Sundvegen 138

Solgt

2 380 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

2 454 140

P-rom

122 KVM

Antall rom

3 Soverom

Sundvegen 138 (Solgt)

Oppussingsobjekt | Bolighus med stor tomt | Enkel tilkomst | Rikelig med bilplasser | Solrikt | 1.3 km. til Sund senter

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sundvegen 138 2 380 000 74 142 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
122 / 162 / 180 KVM Eiet tomt, 1489 KVM 60210283

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | kjeller:
Kjellerrom (opprinnelig vaskerom), to boder og ett innredet rom.

Innhold | 1. etasje:
Gang, bad/wc, soverom (opprinnelig to rom), stue og kjøkken. Utgang til terrasse på 17.7 m².

Innhold | 2. etasje:
Gang, bad/wc, to soverom, stue og kjøkken. Oppgang til koffertloft.

Grillhus |
Utvendig grillhus med bod i bakkant. Dette bygget er 21 m². Dette bygget inngår ikke i det samlede oppgitte areal.

Utvendig bod |
Redskapsbod er målt til 11.3 m². Dette bygget inngår ikke i det samlede oppgitte areal.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 74 m²
Gang/trapperom (8,2m²), mellomgang (4,9m²), trapperom (1m²), bad/vaskerom (4,5m²), soverom (14,6m²), stue (26,7m²) og kjøkken(12,1m²).

2. etasje | 48 m²
Gang (4,2m²), trappegang (1,8m²), bad (2,9m²), to soverom (hhv. 8,4m² og 9,8m²), stue (13,2m²) og kjøkken (6,7m²)

Sekundærareal
Følgende rom inngår i boligens sekundærareal:

Kjelleretasje | 40 m²:
Gang/bod (13,2m²), bod (7,5m²), bod (12,5m²), bod med innredning (6,1m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 122 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 162 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 180 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Stort potensial for videre utvikling
- Inneholder bl.a. 2 stuer, 2 kjøkken og 2 bad
- Kjeller med egen inngang og takhøyde opp til 2.46 meter
- Koselig tun med stort grillhus
- Tomt ligger i hovedsak med flatt terreng
- Enkel tilkomst og rikelig med bilplass
- Meget solrikt

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen presenterer Sundvegen 138. En innholdsrik bolig med stor tomt og koselig tun med peishus og sittegruppe.

Boligen |
Innholdsrik bolig med lyse rom og godt utnyttet areal. 1. etasje har romslig inngangsparti med god garderobeplass og trappesats til husets 2. etasje. 1. etasje har vinkelstue med store vindusflater og utgang til terrasse. Denne stue har god plass til både sittegrupper og spisebord. Det er i tillegg stue i 2. etasje. Med dagens løsning så har huset tre soverom, opprinnelig var det fire soverom (rommet i 1. etasje er omgjort fra to til ett rom). Kjøkkenet i 1. etasje har god størrelse og plass til innredning som gir rikelig med skap- og benkeplass. Det er også eget kjøkken i 2. etasje. Det er bad/wc i både 1. og 2. etasje. Det er egen inngang til kjelleretasjen samt interntrapp mellom 1. etasjen og kjelleretasjen. Kjelleren har et bruksareal på 40 m2, store vindusflater og takhøyde på 2.46 meter.

Det er rikelig med lagringsplass i huset. Fra gangen i 2. etasje er det nedtrekkstige til koffertloft. Fra flere av rommene i 2. etasje er det tilkomst til kneloft.

Varmtvannsbereder er plassert i rom i kjelleretasjen. Sikringsskap med to målere er plassert i trappesats mellom 1. og 2. etasje. På 1980-tallet ble det lagt inn nye vannrør til huset fra offentlig kobling.

Ut i fra husets alder og den synlige tilstanden så selges denne boligen som et oppussingsobjekt. Det opplyses videre om at fullmaktshaver for salget ikke har bodd i huset på langt tid og har av den grunn ingen kjennskap til husets tilstand. 

Eiendommen |
Tomten er i underkant av 1.5 mål og ligger i hovedsak i flatt terreng med brukervennlig areal. Her er det enkel tilkomst og rikelig med bilplass i front av huset. Det er fint tun ved husets inngangsparti hvor det er eget grillhus med utendørs sittegrupper. Se vedlagt kart for tomtegrenser og husets plassering på tomten.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport.

Visning vil bli annonsert i følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet med nærhet til sjø med bade og fiskemuligheter. Det er fint turterreng i umiddelbar nærhet med de beste rekreasjonsmuligheter for store og små. Sund senter er bare 1.2 km. unna og det er kort avstand til Skogsvåg idrettsanlegg ved Sundhallen og Skogsvåg skole. Det er også kort avstand til barnehage. Bussholdeplass er like ved eiendommen. Med bil er det ca 16-17 minutter til Straumeområdet med det meste av servicetilbud. Eiendommen ligger vis à vis boligfeltet Hammersland Velforening.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.
 

Oppvarming

Det er montert varmepumpe i stuen. Stuen har også eldre kamin med oljebrenner. For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen. Det gjøres oppmerksom på at kaminen i stuen ikke er rentbrennende. Oljetank som er plassert på baksiden av huset må av ny eier kontrolleres og sikres ihht. gjeldende forskrifter. Konferer megler dersom du har spørsmål i denne forbindelse.

Parkering

Det er rikelig med biloppstillingsplasser på egen grunn.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten ble utskilt ved Skylddelingsforretning i 1949. Det kan være noe unøyaktigheter i forhold til arealutmåling ved skylddeling fra denne tid. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Øygarden kommune). Ved svar for Planopplysninger fra Øygarden kommune opplyser de at 554 m2 av tomtearealet er regulert til LNRF (L) og 935 m2 er regulert til Boligbebyggelse (B).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Det er ca 10. minutter å kjøre i sørlig retning fra Fjell Kirke og ca 1.2 km. videre etter Sund senter. Kjør til venstre ved Skjentjørna og følg sykkelveien (kjørbar vei) parallelt med Sundvegen til du kommer til eiendommen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Huset står på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk på fjell. Gulv mot grunn av betong. Grunnmuren er oppført i gråstein (gråsteinsmuren er eldre en oppføringstidspunktet til boligen). Under oppføring av boligen ble det murt betongkrone på toppen av gråsteinsmuren.
 
Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjonene over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner.
 
Vinduer og terrassedør:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer og enkle koblete glass. Flere av vinduene er fra byggeår. I stuen er det to vinduer fra 2021. Ett av vinduene på soverom i 1. etasje er fra 2012 og i 2.etasje er vinduene fra 1996. Altandør med felt av isolerglass, fra 2004.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjon er utført som saltakskonstruksjon av tresperrer. Det er benyttet skiferstein til taktekking. Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Undertaket antas å være i fra 1964.
 
Generell informasjon;
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 17/12-2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte tilstandsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
1.1 - Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på bygningsdelene samt for konstruksjonsmåte.
1.2 - Krypekjeller: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av kjellerens oppbygning samt for alder på bygningsdelene. Kjelleren holder en høy luftfuktighet.
2.1 - Yttervegger: Kledningsbord med råte må skiftes ut, øvrig kledning må vedlikeholdes (kledningsbord som vedlikeholdes må kontrolleres for skader/råte). Som følge av liten eller ingen lufting bak kledningsbordene risikerer mann råteskader i kledningsbordene. Kostnadsestimat: 100 000 - 150 000. Det må påregnes ekstrakostnad om det har oppstått skader på baksiden av kledningen.
3.1 - Vinduer og ytterdører: Det må påregnes utskiftning av de eldste vinduene samt vinduer med mye slitasje. Øvrige vinduer bør jevnlig kontrolleres og utskiftninger bør utføres ved behov.
4.1 - Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak: Takkonstruksjonen er fra byggeår og vil avvike fra dagens standard. Ved utskiftning av taktekkingen bør bjelker, bærende konstruksjoner og lignende kontrolleres. Ved behov bør konstruksjonen forsterkes.
4.2 - Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen): Taktekkingen er fra byggeår. Over halve forventet levetid på taktekkingen er overskredet. Som følge av alder på taktekkingen vil man ikke med sikkerhet kunne si når taktekkingen bør skiftes. Taktekkingen bør jevnlig kontrolleres og lokale utbedringer bør utføres ved behov. Det må påregnes at taktekkingen må skiftes i sin helhet innen kort tid.
5.1 - Loft (konstruksjonsoppbygging): I to av knekottene ble det observert fuktskader på panelbordene. Dette gjorde seg gjeldende både på veggpanel og panel i himlingene. Panelbordene var tydelig fuktige. I det ene knekottet er flere av bordene løsnet/skadet fra himlingen. Lekkasje må tettes og panelbordene må skiftes ut.
7.1.1 - Overflate vegger og himling: Overflatene er av eldre dato, over halvparten av forventet levetid er oppbrukt. Veggflatene holder ikke dagens standard til veggflater på våtrom. Det må påregnes oppgradering av overflatene, dersom badene benyttes som i dag anbefales det som et minimum bruk av dusjkabinett.
7.1.2 - Overflate gulv: Overflatene på gulvene er av eldre dato. Over halve forventete levetid er overskredet. Manglende fall mot sluk kan føre til at lekkasjevann ikke ledes direkte i sluk og skader andre konstruksjoner.
7.1.3 - Membran, tettesjiktet og sluk: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på slukene. Som følge av alderen på slukene bør de jevnlig kontrolleres og rengjøres. Ved modernisering av badene bør slukene skiftes ut.
8.1 - Kjøkken: Kjøkkeninnredningen er av eldre dato. Innredningene vil fungere i dag, men modernisering bør påregnes.
10.1 - WC og innvendige vann- og avløpsrør: Både vannforsyningsrør og sluk er av eldre dato. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer. I kjelleren er det synlige avløpsrør i støpejern. Avløpsrør i støpejern var vanlig på 60- og 70-tallet, men også tidligere enn dette. Grunnet alder på avløpsrørene bør det påregnes at disse innen rimelig tid må utbedres. En vanlig utbedringsmetode er fornying av gamle rør ved hjelp av strømpeforing.
10.2 - Varmtvannsbereder: Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak ut i fra at tanken fungerer i dag, men ut i fra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker. Det anbefales og skiftet varmtvannsberederen.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese salgsoppgaven samt vedlegg til salgsoppgaven og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Det gjøres oppmerksom på at fullmaktshaver for salget ikke har nødvendig kjennskap til boligens tilstand og av den grunn ikke har grunnlag for å besvare spørsmålene i det vedlagte egenerklæringsskjema. Det oppfordres av den grunn til å undersøke boligen grundige og gjerne sammen med byggekyndig person. Ut i fra husets byggeår og synlige tilstand i dag så må det påregnes behov for tekniske oppgraderinger så vel som oppgraderinger for overflater og innredninger. Huset selges som et oppussingsobjekt.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Boligen er vasket ut før visning. Det blir ikke ytterligere utvask av huset før overtagelse, annet enn ny vask av gulv.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Svar fra Øygarden kommune er som følger:
Det foreligg ingen byggjemeldingar eller bygningsteikningar i våre arkiv på bustadhuset, på denne eigedomen. Våre arkiv går tilbake til om lag 1967, om bygget vart oppført før 1967, har vi dessverre ingen dokumentasjon på dette.

I følge eier ble huset første gang oppført som tomannsbolig. Eier orienterer videre at da huset brant ned på starten av 1960-tallet ble huset oppført igjen i 1964 som tomannsbolig. Dette viser også byggetegninger utarbeidet av arkitektfirmaet Aall & Løkeland MNAL. I Matrikkelutskrift fra Ambita står boligen oppført som enebolig. Ettersom byggesaksmappen hos Øygarden kommune ikke inneholder opplysninger om dette tema så har vi registrert boligen som enebolig. Ta gjerne kontakt med megler dersom du har spørsmål vedrørende dette tema.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 690 892,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 487 210,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

Eiendommen grenser til offentlig vei/sykkelvei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1977/7845-1/50  Bestemmelse om vannrett  
01.09.1977 
rettighetshaver:Knr:4626 Gnr:144 Bnr:15  
rettighetshaver:Knr:4626 Gnr:144 Bnr:16  
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplaner
Id: 124520110006
Navn: Kommuneplan for Sund kommune
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 04.10.2011

Kommunedelplaner
Id: 20200004
Navn: Kommunedelplan for Skogsskiftet
Plantype: Kommunedelplan
Status: Planlegging igangsatt
Ikrafttredelse: 01.01.0001

Id: 124520110005
Navn: Kommunedelplan for Skogsskiftet
Plantype: Kommunedelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 08.02.2011

Reguleringsplaner
Id: 124520160001
Navn: DETALJREGULERING GNR. 45 BNR. 1, 12, HAMMERSLAND NORD - VEGTILKOMST
Plantype: Detaljregulering
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 12.09.2016

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.
 

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 380 000
Omkostninger 74 142
TOTALT 2 454 140

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF