Georgernes Verft 16

Solgt

3 980 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 207 040

P-rom

58 KVM

Antall rom

1 Soverom

Georgernes Verft 16 (Solgt)

Drømmebeliggenhet | Stor altan | Sol, sjø og brygge | Restaurant | Heis og garasje | Nordnesparken | Sentrum | Idyllisk

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Georgernes Verft 16 3 980 000 5 432 5 330
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 3
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
58 / 58 / 64 KVM Fellestomt, 10628 KVM 60210267

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 3.etasje
Entré/gang (6,5 m²), bad (5,8 m²), soverom (11,3 m²) og stue/kjøkken (31,5 m²).

Uteplass
Nord/vestvendt altan på 8,3 m² med utgang fra stue/kjøkken, hvorav 4,4 m² er overbygd. Meget solrik.

Lagringsplass
Tilhørende en bod i 1.etasje.

Primærareal
Alle rom i leiligheten er inkludert i P-rom.

Samlet primærareal (P-rom) = 58 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 58 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 64 m²

Standard

- Meget flott internbeliggenhet i 3.etasje komplekset (GV. 16)
- Stor, solrik (nord/vestvendt) altan på 8,5 m² med meget flott sjøutsikt
- Solrikt og med lyden av bølger
- Vannbåren varme i leiligheten
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning
- Direkte adkomst fra garasjen til heisen.
- Tidløst HTH kjøkken med god skapplass og hvitevarer som medfølger.
- Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov
- IN ordning og sikringsordning i borettslaget
- Nordnesparken som "nærmeste nabo"
- Et byens mest velkjente leilighetskomplekser
- Kanskje byens mest ettertraktede bydel

Innledning Når Verftet bader i sol viser leilighetene på Georgernes Verft seg fra sin beste side. Svært attraktivt leilighetskompleks på beste Nordnes med et moderne uttrykk og meget pent opparbeidete utearealer gir en følelse av tidløst bomiljø "på landet" i sentrum. Fra altanen er det utsikt mot Puddefjorden og videre mot Laksevåg, Damsgårdsfjellet og Ørnefjellet. En regelrett nydelig uteplass!

Leiligheten | Leiligheten har et primærareal på 58 kvadratmeter og vinduene samt altanen i front gir luft, romfølelse og kontakt med himmelen og sjøen. Leiligheten fremstår som velholdt og det er en god planløsning, parkett på gulv og lyse farger på overflater. Det er balansert ventilasjonssystem med varmegjenvinning som gir et behagelig inneklima, samt vannbåren varme som fordeler varmen på en jevn og god måte. Oppholdsrommet er stue med delvis åpen kjøkkenløsning. God plass til både sofa og spisegruppe. Kjøkkenet er levert av HTH og alle hvitevarene følger med. Det er to gode garderobeskap i entré/gang samt skyvedørsgarderobe på soverommet. I tillegg er det en plassbygget kontorpult med soveromsvinduet. En meget smart løsning.

Merk: I kjøkkenskapene er det masse glass, asjetter, bestikk, stekepanner, kjeler og diverse kjøkkenutstyr. Dette kan medfølge vederlagsfritt om ønskelig. Det samme gjelder sengen på soverommet. Kan overtas vederlagsfritt.

Lettstelt | Ved å bo på Georgernes Verft vil ny eier frigjøre tid til å nyte hjemmets ro. Her er det ingen fellesforpliktelser for beboerne idet et rengjøringsfirma sørger for til enhver tid representative fellesarealer. Bilen parkeres trygt i underetasjen og du går tørrskodd inn i leiligheten via heis til leilighetsplan.

Arkitekten | Med vestvendt beliggenhet mot Puddefjorden i Bergen har Rambøll Arkitektur gitt nytt liv til Georgernes Verft. 151 boliger fordelt på 10 bygg er bundet sammen med felles parkeringsanlegg. Området er utformet som en forlengelse av det åpne og urbane bymiljøet med gater og plasser. Oppbygning av offentlig gate og plassareal mot den tilgrensende Nordnesparken er en del av prosjektet. En strandpromenade utgjør avslutningen mot sjøen, og området er blitt et av byens mest attraktive rekreasjons- og badesteder.

Prisbelønnet prosjekt | Veidekke var hovedentreprenør for utbyggingen. Utbyggingen av den gamle verftstomten har fått stor oppmerksomhet for arkitekturen og byggherrens satsning på miljøvern og energiøkonomisering. Norsk Form studerte i 2008 27 nye boligprosjekter i fire store byer mht. barn og ungdoms oppvekstmiljø. Kun tre prosjekter gjorde seg fortjent til betegnelsen forbilledlig. Georgernes Verft var ett av disse. Prosjektet fikk også NBBLs miljøpris 2003. Kilde: www.ramboll.no

Fellesareal | Fellesarealene omfatter felles takterrasse, stort parkeringsanlegg under bakken, bilfritt og rolig gatetun, diverse beplantning, bryggepromenade og lekeplass. Tomten er ellers for det meste bebygget. I tillegg er det en egen gjesteleilighet som kan leies av beboere for kr. 300,- pr. døgn. Plass til fire personer.

Gjesteleilighet | Borettslaget har egen gjesteleilighet som beboerne kan leie ved behov. Leiligheten består av kjøkken/oppholdsrom, bad og et soverom med 4 sengeplasser. Det er kun beboere på Georgernes Verft som kan leie den.

Nabolaget | Vakre Nordnes er en særdeles ettertraktet bydel med sjø og parker på alle kanter, en engasjert lokalbefolkning og masse god stemning. Her ute får en nærmest en følelse av å være på landet, samtidig som Torgalmenningen ligger en liten rusletur unna.  

Lave omkostninger | Ved kjøp av denne leiligheten skal det ikke betales 2,5% i dokumentavgift til staten.

Avslutning | Med beliggenhet på Georgernes Verft kan en trygt si at dette er en beliggenhet de fleste vil misunne. Velkommen på visning!

Nærområdet

For de aller fleste er krav til beliggenhet den avgjørende faktoren ved kjøp av ny bolig. Vi befinner oss her i Georgernes Verft nr. 16. Vi er på verftet, med sjø, sol, bryggepromenade, bademuligheter, restaurant og Carte Blanche rett utenfor døren. Alt dette kun en liten spasertur gjennom smitt & smau til sentrum. Her ute er det et eget lokalsamfunn med blant annet flere spisesteder, gallerier, kafèer, baker, fantastiske Nordnesparken med badeplasser inkl. utendørs basseng, Akvariet, fotballbane, idrettshall med aktivitetstilbud, egen skole, eget buekorps, eget idrettslag m.m. Nordnes er kort fortalt et svært attraktivt sted å bo for alle aldersgrupper, og her er det masse historie i gatene og god atmosfære året rundt!

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Vannbåren varme:
Vannbåren gulvvarme på bad.
Sentral/betjeningspanel for vannbåren varme er plassert i stue/kjøkken.
Det er en radiatorovn i stue/kjøkken og en radiatorovn på soverom.
Vannbåren varme forsynes via sjøvarmepumpe.

Parkering

Flytende parkering i fellesgarasje under komplekset.

Gjesteparkering også i garasje (åpning av bommen blir styrt fra hver enkelt leilighet via porttelefonen).

Mulighet for el-bil lading i Borettslaget.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med kaianlegg, belegningsstein/heller, lekeplasser og div. prydbusker/beplantning.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

Følg Nøstegaten forbi Nøstet Panorama og videre til Verftet. 

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter av betong. Garasjeanlegg i u-etg

Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
Bygningen er oppført i plasstøpte konstruksjoner som bærevegger/etasjeskillere. Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk, på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med platekledning. På utsiden er bindingsverket kledd med vindtett platekledning/papp og utlektet. Ytterkledning av liggende trekledning, fasadeplater og teglstein. Fasadene er Brls ansvar.

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon og pulttak. Tekket med takbelegg. Renner og nedløp i aluminium. Taktekking er fra byggeår. Tidligere underdimensjonert takrenne ble utbedret i regi av Brl for 6 - 7 år siden. Taktekking og takrenner/nedløpsrør er Brls ansvar.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 01/11-2021

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Bad har fått tilstandsgrad 2. Øvrige bygningdeler har fått tilstandsgrad 1.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken og bad medfølger i salget. Hvitevarene er brukt og uten garanti.

Annet
Eier av leiligheten har leid ut leiligheten til Equinor i ca. 10 år og har derfor ingen kunnskap om leilighetens beskaffenhet og tilstand ut over det som er beskrevet i tilstandsrapporten.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 05.11.2002
Gjelder Nybygg Blokk/Bygård/Terrassehus
Tiltakets adresse: Georgernes Verft 16-17-18-19-20-21-22-23-24-26 og 28

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 15.11.2002
Gjelder Nybygg Blokk/Bygård/Terrassehus
Tiltakets adresse: Georgernes Verft 24

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Georgernes Verft borettslag (Orgnr: 981080599) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB som forretningsfører. Borettslaget består av til sammen 151 leiligheter. Adkomst leiligheter via heis/trappeoppgang. Felles bossuganlegg i borettslaget

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA med følgende polisenummer 88954455. Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 4 414 218, mot et budsjettert resultat på 3 464 620.

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 5.330,- pr. mnd. Felleskostnaden inkluderer renter og avdrag, kabel tv, forsikring av bygg, div. serviceavtaler, kommunale avgifter, eiendomsskatt, renhold etc.

Dersom kjøper benytter seg av IN-ordning og innfrir andel fellesgjeld vil husleien bli kr. 3.477,-  pr. mnd.

Styret har besluttet å indeksregulere husleien (driftsutgifter andelsbrøk) med 3% fra 01.01.2022. Dette er ikke unormalt i veldriftede borettslag og sameier.

Fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 13516706-10, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2021 er 0,74% pa
Antall terminer til innfrielse: 19,5
Saldo per 27.10.20210: 17 878 768
Andel av saldo: 99 925
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.03.2031 )

Lånenummer: 13516706-30, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2021 er 0,74% pa
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 27.10.2021: 20 270 980
Andel av saldo: 111 581
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.06.2032 )

Lånenummer: 13516706-1, Husbanken
Annuitetslån, 2 terminer per år.
Rentesats per 27.10.2021 0,74% pa
Antall terminer til innfrielse: 22
Saldo per 27.10.2021: 1 768 279
Andel av saldo: 10 100,-
Første termin/første avdrag: 30.12.2013 ( siste termin 30.06.2032 )

Total andel fellesgjeld for denne boligen er kr. 221.606,-

IN-ordning
Laget har åpnet for individuell nedbetaling av fellesgjeld. Gjelder ikke evt. fastrentelån. Finanskostnadene avregnes ved forfall, og tilfaller eier på tidspunktet for avregning.

Sikringsordning
Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS.

Vedlikehold
Borettslaget har en vedlikeholdsplan for 2020-2023 som omfatter vedlikehold og utskiftning av forskjellige bygningsdeler og bygningselementer etc. i Borettslaget. Borettslaget samarbeider med Rambøll. Styret estimerer et lånebehov på 5 millioner og evt. kunne trekke på et rammelån ved behov. BOB vil være behjelpelig med innhenting av tilbud fra forskjellige banker. Det betyr at månedlig husleie kan økes noe ved fullt låneopptak for å betjene renter og avdrag på et nytt lån. Fellesgjeld vil øgså økes. Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Dyrehold
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Forkjøpsretten blir lyst ut i etterkant av salget på fastpris.

Kre
Selger opplyser i egenerklæringsskjema at borettslaget informerer om at det er observert skjeggkre i bygget. Selger har leid ut leiligheten til Equinor i ca. 10 år og selger har ikke informasjon om at det er skjeggkre i denne leiligheten. Styret har igangsatt tiltak i alle leilighetene i bygget for å forebygge. Dette er planlagt at arbeid utføres av skadedyrfirma i siste halvdel i november 2021.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader o.l

Formuesverdi

Megler har bedt om å få ligningsverdi av Skatteetaten. Skatteetaten har ikke sendt denne. Konferer megler dersom ligningsverdi er av interesse.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet off vann/avløp via private stikkledninger.
Adkomst eiendom direkte fra kommunal vei.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen omfattes av reguleringsplan(9025000). Formål: Bolig.
Planid: 9025000.
Saksnr: 190660511.
Planens navn: BERGENHUS. GNR 165 BNR 561 M.FL., GEORGERNES VERFT 4A.
Type plan: Bebyggelsesplan ihht. reguleringsplan (32)
Planstatus: Gjeldende plan (ikrafttrådt).
Vedtak i kraft: 20.04.1998.

I forlengelse av boligprosjektet "Nøstet Panorama" er det er planer i området rundt sjølinjen i området. Det er planer om oppføringer av leiligheter (mot sjøen) og på tomten i forkant og en generell oppgraderinger av området. Megler har ikke kunnskap om når planene skal iverksettes eller konkret hva som tenkt å bygges. Kjøper må ta høyde for at dette området kommer til å bebygges på sikt. Konferer Bergen kommune byggesak på tlf. 05556 for spørsmål rundt dette. Dette er et godt stykke fra Georgernes Verft og vil i så tilfelle være et postivt løft for strøket.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 980 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 221 606
TOTALT 4 207 040

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF