Nebbeveien 27

Solgt

2 590 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 083 620

P-rom

73 KVM

Antall rom

2 Soverom

Nebbeveien 27 (Solgt)

Attraktiv 3-roms i 2.etg. | Stor utestue | Sol og utsikt | Flott internbeliggenhet | Barnevennlig | Nært Oasen & buss

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Nebbeveien 27 2 590 000 5 432 4 490
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
73 / 93 / 102 KVM Fellestomt, 25881 KVM 60210237

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang (7,8 m²), bad (3,1 m²), vaskerom (2,1 m²), to soverom (10,2 m² og 12,1 m²), stue (22,8 m²) og kjøkken (11,4 m²).

Uteplass:
Meget stor og brukervennlig innglasset balkong på hele 17,2 m². Kan brukes hele året!

Lagringsplass:
Leiligheten disponerer en bod i u-etg på 2,5 m².

Samlet primærareal (P-rom) = 73 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 93 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 102 m².

Standard

Kort oppsummert
- Innglasset balkong (17,2 m²) oppført i 2018. Utført av Balkongentreprenøren AS.
- Generelt sett en god planløsning med bla. eget vaskerom
- Ny ytterkledning v/deler av innglasset balkong i 2018.
- Tidsriktige fargekombinasjoner på overflater
- Borettslaget har 48 plasser i felles garasje og 20 plasser i garasje, tildeles etter venteliste.
- Nytt gulv i entré/gang, bod, stue og begge soverom i mars 2016.
- Ny taktekking i 2014 i regi av borettslaget
- Kjøkkenfronter ble malt i august 2021
- Ingen dokumentavgift
- Ingen forkjøpsrett
- Kort kjøretid til sentrum
- Flotte turområder i nærområdet
- Kort vei til Oasen Storsenter, samt gangavstand til flere dagligvarebutikker
- Bybanen kommer til Fyllingsdalen - Er under bygging!

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne attraktive 3-roms andelsleiligheten, med god beliggenhet i populære omgivelser i Nebbeveien i Fyllingsdalen. Den aktuelle leiligheten har en gunstig beliggenhet i 2. etasje.

Attraktiv | Leiligheten har generelt sett en god planløsning med store, gode rom og det er mye lys og luft. Tidsriktige overflater hvor det blant annet lagt nytt gulv i store deler av leiligheten i 2016. Overflatene er ellers malt i moderne fargetoner. På grunn av den enkle adkomsten i 2.etasje bør leiligheten fungere fint for de fleste aldersgrupper.

Uteplass/Utestue | Som en ekstra bonus kan det nevnes at leiligheten har en sørvestvendt, innglasset balkong på hele 17,2 kvm.!  En avstressende sone der man kan åpne opp vinduene og nyte de gode solforholdene. Denne utestuen er brukervennlig hele året! 

Borettslaget | Attraktivt borettslag bestående av 151 leiligheter i lavblokker. Her er det ikke fellesplikter og det er vaskebyrå som holder fellesarealer. Det er avsatt sykkelboder etc. ved inngangsparti. Borettslaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. I tillegg er det barnepark, fellesgrill og flotte grøntområder til glede for beboerne. Les mer om borettslaget på https://www.nebbestolen.no/om-borettslaget/

Oppgraderinger i regi av BRL | Rehabilitering av balkonger er utført. Det er også utført taktekking på hele blokken og fellesgarasje er rehabilitet. Uteområdet mellom Nebbestølen og Nebbeveien er oppgradert med ny vei med varmekabel, murer og lys. Det er også montert nye inngangsdører og dørtelefoner.

Omkostninger | Når man kjøper andelsbolig er det forholdsvis lave omkostninger for kjøper, idet man ikke betaler 2,5% dokumentavgift til staten. I borettslaget er det heller ikke forkjøpsrett.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en god mulighet til å sikre seg en flott, attraktiv og romslig 3-roms leilighet med barnevennlig og etablert beliggenhet i Nebbeveien. Leiligheten bør sees - velkommen på visning!

ANSVARLIG MEGLER:
Ole Kristian Pahr Alvheim
Mobil: 47 67 08 70
E-post: oka@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentral og flott beliggenhet i "hjertet" av Fyllingsdalen. Her har man blant annet Oasen Senter en kort spasértur unna borettslagets eiendom. Her finner man alt det man måtte ønske av servicetilbud herunder; legesenter, dagligvareforretninger, apotek, tannlege, treningssenter og vinmonopol m.m. Det er kort vei til barne-, ungdoms- og videregående skole, samt flere barnehager. Fra leiligheten kan man også nyte gangavstand til fritidstilbud ved Fyllingsdalen Idrettshall og en rekke flotte turmuligheter i Kanadaskogen, Løvstakken eller rundt Ortuvannet. Til Bergen sentrum tar det knappe 10 minutter med bil. Ellers er det gode bussforbindelser ved Oasen terminal til de fleste bydeler. Bybanen er under arbeid og vil gå gjennom Løvstakken, innom Haukeland og videre til Sentrum.

Oppvarming

El. oppvarming:
Stråleovn på bad.
En vegghengt panelovn. Fra 2016

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Borettslaget har 48 plasser i felles garasje og 20 plasser i garasje, tildeles etter venteliste. Parkering på fellesområde/langs vei.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomtearealet er felles for borettslaget. Tomten er foruten eiendommens bygningsmasse opparbeidet med diverse interne veier, lekeplass, grøntarealer og diverse prydbusker/beplantning. Parkering på fellesområdet/langs vei.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

Fra Bergen Sentrum, kjør over Puddefjordsbroen og følg skilting til Fyllingsdalen gjennom Løvstakktunnelen. Kjør rett frem i første rundkjøring etter Løvstakktunnelen. Ta første til venstre inn på Nebbeveien etter å ha passert Rema 1000, ved Løvås barneskole. Følg veien til en ser visningsskilt fra Z Megleren på visningsdagen.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av sprengstein/grov pukk på fjell. Grunnmur/fundamenter av betong.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn i betong.

Yttervegger:
Lavblokken er oppført i plasstøpte konstruksjoner som bærevegger/etasjeskillere. Ytterveggene er utført som isolert bindingsverk,på innsiden er bindingsverket påmontert aldringsbestandig diffusjonstett plastfolie som er klemt med 13 mm gipsplater. På utsiden er bindingsverket kledd med 9 mm vindtette gipsplater og utlektet. Ytterkledning av fasadeplater/liggende trekledning. Fasadene ble rehabilitert i 1992/1993. Ny ytterkledning v/deler av innglasset balkong i 2018.

Takkonstruksjon/taktekking:
Flat takkonstruksjon. Tekket med takbelegg. Taket er ikke besiktiget. Ny taktekking i 2014. Taktekking er Brls ansvar.

Generell informasjon;
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Trond Bertelsen den 23.09.2021

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:  TG 2 setter på etasjeskillere pga skjevheter i gulv. TG 2 settes på eldre innerdører pga alder/delvis pga grad av slitasje. TG 2 settes på bad pga alder og forhold beskrevet i tilstandsrapport. TG 2 setter på vaskerom pga alder og forhold beskrevet i tilstandsrapport. TG2 settes på varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk (VVS) pga alder.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har likevel utarbeidet egenerklæring ifm salget. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i denne før bud inngis.

Hvitevarer
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 06.09.1974
Gjelder: Oppføring av boligblokk på 4.etasjer.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Nebbestølen borettslag (Orgnr: 954621863) er et tilknyttet borettslag som har engasjert Vestbo som forretningsfører.

For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: https://www.nebbestolen.no/om-borettslaget/

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i  If Skadeforsikring med polisenummer SP615889. Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 1 267 895 .

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 4.490 ,- og inkluderer andel felleskostnader, balkong/fasade, renhold, internett, tv, brannvarsler og dugnad

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling.

Fellesgjeld
Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 95217462712, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.09.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 86
Saldo per 22.09.2021: 10 673 923
Andel av saldo: 75 136
Første termin/første avdrag: 30.03.2018 ( siste termin 30.12.2042 )
Rehabilitering garasjeanlegg

Lånenummer: 95217477558, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 22.09.2021: 1.59% pa.
Antall terminer til innfrielse: 151
Saldo per 22.09.2021: 62 000 000
Andel av saldo: kr. 413 058,-
Første termin: 30.06.2019
Neste avdrag: 30.06.2024 ( siste termin 31.03.2059 )
Første avdrag 30.06.24
Altanlån

Vedr. lånenummer: 95217477558: Det betales renter på lånet pr. tid. Første avdrag på lånet er 30.06.2024. Ut i fra dagens lånebetingelser vil neste avdrag som forfaller til betaling 30.06.2024 utgjøre ca kr 737,- pr. måned for denne leiligheten.

Dyrehold
Dyrehold må godkjennes i oppgang og søknad må sendes til boligselskapets styre. Søknadskjema www.vestbo.no

Forkjøpsrett
Boligselskapet har ikke forkjøpsrett.

Legalpant
Boligselskapet har legalpanterett for krav etter boforholdet begrenset til 2 G. For øvrige panteheftelser vises det til Grunnboken og tinglyste heftelser hos Statens kartverk

Styregodkjenning
Søknad om godkjenning av ny eier må sendes styreleder i laget for behandling. Søknadskjema www.vestbo.no

Medlemskap
Hovedeier og medeier må være medlem hos Vestbo. Innmelding koster ca. kr. 500,- og deretter et årlig kontigentgebyr på ca. kr. 300,-

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2020 samt protokoll fra generalforsamlingen, husordensregler og boligopplysninger. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.¨

For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: https://www.nebbestolen.no/om-borettslaget/

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 651 792,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 346 449,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød F.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

Ingen tinglyste erklæringer på aktuell andel.

På borettslagets eiendom er det tinglyst følgende dokumenter

1971/304584-1-106
Bestemmelse om vann/kloakkledning

1972/14140-1-106
Bestemmelse om gjerde.

Dokumentene er ikke innhentet av megler.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11440000
Plannavn: Fyllingsdalen. Boligfelt Vii
Ikrafttredelsesdato: 31.03.1966
Dekningsgrad: 99,7 %

PlanID: 11430300
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 23 Bnr 170, Lynghaugparken Idrettsanlegg, Vesentlig Endring
Ikrafttredelsesdato: 25.06.2007
Dekningsgrad: 0,2 %

PlanID: 11440100
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 23 Bnr 2, Nedre Krohnegården 19
Ikrafttredelsesdato: 14.05.2012
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: NaN
Plannavn: Fyllingsdalen. Fyllingsdalen Sentrale Deler, Friarealer M.v., Skoletomter, Kirke
Ikrafttredelsesdato: 24.03.1966
Dekningsgrad: 21,9 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
11430300 - Blokkbebyggelse (0,1 %)
11440100 - Annen veggrunn, tekn. anl. (0,1 %)
0 - Gangvei (0,1 %)
0 - Kjørevei (0,1 %)
0 - Gang- sykkelveg (0,1 %)
0 - Naturområde - grønnstruktur (0,1 %)

Begrensninger (Reguleringsplaner på grunnen):
11430300 - Frisiktsone (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 11440200
Plannavn: Fyllingsdalen. Boligfelt Vii, Tomteareal D
Ikrafttredelsesdato: 16.10.1972

PlanID: 11440300
Plannavn: Fyllingsdalen. Boligfelt Vii, Tomteareal D, Blokk Dl2
Ikrafttredelsesdato: 23.10.1972

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 63860000
Plannavn: Fyllingsdalen. Gnr 22, 23 Og 24, Fyllingsdalen Sentrale Deler
Saksnr: 201206435
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (99,8 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (0,2 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (3,4 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62030000 - Fyllingsdalen. Gnr 22 Mfl., Kollektivfelt Og Sykkelframføring Langs Del Av Hjalmar Brantings Vei Og Fyllingsdalsveien - 201121008
11500001 - Fyllingsdalen. Gnr 23 Bnr 299 Mfl., Fyllingsdalen Bydelsenter, Hjalmar Brantings Vei/folke Bernadottes Vei - 200512522

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 23/203
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg pa° 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 02.06.2017

Genrelle opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 590 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 488 193
TOTALT 3 083 620

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF