Damsgårdsveien 88

Solgt

2 990 000

Prisantydning

Boligtype

Leilighet

Totalpris

3 070 940

P-rom

48 KVM

Antall rom

0 Soverom

Damsgårdsveien 88 (Solgt)

Damsgårdssundet | Gangavstand til sentrum | Takterrasse | Parkering i garasjeanlegg | Heis

Nøkkelinformasjon

ADRESSE PRISANTYDNING OMKOSTNINGER FELLESUTGIFTER
Damsgårdsveien 88 2 990 000 80 942 1 874
BOLIGTYPE

EIERFORM ETASJE
Leilighet Selveier 6
AREAL (P-ROM / BRA / BTA) TOMT OPPDRAGSNUMMER
48 / 48 / 54 KVM Eiet tomt, 4328 KVM 60210138

Arealer og fordeling pr etasje

Innhold | 6. etasje:
Gang(3,2m2), bad/vaskerom(5,2m2), sovealkove(5,1m2), stue(24,3m2), kjøkken(8,2m2).

Uteplass:
Felles takterrasse.

Lagringsplass:
Tilhørende leiligheten er det en bod i 2.etasje på 3m2.

Samlet primærareal (P-rom) = 48 kvm.
Samlet bruksareal (BRA) = 48 kvm.
Samlet bruttoareal (BTA) = 54 kvm.

Standard

Kort oppsummert:
- Garasjeplass
- Svært attraktiv beliggenhet
- Gjennomgående gode kvaliteter
- Åpen stue/kjøkkenløsning
- Lyst og moderne kjøkken med integrerte hvitevarer
- Helfliset bad med opplegg til vaskemaskin
- Kort avstand til Handelshøyskolen BI og bussholdeplass med hyppige avganger til Bergen sentrum

Presentasjon | Det er med stor glede Z Megleren v/Eiendomsmegler Erlend Hauglid kan få presentere denne flotte selveierleiligheten med en attraktiv beliggenhet på Damsgårdssundet.

Planløsning | Boligen har en god planløsning og har utnyttet arealet til det fulle. Med en åpen stue/kjøkkenløsning er det lett å kommunsiere med gjester. Sovealkove med plass til stor seng og garderobeløsning.

Tiltalende | Leiligheten fremstår som stilren og har gjennomgående gode kvaliteter. Rommene er malt i lyse farger, og det er dermed en rød tråd gjennom hele leiligheten. Store vindusflater og gode lysforhold.

Muligheter | På andre siden av Damsgårdssundet ligger Handelshøyskolen BI, flere dagligvarebutikker som Rema 1000 og Bunnpris ligger også innenfor gåavstand. Bergen sentrum ligger ca. 5 minutter unna med bil, det er også kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger til sentrum.

Informasjon | For ytterligere informasjon henvises til bildepresentasjon, der nærmere beskrivelse av boligens kvaliteter fremkommer, samt vedlagte takst og selgers egenerklæringsskjema.

Velkommen |Totalt sett en fin selveierleilighet med sental beliggenhet. Leiligheten bør sees og oppleves. Velkommen på visning

ANSVARLIG MEGLER:
Erlend Hauglid
Mobil: 92 61 70 70
E-post: eh@zmegleren.no

Nærområdet

Leiligheten har en sentrumsnær beliggenhet i Damsgårdsveien. Fra leiligheten er det gåavstand til alle servicetilbud på Danmarksplass. Her er det dagligvarebutikker, treningssenter, post i butikk, bank, apotek,legesenter, blomsterbutikk, døgnåpen bensinstasjon med storkiosk. Videre er det gang/sykkelavstand til sentrum og store arbeidsplasser som Haukeland sykehus og Haraldsplass. Store arbeidsplasser på Mindemyren er også innenfor gang/sykkelavstand. Fra leiligheten er det gang/sykkelavstand til studiesteder som UiB, HiB, BI og Juridisk fakultet. Det er busstopp like i nærheten av leiligheten, samt kort avstand til bybanestoppet på Danmarksplass.

Det vises for øvrig til vedlagte nabolagsprofil, for detaljert informasjon om nærområdet samt avstand fra boligen til aktuelle servicetilbud.

Sameiebrøk

Sameiebrøk: 47/8611

Det er solidarisk ansvar for oppgradering, drift og vedlikehold av sameiets fellesareal. Kostnad blir fordelt i henhold til sameiebrøken.

Adkomst

På finn.no kan du se en konkret kartskisse. Ved å trykke på kartet får du tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon frem til boligen.

Tomt

Se vedlagte basiskart med tomtegrense og husets plassering på tomten (kilde: Bergen kommune).

Byggemåte

Byggemåte:
Boligens byggemåte er beskrevet på bakgrunn av vedlagte boligsalgsrapport.

Fundamentert på antatt faste masser av komprimert sprengstein / grov pukk, det er ikke foretatt nærmere grunnundersøkelser. Gulv mot grunn av betong. Grunnmur og fundamenter av betongkonstruksjoner. Bærendekonstruksjoner- og skillevegger av betong og stålkonstruksjoner. Etasjeskille av betongdekke. Ytterveggkonstruksjoner er utført som isolert bindingsverk av trekonstruksjoner og stølsøyler. Utvendig fasader er kledd med fasadeplater av Corten stål og profilerte polykarbonat plater. Innvendig er veggene påmontert aldringsbestandig plastfolie og platekledning. Vinduer med isolerglass i trekarmer, aluminiumsbeslag utvendig. Takkonstruksjon er utført som flat konstruksjon tekket med med Sanarfil eller tilsvarende, taket er ikke besiktiget.

Generell informasjon:
For ytterligere informasjon henvises til vedlagte boligsalgsrapport avholdt av takstmann Mats Hansen den 06.06.2021.

Oppgitte arealer er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Ansvarlig megler har ikke foretatt kontrollmåling av boligen.

Takstmannens arealberegning er angitt ihht. vedlagte boligsalgsrapport. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringstidspunktet, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldende byggeforskrifter eller kommunens godkjenning. Da det ikke foreligger en spesifikk definisjon av hva som er primære rom (P-rom) og sekundære rom (S-rom), vil benevnelsen av enkelte rom fastsettes etter skjønn.

I dette tilfellet er rom definert etter dagens bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Det gjøres oppmerksom på at det kan være avvik i dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til boligens opprinnelige byggemeldte og/eller godkjente tegninger. Dersom du har spørsmål i denne forbindelse, ber vi deg kontakte ansvarlig megler.

Det gjøres oppmerksom på at vedlagte 3D planskisse ikke stemmer overens hva gjelder faktisk innredning og møblering etc. Den er ikke målbar noe som innebærer at avvik og feil kan forekomme.

Det oppfordres særskilt at man sjekker boligen grundig og nøye med fagkyndig person, før bud blir inngitt.

Vedlikehold/tilstand

Alle bygningsdeler og installasjoner har begrenset levetid. Konstruksjonene er bygget etter lover og forskrifter som tar utgangspunkt i byggeåret og vil normalt ikke tilfredsstille dagens krav. Det vises til vedlagte tilstandsrapport fra takstmann hvor noen bygningselementer har oppnådd tilstandsgrad 2 (TG2). Interessenter oppfordres å sette seg grundig inn i disse punktene. Følgende bygningsdeler har i henhold til vedlagte tilstandsrapport fått tilstandsgrad 2: Ingen

Sameie

Om sameiet:
Sameiet Støperiet Damsgårdssundet består av 112 selveiende boligseksjoner.

Forsikring
Sameiet har tegnet bygningsforsikring i Tryg Forsikring (avtalenummer: 6604292). Kjøper må selv tegne innbo-/løsøreforsikring.

Økonomi:
Sameiet hadde i 2020 et regsnskapsført negativt resultat på kr. 190.675,-

Felleskostnad:
Månedlig felleskostnad utgjør kr. 1 874,- per måned og inkluderer: Garasje, andel felles bygningsforsikring, A konto fjernvarme, TV/bredbånd og felleskostnader.

Øvrige kostnader til drift, vedlikehold og/eller oppgradering av sameiets fellesareal tas etter behov og fordeles i henhold til sameiebrøken.

Sameiebrøken for seksjon nr. 101 utgjør: 47/8611

Utfordring med varmeanlegg:
Sameiet har opplevd noen utfordringer med varmeanlegget. Pga. arbeid tidligere utført har sameiet opplevd lekkasjer på anlegget. Alle komponentene som forårsaket lekkasjene ble byttet ut før påske. Det gjenstår å sjekke/tette fordelerskap på bad. Entreprenør har her skriftlig bekreftet for styret at de skal tar på seg dette, men har ikke kommet tilbake med tidspunkt eller spesifikk plan for dette arbeidet enda.

Dyrehold:
Kjøper må påregne at husdyrhold må godkjennes av sameiet. Det er kjøpers ansvar å sørge for godkjenning innen overtakelse.

Legalpant:
Vi gjør oppmerksom på at sameiet har legalpant for forfalte felleskostnader. Pantet er begrenset oppad til 2G (G er Folketrygdens Grunnbeløp)

Erverv:
Ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn to boligseksjoner i ett og samme eierseksjonssameie, jf. Eierseksjonsloven §23 første ledd.

Styregodkjenning:
Ingen krav om styregodkjenning i sameie.

Dokumenter:
Ansvarlig megler har mottatt sameiets vedtekter, svarbrev fra forretningsfører og protokoll med regnskap for 2020.

Formuesverdi

Boligens formuesverdi utgjør kr. 716 273,- for inntektsåret 2019.
Boligens formuesverdi for sekundærbolig utgjør kr. 2 578 582,- for inntektsåret 2019.

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut til boligformål, dersom man ikke ønsker å benytte den selv. Kjøper er pliktig å sette seg inn i sameiets bestemmelser/vedtekter angående utleie av boligen. Dersom utleie krever godkjenning av sameiet, er dette kjøpers ansvar.

For kortidsutleie, eksempelvis via Airbnb, må sameiets styre kontaktes.

I denne forbindelse vises det til Eierseksjonslovens §24:
"Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet. Første til fjerde punktum gjelder ikke for sameier hvor alle bruksenhetene brukes som fritidsboliger."

Diverse

Boligselgerforsikring:
Selger har tegnet boligselgerforsikring i forbindelse med salget, jfr. vedlagte egenerklæringsskjema. Det gjøres oppmerksom på at selger v/skiftefullmektig har ikke bebodd boligen, og har derved svært begrenset kunnskap om dens standard og kvaliteter. Kjøper er kjent med sin undersøkelsesplikt i henhold til avhendingslovens §3- 10.

Hvitevarer:
Selger opplyser at integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i salget.

Annet:
Det gjøres oppmerksom på at megler har ikke innhentet særskilte opplysninger om eventuelle pålegg om elektrisk anlegg, oljefyr/oljetank eller brann/feievesen.

Etter at bud er akseptert vil salget bli markedsført.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i stue og på badet, balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning.

For øvrig er det basert på elektrisk oppvarming. Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner så følger det heller ikke med ovner i disse rommene.

Parkering

Parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Det er forkjøpsrett i sameiet for kjøp av p-plass.
Plassen kan selges separat, også ut av sameiget. Men da med styrets godkjenning.

Om denne seksjonen disponerer ladepunkt for elbil i parkeringsgarasjen vil den relevante parkeringsplassen tilfalle nestemann på venteliste for slik lading iht. vedtektene.

For øvrig er det gateparkering i henhold til områdets bestemmelser.

Tinglyste erklæringer

1892/900287-1/106  Erklæring/avtale  
01.10.1892 
BESTEMMELSER OM FORBUD MOT ANLEGG AV PETROLEUMSLAGER PÅ
GNR. 59 BNR. 8
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1897/900214-1/106  Bestemmelse om gjerde  
02.02.1897 
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1897/900215-1/106  Bestemmelse om veg  
24.03.1897 
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1898/901203-1/106  Bestemmelse om gjerde  
04.02.1898 
Bestemmelse om veg
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1898/901204-1/106  Bestemmelse om veg  
13.04.1898 
Best. om benyttelse av kaier.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1927/901434-1/106  Erklæring/avtale  
24.06.1927 
bestemmelser om frafalling av erstatning av det offentlige
i anledning telegraf og telefonledinger
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1929/910174-1/106  Erklæring/avtale  
13.09.1929 
Refusjonsplikt til kommunen
Med flere bestemmelser
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1933/901263-1/106  Erklæring/avtale  
26.05.1933 
Refusjonsplikt til kommunen
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1934/906066-1/106  Erklæring/avtale  
28.12.1934 
Bestemmelse om kloakkum.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1935/910554-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
05.07.1935 
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/905452-1/106  Bestemmelse om vannrett  
19.02.1937 
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1942/569-1/106  Erklæring/avtale  
30.01.1942 
Midlertidig dispensasjon fra Bygningsloven vedr. oppføring
av garasje
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1943/2348-1/106  Best. om adkomstrett  
13.05.1943 
Bestemmelse om veg
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1943/2724-1/106  Bestemmelse om bebyggelse  
08.06.1943 
Uten ansvar for kommunen ved eventuell skade på bygget.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1943/5050-1/106  Erklæring/avtale  
08.11.1943 
bestemmelser ang. våningshus m.v.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1944/4585-1/106  Bestemmelse om kloakkledn  
07.10.1944 
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1954/7567-1/106  Elektriske kraftlinjer  
17.11.1954 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1958/9241-3/106  Bestemmelse om veg  
01.11.1958 
Rettighetshaver Michael Krohnsgt. 99.
Jfr. dnr. 9252 1/11-58.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

1961/5857-1/106  Best. om adkomstrett  
28.07.1961 
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om veg
Best. gjelder for gnr. 158 bnr. 87 og Michael Krohnsgt. 99.
Overført fra: 4601-158/87
Gjelder denne registerenheten med flere

2015/494626-1/200  Bestemmelse om veg  
04.06.2015 
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:158 Bnr:90 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:4601 Gnr:158 Bnr:90 Snr:2  
Bestemmelse om parkering
Gjelder denne registerenheten med flere

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av
loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være
tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann og kloakk. Disse
erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og
panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven. Disse vil følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Regulering

Reguleringsplaner på grunnen:
PlanID: 60860000
Plannavn: Årstad. Gnr 158 Bnr 87 Mfl., Strandlien Felt 2 Og 3
Ikrafttredelsesdato: 02.05.2011
Dekningsgrad: 100,0 %

PlanID: 11480000
Plannavn: Årstad. Gyldenpris, Veikryss
Ikrafttredelsesdato: 18.10.1966
Dekningsgrad: < 0,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
60860000 - Boligbeb. - blokkbebyggelse (43,6 %)
60860000 - Annet uteoppholdsareal (20,9 %)
60860000 - Park (17,0 %)
60860000 - Forretning, kontor, tjenesteyting (11,9 %)
60860000 - Lekeplass (3,3 %)
60860000 - Parkering (2,0 %)
60860000 - Gate med fortau (1,1 %)
60860000 - Energianlegg (0,1 %)
60860000 - Annen veggrunn, tekn. anl. (0,1 %)
0 - Parkeringsplasser (0,1 %)
0 - Kjøreveg (0,1 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner på grunnen):

60860000 - Bevaring kulturmiljø (11,9 %)

Reguleringsplaner under grunnen:
PlanID: 60860000
Plannavn: Årstad. Gnr 158 Bnr 87 Mfl., Strandlien Felt 2 Og 3
Ikrafttredelsesdato: 02.05.2011
Dekningsgrad: 80,1 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen):
60860000 - Kombinert bebyggelse og anleggsformål (60,5 %)
60860000 - Forretning, kontor, tjenesteyting (19,6 %)

Hensynssoner (Reguleringsplaner under grunnen):
60860000 - Bevaring kulturmiljø (19,6 %)

Kommuneplan
I henhold til kommuneplan er eiendommen avsatt til:
65270000 - Sentrumsformål Byfortettingssone BY2 (83,0 %)
65270000 - Grønnstruktur Grønnstruktur G (17,0 %)

Hensynssoner i kommuneplanen:
Kulturmiljø:
65270000 - Historiske veifar (0,7 %)
Faresoner:
65270000 - Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred (87,1 %)
65270000 - Luftkvalitet - gul sone (85,8 %)
65270000 - Luftkvalitet - rød sone (14,2 %)
Gul støysone:
65270000 - Vei støy - gul sone (79,0 %)
Rød støysone:
65270000 - Vei støy - Rød sone (21,0 %)

Kommunedelplan
I henhold til kommunedelplan er eiendommen avsatt til:
17330000 - Boligområder (65,3 %)
17330000 - Friområder (25,4 %)
17330000 - Veiareal (9,3 %)
17330000 - Veiareal (0,1 %)

Planer i nærheten av eiendommen:
PlanID / Plannavn / Saksnr
65110000 - Laksevåg. Strategisk Planprogram For Laksevåg - 201429018
63270000 - Laksevåg/årstad. Gnr 154 Mfl., Sykkelfelt Carl Konows Gate, Gyldenpris - Damsgård - 201010940
17150003 - Årstad. Gnr 158 Bnr 83, Damsgårdssundet Nord - 201520509
17150002 - Årstad. Gnr 158 Bnr 79 Og 81, Damsgårdsveien 73 Og 75 - 200810518
17150000 - Årstad. Gnr 158 Bnr 77-86, 88, 89, 91 Og 92, Damsgårdsveien 85-97 - 200212136
11190000 - Årstad. Gyldenpris - Stranden, Tomter For Offentlig Formål
10250000 - Årstad. Del Av Gnr 159 Bnr 9, Stranden, Gyldenpris
7490000 - Laksevåg/årstad. Vestre Innfartsåre, Indre Del - 199702002
4040100 - Årstad. Gnr 158 Bnr 87 Mfl., Strandlien, Damsgårdsveien 82-90, Michael Krohns Gate 71-99 - 200016309
4040002 - Årstad. Gnr 158 Bnr 87, 160, Damsgårdsveien 82 - 200713101
4040000 - Laksevåg/årstad. Damsgårdsveien Nord, Reguleringsplan For Saneringsområde 3
410200 - Årstad. Gnr 158 Bnr 93 Mfl., Damsgårdsveien 99, Brohodet - 200303614
410000 - Årstad/laksevåg. Gyldenpris Og Stranden - 199938321
410000 - Årstad/laksevåg. Gyldenpris Og Stranden - 199938321
120000 - Årstad. Vestre Årstad Og Uren - Kronviken - Solheimsviken - 199938320

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen:
Eiendom: 158/89
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 18.12.2019

Eiendom: 158/91
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 18.12.2019

Eiendom: 158/91
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 17.12.2019

Eiendom: 158/91
Bygningstype: - Transformatorstasjon
Status: Rammetillatelse
Dato: 17.12.2019

Eiendom: 158/92
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 17.12.2019

Eiendom: 158/607
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Meldingssak registrer tiltak
Dato: 11.09.2009

Eiendom: 158/881
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.02.2020

Eiendom: 158/881
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Igangsettingstillatelse
Dato: 18.02.2020

Eiendom: 158/882
Bygningstype: - Stort frittliggende boligbygg på 5 etg. el. mer
Status: Rammetillatelse
Dato: 16.12.2019

Eiendom: 158/882
Bygningstype: - Garasjeuthus anneks til bolig
Status: Rammetillatelse
Dato: 16.12.2019

Andre Opplysninger:
Eiendommen er berørt av BKK's konsesjonsområde for fjernvarmeanlegg. Hele eller deler av eiendommen antas å være berørt av støy fra veitrafikk, flytrafikk, jernbanetrafikk, motorsportsaktivitet, bruk av skytebane etc. over grenseverdier gitt av statlige myndigheter og i kommuneplanens bestemmelser. Antakelsen er basert på overordnede støyberegninger. Dette vil kunne få betydning for behandlingen av plan- og byggesaker som omfatter den aktuelle eiendommen, blant annet medføre utredningsplikt for tiltakshaver/forslagstiller og eventuelt krav om avbøtende tiltak.

Interessenter oppfordres å kontakte ansvarlig megler for oversendelse av reguleringssvar fra Bergen kommune..

Vei, vann og avløp

Privat vei til offentlig vei
Privat vannledning til offentlig nett
Privat avløp til offentlig nett

Det er solidarisk ansvar for drift, vedlikehold og oppgradering av felles privat vei, vann- og avløpsnett.
Kjøper må være innforstått med at det kan påløpe kostnad til drift og vedlikehold av felles privat vei.

Energimerking

Selger er ansvarlig for at boligen har en energiattest. Det foreligger ikke energiattest for denne boligen

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Bergen kommune har utstedt ferdigattest den 16.03.2018.
I henhold til Plan- og bygningsloven § 21-10 utstedes det ikke ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra takst på eiendommen. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak ovenfor kunder. Dette innebærer å bekrefte kunders identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon. Videre innebærer det å få bekreftet identiteten til eventuelle reelle rettighetshavere, og å innhente opplysninger om kundeforholdets formål.
 
Dersom megler får mistanke om brudd på hvitvaskingsreglementet i forbindelse med en eiendomshandel, og han ikke klarer å få avkreftet denne mistanke, har han plikt til å rapportere dette til Økokrim. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles. Megler kan i enkelte tilfeller også ha plikt til å stanse gjennomføring av handelen.

Finansiering

Z Megleren har inngått et samarbeid med Handelsbanken. Banken kan tilby et godt lånetilbud til finansiering av eiendommen. Våre meglere kan opprette kontakt mellom deg og en kunderådgiver, slik at du får en hurtig behandling av din låneforespørsel.

Økonomi

Prisantydning 2 990 000
Omkostninger 80 942
TOTALT 3 070 940

Gi bud

Her kan du gi bud.
Klikk direkte på Gi bud under,
eller klikk på ‘Les mer’ om du ønsker
å lese mer om budgivingsprosessen.

VÅRE EIENDOMSMEGLERE

ZMegleren Bergen

Dag Jonny Johannessen

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Erik Alræk

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Ole Kristian Pahr Alvheim

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Hilde Træen Kallmyr

Bergen Sentrum
Partner/Administrasjonsleder

Erlend Hauglid

Bergen Sentrum
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Thomas Remes

Bergen Sentrum
Fagsjef / Eiendomsmegler MNEF

Silje Hafsås Sundsøy

Bergen Sentrum
Eiendomsmegler

ZMegleren Nordhordland

Preben Vatne

Nordhordland
Daglig leder | Partner/Eiendomsmegler MNEF

Joakim Ellingsen Bøkenes

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF

Lene Dragøy

Nordhordland
Partner/Eiendomsmegler MNEF