Blekebakken 7

Solgt

2 490 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

2 560 690

P-rom

27 KVM

Antall rom

1 Soverom

Blekebakken 7 (Solgt)

Sjarmerende 2-roms eierleilighet på idylliske Skansen | Oppusset i 2010-11 | Nytt yttertak 2016 | Få min. til Bryggen!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Blekebakken 7 2 490 000 70 692 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
27 / 27 / 31 KVM Fellestomt, 137 KVM 60210133

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | Høy 1. etasje:
Entré, stue, soverom, kjøkken og bad/wc.

Uteplass:
Fra soverom er det utgang til en koselig og sydvendt markterrasse med god størrelse (terrassen ligger på sameiets fellesareal, men disponeres av seksjonen som selges).

Ekstern boder:
Det medfølger 1 stk. utebod ifm. uteplassen samt ekstern nettingbod i kjeller (merket nr. 1).

Felles vaskekjeller:
I kjelleren er det felles vaskemaskin og tørketrommel for begge leilighetene i 1. etasje (snr. 1 og 2).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 27 m²:
Vindfang, stue, kjøkken, bad, soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 27 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 27 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 31 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og meget sjarmerende 2-roms eierleilighet
- Tidsriktige kvaliteter og arealeffektiv romløsning
- Leiligheten ble oppusset i perioden 2010-2011
- Nyere og moderne Ikea kjøkken fra 2010
- Oppgradert bad fra 2010 med rør-i-rør system
- Nye stuevinduer fra 2016
- Felles brannvarslingsanlegg
- Nytt yttertak med glasert teglstein i 2016
- Nytt sikringsskap med automatsikringer i 2016
- Fremlagt fiberkabel til husets yttervegg
- Få minutters gange til Fisketorget og Bryggen
- Nærhet til nydelig turterreng på byfjellene

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre og meget sjarmerende 2-roms leiligheten i Blekebakken på Skansen. Leiligheten var gjenstand for oppgradering i 2010-2011, og fremstår som meget sjarmerende.

Beliggenheten | Gode opplevelser i komfortable omgivelser er nøkkelord når man velger å bosette seg på Skansen. Å kjøpe bolig handler om å finne sitt nye hjem. Her skal en epoke av livet tilbringes. Denne perioden handler om å lagre verdifulle opplevelser på livets minnebrikke. Flere og flere ønsker seg sentral beliggenhet og aller helst midt i smørøyet. Alt dette får man her i Blekebakken.

Nærhet | Trenden er at flere ønsker en høyere standard på boligen de skal kjøpe. Men det er ikke nødvendigvis den gullkantete luksusen. Stadig flere trives best med den avslappende luksusen. Her er sentral beliggenhet ofte en helt avgjørende faktor, gjerne også at leiligheten er omkranset av spektakulær natur. De fantastiske tur og trim mulighetene som Fløyfjellet byr på er blitt en magnet på byens innbyggere. Det å kunne ta på seg treningstøyet hjemme, for så å være på fjellet to minutter etterpå er blitt en luksus som mange ønsker seg. Komme hjem igjen og ta seg en dusj etter treningsturen for så å lene seg tilbake og nyte noen bobler. Etterfulgt av en spasertur ned til sentrumskjernen for å møte venner etter bare noen minutters gange.

Moderne | Leiligheten har gode innvendige kvaliteter. En bolig med god bokomfort og flott beliggenhet i pittoreske omgivelser. Utvendig er huset møysommelig oppusset i 2016, der man har lagt stor vekt på bevare byggestilen i dette unike området. Det er nytt yttertak og pipehette med glasert teglstein.

Beliggenhet | Her får man en moderne leilighet med ypperlig beliggenhet på idylliske Skansen. Det er kort avstand til byens yrende folkeliv og nærhet til høyskoler samt nydelig turterreng på byfjellene - alt innenfor en fornuftig radius fra eiendommen.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget koselig eierleilighet på Skansen med moderne fasiliteter og utmerket beliggenhet i herlige omgivelser. Hjertelig velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen har en utmerket beliggenhet i en sjarmerende gate, med kort gåavstand gjennom smitt og smau til Bryggen og byens yrende folkeliv. I Blekebakken er det meste tilrettelagt for å kunne bo godt i et hyggelig nabolag omgitt av tilsvarende bebyggelse. Nærheten og tilgangen til alt man måtte ønske seg, gjør hverdagen enklere. Umiddelbar nærhet til byfjellenes mangfold med Fjellveien, Stoltzen og Fløien som naturlige utgangspunkt. Det tar rundt 6 minutter til Torget, der man finner særdeles gode bussforbindelser (totalt 21 ulike linjer) og ca. 9 minutters gåavstand til Bybanens stoppested ved Byparken. Det er flere dagligvareforretninger i nærområdet med Bunnpris i Kong Oscars gate, Rema 1000 i Korskirkekvartalet og Meny på Støletorget. Rimelig nærhet til Universitetet i Bergen (UiB), Juridisk Fakultet på Dragefjellet, Norges Handelshøyskole NHH og BI på Marineholmen. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Foreslått sameiebrøk for seksjon nr. 1 utgjør: 27/168

Foreslått seksjonsbrøk tilsvarer ca. 16% av sameiets felleskostnad.

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Adkomst enten via Skansen og ned Blekebakken, eller fra Kong Oscars gate og videre opp Bispengsgaten mot nord. Boligen ligger i skillet mellom Blekebakken og Bispengsgaten. Alternativ adkomst via Fløibanen til første stoppested (Proms gate). Blekebakken 7 ligger da en kort spasertur unna.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Opparbeidet tomt på 137,8 kvm., som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Grunn og fundamenter:
Natursteinsmur på antatt fast grunn.

Gulv på grunn:
Skiferdekke mot grunn.

Vegger mot grunn:
Bygget har en innredet vegg mot grunn (leilighet mot øst i 1. etasje).

Drenering:
Drenering etter datidens byggemetode, selvdrenerende masser. Det er registrert noe fuktinnsig i kjeller. På boliger av denne alder må det påregnes fare for noe fuktighet i grunnmur, dette fordi datidens byggeskikk ikke ble utført med tilfredstillende fuktsikring, ved bruk av knotteplast og drensrør, lik dagens byggeskikk tilsier. Grunnundersøkelser er ikke foretatt.

Veggkonstruksjon og utvendige fasader:
Yttervegger er oppført i trekonstruksjon(plankvegger) med liggende kledning. Det ble ikke registrert noen synlige og alvorlige svikt, skjevheter ved befaring. Grunnet byggeskikk fra byggeår må det normalt kunne forventes at konstruksjonen ikke tilfredsstiller dagens krav til vindsperre, luftesjikt og isolasjon.

Utvendige overflater:
Ytterveggene er kledd med liggende kledning. Hovedsakelig original kledning, ny kledning på trappehus mot sør i 2016. Utvendig kledning fremstår som normalt godt vedlikeholdt, det er registrert noe blærer og malingsflass på kledning mot bakgård. Det er foretatt tilfeldig stikktakninger på kledning. Ingen råteskader observert.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i trekarmer. Vinduer fra 2010. Vindu med enkelt glass i kjeller og ett eldre kjøkkenvindu er av original dato/på slutten av
normal levetid og vurderes til TG2.. Det ble foretatt tilfeldig kontroll av åpne- og lukke mekanismer. Funksjon: OK. Vinduer har normal slitasje, alder tatt i betraktning.

Takkonstruksjon:
Valmet tak av sperrekonstruksjon. Takkonstruksjon rehabilitert med ny innvendig isolasjon, sperr ettersett, etc. i 2016. Lukket takkonstruksjon uten mulighet for besiktigelse, vurderes til TG1 pga. rehabilitering samt at det innvendig ikke er registrert synlige svekkelser på befaringsdagen.

Taktekking:
Taket er tekket med glasert teglstein. Ny taktekking (duk, lekter, feder og takstein) i 2016. Taktekking er besiktiget fra bakkenivå.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Johan Rye-Holmboe den 03.06.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Selger opplyser at det er observert skjeggkre i leiligheten. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Leiligheten ble sprayet med Trinol Super Permetrin insektsspray langs lister (ca. 5 bokser). Det er ikke registrert skjeggkre siden (dette er ikke en garanti for at det ikke kan være gjenlevende skjeggkre i konstruksjonen). Skjeggkre lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Grunn og fundamenter:
TG2 pga. alder og funksjon

Gulv på grunn:
TG2 pga. alder og ett fuktig område i dekke i kjeller.

Vegger mot grunn:
TG2 pga. alder (en vegg i leiligheten mot grunn)

Drenering:
TG2 pga. alder samt fuktinnsig i kjeller

Yttervegger:
TG2 pga. alder

Vinduer TG2:
Vindu med enkelt glass i kjeller og ett eldre kjøkkenvindu er av original dato/på slutten av normal levetid og vurderes til TG2.

Bad TG2:
Registrerte avvik/anmerkninger:
- Det er registrert noe misfarging/slitasje av fuger i dusj.
- Det er registrert flere sprukne/knuste gulvfliser.
- Det foreligger ikke dokumentasjon på utførelse av badet.
Bunnledninger for sanitærinstallasjoner TG2 pga. mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse (kilde: Tilstandsrapport)

Sameie

Sameiet er under stiftelse:
Sameiet Blekebakken 7 er under stiftelse. Eier har begjært eiendommen oppdelt/seksjonert i 3 selveiende boligseksjoner. Det tas forbehold om at kommunen godkjenner seksjoneringsbegjæringen. Dersom seksjoneringen ikke blir godkjent av kommunen, er begge parter fri for avtalen som er inngått.

Når seksjoneringen eventuelt er godkjent av kommunen og når leilighetene er solgt, må sameiet formelt stiftes.

Det må innkalles til sameiemøte og styre må etableres. I denne sammenheng er det naturlig at man tar stilling til om hver seksjon skal betale en fast månedlig felleskostnad til dekning av felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, løpende vedlikehold og normal drift av sameiet eller om kostnad skal fordeles fortløpende etter faktura. Sameiets kostnad fordeles i henhold til sameiebrøken.

Foreslått sameiebrøk for seksjon nr. 1 utgjør: 27/168.

Felles bygningsforsikring:
Ved stiftelse av sameiet må det tegnes ny felles bygningsforsikring. Nåværende eier har forsikret bygget hos IF Forsikring og betaler årlig kr. 19.326,- for forsikringen.

Dersom man legger til grunn at det "nye" sameiet betaler den samme summen for felles bygningsforsikring, vil dette årlig utgjøre ca. kr. 3.092,- for seksjon nr. 1 (dette tilsvarer foreslått sameiebrøk). Dette tilsvarer i gjennomsnitt kr. 258,- per måned. Det tas forbehold om feil/avvik.

Vedtekter:
Utkast til vedtekter for sameiet, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Erverv:
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Diverse:
Selger har etablert en facebook side, der bilder av rehabiliteringen av bygget i 2016 fremkommer. Gå inn på følgende side for å se bilder av utført jobb:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Sandvikenboligutleie&set=a.1731307813557112

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 944 536- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 7 000 331- for inntektsåret 2019.

Oppgitt formuesverdi gjelder hele eiendommen. Seksjonens formuesverdi vil bli fastsatt av Skatteetaten etter gjeldende regelverk.

Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Beregningen bygger på opplysninger om boligens areal, beliggenhet, alder og type. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. Formuesverdien av primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger). Kilde: skatteetaten.no

Adgang til utleie

Boligen er for tiden utleiet for kr. 10.900,- per måned eksklusiv strøm (leietaker har innbetalt kr. 21.800,- i depositum). Det foreligger en tidsbestemt leieavtale som opphører uten oppsigelse den 30.06.2021. Leieforholdet kan i leietiden sies opp av begge parter med 2 måneders frist til fraflytting ved utløpet av den kalendermåned fristen utløper i. Dersom kontrakten er tidsbestemt, må utleier innen tre måneder etter kontraktens utløpsdato sende skriftlig flytteoppfordring. I motsatt fall vil kontrakten gå over til å bli tidsubestemt. Det viser for øvrig til Husleielovens bestemmelser.

Kopi av leieavtalen kan fås ved henvendelse til ansvarlig megler.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring i henhold til gjeldende vilkår. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. I tillegg følger felles vaskemaskin og tørketrommel i kjeller med (deles med tilstøtende nabo i 1. etasje). Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn.

Annen relevant informasjon:
Det tas forbehold om at selgers kreditorer avgir pantefrafall.

Ifølge selger står varmtvannsberederen til snr. 3 (toppleiligheten) i boden til leiligheten som selges. Varmtvannsberederen tilhørende denne leiligheten, står i boden til seksjon nr. 2.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Oppvarming

- Gulvvarme på bad

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering langs offentlig vei.

Det er ikke soneparkering i Blekebakken. Nærmeste sone er 6 og 7.

Se kart over soner ved å gå inn på følgende lenke:
https://www.bergenskart.no/portal/apps/sites/[/bergenskart/app/504ddef40b8e425cb0e7fe4903d76140

6-måneders tillatelse:
Parkeringstillatelsen gjelder for seks måneder og fornyes innen 1. april og 1. oktober. Avgiften betales på forskudd. Du er ansvarlig for at kjøretøyet til enhver tid har gyldig parkeringstillatelse. For beboere i sone 1-8: bil nummer en koster kr 3.036,-, bil nummer to koster kr 4.554,-

Boligsoneparkering i Skansedammen parkeringshus:
Hvis det er ledig plass i beboeranlegget i din boligsone og du oppfyller kriteriene for å få plass, vil du få tildelt en fast plass i parkeringshuset. For å høre om det er ledig kapasitet i beboeranlegget i din boligsone, kan du sende e-post til boligsone@bergen.kommune.no eller ringe til Bymiljøetatens kundesenter på telefon 55 56 56 90.

Kriterier for å få plass i beboeranleggene:
- Folkeregistrert adresse i den aktuelle boligsonen
- Bilen må være registrert på den som søker

Dersom du får tildelt plass vil du få nøkkel og/eller portåpner til garasjeanlegget. Boligsoneparkering i beboeranlegg gjelder kun for bilen som er registrert, og du kan ikke parkere på gateplan i boligsonen.

Har du elbil?
Det er mulighet for å lade elbil i alle beboeranleggene, men det er begrenset med ladeplasser.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 166, bnr. 43 i Bergen kommune (eiendommen som er under seksjonering):

1890/900196-1/106
Tinglyst 08.08.1890
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser

Ovennevnte erklæring er ikke funnet og derved ikke innhentet fra Statsarkivet.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Ifølge Bergen kommune ligger eiendommen i et uregulert område.

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Øvregaten/Steinkjelleren (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan:
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (100,0 %)
15750000 - Veiareal (0,1 %)

Restriksjonsområder i kommunedelplan:
NaN - Annen restriksjon (100,0 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 17490000
Plannavn: Bergenhus. Sentrum Øst, Fjellsiden, Parkeringsanlegg
Saksnr: 200109753
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 65800000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 1, Kaigaten-sandbrogaten
Saksnr: 201807496
Dekningsgrad: 100,0 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
15780000 - Bergenhus. Kpd Sentrum - 199703814
15590000 - Bergenhus. Kdp Fjellsiden Sør - 199703283
6900000 - Bergenhus. Reguleringsplan For Vågsbunnen - 201302469

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 166/38
Bygningstype: Tilbygg store sammenbygde boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 30.05.2017

Eiendom: 166/384
Bygningstype: Tilbygg store sammenbygde boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 16.08.2012

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 13.07.2016

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Installasjon av 1 stk. dusjbad i 2. etasje
Dato: 09.12.1966

Type: Attest
Tiltakets art: Installasjon av 3 stk. wc
Dato: 03.09.1957

Ferdigattestene og tegninger ifm. bruksendring av bolig i 2016, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 490 000
Omkostninger 70 692
TOTALT 2 560 690

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF