Nøttveitvegen 198

Solgt

9 950 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

10 230 400

P-rom

167 KVM

Antall rom

4 Soverom

Nøttveitvegen 198 (Solgt)

Nydelig, gjennomført og stilren funkisinspirert enebolig med garasje | Vidunderlig utsikt og mye sol | Barnevennlig!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Nøttveitvegen 198 9 950 000 280 392 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
167 / 171 / 187 KVM Eiet tomt, 462 KVM 60220031

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bod, vaskerom, hall og 3 soverom.

Innhold | 2. etasje:
Stue med åpen kjøkkenløsning og hovedsoverom med tilhørende bad/wc.

Uteplasser:
I 1.etasje er det terrasseplattinger på tilsammen 94,2m². I 2.etasje er det terrasse på 57,1m². Det er gode solforhold og vidstrakt utsikt.
Parkering:
Parkering i garasje med elbillader (11 kWh). I tillegg er det ytterligere 2-3 biloppstillingsplasser for garasjen.

Primærareal
Følgende rom inngår i boligens primærareal (P-rom):

1. etasje | 76 kvm.:
Gang (6,6m²), hall/trapperom (17,3m²), vaskerom (4,7m²), bad (5,4m²), soverom (12,8m²), soverom (12,8m²), soverom (13,8m²).

2. etasje | 91 kvm.:
Stue og kjøkken (68,6m²), bad (6,3m²), soverom (14,2m²).

S-ROM:
1. Etasje: Bod (3,5m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 167 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 171 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Energivennlig og praktfull familiebolig
- Dobbel garasje med elbillader (11 kwh) og elektrisk leddport
- Vidunderlig utsikt mot de 7 fjell og ut til åpent hav
- Herlig uteplass med generøs størrelse og meget gode solforhold
- 3 store skyvedører til terrassen
- Fantastisk skifermur rundt hele huset (Altaskifer)
- Flott opparbeidet tomt klargjort for nedfelt jacuzzi
- Luftig stue med ildsted og innfelte takhøytalere fra Bowers & Wilkins
- Stilrent kjøkken med hvitevarer fra kvalietetsleverandøren NEFF
- 4 romslige soverom, 2 lekre bad og separat vaskerom
- Eksklusiv eiketrapp med belysning
- Automatisk utebelysning (slår seg av og på når man selv ønsker)
- Gåavstand til Apeltun skole og Apeltun barnehage
- Få minutters gange til bussforbindelse
- Ypperlig og variert turterreng på Smøråsfjellet og Stendafjellet
- Få minutters kjøretid til Lagunen Storsenter
- Rimelig kjøretid til sentrum, Sandsli og Kokstad

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre, funkisinspirerte eneboligen med nydelig beliggenhet i barnevennlige omgivelser på Nøttveit. Boligen ble oppført i 2019 og har et moderne formuttrykk med tydelige arkitektoniske grep og identitetsskapende fasadeuttrykk.

Moderne | Boligen er designet og innholdsrikt utformet med plass til hele storfamilien. Det er 4 luftige soverom med sjenerøs størrelse, 2 lekre bad, moderne kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra kvalitetsleverandøren NEFF samt en luftig stue med ildsted og herlig utsikt.

Solrike uteplasser | Eiendommen ligger rettvendt i forhold til solens bevegelser. Tomten er flott opparbeidet med panorama over Bergensdalen og tilliggende område. Fra husets øvre plan er det adkomst til en deilig terrasse med god størrelse (tilkomst via 3 store skyvedører), der solen kan nytes til fulle. En avstressende utesone, som gir gode rammer for sosiale sammenkomster, grilling og kos. Hagens nedre nivå består av terrasseplattinger på tilsammen 94 kvm. Det er tilrettelagt for nedfelling av jacuzzi.

Beliggenheten | Gjennom smart bruk av terrenget har man skapt en idéell familiebolig som både er private og sosial. Lokasjon anses følgelig som svært god med ypperligere oppvekstkår for barna i famillien. Området er i hovedtrekk bebodd av familier og det myldrer av barn i gatene. Det er gåavstand til lekeplass, kunstgressbane og Apeltun skole.

Parkering | Tilknyttet boligen er det en romslig garasje med isolert betongsåle, elbillader (11 kwh) og elektrisk leddport. Det er også ytterligere parkeringsmulighet i forkant av garasjen. Parkeringssituasjonen må derved sies å være tilfredsstillende ivaretatt.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne familiebolig med et stramt stiluttrykk, gjennomtenkte løsninger og ypperlig beliggenhet. Boligen fremstår som innflytningsklar og må oppleves. Velkommen til visning!

Nærområdet

Dette nyetablerte boligfeltet på Nøttveit har en ypperlig beliggenhet. Rolig og skjermet i svært barnevennlig område. En utmerket lokasjon for barnefamilier med gode oppvekstkår for barna. Her får du gåavstand til Apeltun skole og Apeltun barnehage, og i tillegg er det rimelig avstand til flere andre barnehager i området. Opparbeidet fellesareal med lekeplass og kunstgressbane like ved. I tillegg er det kort vei til Smøråsbanen, Apeltun kunstgressbane og Slåtthaug idrettsanlegg. På Slåtthaug finner man blant annet kunstisbane, fotballbane, svømmehall og idrettshall. Foretrekker du innendørs trening, så ligger SATS ved Skjoldskiftet. Den nærliggende beliggenhet ved foten av Smøråsfjellet gir ulike turmuligheter for store og små gjennom årstidene. Foretrekker du det våte element er det en kort kjøretur til Skjoldabukten ved Nordåsvannet. For øvrig er det kort kjøretid til Lagunen Storsenter, med utallige butikker og ulike servicetilbud samt arbeidsplasser på Sandsli og Kokstad. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør rundt 25 minutter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme på badene
- Gulvvarme på vaskerom
- Gulvvarme i gang
- Gulvvarme i hall
- Rentbrennende ildsted i stue
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Garasje med elbillader (11 kwh)
- Ytterligere parkeringsmulighet for 2-3 biler foran garasjen

Tomt

Eiet tomt på 462 kvm., som er meget pent opparbeidet med blant annet en svært pen skifermur rundt huset (Altaskifer), terrasseplattinger og diverse beplantninger. Se for øvrig vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og husets plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Etasjeskiller av trebjelkelag.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført som isolert bindingsverk, utvendig er veggene kledd med stående og liggende trekledning.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjonen, taket er tekket med Sanarfil.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av bygningssakkyndig Mats Hansen den 06.02.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra bygningssakkyndig der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i bygningssakkyndiges tilstandsrapport samt selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken, som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Strømforbruk:
Selger opplyser at deres strømforbruk utgjør ca. 20.000 kwh per år. Oppgitt nivå er basert på selgers eget forbruk og avvik vil følgelig forekomme.

Kostnad til Søndre Nøttveit Huseierlag:
Eiendommen er en del av Søndre Nøttveit Huseierlag. Det betales årlig ca. kr. 2.500,- til huseierlaget, som dekker felles belysning, snøbrøyting og felles pumpeanlegg etc. Beløpet kan variere fra år til år pga. snøfall og lignende. Det er pliktig medlemskap i huseierlaget.

Innkalling til ekstraordinær generalforsamling den 11.01.2022 samt regnskap for 2021, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Annet:
Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Nybygg bolig
Dato: 05.01.2022

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Anlegging mur
Dato: 15.02.2021

Ferdigattestene og bygningstegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ifølge selge er carport lukket igjen med garasjeport. Denne endringen er ikke omsøkt hos kommunen. Boligen overtas på bakgrunn av denne situasjonen for kjøpers egen regning og risiko.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 690 791,- for inntektsåret 2020.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 6 086 847,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Oransje B

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er pliktig medlemskap i Øvre Nøttveit Huseierlag. Det betales årlig ca. kr. 2.500,- til felles belysning, snøbrøyting og felles pumpeanlegg samt normal drift av huseierlaget.

Det er for øvrig solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

1920/900348-2/106 
Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 03.12.1920 
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/302171-2/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 22.05.1942 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 88 Bnr: 6  
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/302506-2/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 12.06.1942 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 88 Bnr: 8  
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/304411-2/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 17.10.1942 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 88 Bnr: 9  
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/302931-1/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 16.10.1945 
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1965/303957-1/106 
Skjønn  
Tinglyst 15.06.1965 
Elektriske kraftlinjer
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1968/908632-1/106 
Elektriske kraftlinjer  
Tinglyst 05.06.1968 
Heldal-Valle-Rå og Valle-Stend
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1976/990127-1/106 
Elektriske kraftlinjer  
Tinglyst 03.09.1976 
Overføringslinjer og kabler i Bergen
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1981/7820-1/106 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 02.04.1981 
Bestemmelse om senking/lukking av grøft/bekk
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1982/926150-1/106 
Elektriske kraftlinjer  
Tinglyst 19.08.1982 
Dale-Arna-Fana
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1982/926151-1/106 
Elektriske kraftlinjer  
Tinglyst 19.08.1982 
Fana (Apeltun)-Ravnaberget.
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1989/38205-1/106 
Elektriske kraftlinjer  
Tinglyst 03.11.1989 
Tøfjell - Samnanger - Fana
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2001/23991-4/106 
Bestemmelse om veg  
Tnglyst 06.08.2001 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: 2 tomter (Håkong Thorup og John Thorup)
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere

NB! Det gjøres oppmerksom på at ovennevnte erklæringer er ikke rekvirert hos Kartverket.
 
2017/488167-1/200 
Bestemmelse om nettstasjon  
Tinglyst 09.05.2017 21:00 
Rettighetshaver: BKK Nett AS
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om kabelanlegg
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærhet av kabler/ledninger
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/488167-2/200 
Bestemmelse om adkomstrett  
Tinglyst 09.05.2017 21:00 
Rettighetshaver:BKK Nett AS
Org.nr: 976944801
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/560989-1/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 19.03.2018 21:00 
Kan ikke slettes uten samtykke fra:Bergen kommune 
Gjensidig rett til infrastruktur på eiendommene samt lekeplasser, turveier, friområder og andre arealer
Gjelder også parseller som blir fradelt
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/560989-2/200 
Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
Tnglyst 19.03.2018 21:00 
Gjelder også fradelte parseller
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/561125-1/200 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 19.03.2018 21:00 
Rettighetshaver:WEBU 2 AS  
Bestemmelse om rett til å opparbeide infrastruktur
Gjelder også fradelte parseller
Bestemmelse om transport av rettigheter og plikter til WEBU
Overført fra: 4601-88/3
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
Pan-id: 18060000
Plannavn: Fana, del av gnr. 88, bnr. 1, 2, 3 m.fl., Nøttveit boligområde
Reguleringsformål: Boligbebyggelse - frittliggende småhusbebyggelse
Ikrafttredelsesdato: 29.04.2015
Berøringsgrad: 100%

I henhold til kommuneplanens arealdel 2018 er eiendommen avsatt til:
- Bebyggelse og anlegg (100%)

Planer i nærheten av eiendommen:
Planid: 15170000
Plannavn: Fana. Del av gnr. 84 Apeltun og gnr. 120 Smørås, Apeltun boligområde
Saksnr. 199614807

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10.000,- (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.

Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 9 950 000
Omkostninger 280 392
TOTALT 10 230 400

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF