Steinsvikvegen 382

Solgt

3 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

4 059 330

P-rom

66 KVM

Antall rom

2 Soverom

Steinsvikvegen 382 (Solgt)

Råflott 3-roms eierleilighet i populært område | Solrik terrasse | Heis og garasjeplass med elbillader | Nært Bybanen!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Steinsvikvegen 382 3 950 000 105 762 2 614
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
66 / 70 / 77 KVM Eiet tomt, 7857 KVM 60210198

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, innvendig bod/teknisk rom, 2 soverom, helfliset bad, gjestetoalett og stue med åpen kjøkkenløsning.

Solrik uteplass:
Med utgang fra stue/kjøkken er det adkomst til en solrik terrasse på 9,3 kvm. (nytt gulvbelegg i 2021).

Parkering:
Tilhørende leiligheten er det fast garasjeplass med elbillader i lukket garasjeanlegg. Det er heis fra garasjeanlegget direkte til leilighetens etasjeplan. Sameiet disponerer også noen utvendige gjesteplasser.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern bod i garasjeanlegget. Boden har et areal på 4,9 kvm.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 66 kvm.:
Gang (9,9m²), bad/vaskerom (5,8m²), toalett (1,8m²), soverom (6,4m²), soverom (11,7m²) og stue og kjøkken (28,9m²).

S-rom:
Bod (3,6m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 66 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 70 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 77 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Nyoppusset og lekker 3-roms eierleilighet
- Solrik terrasse med glassrekkverk
- Heis og fast garasjeplass
- Gjennomgående fine kvaliteter
- Nytt Sigdal kjøkken med integrerte hvitevarer i 2021
- Nytt og gjennomgående 1-stavs laminatgulv i 2021
- Nymalte overflater og stuetak i 2021
- Flott stue med gasspeis
- 2 innbydende soverom
- Helfliset baderom og separat gjestetoalett
- Populært bygg oppført i 2012
- Nærhet til skoler og flere barnehager
- Gåavstand til Lagunen Storsenter
- Kort avstand til bybanestopp og bussforbindelse
- Få minutter til Kiwi dagligvareforretning
- Kort kjøretid til Fana Golfklubb
- Nærhet til flotte turområder

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre 3-roms leiligheten (selveier), med utmerket beliggenhet i Steinsvikvegen på Sørås. Det medfølger fast garasjeplasser med heis direkte til leilighetens etasjeplan.

Tidløst | Bygget stod ferdigstilt i 2012 og leiligheten har nylig vært gjenstand for utførlig oppussing med helt nytt Sigdal kjøkken, nye gulv og nymalte overflater. Leiligheten fremstår som innflytningsklar.

Uteplass | Tilknyttet leiligheten er det en deilig terrasse på 9,3 kvm., der solen kan nytes til fulle i flotte omgivelser. Det er god plass til utemøblement på terrassen.

Infrastruktur | De aller fleste ønsker en smidig og effektiv hverdag. Da kan det være greit å vite at det er kort avstand til Bybanen, bussforbindelse, skoler, flere barnehager, Kiwi og Lagunen Storsenter med et bredt utvalg av butikker og servicetilbud. Alt innenfor en kort radius fra sameiets område.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og innbydende selveierleilighet med moderne fasiliteter, heis, fast garasjeplass samt flott beliggenhet i et populært område. Denne bør så absolutt ses og oppleves - velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Dette er en lekker 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet i Steinsvikvegen. Boligen har en fin internbeliggenhet i sameiet og ligger i byggets 2. etasje med adkomst via heis. I nærområdet finner man flere barnehager, Søråshøgda skole (1-7 klasse), Rå skole (8-10 klasse) og Nordahl Grieg videregående skole. Bybanestopp ved Lagunen og gode bussforbindelser (linje 22 og 52) like i nærheten. Fra Lagunen tar Bybanen deg videre til sentrum med endestopp ved Byparken. I andre retning går banen hele veien til Bergen lufthavn, Flesland. Stipulert kjøretid med bil til sentrum utgjør ca. 15 minutter. Rundt 10 minutter kjøretid til Flesland, Kokstad og Sandsli. Fine turmuligheter ved Siljustøl og gåavstand til Fana Golfklubb (18-hullsbane). I nærområdet finner man også Kiwi dagligvareforretning, som ligger en kort gåavstand unna. Kort avstand til Lagunen Storsenter som tilbyr et bredt utvalg av butikker, restauranter og ulike servicetilbud. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

- Gulvvarme i deler av gang
- Gulvvarme i stue/kjøkken
- Gulvvarme på bad
- Gasspeis i stue
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Det er felles gasstank i sameiet. Det er separat måler til hver seksjon som måler forbruk av gass. Faktisk forbruk faktureres direkte fra leverandør til hver seksjonseier.

Parkering

- Fast garasjeplass i lukket anlegg med elbillader

Sameiet disponerer også noen utvendige gjesteplasser.

Tomt

Opparbeidet tomt på 7.857 kvm., som eies av sameiet. Tomten er opparbeidet med adkomstveier, biloppstillingsplasser, grøntarealer og diverse beplantninger. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i tre- og betongkonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning og fasadeplater. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med papp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 12.08.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. Dette kan medføre at enkelte rom ikke er byggemeldt eller godkjent til dagens bruk.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn takstmannens rapport.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 22.02.2013. Attesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 70/3410

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Søråshagen (org.nr. 998 799 694) har engasjert OBOS som forretningsfører.

Sameiet består totalt av 42 selveiende leiligheter fordelt på 7 moderne lavhus.

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Gjensidige Forsikring (avtalenr. 87128922). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Økonomi:
Regnskapet for 2020 er gjort opp med et positivt resultat pålydende kr. 29.681,-. Per 31.12.2020 hadde sameiet omløpsmidler tilsvarende kr. 467.446,- (kundefordringer/innestående på driftskonto etc.). Regnskapet følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Sameiet har følgende lån:
Långiver: OBOS
Lånenr.: 98207631116
Restsaldo: Kr. 105.730,-
Antall terminer per år: 12
Rest løpetid: 1 år og 1 måned
Type rente: Flytende
Rente pr. 05.08.2021: 3,75%

Andel fellesgjeld per 31.12.2020: Kr. 3.572,-
Andel fellesformue per 31.12.2020: Kr. 9.084,-
Ajourført andel fellesgjeld per 01.08.2021: Kr. 3.000,- (avrundet opp til nærmeste hele tusen)

Felleskostnad:
Det betales en månedlig felleskostnad pålydende kr. 2.614,- til sameiet.

Felleskostnaden inkluderer følgende:
Felles bygningsforsikring, betjening andel fellesgjeld, strøm i fellesareal, kabel-tv og bredbånd via Telenor (basispakke), garasje, dugnad, noe avsetning til løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Felleskostnaden fordeles på følgende måte:
- Felleskostnader kr. 1.964,-
- Garasje kr. 100,-
- Dugnad kr. 50,-
- TV/bredbånd kr. 500,-

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 7 utgjør: 70/3410

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Pågående sak:
Mot slutten av året ble det påvist setningsskader i 4 leiligheter i C blokken. I skrivende stund er det ikke blitt tatt noen endelig avgjørelse på årsak og hvem som dekker disse skadene. Styret vurderte dette som en sak de ikke hadde kompetanse til å håndtere selv og har engasjert Norconsult som rådgiver. Sameiet har kontaktet forsikringsselskapet for å få deres vurdering av saken, men har så langt ikke fått noe svar på hvordan de forholder seg til saken. Både Norconsult og representant fra OBOS forsikring har vært på flere befaringer i leilighetene. Foreløpig antakelse og vurdering er at dette kan ha noe med sprenging av Fanatoppen å gjøre, kombinert med at byggegrunn har «satt seg bedre». Det er styrets håp at sameiet vil få tilbake kostnader med Norconsult fra forsikringsselskapet. Styret har også inntatt den holdningen at skadene i de fire leilighetene dekkes av sameiet i første omgang. En kostnad som kreves refundert fra forsikringsselskapet (kilde: Årsrapport for 2020).

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Det er tillatt med husdyr, men husdyret skal ikke være til ulempe eller sjenanse for andre, jf. sameiets husordensregler.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, husordensregler, innkalling til årsmøte med regnskap for 2020 samt protokoll fra årsmøtet. Dokumentene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 843 316,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 035 939,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut til boligformål, jf. vedtektene §5. Utleie skal meldes skriftlig til styret eller sameiets forretningsfører, med opplysning om hvem som er leietaker.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Privat vei til offentlig vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett. Kjøper må være inneforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

1926/900206-3/106 
Bestemmelse om gjerde  
Tinglyst 22.06.1926 
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1928/900369-2/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 18.09.1928 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 119 Bnr: 42  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1932/905429-1/106 
Bestemmelse om veg  
Tinglyst 20.12.1932 
Avståelse av fri grunn til utbedring av bygdeveiparsell Sørås- Steinsvikøren.
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/305009-1/106 
Bestemmelse om vann/kloakkledning 
Tinglyst 16.09.1959 
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1959/305010-1/106 
Bestemmelse om vann/kloakkledning  
Tinglyst 16.09.1959 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 119 Bnr: 36  
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1963/301595-1/106 
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Tinglyst 19.03.1963 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 1  
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 2
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 3
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 4
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 5
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 6  
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 7
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 8
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 9
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 10
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 11
Rettighetshaver: Knr: 4601 Gnr: 120 Bnr: 23 Snr: 12
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1984/22603-1/106 
Bestemmelse om vannledning  
Tinglyst 16.08.1984 
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver: Bergen kommune
Overført fra: 4601-119/36
Gjelder denne registerenheten med flere

Det gjøres oppmerksom på at ansvarlig megler har ikke rekvirert tinglyste erklæringer av Kartverket.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 18240000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 36 Og 40, Steinsvikvegen 386, Råhaugen Boligområde
Ikrafttredelsesdato: 25.02.2008
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 30850000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 23, Sørås
Ikrafttredelsesdato: 29.05.1962
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
18240000 - Konsentrert småhusbebyggelse (61,1 %)
18240000 - Felles lekeareal (20,3 %)
18240000 - Felles grøntareal (12,9 %)
18240000 - Felles avkjørsel (3,3 %)
18240000 - Felles parkeringsplass (2,4 %)
18240000 - Annen veigrunn (0,1 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 18240000
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 36 Og 40, Steinsvikvegen 386, Råhaugen Boligområde
Ikrafttredelsesdato: 25.02.2008
Dekningsgrad: 12,4 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
18240000 - Felles garasjeanlegg (12,4 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 6440002
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 68, 215, 220 Og 225, Rå. Endring fra parkering til bolig og lek/grøntareal 190070056
Ikrafttredelsesdato: 11.12.1990

PlanID: 8050001
Plannavn: Ytrebygda. Fv 179 Steinsvikvegen, Strekningen Steinsvik - Sørås, Endring av støyskjermer 190710649
Ikrafttredelsesdato: 03.05.1994

PlanID: 6440003
Plannavn: Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 68 Mfl. 190240184
Ikrafttredelsesdato: 20.08.1992

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Gul støysone: 65270000 - Vei støy - gul sone (69,0 %)
Rød støysone: 65270000 - Vei støy - Rød sone (31,0 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
62000000 - Ytrebygda/fana. Gnr 119 Mfl., Endring Av Reguleringsplan E 39/Rv 580 Rådal - Sørås - 201912940
61170000 - Ytrebygda. Bybanen Rådal - Flesland - 202002685
60700000 - Fana/ytrebygda. Gnr 119, 120, Rådal Sentrum/lagunen - 201826208
30150000 - Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 3 Og 75, Gnr 120 Bnr 10, Rå-sørås
8050000 - Ytrebygda. Steinsvikvegen, Østre Del - 190710649
8050000 - Ytrebygda. Steinsvikvegen, Østre Del - 190710649
6440000 - Ytrebygda. Gnr 119 Bnr 68, 215, 225, 220 Og 201, Rå - 190001554
4700007 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 23, Steinsvik - 200010032
4700006 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 102, Steinsvikvegen 402 - 200714508
4700000 - Ytrebygda. Nordås Område Øst
3140000 - Ytrebygda. Gnr 120 Bnr 1-4 Mfl., Sørås

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 119/42
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.12.2020

Eiendom: 119/66
Bygningstype: Påbygg Andre småhus m/3 boliger el. flere
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 07.10.2020

Eiendom: 119/201
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 17.11.2010

Eiendom: 120/127
Bygningstype: - Enebolig
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 13.12.2010

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 950 000
Omkostninger 105 762
Fellesgjeld 3 572
TOTALT 4 059 330

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF