektrisk anlegg
Det har ikke vært utført BKK el-kontroll siden eier kjøpte leiligheten i 2010. Forskrift om elektrisk lavspenningsanlegg anbefaler at det blir foretatt regelmessig ettersyn av det elektriske anlegget hvert tiende år. På bakgrunn av overnevnte forhold anbefaler jeg en gjennomgang av det elektriske anlegget.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken og hvitevarer på bad medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Bredbånd:
Bredbånd: Kollektiv avtale med Altibox for TV og fiber.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Endring skole/høyskole - 2 og 3.etasje
Dato: 05.04.2000

Attest
Tiltakets art: Innredning av butikk med kontor og sanitæranlegg
Dato: 30.01.1935

Byggemelding
Tiltakets art: 9 etasjes betongbygning i C. Sundts gate 57
Dato: 05.07.1947

Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Bruksendring fra kontor/administrasjonsbygg til bolig og næring
Dato: 27.09.2005

Attest
Tiltakets art: Innredning av kontor i 7 etasje
Dato :10.01.1958

Ferdigattest
Tiltakets art: Innredning av 6 og 7 etasje for arbeidslokaler
Dato: 20.03.1963

Ferdigattest
Tiltakets art: Oppføring av sjakt for bilheis, baldakin samt innredning av kjølerom.

Attest:
Tiltakets art: Utbygg for garasje
Dato: 09.08.1958

Brukstillatelse
Tiltakets art: Endring kontor-/administrasjonsbygg
Dato: 11.05.2000

Ferdigattest
Tiltakets art: Endring skole/høyskole 6 og 7 etasje
Dato: 05.04.2000

Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring Legesenter/behandlingssenter
Dato: 07.05.2002

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 59/10928

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Nordnes Brygge består av 75 selveiende boligseksjoner + 1 næringsseksjon.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Forsikring(avtalenummer: SP616038). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Iht. regnskap for 2020 har sameiet et årsresultat på kr. 499.696,-. Megler har ikke mottatt årsresultat for 2021.

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 1.091,- pr. måned og inkluderer: Andel felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, samt noe avsetning til løpende vedlikehold, sameieavgift samt tv og internett.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
I følge selger det flere hunder og katter i sameiet. Kontakt megler ved spørsmål.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets reviderte vedtekter, informasjonsbrev fra forretningsfører, protokoll fra ordinært sameiemøte og innkalling til ordinært årstmøte fra 2021. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 735 648,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 648 334,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Adkomst eiendom direkte fra kommunal vei.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig vann via private stikkledninger.
- Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp via private stikkledninger.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1951/10663-1/106 27.11.1951
Bestemmelse om bebyggelse
Kommunale rettigheter/påbud i henhold til skjøte/festekontrakt
Overført fra: 4601-165/137/0/2
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/1416-1/106 09.02.1959  
Erklæring/avtale  
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. tilbygg.
Overført fra: 4601-165/137/0/2
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2006/6829-3/106 24.02.2006 
Erklæring/avtale  
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2007/788167-1/200 03.10.2007   
Best. om adkomstrett  
Adkomstrett for allmennheten til Sameiet Nordnes Brygge sin gjestebrygge

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommunedelplan (15780000). Formål: Blandet formål.
Planid: 15780000.
Saksnr: 199703814.
Planens navn: BERGENHUS. KDP SENTRUM.
Type plan: Kommunedelplan.
Planstatus: Gjeldende plan (Ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 10.12.2001.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 950 000
Omkostninger 99 442
TOTALT 3 049 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF