Formanns vei 15B

Solgt

9 900 000

Prisantydning

Boligtype

Tomannsbolig

Totalpris

10 138 800

P-rom

197 KVM

Antall rom

5 Soverom

Formanns vei 15B (Solgt)

Flermannsbolig med svært attraktiv beliggenhet | Takterrasse og stor hage | Praktfull utsikt | Meget solrikt | Parkering

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Formanns vei 15B 9 900 000 238 842 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Tomannsbolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
197 / 274 / 300 KVM Eiet tomt, 260 KVM 60220052

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Underetasje:
Inngangsparti og trappegang - Stue 1, stue 2 med trappesats, mellomgang, dusjrom, badstue, vaskekjeller, kott og tre boder.

Innhold | 1. etasje
Trappegang - Gang, bad/wc, soverom, to stuer og kjøkken.

Innhold | 2. etasje
Trappegang - Gang, bad/wc, tre soverom, mellomgang, stue og kjøkken.

Innhold | Loftsetasje
Trappegang - Gang, innredet rom og tre boder. Tilkomst til takterrasse på 10 m2 fra innredet rom.

Uteplass:
Med tilkomst fra trappegang ved areal mellom 1. og 2. etasje er det utgang til stor bakhage med terrasse.

Samlet primærareal (P-rom) = 197 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 274 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 300 m2

Standard

Kort oppsummert:
- Huset var opprinnelig kombinasjon bolig og næring
- Det ble lagt ny KDN Glasert takstein i 2007
- Vestvendt takterrasse på 10 m2 med praktfull utsikt
- Stor bakhage og terrasse med uthus for lagring
- Egen bilplass ved husets inngangsparti
- Innlagt fiber
- Stort utviklingspotensial

Husets opprinnelse |
Husrekken ble tegnet av arkitekt Torgeir Alsaker og fikk ferdigattest av Bergen kommune i 1932. Da ble bygget oppført med butikklokale i front av underetasjen med eget inngangsparti til butikken i tillegg til felles inngang for leilighetene på siden av huset. Bakre del av underetasjen var bestående av lager, vaskerom, wc og boder. Det var to 3-roms leiligheter med en i 1. etasje og en i 2. etasje. Loftet var bestående av stort loftsrom i tillegg til to boder. Trappesatsen framstår i dag slik den ble bygget i sin tid fra underetasje til loftsetasjen.

Standard og løsning |
Dette er en meget spennende bolig som har et mulig potensial for bruks som familiebolig med utleie, eventuelt omsøkes til enebolig samt at det trolig er potensial for seksjonering. Det orienteres om at det av dagens eier ikke er søkt om eller gjort undersøkelse til slike endringer.

Arealbruken er i dag bestående av en 3-roms leilighet i 1. etasje som har direkte tilkomst til arealet i underetasjen. Det er en 4-roms leilighet i 2. etasje. Loftsetasjen er bestående av stort loftsrom med utgang til takterrassen. Det er i tillegg mellomgang, to boder og loftsrom.

Ut i fra husets byggeår og tilstand så må det forventes behov for oppgradering og modernisering. Det vises ellers til vedlagt tilstandsrapport.

Dagens eier har selv benyttet hele boligen slik at den overtas uten leieforhold av noen art.

Nærområdet

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet med praktfull utsikt fra leiligheten i 2. etasje og ikke minst fra takterrassen. Det er skjermet terrasse og stor bakhage. Beliggenheten gir meget gode solforhold.

Eiendommen er beliggende i et av de mest attraktive boligområdene i Sandviken. Her er du tilbaketrukket fra hovedvei. Det er enkel tilkomst til eiendommen og godt åpent areal i front og på baksiden av huset. Her får du kort gangavstand til skoler og barnehager, parkanlegg og vakkert turterreng i Fjellsiden. Det er også bare få minutter å gå ned til sjøen med offentlig torg, bryggeanlegg og kafe/restaurant. Her er det lagt til rette for bading og fin rekreasjon for hele familien. Fra Formanns vei er det i underkant av 20. minutter å spasere til Bergen sentrum og bare få minutter å gå til lokalbutikker i hhv. Sandviken Dagligvare i Ekregaten og Bunnpris i Mulen som også har søndagsåpent.

Blir Bybanen mot Bergen-nord gjennomført slik den er regulert nå vil denne eiendommen få gangavstand til bybanestopp. Tilsvarende er det kort avstand til Mulebanen hvor det jobbes med endelig regulering for oppgradering til flerbrukshall som etter vår vurdering vil styrke idrettstilbudet ytterligere og være positivt for beboere i nærområdet.


Skoler og barnehager |
Eventyrskogen skole 1-4 kl. ca. 0.2 km. Krohnengen skole 1-7 kl. ca. 1 km. Rothaugen skole 8-10 kl. ca. 0.8 km. Bergen katedralskole ca. 2.6 km. Danielsen videregående skole ca. 2.6 km. Kidsa Christinegård 0-5 år ca. 0.5 km. Mulesvingen barnehage 0-6 år ca. 0.5 km. Sandviken menighets barnehage 3-6 år ca. 0.7 km.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Boligen har elektrisk oppvarming. Leiligheten i 1. etasje har peis og varmepumpe.

Det er forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen kommune. Peis i 1. etasje er ikke rentbrennende.

Parkering

Det er parkering på egen tomt i front ved husets inngangsparti.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

I front av huset er det asfaltert areal og enkel tilkomst fra Formanns vei. På baksiden av huset er det skjermet terrasse og stort inngjerdet hageareal. Det er forstøtningsmur mellom terrassen og hagearealet. Hagen er opparbeidet med plen og beplanting. Ved terrassen er det bygg for bl.a. lagring av terrassemøbler og hageredskap.

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av mur- og betongkonstruksjoner. Etasjeskillere av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduene har på loftet og fasaden som vender mot bakgården er fra 1983 og 1986. Vinduene på fasaden som vender mot inngangspartiet er fra tidlig 2000-tallet. Altandør med felt av isolerglass på loftet.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjon er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer. Det er benyttet sutak, lekter og takstein til taktekking. Taktekkingen ble skiftet i 2007. Det ble lagt KDN takstein (hollandsk glasert takstein).

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 12.04.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet:
Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

2.1 - Yttervegger:
Det ble observert riss og sprekker i murpussen. Rissene og sprekkene er stedvis lokalisert på ulike områder på veggene. Riss og sprekker av slikt omfang anses som normalt, vedlikehold av murpussen må påregnes.

3.1 - Vinduer og ytterdører:
Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov.

4.1 - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak:
Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

6.1 - Balkonger, verandaer og lignende:
Rekkverket oppfyller ikke kravet til høyde etter dagens forskrifter. 7.1 - Våtrom:
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om.

7.1.2 - Overflate gulv:
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Som følge av alder på overflatene bør det påregnes at disse må oppgraderes innen rimelig tid, tidspunkt for når dette blir en nødvendighet er vanskelig å si noe om. Det ble ikke målt tilstrekkelig fall i henhold til gjeldende forskrifter, badene vil fungere med dette avviket. Det ble registrert bom i enkelte fliser. Når ikke hele flisen har kontakt med underlaget, vil det oppstå luftlommer. Dette blir kalt "bom", og kan medføre at flisen sprekker ved belastning. Grunnet størrelse på flisene og antall fliser med "bom" vurderes avviket som normalt og tiltak trengs ikke iverksettes.

7.1.3 - Membran, tettesjiktet og sluk:
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Slukene er plassert bak forhøyet kant i dusjsonen. Eventuelt lekkasjevann vil ikke ledes direkte i sluket. Det bør lages åpning inn til sonen hvor sluket befinner seg.

10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør:
Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. På vegghengttoalett var det ingen synlig drensåpning/spalte hvor en eventuell lekkasje vil kunne oppdages. Dersom toalettet ikke har innebygget drensløsning, bør det etableres drensåpning.

10.1 - Varmtvannsbereder:
Det er påvist at varmtvannsberederen er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut i fra at tanken fungerer i dag, men ut i fra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.

11.1 - Elektrisk anlegg og samsvarserklæring:
Det elektriske anlegget er av eldre dato. Det bør som et minimum gjennomføres el-kontroll av hele anlegget. Utbedringer på anlegget må påregnes som følge av alder.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken i 1. etasje medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Byggetekniske endringer:
Planløsning av leiligheten i 2. etasje er endret i senere tid til fordel for flere soverom. Det er montert intern trapp fra leilighetens i 1. etasje til opprinnelig butikklokale i underetasjen. De opprinnelig butikklokalene er endret til kjellerstue. Det er montert takvinduer til loftsrommene. Det orienteres om at de nevnte endringer er ikke byggemeldt og godkjent.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:
Type: Ferdigattest
Dato: 21.mars.1932

Det ble den 06.06.1986 sendt byggetillatelse for ny takterrasse. Det ble den 15.01.1987 gitt byggetillatelse under vilkår for takterrassen. Fylkesmannen i Hordaland gav sitt samtykke for takterrassen den 12.11.1987.

Den 03.01.1990 ble det sendt søknad om tillatelse for parkering på egen tomt i forkant av huset. Det ble den 19.01.1990 av Bergen Kommune gitt tillatelse til parkering og avkjørsel.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 646 935,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 5 928 966,- for inntektsåret 2020.
 

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Eiendommen overtas i sin helhet uten leieforhold.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagt besvarelse som er utarbeidet av eier. Karakteren er gul G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1931/990600-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
19.06.1931 
Bestemmelse om benyttelse
Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
fellesledninger m.v.
Med flere bestemmelser
 
1932/912084-1/106  Erklæring/avtale  
03.06.1932 
Bestemmelse om felles vegg

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65810000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 2, Sandbrogaten-eidsvågtunnelen
Saksnr: 201807497
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Sandviken øvre (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (100,0 %)
15750000 - Veiareal (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
64180000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 563 Mfl., Mulebanen - 201316458
Andre Opplysninger:

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon.
Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 9 900 000
Omkostninger 238 842
TOTALT 10 138 800

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF