Blekebakken 7

Solgt

7 950 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

8 157 190

P-rom

111 KVM

Antall rom

4 Soverom

Blekebakken 7 (Solgt)

Lekker 6-roms toppleilighet over 2-plan på idylliske Skansen | Totaloppusset i 2016 | 4 soverom og 2 bad | Må ses!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Blekebakken 7 7 950 000 207 192 0
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
111 / 111 / 118 KVM Fellestomt, 137 KVM 60210135

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 2. etasje:
Entré/gang, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkker med tilhørende spiseplass og stue.

Innhold | Loftsetasje:
Loftstue, bad/wc og 2 soverom.

Uteplasser:
Fra kjøkkenet er det utgang til en nord-vestvendt balkong med smijernsrekkverk og flott utsikt mot Vågen. Fra loftsetasjen er en det syd-østvendt terrasse der morgensolen kan nytes i fredfulle omgivelser.

Ekstern bod:
Det medfølger ekstern nettingbod i kjeller (merket nr. 3).

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

2. etasje | 71 m²:
Entré/gang, bad/wc/vaskerom, 2 soverom, kjøkker og stue.

Loftsetasje | 46 m²:
Loftstue, bad/wc og 2 soverom.

Samlet primærareal (P-rom) = 111 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 111 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 118 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne selveierleilighet på 111 kvm.
- Totaloppusset av fagfolk i 2016
- Nytt rørsystem og elektrisk anlegg i 2016
- Elektrisk arbeid utført av Petterson & Gjellesvik AS
- Rørleggerarbeid utført av Anders O. Grevstad AS
- Blikkenslagerarbeid utført av Blikkenslager Robert Slettmo AS
- Dagligstue, loftstue, 4 soverom og 2 bad
- Utstrakt bruk av downlights og 1-stavs lys eikeparkett
- Syd-østvendt terrasse og nord-vestvendt balkong med smijernsrekkverk
- Balansert ventilasjonsanlegg og felles brannvarslingsanlegg
- Energieffektiv "Grønn bolig" i samarbeid med Husbanken
- Nytt yttertak med glasert teglstein i 2016
- Få minutters gange til Fisketorget og Bryggen
- Nærhet til nydelig turterreng på byfjellene

Presentasjon | Z Megleren ønsker velkommen til visning av denne lekre 6-roms toppleiligheten i Blekebakken 7 på Skansen. Leiligheten går over 2-plan og ble totalrenovert av fagfolk i 2016. En drøm for barnefamilien som vil bo i byen, samtidig som man har fantastiske turmuligheter rett utenfor døren.

Moderne | Leiligheten har gode innvendige kvaliteter og består blant annet av 4 soverom, 2 bad, dagligstue og egen loftstue. En bolig med høy komfort og flott beliggenhet i pittoreske omgivelser. Utvendig er huset møysommelig oppusset i 2016, der man har lagt stor vekt på bevare byggestilen i dette unike området. Det er nytt yttertak og pipehette med glasert teglstein.

Beliggenhet | Her får man en moderne og romslig leilighet med ypperlig beliggenhet på idylliske Skansen. Det er kort avstand til byens yrende folkeliv og nærhet til nydelig turterreng på byfjellene - alt innenfor en kort radius fra eiendommen.

Energivennlig | Oppussingen ble gjort i samarbeid med Husbanken. Oppussingen ble gjennomført i henhold til husbankens krav, som innebærer at man fremmer viktige bokvaliteter som miljø, energi og tilgjengelighet (universell utforming) i den eksisterende bebyggelsen. Dette innebærer blant annet at boligen har 50% mindre energiforbruk etter ombyggingen. Bergen Fiber (Altibox) har også fremlagt fiberkabel til husets yttervegg.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av leilighetens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Totalt sett en meget innbydende toppleilighet på Skansen med moderne fasiliteter, god størrelse og utmerket beliggenhet i herlige omgivelser. Hjertelig velkommen på visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser
- Boligannonse i Bergens Tidende sin fredagsutgave

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Boligen har en utmerket beliggenhet i en sjarmerende gate, med kort gåavstand gjennom smitt og smau til Bryggen og byens yrende folkeliv samt nærhet til byfjellenes mangfold. I Blekebakken er det meste tilrettelagt for å kunne bo godt i et hyggelig nabolag omgitt av tilsvarende bebyggelse. Nærheten og tilgangen til alt man måtte ønske gjør hverdagen enklere. Området anses som barnevennlig idet man finner flere skoler og barnehager i nærområdet. Marken barnehage befinner seg ca. 7 minutters gange unna. Det er også kort gåavstand til Christi Krybbe skole (1-7 kl.) samt Danielsen ungdomsskole og Danielsen videregående skole. Det er gode bussforbindelser på Torget, med busslinjer til de fleste destinasjoner i Bergensområdet. Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Foreslått sameiebrøk for seksjon nr. 3 utgjør: 111/168

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

Adkomst enten via Skansen og ned Blekebakken, eller fra Kong Oscars gate og videre opp Bispengsgaten mot nord. Boligen ligger i skillet mellom Blekebakken og Bispengsgaten. Alternativ adkomst via Fløibanen til første stoppested (Proms gate). Blekebakken 7 ligger da en kort spasertur unna.

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Opparbeidet tomt på 137,8 kvm., som eies av sameiet. Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte tilstandsrapport.

Beskrivelse av utførte av arbeider i 2016 (2. etasje/loft):

Fasade mot sør-øst:
Ny trinnfri hovedinngang til boenhet i 2 etasje/loft i form av bro. Altan over nytt inngangsparti med tilkomst fra loftsetasjen. Utvidelse av 2. stk takvinduer. Fjerning av en av to skorsteiner.

Fasade mot nord-vest:
Utvidelse med 2. stk takvinduer.

Tak:
Skifting av tak. Herav ny lekting med duk og nye takstein og innsetning av totalt 5. stk nye velux vinduer. Isolering av tak fra innsiden. Samt blikkenslagerarbeid med tekking av pipe og ny takhette.

Innvendig:
Sammenføyning av eksisterende boenheter i 2. etasje og loft. Innvendig trapp fra 1. etasje til 2. etasje fjernet og erstattet med større inngangsparti til hver av de to leilighetene i 1. etasje. Diverse innvendige ombyggninger som blant annet nytt bad i 2. etg og på loft. Fullstendig isolering av 2 etasje og loft i henhold til Sweco sin prosjektering av Energi tiltak. Installering av balansert ventilasjonsanlegg m/varmegjenvinning i leiligheten. Utskifting av alle vinduer i 2 etasje og på taket.

Bygning generelt:
Bygningens alder tilsier at det ved ombygging/modernisering kan fremkomme feil og mangler. Bygningen ble bygget i 1890, bygningsdeler som ikke er skiftet vil være på slutten av sin levetid, alle bygningsdeler har begrenset levetid. Eldre konstruksjoner deler sitt utgangspunkt i eldre forskrifter og regler og vil ikke tilfredsstille dagens krav.

Grunn og fundamenter:
Natursteinmur på antatt fast grunn.

Gulv på grunn:
Skiferdekke mot grunn. Normale skjevheter i dekke mot grunn (grovt dekke). Det er registrert ett fuktigområde i dekke i kjeller, fuktighet antas å stamme fra grunn, evt. kan det være en svekkelse/lekkasje i røropplegg i grunn.

Vegger mot grunn:
Bygget har en innredet vegg mot grunn (leilighet mot øst i 1. etasje).

Drenering:
Drenering etter datidens byggemetode, selvdrenerende masser. Det er registrert noe fuktinnsig i kjeller. På boliger av denne alder må det påregnes fare for noe fuktighet i grunnmur, dette fordi datidens byggeskikk ikke ble utført med tilfredstillende fuktsikring, ved bruk av knotteplast og drensrør, lik dagens byggeskikk tilsier. Grunnundersøkelser er ikke foretatt, vurderes til TG2 pga. alder samt fuktinnsig i kjeller.

Yttervegger:
Ytterveggene er kledd med liggende kledning. Hovedsakelig original kledning, ny kledning på trappehus mot sør i 2016. Utvendig kledning fremstår som normalt godt vedlikeholdt, det er registrert noe blærer og malingsflass på kledning mot bakgård (TG2). Det er foretatt tilfeldig stikktakninger på kledning. Ingen råteskader observert. Vurderes til TG1 pga. ovennevnte. NB: Dårlig lufting iht. alder, kan med fordel utbedres.

Vinduer:
Vinduer med isolerglass i trekarmer. Vinduene i leiligheten er datert 2016. Vindu med enkelt glass i kjeller er av original dato/på slutten av normal levetid og vurderes til TG2.

Ytterdør og porter:
Ny ferdigmalt dør i huntonitt til 2. etasje og loft i 2016. Leiligheten har hvite lettdører.

Takkonstruksjon:
Valmet tak av sperrekonstruksjon. Takkonstruksjon rehabilitert med ny innvendig isolasjon, sperr ettersett, etc. i 2016. Lukket takkonstruksjon uten mulighet for besiktigelse, vurderes til TG1 pga. rehabilitering samt at det innvendig ikke er registrert synlige svekkelser på befaringsdagen.

Taktekking:
Taket er tekket med glasert teglstein. Ny taktekking (duk, lekter/feder og takstein) i 2016. Taktekking er besiktiget fra bakkenivå. TG1 pga. alder.

Renner, nedløp og beslag:
Takrenner og nedløp i aluminium. Takrenner og nedløp fra 2016, ingen vesentlig svikt registrert under befaring.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte tilstandsrapport avholdt av takstmann Johan Rye-Holmboe den 03.06.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn. I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Selger opplyser at det er observert skjeggkre i en annen leilighet i bygget. Skjeggkre er et beslektet insekt av sølvkre. Det er opplyst at det i 2019 ble registrert skjeggkre i leilighet i 1. etasje mot nord/øst, leiligheten ble sprayet med Trinol Super Permetrin insektsspray langs lister (ca. 5 bokser). Det er ikke registrert skjeggkre siden (dette er ikke en garanti for at det ikke kan være gjenlevende skjeggkre i konstruksjonen). Skjeggkre lever kun innendørs og trives best ved høy fuktighet, men sammenlignet med sølvkre kan de klare seg også i tørrere miljøer. Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Skjeggkre gjør liten skade, men kan virke sjenerende.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2:

Grunn og fundamenter TG2 pga. alder og funksjon

Gulv på grunn TG2 pga. ett fuktig område i dekke i kjeller.

Vegger mot grunn TG2 pga. alder

Drenering TG2 pga. alder samt fuktinnsig i kjeller

Yttervegger TG2 pga. alder

Bunnledninger for sanitærinstallasjoner TG2 pga. mer enn halvparten av forventet brukstid for skjulte røranlegg er oppbrukt. Det er nå ingen symptomer på funksjonssvekkelse (kilde: Tilstandsrapport)

Sameie

Sameiet er under stiftelse:
Sameiet Blekebakken 7 er under stiftelse. Eier har begjært eiendommen oppdelt/seksjonert i 3 selveiende boligseksjoner. Det tas forbehold om at kommunen godkjenner seksjoneringsbegjæringen.

Når seksjoneringen eventuelt er godkjent av kommunen og når leilighetene er solgt, må sameiet formelt stiftes.

Det må innkalles til sameiemøte og styre må etableres. I denne sammenheng er det naturlig at man tar stilling til om hver seksjon skal betale en fast månedlig felleskostnad til dekning av felles bygningsforsikring, strøm i fellesareal, løpende vedlikehold og normal drift av sameiet eller om kostnad skal fordeles fortløpende etter faktura. Sameiets felleskostnad fordeles i henhold til sameiebrøken.

Foreslått sameiebrøk for seksjon nr. 3 utgjør: 111/168.

Ved stiftelse av sameiet må det tegnes ny felles bygningsforsikring. Nåværende eier har forsikret bygget hos IF Forsikring og betaler årlig kr. 19.326,- for forsikringen.

Utkast til vedtekter for sameiet, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Selger har etablert en facebook side, der bilder av rehabiliteringen av bygget i 2016 fremkommer. Gå inn på følgende side for å se bilder av utført jobb:

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=Sandvikenboligutleie&set=a.1731307813557112

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 944 536- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 7 000 331- for inntektsåret 2019.

Oppgitt formuesverdi gjelder hele eiendommen. Seksjonens formuesverdi vil bli fastsatt av Skatteetaten i henhold til gjeldende regelverk.

Boligens boligverdi er lik boligens areal multiplisert med kvadratmeterpris basert på statistikk over omsatte boliger. Beregningen bygger på opplysninger om boligens areal, beliggenhet, alder og type. Formuesverdien er en gitt prosentandel av denne boligverdien. Formuesverdien av primærboliger settes til 25 prosent av boligverdien (90 prosent for sekundærboliger). Kilde: skatteetaten.no

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring i henhold til gjeldende vilkår. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på denne bakgrunn. Ingen andre hvitevarer medfølger.

Annen relevant informasjon:
Det tas forbehold om at selgers kreditorer avgir pantefrafall.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEF´s normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Oppvarming

- Gulvvarme på badene
- Balansert ventilasjonsanlegg

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Soneparkering langs offentlig vei.

Det er ikke soneparkering i Blekebakken. Nærmeste sone er 6 og 7.

Se kart over soner ved å gå inn på følgende lenke:
https://www.bergenskart.no/portal/apps/sites/[/bergenskart/app/504ddef40b8e425cb0e7fe4903d76140

6-måneders tillatelse:
Parkeringstillatelsen gjelder for seks måneder og fornyes innen 1. april og 1. oktober. Avgiften betales på forskudd. Du er ansvarlig for at kjøretøyet til enhver tid har gyldig parkeringstillatelse. For beboere i sone 1-8: bil nummer en koster kr 3.036,-, bil nummer to koster kr 4.554,-

Boligsoneparkering i Skansedammen parkeringshus:
Hvis det er ledig plass i beboeranlegget i din boligsone og du oppfyller kriteriene for å få plass, vil du få tildelt en fast plass i parkeringshuset. For å høre om det er ledig kapasitet i beboeranlegget i din boligsone, kan du sende e-post til boligsone@bergen.kommune.no eller ringe til Bymiljøetatens kundesenter på telefon 55 56 56 90.

Kriterier for å få plass i beboeranleggene:
- Folkeregistrert adresse i den aktuelle boligsonen
- Bilen må være registrert på den som søker

Dersom du får tildelt plass vil du få nøkkel og/eller portåpner til garasjeanlegget. Boligsoneparkering i beboeranlegg gjelder kun for bilen som er registrert, og du kan ikke parkere på gateplan i boligsonen.

Har du elbil?
Det er mulighet for å lade elbil i alle beboeranleggene, men det er begrenset med ladeplasser.

Tinglyste erklæringer

Gnr. 166, bnr. 43 i Bergen kommune (eiendommen som er under seksjonering):

1890/900196-1/106
Tinglyst 08.08.1890
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser

Ovennevnte erklæring er ikke funnet og derved ikke innhentet fra Statsarkivet.

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Ifølge Bergen kommune ligger eiendommen i et uregulert område.

Kommuneplan:
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Øvregaten/Steinkjelleren (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan:
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (100,0 %)
15750000 - Veiareal (0,1 %)

Restriksjonsområder i kommunedelplan:
NaN - Annen restriksjon (100,0 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 17490000
Plannavn: Bergenhus. Sentrum Øst, Fjellsiden, Parkeringsanlegg
Saksnr: 200109753
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 65800000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 1, Kaigaten-sandbrogaten
Saksnr: 201807496
Dekningsgrad: 100,0 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
15780000 - Bergenhus. Kpd Sentrum - 199703814
15590000 - Bergenhus. Kdp Fjellsiden Sør - 199703283
6900000 - Bergenhus. Reguleringsplan For Vågsbunnen - 201302469

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 166/38
Bygningstype: Tilbygg store sammenbygde boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 30.05.2017

Eiendom: 166/384
Bygningstype: Tilbygg store sammenbygde boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 16.08.2012

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen. Laveste energikarakter legges derved til grunn: Rød G

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 13.07.2016

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Installasjon av 1 stk. dusjbad i 2. etasje
Dato: 09.12.1966

Type: Attest
Tiltakets art: Installasjon av 3 stk. wc
Dato: 03.09.1957

Ferdigattestene og tegninger ifm. bruksendring av bolig i 2016, følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 7 950 000
Omkostninger 207 192
TOTALT 8 157 190

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF