Vågedalen 36

Solgt

1 990 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 496 300

P-rom

66 KVM

Antall rom

2 Soverom

Vågedalen 36 (Solgt)

Tiltalende 3-roms eierleilighet | Altan med magisk sjøutsikt | Nytt bad i 2017 | Nærhet til sentrum og turterreng!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Vågedalen 36 1 990 000 70 842 4 369
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
66 / 66 / 72 KVM Eiet tomt, 2502 KVM 60210223

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, helfliset bad/wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkken og stue/spisestue.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en nord-østvendt altan med spektakulær utsikt (areal 3,3m²).

Lagringsplass:
Det medfølger 3 eksterne boder, hvorav 1 på loft og 2 i kjeller. Bodene ligger på sameiets fellesareal, men disponeres av leiligheten som selges.

Fellesareal:
Det er også felles tørkeloft samt vaskekjeller, der man setter inn sin egen vaskemaskin (strømforbruk er inkludert i felleskostnaden). Det er for øvrig tilrettelagt for vaskemaskin på badet i leiligheten (toppmatet vaskemaskin med bredde 40 cm.) .

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 66 kvm.:
Gang (7,3m²), bad (3,2m²), soverom (11m²), soverom (9,9m²), stue (25,7m²) og kjøkken (6,5m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 66m²
Samlet bruksareal (BRA) = 66m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 72m²

Standard

Kort oppsummert:
- Innbydende 3-roms eierleilighet
- Koselig stue med god størrelse
- Altan med spektakulær utsikt
- Koselig stue med plass til sittegruppe og spisestuebord
- 2 lyse soverom med god størrelse
- Nytt fagmessig bad fra 2017 med rør-i-rør system
- Nytt yttertak i 2008-2009 (Blikkenslager Bjørsvik)
- 3 eksterne boder med gode lagringsmuligheter
- Felles parkering for beboerne i sameiet
- Gåavstand til skole, barnehage og Laksevåg Senter
- Rundt 5 minutters gange til bussforbindelse
- Umiddelbar nærhet til flott turterreng
- Få minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne flotte 3-roms leiligheten (selveier) øverst i Vågedalen på Laksevåg.

Tidløst | Leiligheten har en tidsriktig stil og fremstår som moderne innredet. Begge soverommene er malt i en harmonisk fargetone og har god størrelse. Romslig stue på ca. 26m2 med ulike innredningsmuligheter. Helfliset baderom med rør-i-rør system, som ble fagmessig oppusset av Arna & Åsane Rørleggerservice AS i 2017 .

Panorama | Tilknyttet leiligheten er det en nord-østvendt altan med eksepsjonell utsikt over Byfjorden, Sandviken og videre i nordlig retning mot Askøy. Likeledes disponerer leiligheten hele 3 eksterne boder, der man har gode oppbevaringsmuligheter.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en effektiv og smidig hverdag. Da kan det være greit å vite at det er gåavstand til Holen skole (åpner i 2022 etter renovering), Kidsa Vågedalen barnehage med 4 avdelinger (1-6 år), Laksevåg Senter, gode bussforbindelser og flott turterreng. Alt innenfor en fornuftig radius fra sameiets område. Det er kort kjøretid til sentrum med bil.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en flott eierleilighet med formidabel utsikt, god romløsning og rikelig med bodplass. Her bor man høyt og frittt omkranset av grøntområder samtidig som bussforbindelse og Laksevåg Senter ligger i rimelig gåavstand fra sameiets eiendom. Leiligheten bør ses - velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Sameiets bygg har en flott beliggenhet øverst i Vågedalen på Laksevåg. Tilhørende altan med spektakulær utsikt mot Byfjorden, Sandviken og i nordlig retning mot Askøy. Gåavstand til bussforbindelse (linjene 6, 20, 49 og 403), Laksevåg Senter og øvrige fasiliteter. Holen skole, som er under oppussing, skal være klar for oppstart for elever i det nye bygget i januar 2022. Rundt 3 minutters gange til Kidsa Vågedalen, som har 4 avdelinger for barn mellom 1-6 år. Umiddelbar nærhet til nydelig turterreng og få minutters kjøretid til Bergen sentrum.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad
- Vegghengt varmepumpe i stue (ny i 2014)
- Ilsted i stue

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Fra 2021 er det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Parkering på felles utvendig parkeringsplass for sameiet. Det er totalt 12 parkeringsplasser, som tilsvarer antall seksjoner i sameiet. Ifølge forretningsfører disponerer hver seksjon en parkeringsplass. Prinsippet om "første-mann-til-mølla" praktiseres. Det vises for øvrig til tinglyst erklæring vedrørende rett til å benytte parkeringsareal.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Felles tomt på 2.502 kvm., som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 22.09.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

4.1 - Vinduer
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Vinduene er fra 1986, vinduet på badet er av eldre dato. Vinduene har normal brukslitasje i henhold til alder. Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på vinduene.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Innboforsikring = ca. kr. 1.200,- per år
Strømforbruk siste 12 måneder = ca. kr. 800,- i snitt per måned
Felleskostnad kr. 4.369,-/mnd = kr. 52.428,- per år
Kommunale avgifter = kr. 8.972,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at samtlige hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 21.04.1964. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 44/500

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Vågedalen 36-38 (org.nr. 875 682 032) har engasjert OBOS Eiendomsforvaltning AS som forretningsfører.

Sameiet består totalt av 12 selveiende boligseksjoner.

Styreleder i sameiet er Odd Dahm Sælen.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring (avtalenr. 87326679). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 64.832,-. Per 31.12.2020 hadde sameiet omløpsmidler tilsvarende kr. 253.306,- (kundefordringer/innestående på driftskonto etc.).

Sameiet har en negativ egenkapital pålydende kr. 2.814.197,- pr. 31.12.2020. Dette betyr at egenkapitalen i selskapet er negativ. Forholdet skyldes at selskapet fra stiftelsen og frem til 31.12 i regnskapsåret, har hatt høyere kostnader enn inntekter. Den manglende likviditeten er finansiert ved låneopptak. Det vises for øvrig til vedlagte regnskap for 2020.

Sameiet har følgende lån:
Långiver: OBOS
Lånenr.: 98207553611
Restsaldo: Kr. 1.581.163,-
Antall terminer per år: 12
Rest løpetid: 15 år og 11 måneder
Type rente: Flytende
Rentesats: 3,20%

Långiver: OBOS
Lånenr.: 98207553522
Restsaldo: Kr. 3.249.389,-
Antall terminer per år: 12
Rest løpetid: 25 år og 3 måneder
Type rente: Flytende
Rentesats: 3,20%

Andel fellesgjeld per 31.12.2020: Kr. 435.455,-
Andel fellesformue per 31.12.2020: Kr. 22.278,-
Ajourført andel fellesgjeld per 01.09.2021: Kr. 426.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen)

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 4.369,- til sameiet.

Felleskostnaden inkluderer følgende:
Betjening andel fellesgjeld, felles bygningsforsikring,  strøm i fellesareal, kabel-tv og bredbånd via Telia (basispakke), noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader kr. 4.007,-
- TV-anlegg kr. 362,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 5 utgjør: 44/500

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Husdyr må ikke holdes uten etter skriftlig tillatelse fra styret. Tillatelser kan tilbakekalles dersom det viser seg at dyreholdet medfører vesentlige ulemper jf. husordensreglenes pkt. 1-4.

Felles dugnad:
Innen utgangen av mai hvert år, skal det avholdes dugnad hvor samtlige sameiere er pliktige til å delta, såfremt annet ikke er fastslått etter avtale jf. husordensreglenes pkt. 3.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger. Ifølge forretningsfører skal styret godkjenne ny seksjonseier. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

Ikke sikringsordning:
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon, som tilhører den som ikke har betalt sin andel av felleskostnaden (ref. punktet under "Legalpant").

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets husordensregler, vedtekter, innkalling til årsmøte med regnskap for 2020, protokoll fra årsmøtet samt svarbrev fra forretningsfører. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 611 320,- for inntektsåret 2019.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 200 752,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. I henhold til sameiets vedtekter §2-3 har seksjonseier rett til å leie ut sin seksjon, men leier må godkjennes av styret i sameiet. Godkjenning kan bare nektes dersom det foreligger saklig grunn.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være inneforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1965/406137-1/106
Best. om adkomstrett
Tinglyst 15.12.1965
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-151/178
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier blant annet at hjemmelshavere til eiendommene gnr. 51, bnr. 83 og 108 samtykker til at det anlegges adkomstvei med trapper til bnr. 178. Det er en forusetning at trappen holdes åpen for publikum helt opp til broen ved elven.

1976/990127-1/106
Elektriske kraftlinjer
Tinglyst 03.09.1976
Overføringslinjer og kabler i Bergen
Overført fra: 4601-151/178
Gjelder denne registerenheten med flere

Denne erklæringen gjelder overføringslinjer og kabler til Bergen Lysverker (BKK) som går over diverse eiendommer.

Kopi av tinglyste erklæringer kan fås ved henvendelse til ansvarlig megler.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 62300000
Plannavn: Laksevåg. Gnr 151 Bnr 83 Mfl., Vågedalen Boligområde
Ikrafttredelsesdato: 24.06.2015
Dekningsgrad: 100,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
62300000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (75,1 %)
62300000 - Grønnstruktur (24,9 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

62300000 - Flomfare (7,6 %)
62300000 - Ras- og skredfare (3,5 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY2 (75,1 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (24,9 %)
65270000 - LNF LNF LNF (0,1 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Faresoner:
65270000 - Flomsoner fra reguleringsplan (7,6 %)
65270000 - Faresone ras (3,5 %)
65270000 - Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred (1,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
64090000 - Kommunedelplan For Kollektivsystemet Fra Bergen Sentrum Til Bergen Vest - 201427487

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 151/87
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 16.03.2017

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 1 990 000
Omkostninger 70 842
Fellesgjeld 435 455
TOTALT 2 496 300

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF