Øvre Sandviksveien 12

Solgt

6 475 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

6 668 440

P-rom

119 KVM

Antall rom

3 Soverom

Øvre Sandviksveien 12 (Solgt)

Lekker eierleilighet over 2-plan | Takterrasse med nydelig utsikt | Lav felleskostnad | Nært sentrum og Stoltzen!

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Øvre Sandviksveien 12 6 475 000 193 442 897
BOLIGTYPE

EIERFORM
Leilighet Selveier
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
119 / 119 / 133 KVM Eiet tomt, 133 KVM 60210131

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 1. etasje:
Entré/trappegang.

Innhold | 2. etasje:
Trappegang, bad/wc/vaskerom, soverom, kjøkken, spisestue og dagligstue.

Innhold | Loftsetasje:
Trappegang, innvendig bod/kott, toalettrom, disponibelt rom/loftstue og soverom.

Uteplass:
Med utgang fra loftsetasjen er det adkomst til en skjermet takterrasse med meget pen utsikt over innseilingen til Bergen (areal 14,5 kvm.).

Lagringsplass:
Det medfølger ekstern nettingbod på 4,2 kvm. i byggets kjeller. Det er også en liten utebod tilknyttet takterrassen.

Primærareal:
Følgende rom inngår i boligens primærareal:

1. etasje | 2 kvm.:
Trappegang (2m2).

2. etasje | 90 kvm.:
Gang/trapperom (7,9m2), mellomgang (3,3m2), bad/vaskerom (7,5m2), soverom (14,4m2), spisestue (24,7m2), stue (16,9m2) og kjøkken (10,6m2).

Loftsetasje | 27 kvm.:
Gang (6,7m2), soverom (12,9m2), soverom (6m2) og toalett (2,7m2).

Samlet primærareal (P-rom) = 119 m²
Samlet bruksareal (BRA) = 119 m²
Samlet bruttoareal (BTA) = 133 m²

Standard

Kort oppsummert:
- Moderne og lekker 4-roms toppleilighet
- Utførlig oppussest i 2014
- Godkjent takterrasse med nydelig utsikt
- Gjennomgående fine kvaliteter
- Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer
- Helfliset og flott bad med rør-i-rør system
- Lav månedlig felleskostnad
- Innlagt fiberkabel via Altibox/Bergen Fiber
- Enestående beliggenhet med gode sol- og utsiktsforhold
- Nært turterreng i Fjellveien, Stoltzen og byfjellene
- Nærhet til Handelshøyskolen NHH og NLA Høgskolen
- Gåavstand til sentrum og byens pulserende liv

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Erik Alræk presenterer denne lekre 4-roms toppleiligheten (selveier) over 2-plan, med utmerket beliggenhet i Øvre Sandviken. Det er kort gåavstand til Fisketorget og nærhet til Stoltzen fra området.

Moderne | Leiligheten har vært gjenstand for utførlig oppgradering i 2014 og fremstår som særs tiltalende. Lekkert kjøkken med integrerte hvitevarer og helfliset bad med rør-i-rør system. Koselig og moderne stue med sjenerøs størrelse.

Uteplass | Tilknyttet boligen er det en flott takterrasse, der man sitter i skjermede omgivelser. Det er god plass til utemøblement (areal 14,5 kvm.) samt vidunderlig utsikt. Terrassen er godkjent av kommunen.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte tilstandsrapport og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen | Samlet sett en god mulighet til å sikre seg en moderne og tiltalende selveierleilighet med egen takterrasse og sentral beliggenhet i et særdeles populært område. Denne bør definitivt ses og oppleves - velkommen til visning!

Visning vil bli annonsert på følgende markedskanaler:
- zmegleren.no
- finn.no/eiendom
- Algoritmestyrt markedsføring på sosiale medier (Facebook og Instagram)
- Algoritmestyrt markedsføring på vg.no, bt.no og aktuelle lokalaviser

ANSVARLIG MEGLER:
Erik Alræk
Partner / Eiendomsmegler MNEF
Mobil: 40 40 16 66
E-post: ea@zmegleren.no

Nærområdet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet like ved Meyermarken, et av byens mest attraktive boligområder. Parkanlegget Meyermarken er tilrettelagt med sittegrupper og stort felles parkareal hvor man kan nyte solen fra morgen til kveld. Fra leiligheten er det få minutter spasertur til Joker nærbutikk, som også har søndagsåpent. Det er kort gåavstand til starten av det praktfulle turterrenget i Fjellsiden, som gir den beste form for rekreasjon - sommer som vinter. Tilsvarende kort avstand ned til sjøen med bryggeanlegg og bademuligheter. Det er rundt 10 minutters gåavstand til Bryggen og sentrums yrende folkeliv, med kjøpesentre, utallige restauranter, kafeér og flerfoldige butikker. Kort rusletur til Krohnengen barneskole, Rothaugen ungdomsskole samt nærhet til flere barnehager. Få minutters sykkeltur til Handelshøyskolen NHH.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Parkering

Soneparkering langs offentlig vei (sone 8).

Se kart over soner ved å gå inn på følgende lenke:
https://www.bergenskart.no/portal/apps/sites/[/bergenskart/app/504ddef40b8e425cb0e7fe4903d76140

6-måneders tillatelse:
Parkeringstillatelsen gjelder for seks måneder og fornyes innen 1. april og 1. oktober. Avgiften betales på forskudd. Du er ansvarlig for at kjøretøyet til enhver tid har gyldig parkeringstillatelse. For beboere i sone 1-8: bil nummer en koster kr 3.036,-, bil nummer to koster kr 4.554,-

Boligsoneparkering i Skansedammen parkeringshus:
Hvis det er ledig plass i beboeranlegget i din boligsone og du oppfyller kriteriene for å få plass, vil du få tildelt en fast plass i parkeringshuset. For å høre om det er ledig kapasitet i beboeranlegget i din boligsone, kan du sende e-post til boligsone@bergen.kommune.no eller ringe til Bymiljøetatens kundesenter på telefon 55 56 56 90.

Kriterier for å få plass i beboeranleggene:
- Folkeregistrert adresse i den aktuelle boligsonen
- Bilen må være registrert på den som søker

Dersom du får tildelt plass vil du få nøkkel og/eller portåpner til garasjeanlegget. Boligsoneparkering i beboeranlegg gjelder kun for bilen som er registrert, og du kan ikke parkere på gateplan i boligsonen.

Har du elbil?
Det er mulighet for å lade elbil i alle beboeranleggene, men det er begrenset med ladeplasser.

Byggemåte

Om byggemetoden:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein/grov pukk på fjell, det er ikke foretatt grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av naturstein, murt i betong. Etasjeskiller av trebjelkelag. Ytterveggkonstruksjoner over grunnmur er oppført i trekonstruksjoner, utvendig er veggene kledd med liggende trekledning. Vinduer med isolerglass i malte trekarmer og pvckarmer. Takkonstruksjonen er utført som valmtak av tresperrer, taket er tekket med sutak, lekter og takstein. Taket er ikke besiktiget.

For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 10.06.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. I denne forbindelse referer vi til punkt "Ferdigattest" i salgsoppgaven for utfyllende informasjon.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann der ingen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2) eller høyere. Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i takstmannens rapport og selgers egenerklæringsskjema.

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Kjøper plikter å lese selgers egenerklæring og er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at det er kun integrerte hvitevarer på kjøkken som medfølger i handelen. Hvitevarene er brukt (uten garanti) og overtas på bakgrunn av dette.

Annet:
Det er ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg fra e-verk eller brann-/feievesen.

Oppvarming

- Rentbrennende ildsted i stue
- Gulvvarme på bad
- Gulvvarme i stue
- Gulvvare på toalettrom

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt følgende attester:

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Installasjon av 2 stk. vannklosetter
Dato: 20.01.1947

Type: Ferdigattest
Tiltakets art: Bruksendring bolig
Dato: 12.03.2015

Ingen andre attester foreligger ifølge kommunen. Ferdigattestene følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I tillegg har Bergen kommune utstedt byggetillatelse for oppføring av takterrasse. Tillatelsen er datert 15.03.1984 og følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Det fremgår av bygningstegninger stemplet 02.03.1984 at loftet er innredet med pikeværelse, loft og 3 stk. boder. Dagens romløsning avviker i forhold til disse tegningene idet loftsetasjen består av bod, toalettrom, loftstue/soverom/disponibelt rom og soverom. Disse endringene er ikke omsøkt og derved ikke godkjente som varige oppholdsrom. Boligen overtas av kjøper på bakgrunn av denne situasjonen for egen risiko. Stemplede bygningstegninger følger som vedlegg til salgsoppgaven.

I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 70/150

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Øvre Sandviksveien 12 består av 3 selveiende boligseksjoner.

Leder i sameiet er Lise Mari Karlsen Hagen (selger).

Forsikring:
Sameiet har tegnet felles bygningsforsikring i Gjensidige. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Felleskostnad:
Det betales ikke fast månedlig felleskostnad til sameiet per dags dato.

Kostnad til felles bygningsforsikring, service av grunnvannspumpe i kjeller (Karsten Moholt AS) og normal drift av sameiet fordeles etter regning.

Felles bygningsforsikring koster årlig kr. 21.882,- (nåværende forsikring er betalt fram til 18.12.2021). Seksjon 3 betaler 46,7% av denne andelen, dvs. kr. 10.219,- årlig. Dette utgjør i gjennomsnitt kr. 852,- per måned. Forsikringen faktureres 1 gang årlig.

I tillegg betales det en servicekostnad for drift av grunnvannspumpe i byggets kjeller. Det er Karsten Moholt AS som er ansvarlig for service av pumpen. Den siste regningen utgjorde ca. kr. 1.150,-. 46,7% av denne summen utgjør årlig kr. 537,-. I gjennomsnitt tilsvarer dette ca. kr. 45,- per måned.

Ovennevnte felleskostnader utgjør i gjennomsnitt kr. 897,- per måned for seksjon nr. 3.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 3 utgjør: 70/150.

Det forutsettes at kjøper er innforstått med at felleskostnaden i sameiet kan variere over tid, og at den kan økes eller reduseres som følge av beslutninger tatt av sameiet.

Forkjøpsrett:
Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Dyrehold:
Sameiet praktiserer ingen spesielle regler i forhold til dyrehold. Her følges normalreglene i Eierseksjonsloven.

Styregodkjenning:
I tilfeller der sameiet krever godkjenning av ny sameier, er det kjøpers fulle ansvar å påse at godkjenning foreligger innen overtakelse. Kjøper er pliktig å underrette megler skriftlig, når styrets godkjenning foreligger.

Ikke sikringsordning:
Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon, som tilhører den som ikke har betalt sin andel av felleskostnaden (ref. punktet under "Legalpant").

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp). Grunnbeløpet (G) per 1. mai 2020 er kr 101.351,-.

Dokumenter:
For øvrig har sameiet begrenset organisering. Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter. Vedtektene følger som vedlegg til salgsoppgaven. Budsjett/regnskap foreligger ikke.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 1 339 743- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 4 823 073,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. I henhold til sameiets vedtekter §3 har den enkelte sameier full rettslig rådighet over sin seksjon, herunder rett til salg og bortleie.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Denne boligen har fått energikarakter: Oransje G

Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Vei, vann og avløp

- Offentlig/kommunal vei
- Privat vannledning til offentlig nett
- Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vann- og avløpsnett.

Tinglyste erklæringer

Ingen tinglyste erklæringer er registrert på boligen.

Grunndata:
2020/22452-1/200 
Omnummerering ved kommuneendring  
Tinglyst 01.01.2020 00:00 
 
2015/282620-1/200 
Seksjonering  
Tinglyst 30.03.2015 
Opprettet seksjoner:
Snr: 3
Formål: Bolig
Tillegsdel: Bygning
Sameiebrøk: 70/150

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Ifølge Bergen kommune ligger boligen i et uregulert område.

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY1 (100,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Ladegården (100,0 %)
65270000 - Historisk sentrum (100,0 %)
Faresoner:
65270000 - Brannsmitte (100,0 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (50,1 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (10,7 %)

Bestemmelsesområder i kommuneplanen:
65270000 - Byggegrense, utb.volum, funksjonskrav (100,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
15750000 - Boligområder (99,9 %)
15750000 - Veiareal (0,1 %)

Reguleringsplaner under arbeid:
PlanID: 65800000
Plannavn: Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 1, Kaigaten-sandbrogaten
Saksnr: 201807496
Dekningsgrad: 74,2 %

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
65810000 - Bergenhus. Bybanen Fra Sentrum Til Åsane, Delstrekning 2, Sandbrogateneidsvågtunnelen - 201807497
5380400 - Bergenhus. Gnr 167 Bnr 424, Ladegårdsgaten 41, Nedre Del Av Professor Arentz ´Gate - 190930237
5380000 - Bergenhus. Stølen/ladegården/rothaugen - 190710745

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 167/281
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 20.03.2020

Eiendom: 167/281
Bygningstype: Tilbygg store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Rammetillatelse
Dato: 20.03.2020

Eiendom: 167/361
Bygningstype: Tilbygg store sammenb. boligbygg på 3 og 4 etg.
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 25.09.2020

Andre Opplysninger:
Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:

"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."

Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen.

Opplysninger i salgsoppgaven er lest og godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål. Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, harhan plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Opparbeidet tomt på 133,4 kvm., som eies av sameiet. Bygget opptar mesteparten av tomtens areal. Bakgården disponeres av seksjon nr. 2 (kilde: Sameiets vedtekter).

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Formidling

Z Megleren mottar ikke formidlingsprovisjon fra Handelsbanken for formidling av lånekunder. Kun navn på personer som har samtykket til det, vil bli formidlet til banken.

Økonomi

Prisantydning 6 475 000
Omkostninger 193 442
TOTALT 6 668 440

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF