Eidavegen 238

Solgt

2 490 000

Prisantydning

Boligtype

Enebolig

Totalpris

2 564 760

P-rom

99 KVM

Antall rom

3 Soverom

Eidavegen 238 (Solgt)

Enebolig med tomt på neste 2 mål | Opparbeidet grøntareal med beplanting og epletrær | Sjøutsikt og landlige omgivelser

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Eidavegen 238 2 490 000 74 762 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Enebolig Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
99 / 133 / 152 KVM Eiet tomt, 1994 KVM 60210254

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1.etasje:
Entré(6m²), gang(7,4m²), bad(2,7m²), stue(30,9m²), kjøkken(8,8m²).

Innhold | 2. etasje:
Gang/trapperom(9,8m²), gang(2,5m²), soverom(5,7m²), soverom(12,6m²), soverom(5,6m²), kontor(4,3m²).

Kjeller:
Kjellerrom(34,4m²).
Uteplass:
Terrasseplatting på cirka 38m2.

Samlet primærareal (P-rom) = 99 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 133 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 152 m².

Standard

Kort oppsummert:

Enebolig med tre soverom
Terrasseplatting på cirka 38m2
Ildsted i stue
Epletrær i hagen
Montert nytt sikringsskap, inntak og delvis ledningsnett i 2016.
Skiftet ytterkledning på takopplett i 2016.


Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler/ Partner Erlend Hauglid kan få presentere denne innholdsrike eiendommen med enebolig og tre plan og et svært romslig og pent opparbeidet uteområde.

Boligen | Boligen har et bruksareal på 133 kvm. Med stue/ spisestue, kjøkken, og tre soverom, bør det være mer enn nok boltreplass for både store og små.

Utesone | Tomten er helt fantastisk. Den er romslig på hele 1995 m² med sjøutsikt og masse plass. Tomten er opparbeidet med en stor platting på 38 m², og ellers flott beplanting.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en innholdsrik enebolig med en flott tomt og nydelig sjøutsikt som bør sees og oppleves! Ikke glem å kontakte ansvarlig megler for å melde deg på visning.

ANSVARLIG MEGLER:
Erlend Hauglid
Eiendomsmegler/Partner
Mobil: 92 61 70 70
E-post: eh@zmegleren.no

Nærområdet

Fra eiendommen er det en liten kjøretur til Knarvik Senter med butikker, cafèer og de fleste servicetilbud. Flott turterreng i nærområdet. Cirka 5 minutter å kjøre til Ostereidet, med matvarebutikk, kirke, barnehage og skoler. Eiendommen ligger i landlige omgivelser med nærhet til natur.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Ildsted i stuen.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

Biloppstillingsplass på egen grunn.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Tomten er opparbeidet med gruslagt vei, plen, terrasseplatting, murer og diverse beplantning.

Eiertomt i følge matrikkelutskrift fra kommunen. Eiendommen har skylddelingsforretning og ikke målebrev. Avvik kan forekomme. 
Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter er oppført i betongkonstruksjoner.

Fuktmåling:
Bad - Det er ikke påvist fuktskader
Bad - Fuktkontroll som er gjennomført fra tilstøtende rom ga ikke unormale fuktverdier i områder der det anses å være fare for fuktvandring
Kjøkken - Det er ikke påvist fuktskjolder på gulvet
Kjøkken - Det er ikke påvist symptomer på fukt og råte i nabokonstruksjoner. Kjøkken - Det er ikke påvist fukt ved kjøleskap, vaskemaskin, varmtvannsbereder eller andre vanninstallasjoner.

Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av betong.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med fasadeplater, gavlvegger er forblendet med teglstein.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i malte trekarmer.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og betongtakstein.Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 10.01.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Takstmannens vurdering ved TG2:
1.1 Byggegrunn, fundamenter, grunnmur, drenering og sikring mot vann og fuktighet.
Det ble observert sprekk/riss enkelte steder i grunnmuren, disse anses og være normale og indikerer ikke aktive setningsskader, umiddelbare tiltak vil ikke være nødvendige. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Det er ikke benyttet diffusjonstetting mot grunn og fuktsikringen oppfyller ikke krav til sikring etter dagens forskrifter. Dreneringen bør kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. For utbedring av dreneringen må dreneringen skiftes ut, tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si.

1.2 Krypekjeller
Som følge av kjellerens oppbygning vil luftfuktigheten varier ved temperaturforandringer og endringer i utvendig klima. Relativ luftfuktighet under 60 % anses å være tørt. Relativ luftfuktighet mellom 60-74 % er akseptabelt. I kjelleren vil den relative luftfuktigheten tidvis overstige 74% som indikerer at det vil være fuktig/fare for fukt/kondens. Den høye luftfuktigheten skyldes oppbyggingen av kjelleren. Manglende fuktsikring på murene fører til fukt i betongen/murene. For å utbedre kjelleren må kjelleren fuktsikres både på innsiden og utsiden. Slik kjelleren benyttes i dag vil det ikke være behov for umiddelbare tiltak. Dersom kjelleren innredes til oppholdsrom må det gjørs tiltak mot fukt.

2.1 Yttervegger
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på den kledningen, over halve forventete levetid er overskredet. Trekledningen bør jevnlig kontrolleres og kledningsbord bør skiftes ved behov.

3.1 Vinduer og ytterdører
Som følge av alder på de eldste vinduene bør disse jevnlig kontrolleres for punkterte vindusruter og råteskader i karm/belistning. Grunnet alder på de eldste vinduene vil restlevetid være vanskelig og anslå. Vinduer bør skiftes ved behov. Alder tatt i betraktning må man regne med at de eldste vinduene er modne for utskiftning innen rimelig tid.

4.1 Takkonstruksjon, taktekking og skorstein over tak
Konstruksjonen er fra byggeår, det må derfor påregnes et avvik i forhold til dagens standard. Takkonstruksjonen vil fungere til tross for alder og konstruksjonsmåte.

4.2 Undertak, lekter og yttertekking (taktekkingen)
Mer enn halvparten av forventet levetid på taksteinen er overskredet. Det må påregnes at taktekkingen må skiftes innen noen år som følge av alder.

6.1 Balkonger, verandaer og lignende
Rekkverket oppfyller ikke kravet til høyde etter gjeldende forskrifter. For å utbedre mangelen må det oppføres rekkverk som tilfredsstiller dagens krav.

7.1.3 Membran, tettesjiktet og sluk
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning og membran/tettesjikt. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres.

10.1 WC og innvendige vann- og avløpsrør
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning. Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må slukene t skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Som følge av alder må sluk jevnlig kontrolleres og rengjøres. Synlige kobberrør bør jevnlig kontrolleres for sprekker/lekkasjer.

10.2 Varmtvannsbereder
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år. Det er ikke behov for utbedringstiltak utifra at tanken fungerer i
dag, men utifra alder kan skader plutselig oppstå på eldre tanker.
Takstmannens vurdering ved TG3:
7.1.1 Overflate vegger og himling
Over halve forventete levetid for overflatene er overskredet. Det må påregnes oppgraderingen av badet.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 100.000. - og 300.000.-

7.1.2 Overflate gulv
Overflatene er av eldre dato og anses som utdatert. Det må påregnes oppgraderingen av badet.
Takstmannens prisvurdering ved utskiftning antas mellom Kr. 100.000. - og 300.000.-

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det finst ingen ferdigattest / mellombels bruksløyve i kommunenarkiva. Det er kommet en søknad. Denne er vedlagt salgsoppgaven.
Det gjelder avløpsanlegg.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 567 059,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 041 412,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Det er ikke kjent at det foreligger restriksjoner angående utleie.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Gul - G.

Vei, vann og avløp

Eigedomen er ikkje tilknytta offentleg nett av vann.
Eigedomen har ikkje avløp. Eigedomen har septiktank.
Vi er ikke kjent med at det er blitt installert avløpsrenseanlegg.

Iflg Alver kommune er det tidligere søkt og godkjent om renseanlegg.
Kjøper må være forberedt på at krav om installering av nytt renseanlegg kan komme.
Kjøper overtar ansvaret for eventuelle endringer som eiendommen blir pålagt.

Følgende opplysninger fra Alver kommune angående denne saken:

Eigedom gbnr. 238/13 Eidavegen 238 er hjå Alver kommune registrert med privat vasstilknyting og privat avløpsanlegg.

Norva24 si side "min tank" viser at eigedomen har 2 m³ slamavskiljar, sist tømt 06.11.2020 og er registrert med neste tømming sep. - Des. 2022.

Ein 2 m³ slamavskiljar vil ikkje ha tilstrekkeleg kapasitet for ein einebustad og det kan påreknast at kommunen vil krevje dette utbetra.
Det vil då vere minireinseanlegg som kan vere aktuell løysing.

24.11.2016 var det registrert følgjande avvik knytt til denne slamavskiljaren  - " Gjeld gbnr. 238/13 - Mangler dykk på utløp."
Alver kommune er ikkje kjent med at avviket er utbedra.

Det var i 2016 gjeve dispensasjon og løyve til etablering av minireinseanlegg, dette er ikkje etablert og løyvet er ikkje lenger gyldig.


Eigedomen er tilknytta privat veg.
 
Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Det kan forekomme fellesutgifter til vedlikehold av privat vei.

Tinglyste erklæringer

1944/80-2/51 11.01.1944 BESTEMMELSE OM GJERDE

1947/2617-2/51 13.10.1947 BESTEMMELSE OM VANNRETT
Bestemmelse om vedlikehold av brønn

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Regulering

Eiendommen ligger i et område som er  regulert som LNF med spredd beliggenhet av boliger.
Arealplan-id: Kommuneplan for Lindås, planid 1263-201805.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Alver kommune.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Salgs- og betalingsvilkår

Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger og meglers egne undersøkelser. Interessenter oppfordres til en grundig besiktigelse av eiendommen, fortrinnsvis sammen med fagkyndig person. Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse. Dette innebærer at avhendingslovens regler om når boligen har en mangel, fravikes til ugunst for kjøper. Dette betyr blant annet at det kun foreligger en mangel når:
Kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøper hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har virket inn på avtalen at opplysningene ikke ble gitt. Videre kan det foreligge en mangel når eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers, eller når tomtearealet er vesentlig mindre enn oppgitt. Kjøpesum og omkostninger skal være innbetalt til meglerens klientkonto før overtagelse. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg selv, må det tas særskilt forbehold om dette i bud.

Økonomi

Prisantydning 2 490 000
Omkostninger 74 762
TOTALT 2 564 760

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF