Nordnesbakken 9

Solgt

5 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 108 190

P-rom

79 KVM

Antall rom

3 Soverom

Nordnesbakken 9 (Solgt)

Nyoppusset og lekker 4-roms hjørneleilighet i klassisk bygård | Balkong med ettermiddags/- og kveldsol | Fin utsikt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Nordnesbakken 9 5 950 000 158 192 1 200
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
79 / 79 / 85 KVM Eiet tomt, 137 KVM 60220201

Arealer og fordeling pr etasje

Leilighetens innhold |
Inngangsparti, stue, kjøkken, bad/wc, mellomgang og tre soverom.

Ekstern bod |
Leiligheten har en ekstern bod på 5 m²

Balkong:
Fra stuen er det utgang til balkong på 4.1 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 79 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 79 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 85 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 4-roms hjørneleilighet
- Fornyet røropplegg i 2022
- Fornyet el. anlegg i 2022
- Meget pent kjøkken og bad fra 2022
- Etterisolert mot yttervegger i 2022
- Vegger og tak er avrettet og platet i 2022
- Alt av innredninger er nytt i 2022

Presentasjon |
Det er med stor glede ZMegleren v/ eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende selveierleiligheten i en av Nordnes sine klassiske bygårder.

Leilighetens standard |
Dette er en lekker 4-roms hjørneleilighet i klassisk bygård. Leiligheten går over hele byggets 3. etasje. Det er i 2022 foretatt en omfattende oppgradering av leiligheten som nå framstår som en stilsikker og svært innbydende leilighet. Rommene har store vindusflater og takhøyde på 2.9 meter. Det er nye himlinger som er etterisolert, lagt lydbøyler og dobbel gipsing. I forbindelse med avretting av vegger så ble alle innvendige vegger som vender mot yttervegg etterisolert. Veggene er malt i varme og tidsriktige farger. Gulv er lagt med bred og fin 1-stavs pergolaminat. Det er profilert listverk ved overgang fra vegg til tak. Innvendig er alt av røropplegg og el. anlegg fornyet. Kjøkken og bad er fornyet og framstår som meget innbydende og med funksjonelle løsninger.

Leiligheten inneholder inngangsparti med fliselagt gulv (det vil bli installert skyvedørsgarderobe før overtagelse). Det er stor og lys vinkelstue med god plass til både sittegruppe og spisebord. Fra stuen er det utgang til balkong med smijerngjerdet, her kan det åpnes med dobbeltdør fra stuen. Det er fin overgang fra stue til kjøkkenet som gir fleksibilitet for plassering av møbler og optimale lysforhold. Kjøkkenet har innredning med god skap- og benkeplass. Her er det integrerte hvitevarer som induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap med frys. Det er innfelt belysning under overskap. Leiligheten har et lekkert baderom med fliselagte gulv og vegger. Baderomsinnredning og innfellbare dusjvegger i sort utførelse. Egen sone for opplegg til vaskemaskin og tørketrommel. Det er varmekabler i gulvet og innfelt downlightsbelysning i taket. Leiligheten har tre soverom med hovedsoverom på hele 13.3 m2

Tekniske installasjoner |
Sprinklersensor ved rømningsvindu til soverom som vender mot bakplass. Bygget har installert seriekoblet brannvarslingsanlegg. Ved inngangsparti til leiligheten er det porttelefon med automatisk åpner til byggets hoveddør. Fordelerskap for rør i rør system og innebygget varmtvannsbereder på badet. Baderommet har sensorstyrt vifte. Sikringsskap med automatsikringer, overspenningsvern og jordfeilbryter er plassert i felles trappegang ved dør til leiligheten. Avløpsrør fra bygget til offentlig nett ble oppgradert i 2018.

Fellesareal |
Kjelleretasje med lukket bod til leiligheten. I 2018 ble det montert luft avfukter i kjelleretasjen.

Informasjon |
For ytterligere byggeteknisk informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport.

Nærområdet

Leiligheten ligger i byggets 3. etasje med stort åpent areal i front av bygget som gir leiligheten gode lysforhold. Det er fin utsikt over nærområdet og mot deler av Vågen og innseilingen til Bergen. Det er godt med ettermiddags- og kveldsol på balkongen.

Eiendommen har en svært attraktiv beliggenhet  ved enden av bebyggelsene på Nordnes. Her er det enkel tilgang til store og meget fine parkanlegg. Du får en av byens store attraksjoner i nabolaget - Akvariet. Det er bare få minutter å gå til Nordnes sjøbad med oppvarmet basseng. Det er bare noen minutters spasertur inn til sentrumskjernen i Bergen. Spaserturen kan eventuelt tas via handlegaten Gågaten i Strandgaten med bl.a. kaffebarer, butikker og restauranter. Det er også kort avstand til nærbutikkene Bunnpris og Kiwi. Det er godt tilrettelagt for barnefamilier med nærhet til lekeplass, barnehager og skole.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler på badet.

Alle vegger som vender mot yttervegg er etterisolert fra innsiden. Tak er senket og etterisolert. Vinduer og dør til balkong er fra 2008. Det er pipeløp i huset. Men det har ikke vært brukt ildsted i byggets i selgers eiertid. Det anbefales i så fall at pipeløp kontrolleres før eventuelt installering av nytt ildsted.

Parkering

Eiendommen ligger innenfor sone 5 hvor det pt. betales kr 506,- pr. mnd for beboerne i denne sonen. Forskuddsvis betaling pr 6. mnd.

Det er garasjeanlegg like ved eiendommen. Her kan gjester parkere mot betaling. Det er også mulig for beboere å søke om leie av plass i anlegget. Priser for dette er pt. kr 1.650,- pr mnd. Det gis 50 % i miljørabatt for el. biler.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtakskonstruksjon av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen datert den 26.09.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann Mats Hansen som viser at alle bygningselementer i rapporten har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er ny og overtas med garanti fra leverandøren.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Innstallasjon av wc i samtlige etasjer
Dato: 23.09.1933

Type: Ferdigattest
Tiltakets art:Tilbygg, fasadeendring bolig
Dato: 26.08.2011

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 40/155

Bygget ble seksjonert 28.09.2011.

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Sameiet Nordnesbakken 9 består av seks boligseksjoner med tilhørende fellesareal.

Styreleder for boligsameiet er:
Øyvind Palmesen - Mob. 928 10 805.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige (avtalenummer: 81509099). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Pr. september 2022 har sameiet stående ca kr 60.000,- på deres felles konto.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 1.200,-. Denne summen dekker omkostninger for felles bygningsforsikring, strøm til fellesareal og noe avsetting til framtidig vedlikehold av byggets fellesareal.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Styregodkjenning:
Det kreves ikke styregodkjenning i sameiet.

Dyrehold
Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 015 111,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 654 398,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G. Det er da ikke hensyn tatt oppgraderinger for energisparende tiltak som er utrørt i senere tid.

Vei, vann og avløp

- Grenser til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Det er ingen tinglyste servitutter på denne eiendommen.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Det er ikke registrert tinglyste servitutter på denne eiendommen. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen er regulert til:

Reguleringsformål: Boliger 98,6 %,  Gang-/sykkelvei 1,4 %
Arealplan-id: 11690100
Plannavn: BERGENHUS. GNR 165 BNR 363, NORDNESHALLEN OG BRETTERNE, VESENTLIG REGULERINGSENDRING
Ikrafttredelsesdato: 08.05.2000
Berøringsgrad: 100%
Begrensninger:
PlanID 11690100 661 - Bevaring av bygninger 100,0 %

I henhold til gjeldende kommuneplan id 65270000 er eiendommen avsatt til:
- Sentrumsformål- Byfortettingssone BY1 100,0 %

Hensynssoner Angitt hensyn - kulturmiljø i kommuneplanen:
KpAngittHensynSone H570_2- Trehusbebyggelse fra Nordnes til Sydnes-Dekningsgrad 100,0 %
KpAngittHensynSone H570_7 Historisk sentrum 100,0 %

Hensynssoner Båndlegging i kommuneplanen:
KpBåndleggingSone H730_1 Båndlagt etter lov om kulturminner 100,0 %

Hensynssoner Faresone i kommuneplanen:
KpFareSone H390_2 Luftkvalitet - gul sone 100,0 %
KpFareSone H390_3 Brannsmitte 100,0 %

Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen:
KpStøySone H220_3 Vei støy - gul sone 28,5 %

Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen:
KpStøySone H210_3 Vei støy - Rød sone 71,5 %

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
5 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav 100,0 %

Arealformål i kommunedelplan id 15780000:
 - Nåværende 110 - Boligområder 100,0 %
 - Nåværende 630 - Fotgjengerstrøk < 0,1 % (0,1 m²)

Planer i nærheten av eiendommen:
62020000 BERGENHUS. GNR 165 BNR 450, NORDNES OPPVEKSTTUN 2010015775
18740000 BERGENHUS. KDP BERGEN HAVN 200512751
11690000 BERGENHUS. NORDNES, REGULERINGSENDRING MELLOM NORDNESVEIEN -
NORDNESBAKKEN, NORDNESGATEN OG FRITZNERSMAUET
100920000 BERGENHUS. NORDNES, ØSTRE DEL AV NORDNESHALVØYA
5240000 BERGENHUS. SLIBERGET
5140101 BERGENHUS. GNR 165 BNR 501, NORDNESBODER 7A OG 8
5140000 BERGENHUS. NORDNESBODER M.V.

Andre opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens
bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at ZMEGLEREN kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMEGLEREN har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. ZMEGLEREN mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 950 000
Omkostninger 158 192
TOTALT 6 108 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF