Helleveien 217

Solgt

2 000 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 087 820

P-rom

73 KVM

Antall rom

2 Soverom

Helleveien 217 (Solgt)

OPPUSSINGSOBJEKT | 3-roms endeleilighet | Stor og usjenert altan | Meget solrikt og praktfull utsikt | Sentralt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Helleveien 217 2 000 000 5 432 3 849
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Borettslag
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
73 / 73 / 79 KVM Festet fellestomt, 4544 KVM 60210273

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i høy 1. etasje:
Gang (5.1 m²), mellomgang (5.2 m²), bad/wc (3.6 m²), to soverom (hhv. 11.9 m² og 13 m²), stue (23.4 m²) og kjøkken (8.4 m²) . Altan på 19 m²

Boder |
Leiligheten disponerer to boder i byggets underetasje på hhv. 3,2 m² og 2,6m²

Fellesareal i bygget |
Bygget har velholdte fellesareal med bl.a. stort felles vaskerom med industrimaskiner som er effektive og enkel i bruk. For de som ønsker tilgang til felles vaskerom så betales det pt. kr 10- pr vask.

Parkeringsforhold |
Det er parkeringsplasser på borettslagets fellestomt. Her kan du søke om leie av plass. Plassene tildeles etter ansiennitet. Borettslaget jobber også med å tilrettelegg for plasser med lader til el. bil.

Primærareal |
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 73 m²
Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 73 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 73 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 79 m²

Standard

Kort oppsummert |
- Usjenert og meget solrik altan på hele 19 m²
- Fra altan samt stuen og ett av soverommene er det praktfull sjøutsikt
- Fin beliggenhet på enden av bygget
- Leiligheten har behov for omfattende oppgradering
- Med til leiligheten følger bruksrett til to boder
- Bygget har velholdte fellesareal
- Kort gangavstand til buss og butikk
- Enkelt tilgang til fine tur- og bademuligheter
- Få minutter å kjøre til Bergen sentrum
- 6 - 7 minutter på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne 3-roms endeleiligheten sentralt beliggende i Ytre Sandviken.

Leiligheten |
Leiligheten har behov for oppgradering og modernisering. Denne leiligheten er beliggende på enden av bygget med ekstra sidevinduer som gir fleksibilitet for planløsning. Det er stor og usjenert altan med overbygg. Meget gode solforhold og praktfull utsikt fra så vel leiligheten som altanen. Så med den riktige oppgradering vil leiligheten kunne framstå som meget attraktiv. Det medfølger to boder i underetasjen og bygget har fine og velholdte fellesareal.

Oppgraderinger av bygg |
Fasadeplater på endevegger og baksiden ble skiftet i 1992. Ny Icopal taktekking ble utført i 1999. Frontsiden, endevegg og grunnmur ble oppgradert i 2004. I 2009 ble altanfronter skiftet med bl.a. innfelt glass.

Leilighetens plassering i bygget |
Leiligheten er beliggende på enden av bygget med enkel tilkomst (høy 1. etasje). Det er leilighet i etasjen under denne leiligheten. Bygget ligger på en høyde i terrenget slik at selv fra 1. etasjen i bygget får du en høy og fri beliggenhet. Både fra leiligheten og altanen er det praktfull utsikt. På altanen kan solen nytes fra tidlig til sent på kveld i usjenerte omgivelser.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd (tilknyttet Telenor), vaktmester og gartnertjeneste, dugnad (det er ingen dugnadsplikt), betjening av andel fellesgjeld med renter og avdrag, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, avgift for sikringsfond, festeavgift til grunneier av tomt, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport fra byggmester Mats Hansen.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

Nærområdet

Eiendommen har en sentral og meget attraktiv beliggenhet. Du kan spasere ned til en av byens fineste offentlige badeplasser, Helleneset. Her finner du bl.a. barnebasseng, stupebrett, sittegrupper og toalettanlegg. I motsatt retning fra bygget er det gangavstand til turstier som fører deg opp til Hellen festning og Munkebotn som gir deg de fineste turmuligheter videre i Byfjellene. Som beboer i dette bygget har du det beste utgangspunkt for fine rekreasjonsmuligheter. Det er også kort avstand til treningssentre. Det er butikk/post og bussholdeplass, barnehage og skole i umiddelbar nærhet. Det er hyppige bussavganger og bare 15. minutter til Bergen sentrum. Med bil tar det ca 7 - 8 minutter å kjøre. Nedre del av tomten grenser til sykkelvei. Det tar ca 6 - 7 minutter på sykkel til NHH.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Leiligheten har elektrisk oppvarming.

Parkering

Det kan søkes til styret om leie av parkeringsplass på borettslagets felles tomt. Plassene tildeles etter ansinitet. Det er for øvrig gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og byggets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune). Det er skjermet og fint inngangsparti på baksiden av bygget med utebelysning og fin beplantning.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.


Generell informasjon;
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen datert den 14.11.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte tilstandsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme. Det er i tillegg laget en ekstra planskisse for alternativ løsning. Det er dog ikke søke om en slik endring eller foretatt byggetekniske undersøkelser for en slik endring.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Overflate vegger og himling - Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder samt for grad av slitasje.
Overflate gulv - Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder samt for grad av slitasje.
Membran, tettesjiktet og sluk - Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk/membran/tettesjikt.
Kjøkken - Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på kjøkkeninnredningen.
Andre rom - Modernisering av enkelte overflater må påregnes. Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.
WC og innvendige vann- og avløpsrør - Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på sluk og avløpsrør.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10. Ettersom fullmaktshaver for salget ikke har bodd i leiligheten på lang tid så har hun ikke kjennskap til leilighetens tilstand. Det er av den grunn ikke svart på spørsmålene i egenerklæringsskjema. Leiligheten selgs som et oppussingsobjekt.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Leiligheten er tømt og vasket ut. Leiligheten overtas slik den framstår på visning uten videre utvask.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest datert den 22.02.1996 etter fasadeendring og ferdigattest datert den 20.01.2010 etter nye fronter på altanene.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Hellen borettslag (Orgnr: 954346730) er et tilknyttet borettslag som har engasjert Vestbo som forretningsfører.

Styreleder i laget er
Kristoffer Draugsvoll Nilsen
Mob. 416 47 954 - Mail: post@hellenborettslag.no
For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: http://www.hellenborettslag.no

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i IF Skadeforsikring med polisenummer SP 615876.
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 653 353. Pr. 31.12.2020 hadde laget disponible midler tilsvarende kr. 2 418 640 ,-.

Felleskostnad
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3 849,-.
Felleskostnaden fordeles på følgende måte: grunnpakke for kabel-TV og bredbånd, vaktmester og gartnertjeneste, dugnad (det er ingen dugnadsplikt), betjening av andel fellesgjeld med renter og avdrag, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningsforsikring, strøm til fellesarealer, avgift for sikringsfond, festeavgift til grunneier av tomt, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

I følge svar fra forretningsfører så fordeles fellesutgiftene på følgende måte: 21 % av fellesutgiftene går til Fondsavsetning og 10 % til vedlikehold, 9 % går til betjening av renter og avdrag på fellesgjeld og 26 % til å dekke kommunale avgifter og de resterende 24 % fordeles på forretningsførsel, forsikringer, energi og driftskostnader.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Sikringsordning
Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS.

Dyrehold
Søknad om dyrehold må sendes til styret i laget for behandling. Søknadskjema www.vestbo.no

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Andelseierne i borettslaget har forkjøpsrett og dernest de øvrige andelseierne i boligbyggelaget. Leiligheten er utlyst i forkant av visning. Tiden for avklaring vil da bli redusert fra 20 til 5 dager fra budaksept til eier får endelig bekreftelse på sin aksept. Fristen for å melde seg på listen til forretningsfører er den 23.11.2021, kl 23:59.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.


Spesifikasjon av borettslagets lån
Lånenummer: 60308081713, Nordea Bank Abp, filial i Norge
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 11.11.2021: 2.2% pa.
Antall terminer til innfrielse: 96
Saldo per 11.11.2021: 4 055 468
Andel av saldo: 82 391
Første termin/første avdrag: 30.12.2015 ( siste termin 30.09.2045 )

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og regler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Diverse dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2019 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 878 941,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 164 187,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

 

Vei, vann og avløp

Fellestomt grenser til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen

PlanID: 11010000
Plantype: 30
Plannavn: BERGENHUS. HELLEN - LØNBORG - BRUNESTYKKET
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 04.05.1959
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 4020000
Plantype: 30
Plannavn: BERGENHUS. REGULERINGSPLAN FOR HELLEVEIEN 205
Status: 3 - Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttrådt: 02.07.1976
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom
PlanID: 65270000
Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Dekningsgrad: 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Arealstatus: 2 - Framtidig
Arealformål: 1001 - Bebyggelse og anlegg
Beskrivelse: Ytre fortettingssone
Områdenavn: Y
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 65270000
Arealstatus: 1 - Nåværende
Arealformål: 3001 - Grønnstruktur
Beskrivelse: Grønnstruktur
Områdenavn: G
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

PlanID: 65270000
Arealstatus: 1 - Nåværende
Arealformål: 5100 - LNF
Beskrivelse: LNF
Områdenavn: LNF
Dekningsgrad: < 0,1 % (0,0 m²)

Hensynssoner Faresone i kommuneplanen
PlanID: 65270000
Hensynssonetype: KpStøySone
Hensynssonenavn: H210_3
Beskrivelse: Vei støy - Rød sone
Dekningsgrad: 36,6 %

Planer i nærheten av eiendommen
PlanID: 66300000
Type: 35
Plannavn: BERGENHUS. GNR 168 BNR 298 MFL., ASPEDALEN
Saksnr: 201731315

PlanID: 11210000
Type: 30
Plannavn: BERGENHUS. BRUNESTYKKET, BUTIKKSENTER

PlanID: 11060000
Type: 30
Plannavn: BERGENHUS. HELLENESET OG DELER AV ØVRE, MIDTRE OG NEDRE HELLEN

PlanID: 7220000
Type: 30
Plannavn: BERGENHUS. GNR 168 BNR 3 MFL., LØNBORGLIEN
Saksnr: 190411500

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Eiendom: 168/1769
Bygningsnr: 13915377-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Barnehage
Status: Tatt i bruk
Dato: 12.08.2003
Saksnr: 200304591

Eiendom: 168/1929
Bygningsnr: 13919267-1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Enebolig
Status: Tatt i bruk
Dato: 01.01.2018
Saksnr: 201209692

Eiendom: 168/283
Bygningsnr: 139326369- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Kjede/atriumhus
Status: Meldingssak tiltak fullført
Dato: 19.05.2011
Saksnr: 200914545

Eiendom: 168/285
Bygningsnr: 139326423- 1
Endring: Tilbygg
Bygningstype: Kjede/atriumhus
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 13.01.2010
Saksnr: 200919157

Eiendom: 168/286
Bygningsnr: 139326466- 1
Endring: Underbygg
Bygningstype: Kjede/atriumhus
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 17.08.2021
Saksnr: 202114082

Eiendom: 168/286
Bygningsnr: 300916492
Endring:  -
Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 17.08.2021
Saksnr: 202114082

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel. Det orinteres om at Z Megleren ikke mottar formidlingsprovisjon fra Handelsbanken ved formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 000 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 82 390
TOTALT 2 087 820

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF