Bogno 24

Solgt

890 000

Prisantydning

Boligtype

Fritidseiendom

Totalpris

923 942

P-rom

51 KVM

Antall rom

2 Soverom

Bogno 24 (Solgt)

Koselig hytte med tilhørende anneks | Båtplass medfølger | Vesentlig oppgradert i senere tid | Se videopresentasjon

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Bogno 24 890 000 33 942 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Fritidseiendom Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
51 / 51 / 59 KVM Eiet tomt, 769 KVM 60210195

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1.etasje:
Entré (1,3 m²), bad, sovealkove (3,1 m²), stue og kjøkken (21,6 m²).

Innhold | Anneks:
Anneks/soverom (15,3 m²).

Uteplass:
Tilhørende hytten medfølger en terrasseplatting på 9,3 m².

Båtplass og båtfeste:
Det medfølger eid båtplass i flytebrygge på Kviste/Bognøy småbåtlag. Det er i tillegg båtfeste like ved naustet.

Samlet primærareal (P-rom) = 51 m².
Samlet bruksareal (BRA) = 51 m².
Samlet bruttoareal (BTA) = 59 m².

Standard

Kort oppsummert:
Koselig familiehytte med nærhet til sjøen
Anneks med soveplasser medfølger
Det medfølger eid båtplass
Innholdsrikt
Vesentlig oppgradert i senere tid
Innholdsrik kjøkkeninnredning med innfelt stekeovn
Stuen malt i freshe farger
Mange soveplasser
Bad med forbrenningstoalett
Opparbeidet uteareal
Kort vei til Mangner hvor det er dagligvarebutikk
Perfekt for familien som elsker natur og sjø

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler/ Partner Erlend Hauglid kan få presentere denne koselige hytten med tilhørende anneks og båtplass i koselige Bogno.

Oppgradert | Hytten har vært gjenstand for vesentlige oppgraderinger i senere tid. Heriblant oppgradert kjøkken, forbrenningstoalett og dusjkabinett på badet og diverse malingsarbeid er også utført.

Familie | Den perfekte fritidseiendommen for familien som elsker sjø, fiske og avslappende omgivelser. Det er flere sengeplasser både i hytte og i anneks, så her er det plass til både store og små.

Utesone | Hytten er omkranset av flotte opparbeidede utearealer. Her er det både platting, terrasse, brostein og plen, det er også gode solforhold på tomten som gir en mulighet til å nyte en varm sommerdag til det fulle.

Lagringsplass | Hytten har utvendig bod hvor det er god plass til fryseboks og et ekstra kjøleskap. I tillegg er det en kjeller under annekset hvor en kan oppbevare alt av både fiske- og båtutstyr.

Nærhet | Fra Kvistekai er det cirka 5 minutters kjøring til Manger hvor man finner dagligvarebutikk. Til Bergen sentrum er det cirka 1 times kjøring.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema

Velkommen | Totalt sett en koselig hytte med alt en trenger av fasiliteter, som er vesentlig oppgradert i senere tid. En fantastisk mulighet til å sikre hele familien en en fritidseiendom som kan vare i generasjoner. Ikke glem å kontakte Erlend Hauglid for visning.

ANSVARLIG MEGLER:
Erlend Hauglid
Eiendomsmegler/Partner
Mobil: 92 61 70 70
E-post: eh@zmegleren.no

Nærområdet

Fritidseiendommen ligger landlig og skjermet til med umiddelbar nærhet til sjø- og naturomgivelser på Bogno. Eiendommen har en solrik beliggenhet. Fra Kvistekai er det kun minutter med båt ut til øyen. I området er det mange fiskemuligheter, blant annet ved Bognestraumen. Fra Kvistekai er det cirka 5 minutters kjøring til Manger hvor man finner dagligvarebutikk. Til Bergen sentrum er det
cirka 1 times kjøring.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Tomten er på 769,4 m² og er opparbeidet med trapper, murer, bed, plattinger og diverse beplantning. Store deler av eiendommen er naturtomt.

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Grunn og fundamenter:
Fundamentert på antatt faste masser av fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Grunnmur og fundamenter av lecakonstruksjoner
 
Gulv på grunn:
Gulv mot grunn av trebjelkelag.

Yttervegger:
Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning.

Takkonstruksjon/taktekking:
Takkonstruksjonen er utført som saltak av tresperrer, taket er tekket med shingel. Taket er kun besiktiget fra bakkenivå.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 29.07.21.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:
- Fundament: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på bygningsdelen.
- Grunnmur: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder og benyttet byggemetode. Etter datidens byggemetode var det ikke vanlig å bruke diffusjonstetting mot grunn slik det anbefales etter dagens standarder og forskrifter.
- Drenering: I bygninger av denne alder bør drenering kontrolleres jevnlig der det lar seg gjøre. Eventuelle tiltak kan være: Drensledningen spyles. Kontroll i drenskummen, dersom disse eksisterer. Drensledning og omfylling skiftes ut etteroppgraving. Av- ledning av vann fra bygningen.
- Utvendige flater: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på Kledningen.
- Vinduer: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på de eldste vinduene samt for punkterte ruter.
- Takkonstruksjon: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på konstruksjonen.
- Terrasser balkonger trapper: Terrassen har en del skjevheter. Vedlikehold må påregnes.
- Bad - Overflater: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene, samt at rommet ikke er bygget opp etter forskrifter for bad.
- Bad - Membran tettesjikt og sluk: Det er ikke montert gulvsluk på badet, vann ledes i plastrør gjennom veggen ut til utsiden av hytten. Enkelte av rørene bør forlenges for å lede vann lengre bort fra grunnen rund hytten.
- VVS: Boligen er ikke tilknyttet avløpsnett. Avløpsvann ledes ut via plastrør på utsiden av hytten. Det anbefales og lede vannet lengre vegg fra hytten.
- Garasje: Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på de ulike konstruksjonene. Det ble observert noen sprekker i enkelte av kledningsbordene. Takrennen er skjev å bør utbedres. I kjelleren av annekset er det fuktinnsig.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 111 770,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut, dersom man ikke ønsker å benytte den selv.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Selger informerer om at følgende gjenstander medfølger salget:
- Eid båtplass på flytebrygge på Kviste/Bognøy småbåtlag.
- Mikrobølgeovn, moccamaster kaffetrakter og alt av kjølere og annet nødvendig utstyr på kjøkkenet.
- Fire plassbygde senger i annekset, men madrasser medfølger ikke.
- Mange redskaper som bl.a. batterdrevet trillebår, ryddesag, plenklipper og den del annet håndverktøy.

Oppvarming

Vedovn(eldre kamin), ellers elektrisk. Teknisk tilstand på varmekilder er ikke kontrollert.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Det medfølger eid båtplass i flytebrygge på Kviste/Bognøy småbåtlag. Årlig avgift kr. 4000,-.
Det er i tillegg båtfeste like ved naustet.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1991/3009-1/51  Elektriske kraftlinjer  
03.05.1991  
B.K.K. sin kraftledning Meland - Kartveit 132
KV, registrert i Nordhordland Kraftledningsregister 03.05.91
over d.e. m/flere.
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Kommuneplan vedtatt:
Dato: ingen
Planen er vedlagt Nei

Eksisterer det planforslag som vedkommer eiendommen: Nei

Eksisterer det igangsatt planlegging som vedkommer eiendommen: Nei

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Alver kommune har utstedt ferdigattest den 26.06.2014 for naust. Det foreligger ikke ferdigattest for hytten.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Formidling

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 890 000
Omkostninger 33 942
TOTALT 923 942

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF