Sikthaugen 10

Solgt

2 200 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 407 940

P-rom

51 KVM

Antall rom

1 Soverom

Sikthaugen 10 (Solgt)

Lys og innbydende 2-roms leilighet med solrik altan og fin utsikt (4. etg.) | Heis og gode parkeringsforhold | Sentralt

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Sikthaugen 10 2 200 000 5 432 3 969
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Borettslag 4
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
51 / 51 / 57 KVM Fellestomt, 42209 KVM 60210213

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Leilighet beliggende i 4. etasje:
Entré/gang//hjemmekontor (samlet areal på 8,4 m2), bad/vaskerom (4,1 m2), soverom (1o.1 m2) samt stue og kjøkken (samlet areal på 26 m2). Altan på 12 m2

Boder |
Leiligheten disponerer to boder beliggende på gateplan. En av bodene har innlagt strøm. Til dette arealet er det enkel tilkomst fra hovedinngangen i bygget.

Fellesareal i bygget |
Bygget har velholdte fellesareal med bl.a. stort felles vaskerom med industrimaskiner som er effektive og enkel i bruk. For de som ønsker tilgang til felles vaskerom så betales det en leie på pt. kr 100,- pr mnd.

Uteområder |
Som beboer i Sikthaugen 10 får du tilgang til stort og meget pent opparbeidet fellesareal. Her er det godt tilrettelagt for å kunne sosialisere med naboer. Eiendommen er skjermet og tilbaketrukket fra hovedveien. Her er det gode rekreasjonsmuligheter for store og små.

Parkeringsforhold |
Dagens eier betaler pt. kr 60,- pr mnd. for leie av parkeringsplass og kr 160,- for leie av garasje. For ny eier kan det søkes om tilsvarende løsning, eventuelt søkes om leie av carport som er samme omkostning som garasje - kr 160,- pr mnd.

Primærareal |
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

4. etasje | 51 m2
Gang, bad, stue, kjøkken og soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 51 m2
Samlet bruksareal (BRA) = 51 m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 56 m2

Standard

Kort oppsummert |
- Solrik altan på hele 12 m2 med fin utsikt over nærområdet
- Leiligheten ble omfattende oppgradert i 2018
- Stilsikker leilighet med arealeffektiv løsning
- Opplegg for Smarthusløsning for belysning (App-styrt)
- Gode parkeringsforhold like ved bygget
- Det er ikke dokumentavgift ved kjøp av leilighet i borettslag
- God garerobeplass i gang og soverom
- Med til leiligheten følger bruksrett til to boder
- Bygget har velholdte fellesareal
- Enkel tilkomst til stor og fin felles tomt
- Kort gangavstand til buss og butikk
- Enkelt tilgang til fine tur- og bademuligheter
- Få minutter å kjøre til Bergen sentrum

Presentasjon |
Det er med glede Z Megleren v/ Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne lyse og stilsikre 2-roms leiligheten sentralt beliggende i Fyllingsdalen.

Leiligheten |
Arealeffektiv og innbydende leilighet med gode lysforhold. Leiligheten er betydelig oppgradert i senere tid og holder en god standard med tidsriktige løsninger. Kjøkken og bad er oppgradert, det er lagt nye gulv med varmefolie i gang og soverom samt varmekabler på badet. Opplegg til Smarthusløsning som gjør at du kan enkelt styre belysningen i leiligheten med app-løsning. Takhøyden i de fleste rom er ca 2.5 meter som er noe over standard høyde og gir ekstra god romfølelse.

Leiligheten inneholder vindfang med plass for oppheng av yttertøy og mellomgang med areal for gode garderobeløsninger og plass til hjemmekontor. Romslig stue med plass til både sittegruppe og spisebord. Stuen har store vindusflater som gir gode lysforhold til rommet og utgang til stor og solrik altan med overbygg. Det er et meget pent kjøkken som ble fornyet i 2018. Her er det rikelig med skap- og benkeplass samt integrert induksjonstopp og stekeovn. Lekkert bad som ble oppgradert i 2018 hvor det også ble laget egen sone for opplegg og plass til vaskemaskin og tørketrommel. Badet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og innfelt downlights i taket. Det er glassvegg ved dusjnisjen, veggfestet wc og pen innredning med heldekkende servant og stort speil med overlys. Soverommet har god størrelse og stor speilskyvedørsgarderobe fra Slide.

Bygget har bære- og skilleveger som er utført i betong. Vinduer i bygget ble fornyet i 2004. Både vinduer og altandør har isolerglass. Sikringsskap er plasser i fellesgang ved inngangspartiet til leiligheten og ble for denne leiligheten oppgradert i 2018/2021 med automatsikringer. 120 liters varmtvannsbereder fra 2018 er plassert i hjørnet ved kjøkkeninnredningen.

Fellesutgiftene |
Fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd (fiber fra Altibox), betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningforsikring, brøyting av felles privat vei, vaktmestertjeneste, dugnad (ingen dugnadsplikt), strøm i fellesarealer, avgift for sikringsfond, festeavgift til grunneier av tomt, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Digital markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Digital markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave
 

Nærområdet

Leiligheten er beliggende i byggets 4. etasje med stor og usjenert altan. Her kan solen nytes til sent på kveld i kombinasjon med den fine utsikten over nærområdet. Borettslagets felles uteareal er pent opparbeidet og godt tilrettelagt for å kunne sosialisere med hyggelige naboer. Styret i borettslaget jobber aktivt for å opprettholde et godt miljø for beboerne.

Kort avstand til busstopp med hyppige avganger til både Bergen sentrum og i retning Oasen samt kort avstand til dagligvarebutikk. Det er gang- og sykkelavstand til Oasen kjøpesenter, der man finner utallige butikker og ulike servicetilbud. Både treningssenter og fint turterreng finner du i nærområdet. Her kan du enkelt benytte deg av turer ved Lynghaugtjernet, Kanadaskogen, Nordnesdalen og Løvstakken, som gode utgangspunkt. Det er også kort avstand til Storevatnet på Krohnegården som er et populært turområdet og badeplass på sommerstid. Fra Sikthaugen er det bare få minutters kjøretid til Bergen sentrum via Løvstakktunellen.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er varmekabler på badet. I forbindelse med oppgraderingen i 2018 ble det lagt varmefolie i gulvet i gangen og på soverommet.

Parkering

Borettslaget har gode parkeringsforhold på fellesarealet. Det er mulig å leie parkeringsplass for kr 60,- pr. mnd. Eventuelt carport eller garasje for kr 160,- pr mnd. Det er i følge styreleder bra kapasitet på parkeringsplasser.

Etter bestilling av borettslaget så har BKK nylig fullført arbeidet ved å installere fem ladepunkt for el. bil som kan benyttes av beboere i borettslaget og to plasser som kan benyttes av gjester til beboerne.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Borettslagets fellestomt er pent opparbeidet med asfalterte veier parkeringsplasser, grøntområder og diverse beplantning.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter i betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med sveiset papp/belegg. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen (bare fra bakkenivå).

Generell informasjon;
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport av takstmann Knut Farestvedt som er datert den 08.09.2021 etter befaring den 07.09.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor alle bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 1 (TG1).

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.


Hvitevarer:
Selger opplyser at av integrerte hvitevarer på kjøkken så er det stekeovn og induksjonstopp som medfølger i salget. Hvitevarene er brukt (fra 2018) og overtas på denne bakgrunn.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann/feievesen.

Borettslaget har tidligere hatt en pågående sak mot selskapet som utbedret sluk på baderommene i 2014. Det orienteres om at badet i denne leiligheten er oppusset av fagfolk i 2018. Konferer megler dersom du ønsker ytterligere info. i denne forbindelse.

Etter at leiligheten er solgt så har Z Megleren rett til å markedsføre salget. Dog uten navn på kjøper.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 08. juni 1972 i forbindelse med oppføring av bygget. Det ble den 03. februar 2006 gitt ferdigattest på fasadeendring. 
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Borettslag/boliglag

Om borettslaget
Hamre Borettslag (Orgnr: 951019720) er et tilknyttet borettslag som har engasjert BOB BBL som forretningsfører. Bygningsmassen fordeler seg på høyblokk og flere lavblokker med til sammen 178 leiligheter fordelt på 2, 3 og 4-roms leiligheter. Borettslaget har tidligere leiet ut et lokalet i Sikthaugen 8 for drift av frisørsalong. Dette lokalet er nå oppusset og skal leies ut til et formål som kan være til glede for nærområdet.

Styreleder i laget er Jarle Holvik
E-post: posthamrebrl@gmail.com
For ytterligere informasjon vises til lagets hjemmeside: https://hamre.borettslag.net/

Forsikring
Bygningsmassen er forsikret i Gjensidige Forsikring ASA (89978063)
Kjøper må selv tegne løsøre-/innboforsikring.

Økonomi
Regnskapet for 2019 er gjort opp med et negativt resultat pålydende kr. 10.526,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 3.919- og fellesutgiftene dekker grunnpakke for kabel-TV og bredbånd (fiber fra Altibox), betjening av andel fellesgjeld, kommunale avgifter og eiendomsskatt, bygningforsikring, brøyting av felles privat vei, vaktmestertjeneste, dugnad (ingen dugnadsplikt), strøm i fellesarealer, avgift for sikringsfond, festeavgift til grunneier av tomt, forretningsfører, revisor, avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av borettslaget.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at fellesgjeld og felleskostnaden i borettslaget kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av borettslagets styre eller lagets generalforsamling. Ved større utbedringer kan det medføre behov for økning av fellesgjeld og felleskostnader. Samt at lånebetingelser kan endres. Dagens eier betaler i tillegg til fellesutgiftene kr 60,- pr. mnd. for leie av parkeringsplass. Dersom det er ønskelig så kan det også søkes om leie av carport eller garasje, pr. betales det kr 160,- for leie. Dersom eier ønsker å benytte seg at byggets felles vaskeri med store industrimaskiner så kan det betales kr 100,- pr. mnd for en slik bruk.

Dyrehold:
Det må søkes til styret om dyrehold.

Forkjøpsrett:
Det er vedtektsfestet forkjøpsrett i borettslaget. Det tas forbehold om at ingen benytter seg av forkjøpsretten. Fristen for medlemmer å melde seg på forkjøpsrett var den 16. september 2021, kl 10:00.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Godkjenning av ny andelseier:
Kjøper skal godkjennes av styret i borettslaget. Dette kan ikke nektes uten saklig grunn. Kjøper er forpliktet til å gjennomføre handelen uavhengig av om kjøper på overtakelsestidspunktet er godkjent av borettslaget som ny andelseier. Risikoen for å bli godkjent som ny andelseier påhviler kjøper. Dersom kjøper på overtakelsestidspunktet ikke er godkjent som ny andelseier, har kjøper dog ikke rett til å ta eiendommen i bruk, jf. borettslagslovens § 4-5 (2). Blir kjøper ikke godkjent som ny eier må kjøper selv besørge videresalg av andelen. Hjemmel overføres til kjøper og oppgjør utbetales til selger.

Generelt:
Hovedregelen er at bare fysiske personer kan eie andel i borettslag, og ingen kan eie mer enn 1 andel, jf. borettslagsloven § 4-1.

Interessenter oppfordres til å sette seg grundig inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning, vedtak fra årsmøte/generalforsamling m.m. Herunder vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.


Diverse dokumenter
Ansvarlig megler har mottatt lagets vedtekter, trivselsregler, innkalling til generalforsamling med årsberetning og regnskap for 2017 samt protokoll fra generalforsamlingen. Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av dokumentene.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 512 381,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 1 844 573,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Det vises til borettslagsloven § 5-3 hvor det fremgår at andelseier ikke uten samtykke fra styret i borettslaget kan overlate bruken av boligen til andre utover det som følger av borettslagsloven § 5-4 til § 5-6.
Fra 1. januar 2020 er det lov å leie ut 30 døgn i året uten samtykke fra styret. Du må selv bo i boligen, men trenger ikke være til stede under utleien. Hvis du låner ut boligen gratis, regnes også dette med i de 30 dagene. Det er ikke lov å utvide grensen utover 30 dager.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Se vedlagt rapport for denne leiligheten.

Vei, vann og avløp

Felles privat vei til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 11520000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT VIII
Ikrafttrådt: 29.07.1967
Berøringsgrad: 99,8 %

PlanID: 11400000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. VEIANLEGG VED TUNNEL, ENDRING AV REGULERINGSPLAN
Ikrafttrådt: 23.03.1966
Berøringsgrad: 0,1 %

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 11520005
Plannavn: FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT VIII, TOMTEAREAL A OG B
Ikrafttrådt: 21.06.1968

Kommuneplan:
PlanID: 65270000
Plannavn; BERGEN. KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
Saksnummer: 2030 201418880
Ikrafttrådt: 19.06.2019
Berøringsgrad: 100,0 %

Hensynssoner i kommuneplanen:
Fare
Planid: 65270000
Hensynsonenavn: H310_2
Beskrivelse: Faresone ras
Berøringsgrad < 0,1 % (0,0 m2)

Rød støysone
Planid: 65270000
Hensynsonenavn: H210_3
Beskrivelse: Vei støy - Rød sone
Berøringsgrad: 6,0 %

Gul støysone
Planid: 65270000
Hensynsonenavn: H220_3
Beskrivelse: Vei støy - gul sone
Berøringsgrad: 37,6 %
Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID: 66090000
Plannavn; FYLLINGSDALEN. GNR 25 BNR 196 MFL., VESTLUNDVEIEN -JONSTADVEIEN
Saksnummer: 201719483

PlanID. 62030000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22 MFL., KOLLEKTIVFELT OG SYKKELFRAMFØRING LANGS DEL AV HJALMAR BRANTINGS VEI OG FYLLINGSDALSVEIEN
Saksnummer: 201121008
PlanID: 11430000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER, FRIAREALER M.V., SKOLETOMTER, KIRKE
Ikrafttrådt: 24.03.1966

PlanID: 3830000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT X, TOMTEAREAL GI, GII OG FI
Ikrafttrådt: 07.08.1973
PlanID: 11340000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. HOVEDÅREN TJØNNEN - LAUVÅSEN, REGULERINGSENDRING
Ikrafttrådt: 13.10.1964

PlanID:11525000
Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 25 BNR 189, 118 OG 278, J. L. MOWINCKELS VEI, BOB
Saksnummer: 200005062
Ikrafttrådt: 24.10.2002

PlanID: 3900001
Plannavn: FYLLINGSDALEN. DEL AV BOLIGFELT VIII, TOMTEAREAL F OG DEL AV E, BEBYGGELSESPLAN
Ikrafttrådt: 15.11.1974 PlanID: 11520601
Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 25 BNR 278, J. L. MOWINCKELS VEI, BOFELLESSKAP
Saksnummer: 200111965
Ikrafttrådt: 24.09.2003
Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Gnr/Bnr: 23/397
Bygningsnr.: 25188330-2
Bygningstype: Påbygg Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Igangsettingstillatelse
Dato:13.02.2020
Saksnummer: 201919199

Gnr/Bnr: 23/397
Bygningsnr.: 25188330-1
Bygningstype: Tilbygg Tomannsbolig, vertikaldelt
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 07.01.2020
Saksnummer: 201919199
I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

Bebyggelse og anlegg (100%)

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

 

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 200 000
Omkostninger 5 432
Fellesgjeld 202 503
TOTALT 2 407 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

DJ_storfil

Dag Jonny Johannessen

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erik_storfil

Erik Alræk

Partner/Eiendomsmegler MNEF
OleK_storfil

Ole Kristian P. Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Hilde_storfil

Hilde Træen Kallmyr

Partner/Administrasjonsleder
Thea_storfil

Thea Vinnes Skauge

Partner/Eiendomsmegler MNEF
Erlend_storfil

Erlend Hauglid

Partner/Eiendomsmegler