Haugeveien 31

Solgt

5 450 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

5 595 560

P-rom

91 KVM

Antall rom

2 Soverom

Haugeveien 31 (Solgt)

Detaljrik bygårdsleil. | Autentisk & ekte | 3 stuer | Stort potensiale | Balkong | Pikeværelse | Park | Sjø | Idyll

Ole Kristian Pahr Alvheim

Ole Kristian Pahr Alvheim

Partner/Eiendomsmegler MNEF

55 55 80 00 47 67 08 70

Les mer om meglerne

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Haugeveien 31 5 450 000 145 562 1 000
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
91 / 92 / 101 KVM Eiet tomt, 170 KVM 60210255

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje
Entré/gang (3,2 m²), mellomgang (1,9 m²), bad (2,5 m²), soverom (12,8 m²), pikeværelse (4,4 m²), kontor/arbeidsrom/bibliotek (12,8 m²), stue (21 m²), spisestue (21,3 m²) og kjøkken (9,2 m²).

Egen balkong
Fra stue er det adkomst til en koselig balkong på 2,3 m² med fin utsikt til Ulriken, deler av Nordnesparken og videre til Askøy.

Lagringsplass
Leiligheten har tilhørende to boder i underetasjen på 1,5 m² og 4,1 m² (ikke medregnet i tabell for areal).

P-rom er
Entré/gang, mellomgang, bad, soverom, pikeværelse, kontor/arbeidsrom/bibliotek, stue, spisestue og kjøkken.

Samlet primærareal (P-rom) = 91 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 92 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 101 m².

Standard

Kort oppsummert:
- Særdeles attraktiv beliggenhet v/ Nordnesparken.
- Respektabel adresse i et historisk strøk.
- "På landet" i sentrum
- Leiligheten er raus på areal og rom.
- Enormt med potensiale
- Romfølelse, karakter og særpreg
- Luftig takhøyde, rosetter i himling, massive dører etc.
- Vakre fasader fra 1899 med flere originale detaljer
- Solrik balkong med utsikt mot Ulriken og Askøy
- Trygt og godt nabolag
- Få minutter til barneskole, barnehager, butikker og offentlige tilbud.
- Barnevennlig strøk med skole, lekeplasser og aktivitetstilbud
- Renovert gate i regi av Bergen kommune

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/ Ole Kristian Pahr Alvheim presenterer denne innholdsrike bygårdsleiligheten i fasjonable Haugeveien.

Bygget | Dette er en mulighet som en sjelden gang kommer på Nordnes. Bygget er oppført i 1899 og rent arkitektonisk fremstår bygget som et prakteksemplar av den gamle klassiske murbebyggelsen fra tidlig 1900-tallet. Fasaden er godt bevart. Murfasaden mot Haugeveien ble sist malt i 2017/2018. Det har knapt vært solgt leiligheter i dette bygget tidligere. Et godt tegn på trivsel.

Skap ditt nye drømmehjem | Dette er en "one of a kind" leilighet med generøs takhøyde og originale/autentiske detaljer fra bygårdens byggeperiode er bevart og skaper det klassiske uttrykket som ofte er forbundet med vakre murgårder fra denne tidsepoken. Takhøyde, dype vinduskarmer, massive doble dører, nydelig listverk, rosetter, smijernsbalkong, ildsteder og furugulv er noen av de vakre elementene som gjør denne leiligheten så unik som den er. Kjøper må påregne påkostninger i leiligheten for å få den til dagens standard. Her får man muligheten til å eie noe helt spesielt.

Nordnesparken | Nordnesparken er en fantastisk park ytterst på Nordnes på ca. 32,7 daa. Parken ble anlagt i 1888-89, etter initiativ av Edvard Germanius Johannessen (1848-1922). Nordnesparken har et øvre nivå omkring Nordnes skole og et lavere større område nede mot Puddefjorden / Byfjorden. I Nordnesparken ligger blant annet Nordnes sjøbad med oppvarmet basseng året rundt. I tillegg er isbading på vinteren populært her ute på halvøyen. 

Graveklubben | Infrastrukturen i Haugeveien er rustet opp med bossug, nye brede fortau, brosteinsbelagte gater, murer og belysning. Resultatet taler for seg selv og byens flotteste gate er bare blitt enda flottere.

I byen med barn I Med barneskole, fotballbane, ballbinge, godt aktivitetstilbud, svømmebasseng, utallige barnehager, lekeplasser og de flotteste parker rett utenfor boligen, ligger mye til rette for en praktisk hverdag - der tilfredshet preger den enkelte. Haugeveien barnehage ligger like ved leiligheten.

Nordnes skole og området rundt | Hele skolen er rehabilitert innvendig og skoleplassen er oppgradert. Det er også åpnet en helt ny barnehage, som ligger tett inntil skolen. Og vest for skolen, på toppen av bakken "døden", er det bygget ny kunstgressbane/ballbinge. Mot Haugeveien blir det oppgradert med nytt bredt fortau på to meter som går helt til Festningen.  De store vakre trærne rundt skolen skal i hovedsak stå, ettersom de er verneverdige.

Velkommen | Denne leiligheten må betegnes som en sjelden "godbit". Her er det enormt med potensiale. Her kjøper en ikke kun en bolig, men like mye en urban livsstil som så mange søker etter. Kom på visning, føl den gode atmosfæren og nyt omgivelsene!

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema hvor nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer.

Nærområdet

Haugeveien er en av byens mest velkjente adresser og består primært av klassiske bygårder fra slutten av 1800- tallet. Nordnes er et lite lokalsamfunn i "hjertet" av Bergen. Du finner gallerier, kaffebarer og uteservering i umiddelbar nærhet. I tillegg er det italienske restauranter i Gågaten og restaurant på Verftet "rett rundt hjørnet". Kun få minutters gange unna ligger Nordnes sjøbad med badeplass, stupebrett og utendørs basseng. For barnefamilier som ønsker å bo sentralt, men likevel tilbaketrukket, er området "prima". Nabolaget er barnevennlig med gode oppvekstkår og foreldre vil spare mye tid ved å ha "alt" rundt seg i nabolaget. I nabolaget ligger bla. Klosteret barnehage, Nykirken barnehage og Haugeveien barnehage like ved. I tillegg ligger vakre Nordnes skole få minutter unna. Av fritidstilbud er det aktiviteter i Nordneshallen, Nordnesbanen eller dansing/konserter på Verftet. Videre er det til tider utekino på Klosteret, kjekke nabofester, 17-mai tog, minifestivaler, kirke, eget buekorps, fotballbane, eget idrettslag, Akvariet samt flere lekeplasser i nærmeste omkrets. I nærområdet finner man også flere dagligvareforretninger som Kiwi, Rema 1000 og Bunnpris (søndagsåpen) innen et par minutters radius. Fra sentrumskjernen er hjemveien kort, og busslinje nr. 11 stopper like utenfor huset. Bussen går til Starefossen og det er gåavstand til Haukeland sykehus fra stoppet i Svartediksveien. Kort oppsummert er Haugeveien å anse som en av byens mest attraktive gate med masse historie og god atmosfære året rundt. Men det beste av alt er at dette er et tilbaketrukket strøk, men likevel bare en kort spasertur unna alle byens fasiliteter og tilbud.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

El. oppvarming:
Varmekabler på bad.
To vegghengte panelovner, hvorav èn ikke er i bruk
Ildsted i stue. Peisovn med glassfront. Produsent: Scan (av nyere årgang).
Ildsted på kontor med klebersteinsovn. Klebersteinsovn er frakoblet, men kan kobles til pipeløp.

Skorstein ble renovert med nytt innvendig piperør i 2020. Arbeidet ble utført av Smart Varme AS.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Biloppstillingsplass i gaten etter gjeldende bestemmelser (Soneparkering).  Konferer Bergen kommune vedr. parkeringsanlegg under fotballbanen v/ Akvariet.

Tomt

Tomten er felles for sameiet. Andel fellesareal: 34,7 m² iht sameiebrøk. Hele tomten består av eiendommens bygningsmasse/bakplass Det er en felles bakplass med felles tørkestativ etc.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

Enkel adkomst fra Haugeveien. Kjør eller gå i retning Akvariet.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser på fjell. Videre grunnforhold er ikke kjent. Grunnmur/fundamenter i murkonstruksjoner. Jordgulv med heller i u-etg.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader
Yttervegger i murkonstruksjoner, pusset og malt. Påforet på innside. Yttervegger har begrenset isoleringsevne i h.h.t dagens standard. Murfasade mot gate ble malt i 2017/2018

Taktekking
Saltak. Taksperrer er tekket med sutak, lekter og betongtakstein. Renner og nedløp i plast. Taktekking er av eldre årgang (sannsynligvis fra 1980-tallet, erfaringsmessig pga. slitasje/taksteintype). Taktekking er sameiets felles ansvar.

Vinduer
Vinduer: Isolerglass i malte trekarmer.
Balkongdør: To fløyet dør. Malte tredører med felt av isolerglass. Glassfelt over dør.
Ytterdør bitrapp: Profilert tredør.
Ytterdør: Profilert tredør med felt av trådglass. Glassfelt over dør. Dørtelefon i entre/gang.
Innerdører: Formpresset slett dørblad, malte profilerte tredører.
Vindu i pikeværelse/kontor er av eldre årgang. Øvrige vinduer ble skiftet i 1986 - 1988.
Balkongdør ble skiftet i 1988. Ytterdør og innerdører er av eldre årgang.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Takstoppdrag AS v/Trond Bertelsen den 13.10.2021

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt iht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Det gjøres derfor oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Det er noe avvik i planløsning fra dagens planløsninger til tegninger fra Bergen kommune datert 26 april 1954. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 2D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Grunnmur, drenering, vinduer og dører, taktekking, terrasse, balkonger, utvendige trapper, etasjeskillere, bad, kjøkken, innvendige overflater og VVS.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har valgt å tegne boligselgerforsikring ifbm. salget. Det betyr at kjøper ved eventuelle klager retter dette mot selger via forsikringsselskap. Kjøper plikter å lese alle relevante opplysninger samt vedlegg i salgsoppgaven og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer
Selger opplyser at hvitevarer på kjøkkenet medfølger i salget.

Løsøre/inventar
- I tillegg til garderobeskapet på soverommet, følger også vegghengt skap på arbeidsrommet med.
- Komfyr er eldre, oppvaskmaskin er i ustand, men nyere kjøleskap (Siemens) kan følge med, som en egen handel.
- Skinnehengte platehyller i spisestuen følger ikke med.
- Fastskrudde vindusskodder i spisestuen følger ikke med.
- Et eldre overskap på kjøkken har affeksjonsverdi for selger og medfølger dermed ikke.

Annet
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Klebersteinsovn er ikke påkoblet pipen.

Pga. av byggets alder er det skjeve gulv da spesielt i stue og spisestue.

Det er noe avvik fra dagens planløsning fra seksjoneringstegningene. En bod er blitt til "pikerom" og det er noe forandret med dører.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. Dette er ikke uvanlig byggeår 1899 tatt i betraktning.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 23/113.

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Seksjonssameiet Haugeveien 31 består av til sammen 6 leiligheter. Adkomst leiligheter via trappeoppgang. Bitrapp mellom u-etg - loft-etg. Felles vaskerom hvor egen vaskemaskin kan benyttes. Felles sykkelbod i u-etg.
 
Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige (Avtalenummer 56790462) Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet oppgitt at de ikke har noe særlig med kapital på felleskonto. Pr. i dag går regnskapet ved diverse faste utgifter i null.

Vedlikehold
Det har vært diskutert om man på sikt bør øke fellesutgiftene slik at en kan bygge opp en bufferkonto i sameie. Det er planlagt arbeid med tak med nye pipehetter og noe blikkinnslagerarbeid i 2022.

Felleskostnad
Felleskostnad utgjør kr. 1000,- pr. måned og inkluderer andel felles bygningsforsikring, strøm fellesareal, brannalarm og litt forefallende. 

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Brannvarsling
Brannvarslingsanlegget nytt i 2018 utført av Siemens, for hele seksjonssameiet i Haugeveien 31.

Forkjøpsrett
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold
Det er tillatt med dyrehold.

Legalpant
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter
Sameiet har en begrenset organisering. Megler har bedt om vedtektene, husordensregler og budsjett. Det er ikke mottatt.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 075 311,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 871 121,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Vitek har sjekket rørsystemet i huset og Fyllingen Maskin foretok sammenkobling med inntaksledning.

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1954/2804-1/106 03.05.1954 
Bestemmelse om kloakkledn   
Bestemmelse vedrørende omlegging av ledninger m.v. på
forlangende av kommunen.
Overført fra: 4601-165/444
Gjelder denne registerenheten med flere

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 10090000
Plannavn: Bergenhus. Nordnes, Østre Del Av Nordneshalvøya
Ikrafttredelsesdato: 24.09.1946
Dekningsgrad: 100,0 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsforma°l Byfortettingssone BY1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
65270000 - Trehusbebyggelse fra Nordnes til Sydnes (99,9 %)
Faresoner:
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (3,3 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (34,7 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15780000 - Boligomra°der (100,0 %)
15780000 - Fotgjengerstrøk (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62020000 - Bergenhus. Gnr 165 Bnr 450, Nordnes Oppveksttun - 201015772
11690100 - Bergenhus. Gnr 165 Bnr 363, Nordneshallen Og Bretterne, Vesentlig Reguleringsendring - 199703458
11690000 - Bergenhus. Nordnes, Reguleringsendring Mellom Nordnesveien - Nordnesbakken, Nordnesgaten Og Fritznersmauet
11690000 - Bergenhus. Nordnes, Reguleringsendring Mellom Nordnesveien - Nordnesbakken, Nordnesgaten Og Fritznersmauet
10330000 - Bergenhus. Nøstet - Vestre Nordnes
9025000 - Bergenhus. Gnr 165 Bnr 561 Mfl., Georgernes Verft 4A - 199616832

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 165/439
Bygningstype: Tilbygg Barneskole
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 12.04.2019

Eiendom: 165/527
Bygningstype: - Barnehage
Status: Rammetillatelse
Dato: 08.04.2019

Eiendom: 165/1070
Bygningstype: Tilbygg Enebolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 22.01.2020

Eiendom: 165/1137
Bygningstype: - Transformatorstasjon
Status: Rammetillatelse
Dato: 12.07.2017

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsomra°de for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas a° være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert pa° overordnede støyberegninger. Dette vil kunne fa° betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 5 450 000
Omkostninger 145 562
TOTALT 5 595 560

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF