Heien 15

Solgt

6 750 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 949 440

P-rom

77 KVM

Antall rom

2 Soverom

Heien 15 (Solgt)

Lekker eierleilighet | Solrik altan | Praktfull utsikt | Garasjeplass | To soverom + kontor | Kjøkken og bad fra 2021

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Heien 15 6 750 000 199 442 2 000
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
77 / 95 / 105 KVM Eiet tomt, 341 KVM 60220032

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Byggets 2. etasje:
Entré/gang (7.1 m2), bad/wc/vaskerom (5 m2), to soverom (hhv. 12.3 m2 og 6.1 m2), kontor/garderoberom (5 m2) og stue/kjøkken (38,4 m2)

Altan på 8.3 m2.

Garasje på 18 m2 med automatisk styrt rulleport.

Fellesarealer:
Velstelte fellesarealer med pent opparbeidet hage. I tillegg til leilighetens opplegg og plass til vaskemaskin på badet så er det tilgang til felles vaskekjeller. Ved inngangspartiet til huset er det felles utebod.

Lagringsplass:
Leiligheten har tilhørende to boder i underetasjen. Det er lagt opp en egen el. kurs til en av bodene

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 77 m2
Entré/gang, bad, to soverom, omkledningsrom og stue/kjøkken

Samlet primærareal (P-rom) = 77 m2
Samlet bruksareal leilighet og garasje (BRA) = 95 m2
Samlet bruttoareal (BTA) leilighet og garasje = 105 m2

(Areal av hvert enkelt rom og totalareal er oppmålt på stedet av takstmann, mindre avvik kan forekomme).

Standard

- Lekkert bad oppusset av fagfolk (2021)
- Stilsikker kjøkkeninnredning fra HTH (2021)
- Integrerte hvitevarer fra Siemens
- Rør i rør-system (2021)
- Downlights på kjøkken og bad
- Vegger og tak er nymalt i 2021
- Terrassedør og stort stuevindu fra 2021
- Vindu til hovedsoverom fra 2021
-  Ny hoveddør til leiligheten med kodelås 2021
- 1-stavs eikeparkett lagt i 2015
- Leiligheten har takhøyde på 2.5 meter
- Stor og solrik altan med praktfull utsikt
- Garasje med aut. portåpner og innlagt el. punkt

Leiligheten |
Dette er en lekker eierleilighet som er omfattende oppgradert i nyere tid. Overflater er nymalt med bl.a. vegger i tidsriktige farger. Det er store vindusflater som gir godt lysinnslipp til rommene og som gjør den praktfulle utsikten lett tilgjengelig. Takhøyden er i de fleste rom ca 2.5 meter. Leiligheten har en meget god arealutnyttelse. I 2021 ble badet oppusset av fagfolk (Ansvarlig bedrift - Bergen Rørleggerservice AS) og badet framstår nå som lekkert og innbydende. Samme år ble kjøkkenet oppusset med stilsikker innredning fra HTH. Det ble installert ny skyvedør med stort glassfelt mot altanen. Det er nytt stuevindu og nytt vindu til hovedsoverommet. Deler av det elektrisk anlegget ble også oppgradert i denne perioden. I 2015 ble det lagt 1-stavs parkett på gulvet i alle oppholdsrom og det ble montert nye innvendige dører. Altanen ble oppført i 2016 og arbeidet ble utført av SN Bygg AS. Ny varmtvannsbereder fra 2017.

Oppgraderinger av fellesareal |
Det er skjermet inngangsparti på baksiden av huset via velstelte og pene fellesareal med fin utvendig belysning. Praktisk løsning med stor fellesbod ved inngangspartiet. Det ble lagt belegningsstein på deler av tomten i 2017. Ny hovedytterdør i bygningen ble installert i 2018. I 2020 ble det utført arbeid av Urheim Elektrokompani AS for utbedring av det elektriske anlegget på fellesarealet. I 2021 ble det utført kontroll av taket hvor det ble utbedret feste av enkelte takstein og renset takrenner.

Bredbåndsløsning |
Det er lagt inn fiberløsning til bygget fra Bergen fiber.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Heien 15 har en høy og luftig beliggenhet med praktfull utsikt fra leiligheten og altanen. Her kan solen nytes til sent på kveld. Eiendommen har også et pent opparbeidet areal med bl.a. skjermet hage på baksiden av huset.

Eiendommen er beliggende i et av de mest attraktive boligområdene i Sandviken. Her er du tilbaketrukket fra hovedvei. Det er enkel tilkomst til eiendommen og godt åpent areal i front og på baksiden av huset. Her får du kort gangavstand til skoler og barnehager, parkanlegg og vakkert turterreng i Fjellsiden. Det er også bare få minutter å gå ned til sjøen med offentlig torg, bryggeanlegg og kafe/restaurant. Her er det lagt til rette for bading og fin rekreasjon for hele familien. Fra Heien er det i underkant av 20. minutter å spasere til Bergen sentrum og bare 4- 5 minutter å gå til lokalbutikk som også har søndagsåpent.

Blir Bybanen mot Bergen-nord gjennomført slik den er regulert nå vil denne eiendommen få gangavstand til bybanestopp. Tilsvarende er det kort avstand til Mulebanen hvor det jobbes med endelig regulering for oppgradering til flerbrukshall som etter vår vurdering vil styrke idrettstilbudet ytterligere og være positivt for beboere i nærområdet.

Skoler og barnehager |
Eventyrskogen skole 1-4 kl. ca. 0.2 km. Krohnengen skole 1-7 kl. ca. 1 km. Rothaugen skole 8-10 kl. ca. 0.8 km. Bergen katedralskole ca. 2.6 km. Danielsen videregående skole ca. 2.6 km. Kidsa Christinegård 0-5 år ca. 0.5 km. Mulesvingen barnehage 0-6 år ca. 0.5 km. Sandviken menighets barnehage 3-6 år ca. 0.7 km.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er pipeløp i stuen. Ildsted er fjernet.
Varmekabler på badet.

Parkering

Leilighetn har eksklusiv bruksrett til garasjen ved trappesatsen til bygget. 

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Fellestomt på 340.8 m². Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse pent opparbeidet med plen, belegningsstein, nivåmurer og bed samt diverse prydbusker/beplantning.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn antatt av betong. Grunnmur og fundamenter av murkonstruksjoner. Etasjeskille av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen daterte den 08.02.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret. Vurdering mot byggeår: Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse nødvendigvis ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

4.1 - Vinduer og ytterdører: Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Takviften på kjøkkenet og stekeovn med mikrofunksjon er fra 2021 og overtas med garantier fra leverandør. Eier er usikker på årstall for de øvrige hvitevarer.

Terrassedør:
Dagens eier har ikke byggemeldt installering av den nye terrassedøren.

Medfølger ikke i handelen:
Veggfestet hylle i gangen medfølger ikke i handelen.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bygget er oppført i 1939. Det foreligger ikke ferdigattest på huset i forbindelse med oppføring. Det er gitt ferdigattest fra Bergen kommune etter montering av ny drager til leiligheten i 1. etasje, ferdigattesten er datert den 26.03.2021. Bygget ble første gang seksjonert i 1987, seksjoneringsbegjæring er tinglyst den 10.03.1987. Bygget ble i 1988 resekskjonert fra tre til fire sekjsoner. Denne seksjoneringsbegjæringen ble tinglsyst den 06.12.1988.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 2/6

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Heien 15 består av 4 selveiende boligseksjoner.

Styreleder i sameiet:
Ingrid Eline Gunnerød - ingrideline99@hotmail.com

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF (avtalenummer: SP557106.5.1. Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Pr. 31.12.2201 har sameiet oppgitt at de har ca. kr. 40 000,- innestående på sameiets konto.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2.000,- og inkluderer: Andel felles bygningsforsikring, strøm til fellesareal og avsetting til vedlikehold av fellesareal.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken. Sameiebrøk for denne leiligheten er 2/6.

Planlagt vedlikehold
I april 2021 ble fellesutgiftene økt for å hurtigere spare opp til utgifter for skifte av utvendig tak og tre vinduer på fellesarealet. Sameiet hadde ved sist årsskiftet ca kr 40.000,- på deres felleskonto. Det er pt ikke hentet inn pris på arbeidet som sameiet planlegger utført. Det er ikke avsatt ekstrakt tidspunkt for når dette arbeidet skal utføres men sameiet ser for seg at det blir utført innen et par år.

Dyrehold
Husdyrhold er mulig å ha i leiligheten men må først godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger. I forhold til utleie av leiligheten skal leietaker godkjennes av styret.

Dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og husordensregler. Ta kontakt dersom du ønsker kopi av disse dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 015 111,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 654 398,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Fellestomt grenser til offentlig gate
- Felles privat vannledning til offentlig nett
- Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

PENGEHEFTELSER
Erklæring tinglyst 10.03.1987 med dagboknr 7890 vedr. PANTSETTELSESERKLÆRING
Beløp: 15 000 NOK
Panthaver: SAMEIET
PANTERETT UTEN OPPTRINNSRETT
MED PRT. ETTER 90% AV SEKSJONENS LÅNETAKST TIL ENHVER TID.
GJELDER DENNE MATRIKKELENHETEN MED FLERE
Kjøpers bank vil få 2. prioritet.

Servitutter i grunn:
Erklæring tinglyst 30.04.1937 med dagboknr 3097 vedr. BESTEMMELSE OM GJERDE Overført fra: 1201 /
168 / 670 / /
Bestemmelse om bebyggelse
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Erklæring tinglyst 30.04.1937 med dagboknr 3097 vedr. BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 1201 / 168 / 670 / /
Rettighetshaver Parseller av hovedbruket

Erklæring tinglyst 25.09.1940 med dagboknr 4680 vedr. BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN.
Overført fra: 1201 / 168 / 670 / /
Bestemmelse om felles vegg
Betingelser for oppføring av garasje

GRUNNDATA
Erklæring tinglyst 10.03.1987 med dagboknr 7890 vedr. SEKSJONERING
Opprettet seksjoner:
Seksjon: 1201 / 168 / 670 / / 2
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 2 / 6
EIENDOMMEN ER OPPDELT I 003 SEKSJONER

1988/42411-1/106 06.12.1988 RESEK/DELING AV SEKSJON
Oppdeling av:
SNR: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 3/6

Formål/sameiebrøk for denne seksjon:
SNR: 3
Formål: Bolig
Sameiebrøk: 2/6
RESEKSJONERING

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Regulering

Eiendommen omfattes av kommunedelplan (15750000).
Formål: Boligområde.
Planid: 15750000.
Saksnr: 200001992.
Planens navn: BERGENHUS. KDP SANDVIKEN - FJELLSIDEN NORD.
Type plan: Kommunedelplan (21).
Planstatus: Gjeldende plan (Ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 19.02.2001.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 6 750 000
Omkostninger 199 442
TOTALT 6 949 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF