Måseskjærveien 24

Solgt

3 790 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 894 690

P-rom

50 KVM

Antall rom

1 Soverom

Måseskjærveien 24 (Solgt)

Lys og innbydende 2-roms - Solrik altan og fin utsikt - Heis og fast garasjeplass - Attraktiv beliggenhet

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Måseskjærveien 24 3 790 000 104 692 2 400
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 2
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
50 / 50 / 55 KVM Eiet tomt, 3744 KVM 60210193

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang (6.2 m²), bad/wc/vaskerom (4.3 m²), soverom (10.4 m²) og stue/kjøkken (27.5 m²).

Terrasse:
Fra stuen er det utgang til terrasse på 8.3 m² med tilkomst til bod på 3.2 m²

Samlet primærareal (P-rom) = 50 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 50 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 55 m²

Standard

Kort oppsummert:
-Lys og innbydende eierleilighet
- Solrik altan med fin utsikt
- Fast plass i felles garasjeanlegg
- Heis og trappefri tilkomst fra garasjen og hovedinngangen
- Gang og trappevask utføres av renholdsfirma
- Betongskille og seriekoblet brannvarslingsanlegg
- Kort vei til butikk (post i butikk), buss, treningssenter og turløyper.
- Flotte fellesområder med bryggeanlegg og tilgang til sjøen.
- Gode bussforbindelser og få min. til Bergen sentrum
- 10. min. på sykkel til NHH

Presentasjon |
Det er med stor glede Z Megleren v/ Eiendomsmegler MNEF Dag Jonny Johannessen kan få presentere denne innbydende og arealeffektive eierleiligheten.

Leilighetens standard |
Leiligheten fremstår som stilsikker og innbydende med en arealeffektiv og god løsning. Det er stor gang som har rikelig med garderobeplass. Baderommet har fliselagt gulv og vegger, varmekabler og dusjnisje. Soverom har fin utsikt og en størrelse og form som gir rom for gode garderobeløsninger. Den åpne løsningen mellom stue og kjøkken gir rommet optimale lysforhold og fleksibilitet for plassering av møbler. Kjøkkenet ble fornyet i 2018 og framstår som stilrent og funksjonelt. Praktiske løsninger og rikelig med skap- og benkeplass. Det er integrerte hvitevarer fra 2018 som medfølger i handelen. Fra stuen er det utgang til stor og solrik altan med overbygg som også gjør den anvendelig på varme men regnfulle dager. Det er også lagt praktisk opp med bod på altanen.

Hva er nylig oppgradert |
I 2021 ble det lagt ny 1-stavs eikeparkett i gangen, soverom og stue/kjøkken. Det ble i samme periode installert ny varmtvannsbereder med aquastopp. Utvendig fasade er oppgradert i 2021. Det ble montert ny termostat til varmekablene på badet i 2020. Installert nytt kjøkken i 2018 og vegger i leiligheten ble malt i 2017 og tak i 2019.

Tekniske installasjoner |
Porttelefon med automatisk åpner til hoveddøren i bygget er plassert i gangen. Sikringsskap med automatsikringer er plassert på soverom. Ny varmtvannsbereder er plassert ved hjørnet i kjøkkeninnredningen. Opplegg til vaskemaskin på badet.

Informasjon |
For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Nærområdet

Leiligheten har en fin plassering i det eksklusive sameiet Sandviken Brygge. Vestvendt altan med stort åpent areal i front av bygget. Trappefri og enkel tilkomst.

Sandviken Brygge er et svært populært og attraktivt leilighetskompleks i Bergen. Området er rolig, tilbaketrukket fra hovedveien og fellesareal som grenser til byfjorden. Det er maritime og naturskjønne omgivelser med pent opparbeidet fellesareal med beplantning, gangstier, benker og brygge. Her er det enkelt å sosialisere med hyggelige naboer eller trekke seg tilbake på sin private altan. Det er gode bademuligheter fra kaianlegget og bare få minutter å spasere bort til båthavnen. Tilsvarende er det også bare få minutter å gå til koselig kafe i sjøkanten og Kystkultursenteret med aktiviteter for store og små. Så her er alt lagt til rette for den beste rekreasjon.

Som beboer får man nærhet til by, fjord og fjell. Fra boligen er det gode kollektivforbindelser inn til Bergen sentrum og ut mot Åsane. Dagligvarebutikken Coop Extra ligger bare noen meter fra leiligheten (også med post i butikk). Videre tar det ca. 3-4 minutter til Bergen sentrum med bil. Bergen sentrum kan tilby shopping, serveringssteder, uteliv, kulturtilbud med mye mer. For den aktive finner du SATS ELIXIA noen få meter fra boligen. Videre er Bergen Fitness, Lehmkuhlhallen og Stoltzekleiven/byfjellene like i nærheten. Med andre ord har du mange gode aktivitetstilbud i nærområdet

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler i baderomsgulvet og panelovn ved inngang til stue/kjøkken.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.
Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

 

Parkering

Det medfølger fast plass i felles garasjeanlegg.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Bygningen har gulv mot grunn av støpt betong og asfaltert. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bære- og skillevegger samt etasjeskiller av betong.  Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i betong- og trekonstruksjoner(isolert bindingsverk), utvendig er veggene kledd med liggende trekledning og malt betongfasade. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer. Takkonstruksjonen er utført som flatkonstruksjon, taket er tekket med sveisepapp/folie eller tilsvarende. Taket er ikke besiktiget på befaringsdagen.
 
Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen datert den 27.08.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Bad - Overflater:
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på overflatene.

Bad - Membran tettesjikt og sluk: 
Det settes tilstandsgrad 2 på bakgrunn av alder på membran.

Diverse

Boligselgerforsikring
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til Avhendingslovens §3-10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 11.10.2019, 10.09.2003, 28.09.2020, 07.11.2019 og 15.11.2019.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 505/60928

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet
Sameiet Jonnemann består av 86 selveiende boligseksjoner.

Kontaktpersonen er sameiet er:
Bjørn Kvamme

Forsikring:
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Tryg Forsikring (avtalenummer: 6602116). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi
Sameiet hadde i 2020 et negativt årsresultat på kr. 640.692,-. Arbeidskapitalen pr. 31.12.2020 var kr 1.301.925,-.

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 2 400,- per måned og inkluderer: Renhold av fellesareal, grunnpakke for kabel-tv/bredbånd, snøbrøyting/gressklipping, vaktmestertjeneste, andel felles bygningsforsikring, vedlikehold av bl.a. heisanlegg, brannsikring, garasjeanlegg og søppelforbrenningsanlegg samt noe avsetning til løpende vedlikehold.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken. Det kan opplyses om at den siste oppussingen/utbedringen av fasaden som ble gjennomført sommeren 2021 ble betalt som en engangssum av seksjoneiernen. Eier av denne seksjonen har allerede betalt sin andel.

Sameiebrøken for seksjon nr. 13 utgjør: 505/60928

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Dyrehold:
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, husordensregler, svarbrev fra forretningsfører og protokoll og innkalling til årsmøte. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 846 173,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 3 046 222,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Vei, vann og avløp

Felles privat vei til offentlig vei
Felles privat vannledning til offentlig nett
Felles privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Tinglyste erklæringer

2001/38910-1/106  Erklæring/avtale  
 07.12.2001 
Best. om å etablere, ha og drive bryggeanlegg på/langs
eiendommenes grenser mot sjøen og ut i sjøen. Fri adkomst
for Selmer Skansa Bolig AS samt brukerne av slike
bryggeanlegg, skal til envher tid ha fri adkomst over
alle off. gang- og veiarealer, samt vederlagsfri rett
til å ha og montere nødv. forankring for og adkomster
til å fra båter og bryggeinnretninger. Gjelder også
for eiendommer som senere utskilles fra disse.
Rettighetshaver: SELMER SKANSA BOLIG AS
Overført fra: 4601-168/2064
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/36514-2/106  Erklæring/avtale  
 05.11.2003 
Rettighetshaver: Gnr. 168, bnr. 2020 s.n. 1 - 125
Rett til å bruke utvendig fellesareal mot andel av drift
og vedl.hold av arealet
Bestemmelse om adkomstrett for nødv. drift og vedl.hold av
tekniske rom/arealer
Overført fra: 4601-168/2064
Gjelder denne registerenheten med flere

2003/36514-4/106  Erklæring/avtale 
 05.11.2003 
Rettighetshaver: Gnr. 168, bnr. 2058 s.n. 1 - 55
Rett til å bruke utvendig fellesareal mot andel av drift
og vedl.hold av arealet
Bestemmelse om adkomstrett for nødv. drift og vedl.hold av
tekniske rom/arealer
Innført etter tingl § 18. 17.06.2015 U.S.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2003/36619-3/106  Erklæring/avtale  
 06.11.2003 
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1078914-1/200  Bestemmelse om veg  
 03.10.2017 21:00 
Rettighetshaver:Gjelder For Fremtidig Utskilt Parsell Fra Gnr 168 Bnr 2064  
Lnr: 20002883
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 15620000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 70, 369, 381 Mfl., Sandviken Brygge
Ikrafttredelsesdato: 23.11.1998
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 15620004
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Og 71 Mfl., Sandviken Brygge
Ikrafttredelsesdato: 14.01.2004
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 61, 68 Mfl., Bebyggelsesplan For Sandviken Brygge, Felt A
Ikrafttredelsesdato: 30.06.1999
Dekningsgrad: < 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 377, 379, Sandviksbodene 78C - 80
Ikrafttredelsesdato: 20.06.2011
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
15620000 - Boliger (98,4 %)
15620000 - Parkeringsplass (1,2 %)
15620000 - Gatetun (0,4 %)
15620004 - Annen veigrunn (0,1 %)
0 - Gatetun (0,1 %)
0 - Gangvei (0,1 %)

Planendringer relatert/muligens relatert aktuell eiendom:
PlanID: 15620001
Plannavn: Bergenhus. Sandviken Brygge Felt B, C1 Og C2, Endring Av Bestemmelsene 200001933
Ikrafttredelsesdato: 09.03.2000

PlanID: 15620001
Plannavn: Bergenhus. Sandviken Brygge Felt B, C1 Og C2, Endring Av Bestemmelsene 200001933
Ikrafttredelsesdato: 09.03.2000

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 64290000
Plannavn: Bergenhus. Gnr 168 Bnr 1944 Mfl., Lehmkuhlboden
Saksnr: 201427344
Dekningsgrad: 0,1 %

PlanID: 0
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 2, Sandbrogaten-eidsvågtunnelen
Saksnr: 201807497
Dekningsgrad: 0,1 %

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (98,3 %)
15750000 - Veiareal (1,7 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
70670000 - Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Fløyfjellstunnelen - Rigg- Og Anleggsområde - 202118447
70610000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2009 Mfl., Sandviksveien 94 - 201904805
70450000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 366 Mfl., Sandviksbodene - 202019529
65790000 - Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Hovedsykkelrute Bradbenkenmunkebotstunnelen - 201807494
64780000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 377 Mfl., Sandviksbodene - 201901131
19320000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 77 Mfl., Ditlefsengen - 201522200
18740000 - Bergenhus. Kdp Bergen Havn - 200512751
15625200 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 69 Og 73, Sandviksveien 94 - 200312739
15625200 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 69 Og 73, Sandviksveien 94 - 200312739
15620003 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2009, Sandviksveien 94, Sandviken Brygge Felt E - 200113897
15270100 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 2004 Og 2061, Sandviken, Måseskjæret - 200209862
15270000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 380, 367 Mfl., Måseskjæret - 199615667
5790000 - Åsane/bergenhus. Nordre Innfartsåre Til Bergen, Parsell Nygårdstangen - Eidsvåg
5790000 - Åsane/bergenhus. Nordre Innfartsåre Til Bergen, Parsell Nygårdstangen - Eidsvåg

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 168/380
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 23.08.2018

Eiendom: 168/1944
Bygningstype: - Lagerhall
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 31.05.2021

Eiendom: 168/1944
Bygningstype: - Lagerhall
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 16.06.2021

Eiendom: 168/1944
Bygningstype: - Lagerhall
Status: Bygning godkjent for riving/brenning
Dato: 16.06.2021

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 25.06.2012

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 09.03.2012

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Påbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 01.02.2021

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Påbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 16.06.2020

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 22.09.2020

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 28.08.2019

Eiendom: 168/2020
Bygningstype: Påbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 28.08.2019

Eiendom: 168/2058
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 13.03.2018

Eiendom: 168/2058
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 06.01.2020

Eiendom: 168/2058
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 06.10.2020

Eiendom: 168/2058
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 26.01.2016

Eiendom: 168/2058
Bygningstype: Tilbygg Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 09.06.2021

Eiendom: 168/2082
Bygningstype: - Kontor- og adm.bygning rådhus
Status: Rammetillatelse
Dato: 05.04.2017

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 3 790 000
Omkostninger 104 692
TOTALT 3 894 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF