Fjellavegen 235F

Solgt

2 980 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 070 190

P-rom

99 KVM

Antall rom

3 Soverom

Fjellavegen 235F (Solgt)

Innholdsrik eierleilighet med eneboligfølelse | 3 soverom og egen loftstue | Vestvendt og usjenert terrasse | Carport!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Fjellavegen 235F 2 980 000 90 192 2 341
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
99 / 102 / 0 KVM Fellestomt, 3268 KVM 60220011

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré, innvendig bod/garderobe, mellomgang med skyvedørsgarderobe, bad/wc/vaskerom, 2 soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Innhold | Loftsetasje:
Loftstue/hjemmekontor og soverom med stort kneloft.

Uteplass:
Med utgang fra stue er det adkomst til en vestvendt og skjermet terrasse med glassrekkverk. Det er fri utsikt og gode solforhold fra terrassen. Terrassen har et areal på 8,4 kvm.

Lagringsplass:
Like utenfor inngangsdøren er det en sportsbod med gode lagringsmuligheter.

Parkering:
Det følger med fast plass i felles carportrekke (plassen er merket nr. 21). I tillegg disponerer sameiet noen gjesteparkeringsplasser.

Samlet primærareal (P-rom) = 99 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 102 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og innholdsrik 4-roms eierleilighet
- Bolig over 2-plan med eneboligfølelse
- Vestvendt og skjermet terrasse
- Fast plass i carportrekke og utvendig sportsbod
- Gjennomgående gode brukskvaliteter
- 3 lysmalte soverom og helfliset bad
- Flott kjøkkeninnredning og koselig stue med ildsted
- Nærhet til Ulveset skule og Ulveseth barnehage
- Kort gåavstand til Rema 1000 dagligvareforretning
- Kort avstand til buss og turterreng
- Få minutters kjøretur til Sartor Storsenter
- Rundt 25 minutters kjøretid til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne moderne 4-roms toppleiligheten (selveier) over 2-plan, med utmerket beliggenhet i sentrale omgivelser på Fjell.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2006 og leiligheten har en meget innholdsrik romløsning. Blant annet  er det 3 lysmalte soverom og separat loftstue. Det er gjennomgående fine brukskvaliteter.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig terrasse med glassrekkverk, der sol og utsikt kan nytes til fulle. Terrassen ligger vestvendt og har et areal på 8,4 kvm. Det er plass til utemøblement og grill.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er nærhet til gode bussforbindelser, skoler, barnehage og Rema 1000. Kort kjøretid til Sartor Storsenter med flerfoldige butikker og ulike servicetilbud. Alt innenfor en fornuftig radius fra sameiets eiendom.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en sjelden mulighet til å sikre seg en moderne og innholdsrik familiebolig med god størrelse, fast plass i carport samt flott beliggenhet i et populært område. Denne bør definitivt seés og oppleves - velkommen til visning!

Nærområdet

Boligen har en flott beliggenhet med gode solforhold og fri utsikt over nærområdet. Det er gangavstand til bussforbindelse, Rema 1000 dagligvareforretning, bensinstasjon, barnehage og flott turterreng. Få minutters kjøretid til Sotra Golfklubb og rundt 5 minutters kjøring til Sartor Storsenter med alle daglige servicetilbud. Pent opparbeidet fellesareal med plen, bed, prydbusker, grusganger og lekeplass. Stipulert kjøretid til Bergen sentrum utgjør ca. 25 minutter med bil.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad
- Ildsted i stue

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

- Fast plass i felles carportrekke (plassen er merket nr. 21)

Sameiet disponerer også noen gjesteplasser.

Tomt

Felleseiende og opparbeidet tomt på 3.268 kvm. Pent opparbeidete fellesarealer med blant annet plen, bed, prydbusker, grusganger og lekeplass. På byggets inngangsside er det asfaltert adkomstparti, carport, samt gjesteparkering. Felles ny grillhytte på byggets vestside. Se vedlagte basiskart fra kommunen med tomtegrense og bygget plassering på tomten.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Utvendig:
Felles pulttakkonstruksjon med sarnafil duk. Nedløp/takrenner i aluminium. Bygget er oppført i betongkonstruksjoner. Utvendig pusset og malt samt noe bindingsverk med utvendig trepanel. Malte trevinduer med 2-lags glass (datert 2006). Hvit hovedytterdør med kikkehull og altandør fra stuen
Felles trapp til inngangspartiet.

Tekniske installasjoner:
Vannledninger av typen "rør i rør", besiktiget i fordelerskap. Avløpsrør av plast. Mekanisk avtrekk fra bad og tilluft via dør. Ventilator i kjøkken. Ventiler i yttervegger. El-skap med automatsikringer

Takkonstruksjon/loft:
Pulttakkonstruksjon, isolert konstruksjon (takkonstruksjonen er gjenbygget).

Veggkonstruksjoner:
Bygget er oppført i betongkonstruksjoner utvendig pusset og malt samt noe bindingsverk med utvendig trepanel.

Taktekking:
Felles pulttakkonstruksjon med sarnafil duk. Nedløp/takrenner i aluminium.

Ombygging i 2012:
Tidligere eier engasjerte profesjonelle til å bygge om leiligheten i 2012. Dette for å utnytte den store takhøyden i stuen. Gulvet i andre etasje ble strakt ut over stuen i første etasje. Leiligheten fikk dermed en fin stue også i andre etasje. I tillegg ble det bygget en vegg og satt inn en dør slik at man fikk et fullverdig soverom i andre etasje. Leiligheten er dermed vesentlig mer innholdsrik en den var opprinnelig

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Øystein Lunde den 15.01.2022.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Hva inneholder tilstandsrapporten?
Den bygningssakkyndige/takstmannen undersøker rom og bygningsdeler slik det kommer frem av Forskrift til avhendingsloven. Tilstandsrapporten inneholder bare avvik som den bygningssakkyndige kan se eller kontrollere med enkle hjelpemidler. Det gjøres ikke nærmere undersøkelser slik som åpning av vegger eller andre bygningsdeler. I vegg mot våtrom og rom under terreng kan det borres et hull for å gjøre enkle undersøkelser slik som fuktsøk.

Når du kjøper en brukt bolig:
Når du kjøper en brukt bolig, er det viktig å være oppmerksom på at dette ikke kan sammenlignes med å kjøpe en ny bolig. Måten boligen ble bygget på kan være annerledes enn i dag. Bygninger svekkes over tid, og utsettes for slitasje blant annet på grunn av bruk og vær og vind. Mange boliger fornyes helt eller delvis, noen i flere omganger, eller det oppføres tilbygg.Særlig for boliger som er pusset opp eller endret, er det viktig å merke seg at fornyelse av overflater ikke nødvendigvis betyr at bygningsdeler er forbedret. Vurdering mot byggeår: Takstmann vil vurdere boligen mot hvordan det var vanlig å bygge og regler som gjaldt da bygningen ble oppført (søknadstidspunktet). Takstmannen ser etter avvik som har betydning for og som reduserer boligens funksjon og verdi, og som kommer frem av Forskrift til avhendingslova. Noen rom og bygningsdeler slik som bad og vaskerom, og forhold som gjelder sikkerhet mot brann, rekkverk og trapper osv., vil den bygningssakkyndige vurdere mot dagens regelverk. Etter dagens regelverk vil disse kunne få en tilstandsgrad 2 eller 3, uten at det nødvendigvis er krav om at avviket må utbedres.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Selger har ikke bebodd boligen og har derfor svært begrenset kunnskap om dens standard og kvaliteter. Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med bygningssakkyndig, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene samt selgers egenerklæringsskjema. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Avvik som kan kreve tiltak:
Utvendig dører: TG2
Avvik: Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Utett gatedør, lysinnslipp ved lukket dør.
Konsekvens: Kald trekk kan oppstå
Tiltak: Dører må justeres
Kostnadsestimat: Under kr. 10.000,-

Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak:
Innvendig etasjeskille/gulv mot grunn:TG2
Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at standardens krav til godkjente måleavvik. Skjevhet er målt med laservater i stue, høyeste punkt er mot nabo (syd-vest)

Våtrom/overflater gulv/helfliset bad med wc og vaskeplass: TG2
Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm.
Tiltak: Våtrommet fungerer med dette tiltaket

Våtrom/sluk,membran og tettesjikt/helfliset bad med wc og vaskeplass: TG2
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på slukløsning.
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på membranløsningen
Tiltak: Overvåk tilstanden jevnlig. For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må tettesjiktet skiftes ut, men tidspunktet for når dette er nødvendig er vanskelig å si noe om. Sluk må jevnlig observeres og rengjøres.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger: TG2
Vestvendt altan (svakt mot nord) på ca. 8,40 m² med fliser på dekke. Rekkverkhøyde på ca. 1 meter. Utelys og dobbel jordet stikkontakt. Merk:  mingsflass på lampe samt sprekt deksel til strømuttak.
Vurdering av avvik: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på tettesjikt/membran.
Tiltak: Det er ikke behov for utbedringstiltak. Tidspunkt for utskiftning av tettesjikt/membran nærmer seg utifra alder på dagens tekking.

Etasjeskille/gulv mot grunn: TG2
Betongdekke og trebjelkelag. Generelt: Normal tid før reparasjon av etasjeskiller av betong og lettbetong er 40 - 80 år. Normal tid før reparasjon av etasjeskiller med bjelkelag av heltre eller I-bjelker er 40 - 80 år.
Vurdering av avvik: Målt høydeforskjell på over 15 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 2 gis med bakgrunn i at standardens krav til godkjente
måleavvik. Skjevhet er målt med laservater i stue, høyeste punkt er mot nabo (syd-vest)
Tiltak:  For å få tilstandsgrad 0 eller 1 må høydeforskjeller rettes opp. Det vil imidlertid sjelden være økonomisk rasjonelt som et enkeltstående
tiltak i en bolig som dette. Dersom boligen en gang skal renoveres, kan man vurdere slike tiltak.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring i henhold til gjeldende vilkår, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader (oppgitt for siste år):
Felleskostnad kr. 2.341,-/mnd. = Kr. 28.092,- per år
Kommunale avgifter: Kr. 13.073,- per år
Innboforsikring: Ca. kr. 1.500,- per år

Leiligheten har inntil nylig vært utleiet. Strømforbruk er følgelig ikke oppgitt.

Hvitevarer:
Ingen hvitevarer følger med i handelen.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Øygarden kommune (tidligere Fjell kommune) har utstedt ferdigattest den 25.08.2009. Ferdigattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til mottatte bygningstegninger fremgår det at loftsetasjen er godkjent som "Loft". I ettertid er det bygget loftstue over stuen under samt ett soverom. Disse tiltakene er ikke omsøkte eller godkjent av Øygarden kommune. Boligen overtas på bakgrunn av denne situasjonen. Godkjent tegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 98/1921

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Fjell Terrasse (org.nr. 991 181 202) har engasjert Controller Vest AS som forretningsfører.

Sameiet består totalt av 24 selveiende leiligheter med adresse Fjellavegen 231, 233 og 235 i Øygarden kommune.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i IF Skadeforsikring (avtalenr. SP2109147.2.1). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 94.018,-. Per 31.12.2020 hadde sameiet omløpsmidler tilsvarende kr. 293.830,- (kundefordringer/andre kortsiktige fordringer/bankinnskudd). Regnskapet for 2021 er ikke mottatt eller godkjent per dags dato.

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 2.341,- til sameiet.

Felleskostnaden inkluderer følgende:
Felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, kabel-tv og bredbånd via Altibox (basispakke), vaktmestertjeneste, vedlikehold heis, vedlikehold av uteområder, salting, brøyting og normal drift av sameiet.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 21 utgjør: 98/1921

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet. I denne forbindelse vises til punktet under "Vedlikehold". Sameiet har også en fast policy om å øke felleskostnaden med 5% hvert år ifølge styreleder.

Vedlikehold:
Sameiet har besluttet å male utvendig fasade våren 2022. I forbindelse med denne oppgraderingen har sameiet opptatt ett lån i DNB pålydende kr. 1.500.000,-.  Ifølge styrets leder vil felleskostnaden bli økt med kr. 700-800,- per måned, som en konsekvens av lånet i DNB. Dersom man legger til grunn at det nye lånet blir fordelt i henhold til sameiebrøken, utgjør dette en andel pålydende kr. 76.500,- for seksjon nr. 21. Kontakt ansvarlig megler eller styrets leder for ytterligere informasjon.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Det må søkes styret i sameiet om husdyrhold.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt årsberetning med regnskap for 2020 samt protokoll fra årsmøtet. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Sameiets vedtekter er ikke mottatt.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 701 430,- for inntektsåret 2020.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 525 148,- for inntektsåret 2020.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Oransje D

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.

Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1962/4295-1/50 
Erklæring/avtale  
Tinglyst 12.10.1962 
Gjelder avkjørsel
Overført fra: 4626-58/21
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/331617-1/200
Bestemmelse om veg 
Tinglyst 18.04.2007 
Rettighetshaver: Knr: 4626 Gnr: 58 Bnr: 5  
Rettighetshaver: Knr: 4626 Gnr: 58 Bnr: 29  
Med flere bestemmelser
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen er regulert til:
- Blokkbebyggelse
- Felles lekeareal
- Annet fellesareal
- Felles avkjørsel
Arealplan-id: 124620050018
Plannavn: 35-2 RP Fjell sentrum, N.Fjell (58-33,62 mfl); 20050018 Ikrafttredelsesdato: 16.06.2005

I henhold til gjeldende kommuneplan er eiendommen avsatt til:

- Boligbebyggelse, nåværende

Reguleringssvar fra Øygarden kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Viktig informasjon/salgsvilkår

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Salgsoppgaven er basert på de opplysningene selger har gitt til bygningssakkyndig og megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen, Statens kartverk og andre tilgjengelige kilder.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen grundig, gjerne sammen med fagkyndig før bud blir gitt.

Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelse av eiendommen, eller som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan også avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan også ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Egenandel kommer først på tale når det er konstatert mangel ved eiendommen.

Andre opplysninger:
Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf.§ 3-9 1. ledd, 2. punktum. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

En forutsetning for salget er at hjemmelsdokument/skjøte for boligen/eiendommen tinglyses på kjøper.

Kjøper aksepterer at Z Megleren kan offentliggjøre salgssum m.m. i egen markedsføring.

Interessenter og kjøper må godta at selger og megler bruker elektronisk kommunikasjon i salgsprosessen.

I tråd med eiendomsmeglingsforskriften vil informasjon om oppdragsgiver, salgsobjektet, interessenter og kjøper bli lagret av meglerforetaket i minimum 10 år.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Kjøpers innbetaling skal foretas fra norsk bank/finansinstitusjon. Selgers oppgjør vil skje til konto i norsk bank/finansinstitusjon.

Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 2 980 000
Omkostninger 90 192
TOTALT 3 070 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF