Sandslimarka 33B

Solgt

2 680 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 751 940

P-rom

40 KVM

Antall rom

1 Soverom

Sandslimarka 33B (Solgt)

Stilsikker 2-roms hjørneleilighet | Solrik terrasse | Oppgradert standard | Medfølger fast garasjeplass-verdi kr 200.000

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sandslimarka 33B 2 680 000 71 942 1 311
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 1
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
40 / 40 / 45 KVM Eiet tomt, 11631 KVM 60220082

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Gang, bad/wc, soverom, stue og kjøkken.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til solrik terrasse på hele 11 m²

Lagringsplass:
Det medfølgende eksternbod på 2.7 m². I tillegg er det felles sykkelbod.

Samlet primærareal (P-rom) = 40 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 40 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 45 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Lekker 2-roms endeleilighet med oppgradert standard
- Stor og solrik terrasse
- Energibesparende løsninger
- Smarthusløsning for justering av lys og varme
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning
- Varmekonvektor med fjernvarme fra BKK
- Sprinkleranlegg og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Porttelefon med kamera
- Innbydende kjøkken med integrerte hvitevarer
- Helfliset bad med gulvvarme og downlights
- Gjennomtenkte og arealeffektive løsninger
- 3. min. til buss og 6 min. til bybanestopp

Presentasjon | Det er med glede Z Megleren v/Dag Jonny Johannessen presenterer denne stilsikre og arealeffektive 2-roms hjørneleiligheten.

Leiligheten |
Dette er en arealeffektiv og lekker 2-roms endeleilighet som fikk oppgradert standard i byggeperioden. Leiligheten har enkel tilkomst, gode lysforhold og en stor og solrik terrasse. Inneholder romslig gang med plass til gode garderobeløsninger. I gangen er det gulv med vinylfliser og innfelt LED-downlightsbelysning i taket. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler i gulvet og LED-downlightsbelysning i taket. Baderommet har innfellbare dusjvegger, innredning med heldekkende servant og opplegg til vaskemaskin/tørketrommel. Innbydende og lys stue med ekstra god takhøyde og sidevindu mot åpent grøntareal - lameller medfølger i handelen. Stuen har utgang til stor terrasse. Det er fin overgang mellom sone for stue og kjøkken. Dette gir rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Det er en praktisk og tidsriktig kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer fra AEG og Siemens (induksjonstopp, stekeovn, mikro, oppvaskmaskin og kjøleskap/frys). Det er innfelt belysning under overskap. Romslig soverom med garderobeplass og skyvedører fra stuen.

Tekniske installasjoner |
Panel i leiligheten for Smarthusløsning med justering for varme og lys (kan også styres fra app). Leiligheten har installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning som bl.a. gir et godt inneklima. Det er fjernvarme fra BKK med radiator i stuen og gulvvarme på badet. Det er felles varmtvann med egen måler, noe som frigir plass fra den tradisjonelle varmtvannsberederen. Sikringsskap er plassert i gangen og fordelerskap for rør i rør-system er plassert på badet.

Garasjeplass |
Til denne leiligheten medfølger det fast plass i felles garasjeanlegg. Denne plassen ble av eier kjøpt for kr 200 000,- som var standard pris når eier kjøpte i 2019. Dersom det er ønskelig å leie ut denne plassen så er det antatt en leie på ca kr 1 500 per måned. Dersom ny eier ønsker å selge garasjeplassen så er det øvrige eiere i dette sameiet som vil være de aktuelle kjøperperne. Garasjeanlegget er seksjonert ut som en egen seksjon i sameiet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten ligger på enden av bygget med store vindusflater og gode lysforhold. Det er tilkomst fra stuen til stor terrasse med bod plass til sittegrupper og beplanting. Her er det både formiddags- og kveldssol.

Nærmeste dagligvarebutikk er Kiwi Sandsli og Rema 1000 Sandsli som begge ligger kun en 5 minutters gange unna. I nærhet har man også kjøpesenteret Fanatorget med butikk, pizzeria, helsetjenester og barnehage. Det er få minutters kjøretur til Rush trampolinepark og klatresenter.

For den aktive er det mye fine turmuligheter i området, blant annet tur rundt Skranevatnet og fjellturer opp Storrinden, som byr på vakker og grønn natur med benker og brygger. For de som liker innendørs aktiviteter ligger Aktiv365 Sandsli og InterPadel 6 minutters gange unna.

Det er også gode transport- og kollektivmuligheter i området, og det nærmeste busstoppet Sandslihaugen ligger like ved boligen og har hyppige avganger til flere deler av byen. Her kommer du deg enkelt til steder som Flesland Flyplass, Bergen sentrum og Lagunen kjøpesenter.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Dette er en moderne leilighet med energisparende løsninger. Det er installert balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Det er varmekonvektor i stuen/kjøkken med fjernvarme fra BKK. Det er gulvvarme på badet.

Parkering

Det medfølger fast plass i felles garasjeanlegg. Denne plassen ble av eier kjøpt for kr 200 000,-. Dersom det er ønskelig å leie ut denne plassen så er det antatt en leie på kr 1 500 per måned. Dersom ny eier ønsker å selge garasjeplassen så er det øvrige eier i dette sameiet som vil være den aktuelle kjøpergruppen. Sameiet har tilrettelagt med infrastruktur for lader til el. bil. Det er laget samarbeidsavtale med Ohmia Charging som leverer ladeabonnement.

Sameiet har også flere parkeringsplasser til gjester mot betaling.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Utbygger forventet at anleggsgartner ferdigstiller utvendig fellesareal for prosjektet mai/juni 2022. Det ferdigstilles da med fine grøntareal, sittegrupper og gangstier. Så her vil det bli tilrettelagt for å kunne sosialisere med hyggelige naboer.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene forblendet med teglstein. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagt tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 06.04.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg. Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret.

Vurdering mot byggeår:
Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Midlertidig brukstillatelse
Tiltakets art: Nybygg boligbygg, hus B
Dato: 01.09.2021

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 01.09.21 vedrørende Nybygg boligbygg, hus B.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 55/11 278 (leiligheten)
Sameiebrøk: 1/114 (garasjeplass)

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet |
Sameiet består av 165 seksjoner fordelt over tre bygg, hvorav en er næringsseksjon og resterende boligseksjoner.

Styreleder i sameiet er Bjarne Kahrs.

Forretningsførere er OBOS.

Revisor for sameiet er Revisjonsgruppen Hordaland AS.

Forsikring |
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring (avtalenummer: 90027826 ). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.
Sameie: SAMEIET SANDSLIMARKA 33, Orgnr: 827065722

Økonomi |
Sameiet er nylig stiftet og vi har pt. ikke mottatt informasjon om sameiets økonomi.

Felleskostnad |
Månedlig felleskostnad utgjør kr.1 311 ,-. Denne summen dekker grunnpakke for kabel-TV/bredbånd, renhold av fellesareal, brøyting av felles private veier, strøm til fellesareal, bygningsforsikring, avsetting til vedlikehold, forretningsførsel.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Eier betaler i tillegg kr 100,- pr. mnd. for drift og vedlikehold av garasjeanlegget hvor det medfølger fast plass.

Sameiebrøken for seksjon nr. 50 utgjør: 55/11278

Dyrehold |
Det er tillatt med dyrehold. Eier må dog sende info. til styret ved ønske om husdyrhold.

Legalpant |
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv |
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning |
Det er ikke krav til styregodkjenning i dette sameiet.

Dokumenter |
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter og svarbrev fra forretningsfører. For øvrig har sameiet begrenset organisering. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Husordensregler og regnskap/budsjett foreligger ikke.

Formuesverdi

Det er pt. ikke utarbeidet ligningsverdi for leiligheten. Normalt vil denne bli berenget til ca 30 % av markedsverdien for primærbolig.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger energiattest for denne boligen som ble utarbeidet av utbygger for prosjektet. Energiattesten er datert den 15.01.2021. Side 1 i rapporten følger som vedlegg i salgsoppgaven. Megler har fullstendig rapport og kan om ønskelig sende den i sin helhet.

 

Vei, vann og avløp

Felles privat vei til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1923/901098-1/106  Bestemmelse om veg  
24.04.1923 
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1927/901325-1/106  Erklæring/avtale  
24.05.1927 
Grensegangssak
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1940/302868-2/106  Bestemmelse om veg  
02.10.1940 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:99 Bnr:13  
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1940/302868-3/106  Bestemmelse om gjerde  
02.10.1940 
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1944/303678-2/106  Bestemmelse om veg  
20.11.1944 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:99 Bnr:16  
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1944/303989-1/106  Erklæring/avtale  
16.12.1944 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:16  
Best. om fiskerett
Bestemmelse om veg
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/301186-2/106  Bestemmelse om veg  
21.04.1945 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:17  
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/301187-2/106  Bestemmelse om veg  
21.04.1945 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:18  
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1945/302292-2/106  Bestemmelse om veg  
11.08.1945 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:19  
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1951/301456-1/106  Erklæring/avtale  
06.03.1951 
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1958/300503-1/106  Skjønn  
01.02.1958 
I anledning veigrunn til veianlegget Rådal-Håvardsthun-
Flesland
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1961/306884-1/106  Erklæring/avtale  
07.11.1961 
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1980/16505-2/106  Bestemmelse om vannledn.  
03.07.1980 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:105  
Best. om rep. og vedl.hold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1981/15697-1/106  Bestemmelse om veg 
07.07.1981 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:105  
Rett til å heve veien p.g.a. kloakkledning.
Anleggsseksjonen må samtykke i evnt. slettelse.
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1981/29022-1/106  Bestemmelse om vannledn.  
11.12.1981 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:8  
Solidarisk ansvar for reperasjon og vedlikehold av
fellesledninger m.v.
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2019/443163-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
15.04.2019 21:00 
Rettighetshaver:BKK NETT AS  
Org.nr: 976944801
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Bestemmelse om adkomstrett
Overført fra: 4601-116/8
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/321443-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
17.03.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:10  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/321443-2/200  Bestemmelse om parkering  
17.03.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:10  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/321443-3/200  Rett til utskilt tomt  
17.03.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:2  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:3  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:4  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:5  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:6  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:7  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:8  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:9  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:127 Snr:10  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/333367-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
19.03.2021 21:00 
Rettighetshaver:BERGEN KOMMUNE  
Org.nr: 964338531
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/333421-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
19.03.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:179 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:179 Snr:2  
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2021/333421-2/200  Bestemmelse om parkering  
19.03.2021 21:00 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:179 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:116 Bnr:179 Snr:2  
Bestemmelse om vedlikehold
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 61500000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 107 Mfl., Sandsli Vest
Ikrafttredelsesdato: 08.12.2015
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
61500000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (92,7 %)
61500000 - Gang- sykkelveg (4,9 %)
61500000 - Annen veggrunn, tekn. anl. (2,3 %)
61500000 - Komb. forma°l samf.anl. - teknisk infrastr.tras. (0,1 %)
61500000 - Kjøreveg (0,1 %)
0 - Kontor (0,1 %)
0 - Kombinert bebyggelse og anleggsforma°l (0,1 %)
0 - Forretning, kontor (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

61500000 - Frisiktsone (0,4 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY (99,4 %)
65270000 - Bebyggelse og anlegg Ytre fortettingssone Y (0,6 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Fana skytterlag - gul sone (100,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
70500000 - Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 115, Sandslihaugen - 202026685
66080000 - Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 127, Sandslimarka - 201813690
64740000 - Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 115, Sandslihaugen - 201520477
63440000 - Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 86 Mfl., Knutepunkt Sandsli - 201221859
62150000 - Ytrebygda. Gnr 116 Bnr 114, 217 Mfl., Sandslikrysset - 200907087
Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

ZMegleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

ZMegleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 680 000
Omkostninger 71 942
TOTALT 2 751 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF