Prahls vei 32

Solgt

3 690 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 790 190

P-rom

51 KVM

Antall rom

1 Soverom

Prahls vei 32 (Solgt)

Lekker 2-roms eierleilighet | Fantastisk sjøutsikt | Parkering | Felles og solrik terrasse | Mulig å lage ekstra soverom

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Prahls vei 32 3 690 000 100 192 874
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
51 / 51 / 57 KVM Eiet tomt, 365 KVM 60210228

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Gang, innvendig bod/kott, helfliset bad/wc/vaskerom, soverom og stue med åpen kjøkkenløsning.

Det er den faktiske bruken av rommet på markedsføringstidspunktet som er opplyst i salgsoppgaven. Bruken av rommet kan være i strid med byggeteknisk forskrift og/eller mangle godkjennelse i kommunen for den aktuelle bruken. På bygningstegningene er soverommet oppført som bod. Det er ikke søkt bruksendring fra bod til rom for varig opphold.

Felles uteplass:
I hagen er det en felles terrasse med god størrelse og spektakulære utsiktsforhold. Terrassen har et areal på ca. 70m2.

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern bod i kjeller (areal 1,7m2) samt en sportsbod under fellesterrassen (areal 4,6m2). Det er også en mindre fellesbod i kjelleren.

Parkering:
Leiligheten har en fast biloppstillingsplass på sameiets grunn.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 51 kvm.:
Entré (3,8m2), bad/vaskerom (5,6m2), soverom (6,2m2), stue og kjøkken (30,9m2).

S-ROM:
Bod/kott(1,2m²).

Samlet primærareal (P-rom) = 51m2
Samlet bruksareal (BRA) = 51m2
Samlet bruttoareal (BTA) = 57m2

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lekker 2-roms eierleilighet
- Gjennomgående fine kvaliteter
- Lekkert HTH kjøkken med integrerte hvitevarer
- Helfliset bad med rør-i-rør system
- Mulig å lage soverom i stue/kjøkken
- Fast biloppstillingsplass med dobbel stikkontakt
- Solrik og felles terrasse med vidstrakt sjøutsikt
- Lav månedlig felleskostnad kr. 874,-
- Nært turterreng i Fjellveien, Stoltzen og byfjellene
- Nærhet til Handelshøyskolen NHH og NLA Høgskolen
- Gåavstand til sentrum og byens pulserende liv

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre 2-roms eierleiligheten, med utmerket beliggenhet i Prahls vei (Sandviken). Det er gåavstand til sentrum og nærhet til Stoltzen fra dette populære området.

Oppusset | Leiligheten har gjennomgående god standard og var gjenstand for oppussing i 2012 og 2017. Hele leiligheten ble pusset opp i 2012, mens gang og stue med åpen kjøkkenløsning ble pusset opp på nytt i 2017. I forbindelse med oppussingen i 2017 ble tømrer- og malerarbeid samt flislegging i gang utført av Pava Bygg AS. Det elektriske arbeidet ble gjort av SAS Elektroservice AS (kilde: tidligere salgsprospekt). Vinduene i trekarm er fra 2005 og vinduene med pvc-karm er fra 2012.

Moderne | Leiligheten fremstår som tidsriktig innredet. Moderne HTH kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer og helfliset bad med rør-i-rør system. Det er nydelig utsikt over Byfjorden fra leiligheten. Naboen over har laget ett ekstra soverom ved å benytte deler av stuen til dette formålet. Tilsvarende mulighet har man også i denne leiligheten.

Uteplass | Sameiet disponerer en romslig, felles terrasse med god størrelse og vidunderlig sjøutsikt. Under terrassen er det avsatt bodareal til seksjonene. En herlig uteplass som har vært hyppig benyttet av beboerne i sameiet.

Parkering | Tilknyttet leiligheten er det fast biloppstillingsplass på sameiets grunn. Det er utlagt en dobbel stikkontakt i forbindelse med parkeringsplassen. Alltid kjekt med egen parkeringsplass, spesielt i dette området.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og tiltalende selveierleilighet med felles terrasse, fast parkering og sentral beliggenhet i et særdeles populært område. Denne bør så definitivt ses og oppleves - velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en meget populær i Prahls vei, ett av byens mest attraktive boligområder. Parkanlegget Meyermarken, som ligger få minutter unna, er tilrettelagt med sittegrupper og stort felles parkareal hvor man kan nyte solen fra morgen til kveld. Fra leiligheten er det få minutters spasertur til Bunnpris Mulen, som også har søndagsåpent. Det er kort gåavstand til starten av det praktfulle turterrenget i Fjellsiden, herunder Stoltzekleiven, som gir den beste form for rekreasjon - sommer som vinter. Tilsvarende kort avstand ned til sjøen med bryggeanlegg og bademuligheter. Det er rundt 15 minutters gåavstand til Bryggen og sentrums yrende folkeliv, med kjøpesentre, utallige restauranter, kafeér og flerfoldige butikker. Rimelig nærhet til Krohnengen barneskole, Rothaugen ungdomsskole samt nærhet til flere barnehager. Få minutters sykkeltur til Handelshøyskolen NHH.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Oppvarming

Oppvarming | 2. etasje:
- Gulvvarme i gang
- Gulvvarme på bad
- Gulvvarme i stue/kjøkken

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Fra 2021 blir det forbud mot bruk av ikke-rentbrennende ildsteder i Bergen.

Parkering

- Fast biloppstillingsplass på sameiets grunn

Seksjon 3 (seksjon som selges) og seksjon 4 har eksklusiv bruksrett til parkering for en bil hver på eiendommens opparbeidete parkeringsareal utenfor inngangsdøren til bygningen jf. sameiets vedtekter. Denne leiligheten har lagt opp utvendig stikkontakt på veggen ved parkeringen, som har vært brukt til elbillading.

En seksjonseier som disponerer egen parkeringsplass på eierseksjonssameiets eiendom, har med styrets samtykke rett til å sette opp ladepunkt for elbil og ladbar hybridbil i tilknytning til parkeringsplassen. Samtykke kan bare nektes om det foreligger saklig grunn til det jf. Eierseksjonslovens §25 a. Det er installert en dobbel stikkontakt tilknyttet plassen, som nåværende eier har benyttet til ladning av elbil. Kjøper må selv dekke kostnad med installasjon av elbillader.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tomt

Opparbeidet tomt på 365 kvm., som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startposisjon frem til boligen.

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i murkonstruksjoner, utvendig er veggene overflatebehandlet med murpuss og maling. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer og pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taktekkingen er av eldre dato. Det må påregnes at taktekking med taktstein må skiftes ut innen noen år. Taket er kun besiktiget fra bakkenivå. Bygningen anses å være oppført etter datidens byggemetode og vil avvike fra dagens standard.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 16.09.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det fremgår av mottatte bygningstegninger at dagens soverom er avsatt til bod. Dette rommet er således ikke godkjent som varig oppholdsrom. Boligen overtas av kjøper på denne bakgrunn for egen risiko. Bygningstegningene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ifølge selger tror de at det kan ha vært skadedyr i huset. For en tid tilbake hørte man noen ulyder og kjente lukt. Ingen skadedyr er fysisk observert. Forsikringsselskap ble kontaktet og Anticimex gjorde tiltak (monterte en luke i underetasje). Ikke observert lyder etter dette ifølge selger.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Taktekking TG2:
Taktekkingen er av eldre dato. Det må påregnes at taktekking med taktstein må skiftes ut innen noen år.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Faste årlige kostnader:
Innboforsikring = ca. kr. 1.000,- per år
Strømforbruk = ca. kr. 12.000,- per år
Felleskostnad kr. 874,-/mnd = kr. 10.488,- per år
Kommunale avgifter = kr. 8.982,- per år

Årlige kostnader er basert på selgers forbruk og iht. deres egen forsikringsavtale. Avvik vil følgelig forekomme.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 17.07.2012

Type: Ferdigmelding
Tiltakets art: Nybygg uthus/bod
Dato: 08.05.2012

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Fasadeendring bolig
Dato: 27.04.2006

Attestene samt tegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Boligen ikke har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest fra byggeår.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 11/45

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Prahls vei 32 består av 4 selveiende boligseksjoner.

Leder i sameiet er Inger Birte Vik (selger).

Forsikring:
Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i IF Forsikring (avtalenr. SP745052.9.1). Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Felleskostnad:
Det betales en fast månedlig felleskostnad pålydende kr. 874,-.

Felleskostnaden inkluderer:
Felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, noe løpende vedlikehold og normal drift av sameiet.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 3 utgjør: 11/45

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Økonomi:
Ifølge sameiets kontaktperson har sameiet innestående ca. kr. 30.000,- på sameiets konto. Regnskap foreligger ikke.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Det er tillatt med dyrehold i sameiet. Dyreholdet kan ikke være til sjenanse for sameiets beboere.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Ikke sikringsordning:
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon, som tilhører den som ikke har betalt sin andel av felleskostnaden (ref. punktet under "Legalpant").

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp). Grunnbeløpet (G) per 1. mai 2020 er kr 101.351,-.

Dokumenter:
For øvrig har sameiet begrenset organisering. Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Budsjett/regnskap foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 738 924,- for inntektsåret 2019.

Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 660 127,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen.
Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

1923/901382-1/106
Bestemmelse om bebyggelse
Tinglyst 13.11.1923
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-168/550
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring er forsøkt bestilt hos Statsarkivet, men den er ikke funnet.

2006/4191-1/106
Erklæring/avtale
Tinglyst 03.02.2006
Beboerne kan gjensidig benytte rømningsvei over loft dersom en brannsituasjon oppstår.
Overført fra: 4601-168/550
Gjelder denne registerenheten med flere

Ovennevnte erklæring sier at beboerne i Prahls vei 32 og 34 kan gjensidig benytte rømningsvei over loft, dersom en brannsituasjon oppstår.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
65270000 - Sandviken øvre (98,0 %)
65270000 - Ladegården (0,7 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (100,0 %)
15750000 - Veiareal (0,1 %)
0 - Gang- og sykkelareal (0,1 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65810000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 2, Sandbrogaten-Eidsvågtunnelen
Saksnr: 201807497
Dekningsgrad: 100,0 %

Det gjøres oppmerksom på at foreløpig trasé for Bybanen, viser at linjen for Bybanen vil gå i tunnel under denne husrekken (boligen som selges).

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
66270000 - Bergenhus. Gnr 167 Bnr 517 Mfl., Ladegårdsgaten - 201812742
64180000 - Bergenhus. Gnr 168 Bnr 563 Mfl., Mulebanen - 201316458

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Reguleringssvar fra Bergen kommune følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 3 690 000
Omkostninger 100 192
TOTALT 3 790 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF